Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy a csaj szinleli (1 db)

Hogyan lehet megtudni hogy a csaj szinleli az élvezetet vagy nem?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag sehonnan. A testi tünetek az orgazmustól függetlenül jelentkezhetnek / elõidézhetõk. A hüvelyösszehúzódásokat viszont a legtöbb színlelõ nem játssza meg, mert nem tudják vagy nem gondolnak rá. Ezen kívül a színlelõk próbálnak szexisek lenni. Azért színleljük az orgazmust mert a férfiak is színlelik az elõjátékot. Persze utána kérdezgetik hogy milyen volt, meg elélveztünk-e, és nem elég ha csak fantasztikus volt de orgazmus nélkül (bocsánat, de túl gyakran hallom A kérdést)

Ha egy csaj elélvez, akkor a csiklója megduzzad és lila színû lesz és teljesen el kezd remegni(belülrõl), és tiszta nedves lesz, jah és a szívverése is gyorsabb, szóval tedd a fejed a mellkasára és hallgasd a szívverését és abból megtudod és tanulmányozd a csiklóját, és még sztem ha orgazmus után piszkálod a barátnõdet, akkor csikis lehet, ugyanis ilynekor már érzékenyebb (saját tapasztalat)
Gyakorlatilag sehonnan. A testi tünetek az orgazmustól függetlenül jelentkezhetnek / elõidézhetõk. A hüvelyösszehúzódásokat viszont a legtöbb színlelõ nem játssza meg, mert nem tudják vagy nem gondolnak rá. Ezen kívül a színlelõk próbálnak szexisek lenni. Azért színleljük az orgazmust mert a férfiak is színlelik az elõjátékot. Persze utána kérdezgetik hogy milyen volt, meg elélveztünk-e, és nem elég ha csak fantasztikus volt de orgazmus nélkül (bocsánat, de túl gyakran hallom A kérdést)
háát.. onnan veheted észre, hogy pl.a mellmimbója nem húzódik össze, tehát nem lesz olyan, mint pl.mikor fázik, meg hát ha nem elég nedves, az is elég feltûnõ, ha nem akkor nyög amikor épp berakod(az ujjad vagy a nemiszerved, tök8), vagy ha eleve nem is nyöszörög..(kezdõ színlelõknél ez is elõfordulhat..)
Onnan lehet tudni, hogy megmondja. A lányok tényleg nagyon jól meg tudják játszani. És sok lány kötelességének érzi, hogy megjátsza, még ha nem is élvezett el (több ilyen lány van, mint hinnéd), mert úgy érzik, a férfinak szüksége van erre az "effektusra" is a szexhez. Amúgy elméletileg érezheted a hüvelyösszehúzódásokat, amikor elélvez, de ehhez nagy tapasztalat kell. És csak megsúgom, nagyon sok lány nem is képes hüvelyi orgazmusra. Na akkor vajon miért játsza meg olyan sok lány?
lány vok!már bocsánat, de meglehet játszani!régebben én is csináltam ilyet!furán hangzik, dehát ez van!mondjuk mostanra már nagyon élvezem csak az elején volt egy kicsit furi!szoval sztem nem lehet észre venni!
Én eddig még csak színleltem az orgazmust, már hozzászoktam. És emiatt nagy lelkiismeret-furdalásom van. Nem tudom hogy mondjam meg a barátomnak, nem is hinné el sztem h 10 hónap járás alatt 1x sem élveztem el igazából. Szóval lehet színlelni...
szerintem ha már eléggé ismered a lányt azt csak akkor veszed észre.de amig nem ismered meg a lányt milyen a szexben, addig szerintem nem jösz rá, fõleg, ha jó színésznõ.(lány vagyok)meg ugyis látod rajta, h mennyire õszinte.
én még sohasem színleltem...szólok ha nem tudok elmenni!
Ha ijen fasz vagy hogy nem veszed észre akkor nem tök mindegy Ha meg szinleli akkor az ö baja
Azt az élvezetet nem lehet megjátszani még egy jó szinésznõ sem tudná megjátszani.
Szerintem az a lany aki komoly parkapcsolatban van valakivel es nem mondja meg neki, hogy nem elvez el a szex kozben az buta, mert ha megmondana es megbeszelnek, hogy hogy is kene csinalni, hogy jobb legyen akkor el tudna elvezni + a fiu is gazdagodna uj tapasztalatokkal, trukkokkel ! SZERINTEM szoljatok ha nem igy van .
-Kicsim...mondd...így, így jó most? -Igen... / -Nem...
Szerintem is nagyon megalázó, ha valamelyik fél nem tudja kinyögni, hogy a másik egyelõre nem túl jó a vakon tájékozódásban... Úgy könnyebb lenne, ha elmondanák, hogy mi lenne jó nekik, és ez a kérdés se született volna meg. Biztos egyszerûbb jó magyarázatokkal szolgálni, hogy mirõl miért nem akarunk beszélni, mégis akkor lenne kevesebb gond, ha ezek a bizonyos jó magyarázatok megtalálnák végre a helyüket a többi igazán lényegtelen szempont közt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Oda van érted a férfi, ez mit jelent?

