Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy a csaj szinleli (1 db)

Hogyan lehet megtudni hogy a csaj szinleli az élvezetet vagy nem?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag sehonnan. A testi tünetek az orgazmustól függetlenül jelentkezhetnek / elõidézhetõk. A hüvelyösszehúzódásokat viszont a legtöbb színlelõ nem játssza meg, mert nem tudják vagy nem gondolnak rá. Ezen kívül a színlelõk próbálnak szexisek lenni. Azért színleljük az orgazmust mert a férfiak is színlelik az elõjátékot. Persze utána kérdezgetik hogy milyen volt, meg elélveztünk-e, és nem elég ha csak fantasztikus volt de orgazmus nélkül (bocsánat, de túl gyakran hallom A kérdést)

Ha egy csaj elélvez, akkor a csiklója megduzzad és lila színû lesz és teljesen el kezd remegni(belülrõl), és tiszta nedves lesz, jah és a szívverése is gyorsabb, szóval tedd a fejed a mellkasára és hallgasd a szívverését és abból megtudod és tanulmányozd a csiklóját, és még sztem ha orgazmus után piszkálod a barátnõdet, akkor csikis lehet, ugyanis ilynekor már érzékenyebb (saját tapasztalat)
Gyakorlatilag sehonnan. A testi tünetek az orgazmustól függetlenül jelentkezhetnek / elõidézhetõk. A hüvelyösszehúzódásokat viszont a legtöbb színlelõ nem játssza meg, mert nem tudják vagy nem gondolnak rá. Ezen kívül a színlelõk próbálnak szexisek lenni. Azért színleljük az orgazmust mert a férfiak is színlelik az elõjátékot. Persze utána kérdezgetik hogy milyen volt, meg elélveztünk-e, és nem elég ha csak fantasztikus volt de orgazmus nélkül (bocsánat, de túl gyakran hallom A kérdést)
háát.. onnan veheted észre, hogy pl.a mellmimbója nem húzódik össze, tehát nem lesz olyan, mint pl.mikor fázik, meg hát ha nem elég nedves, az is elég feltûnõ, ha nem akkor nyög amikor épp berakod(az ujjad vagy a nemiszerved, tök8), vagy ha eleve nem is nyöszörög..(kezdõ színlelõknél ez is elõfordulhat..)
Onnan lehet tudni, hogy megmondja. A lányok tényleg nagyon jól meg tudják játszani. És sok lány kötelességének érzi, hogy megjátsza, még ha nem is élvezett el (több ilyen lány van, mint hinnéd), mert úgy érzik, a férfinak szüksége van erre az "effektusra" is a szexhez. Amúgy elméletileg érezheted a hüvelyösszehúzódásokat, amikor elélvez, de ehhez nagy tapasztalat kell. És csak megsúgom, nagyon sok lány nem is képes hüvelyi orgazmusra. Na akkor vajon miért játsza meg olyan sok lány?
lány vok!már bocsánat, de meglehet játszani!régebben én is csináltam ilyet!furán hangzik, dehát ez van!mondjuk mostanra már nagyon élvezem csak az elején volt egy kicsit furi!szoval sztem nem lehet észre venni!
Én eddig még csak színleltem az orgazmust, már hozzászoktam. És emiatt nagy lelkiismeret-furdalásom van. Nem tudom hogy mondjam meg a barátomnak, nem is hinné el sztem h 10 hónap járás alatt 1x sem élveztem el igazából. Szóval lehet színlelni...
szerintem ha már eléggé ismered a lányt azt csak akkor veszed észre.de amig nem ismered meg a lányt milyen a szexben, addig szerintem nem jösz rá, fõleg, ha jó színésznõ.(lány vagyok)meg ugyis látod rajta, h mennyire õszinte.
én még sohasem színleltem...szólok ha nem tudok elmenni!
Ha ijen fasz vagy hogy nem veszed észre akkor nem tök mindegy Ha meg szinleli akkor az ö baja
Azt az élvezetet nem lehet megjátszani még egy jó szinésznõ sem tudná megjátszani.
Szerintem az a lany aki komoly parkapcsolatban van valakivel es nem mondja meg neki, hogy nem elvez el a szex kozben az buta, mert ha megmondana es megbeszelnek, hogy hogy is kene csinalni, hogy jobb legyen akkor el tudna elvezni + a fiu is gazdagodna uj tapasztalatokkal, trukkokkel ! SZERINTEM szoljatok ha nem igy van .
-Kicsim...mondd...így, így jó most? -Igen... / -Nem...
Szerintem is nagyon megalázó, ha valamelyik fél nem tudja kinyögni, hogy a másik egyelõre nem túl jó a vakon tájékozódásban... Úgy könnyebb lenne, ha elmondanák, hogy mi lenne jó nekik, és ez a kérdés se született volna meg. Biztos egyszerûbb jó magyarázatokkal szolgálni, hogy mirõl miért nem akarunk beszélni, mégis akkor lenne kevesebb gond, ha ezek a bizonyos jó magyarázatok megtalálnák végre a helyüket a többi igazán lényegtelen szempont közt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Durex feel intimate vélemény? "jó" fajta?

És mit lehet róla tudni? Azon kívül hogy óvszer:