2

Telefonon melyik a kedvemc porno oldalatok? Mondjatok lécci honlap cîmeket.

2

Fiuk! Vannak olyan szexpôzok, amit utáltok, és nem élvezitek annyira a szexet?

szex,fiuk

6

Van egy csaj ismerösöm akinek már felvetettem a témát h szexeljünk de nemakar, de én mégis szexelni akarok vele mindneképp, mitévö legyek?

7

Lányok! Ti hogyan élveztek el, mit lehet látni rajtatok kívülről? Mit csináltok, a kezetekkel, a szemeteket becsukjátok? Minden apró részletre kíváncsi vagyok?

És olyan szokott lenne hogy a "pillanatban" összeszorítjátok a hüvelyetek hogy ki ne csusszon és érezzétek hogy ott van?

3

Ha egy pasinak nem tetszik 1 lány, akkor nem is áll fel neki rá? Vagy bárkivel tudnak szexelni a pasik?

14

Hülyének fogtok nezni de, szerintetek hogy kezdjek neki?

18 éves lany vagyok es nagyon belefáradtam abba hogy nem találtam egy normalis férfit se eddig .. Soha nem volt párkapcsolatom , semmi tapasztalatom nincs férfiak terén , pedig nagyon soknak tetszem de aki nekem tetszett az valahogy nem jött össze .. A lényeg hogy rengeteg szexuális ajánlatot kapok es sajnos aktuálissá vált a dolog :( .. Apu elvesztette a munkáját , nekem egyetemi tandíjat kene fizetni , muszaj leszek segíteni a családomnak . Ki szeretnek menni táncolni külföldre nehány hétre . Tudom hogy meredek igy fiatalon es tapasztalatlanul de nem látok Más megoldást . Hogy kezdhetnek neki ? Nem tudna valaki segíteni megbizható ügynökséget keresni ? Koszi előre is
(Kérlek kíméljetek az ítélkezos kommentektol )

29

A barátnőm szereti ha kielégitik. Mit csináljak? A többi lennt

És azt szereti ha kinyalom tudtok adni valami jó tippet hogy ti hogyan szoktátok vagy csinálnátok? nagyon fontos lenne de csak értelmes válaszokat!!

8

Igaz, ha egy lánynak nincs apukája, vagy rossz vele a kapcsolata, akkor nem tud kialakítani egy fiúval érzelmi párkapcsolatot?

Apám 20 év után megcsalta Anyukámat.
Amikor ez kiderült 14 éves voltam,ne tudjátok meg mit hallottam én hónapokon át itthon.
4 éve nem lakik itthon apám.
Észrevettem,hogy egy fiúval sem tudok érzelmi kapcsolatot kialakítani.Nem tudok szeretni,mintha nem lenne szívem.
Sokan érzéketlennek neveznek...
Nem hiányolom az öleléseket,és nem ölelem meg csak úgy az aktuális pasimat.
Nekem annyi elég,hogy átjön tv-zünk szexelünk és reggel megy mindenki dolgozni.
Nem vágyom romantikázásra,mert nem tudok érzelmeket kimutatni.

8

Lányok, ugye titeket is felizgat egy markáns férfiillat?

Megszagolni és megszeretni, hmm az az igazi. Itt nem a pacsuliban fürdő szagáradatra gondolok, hanem az eredeti testillatra. Rátok is olyan bódító hatással van, mint rám?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!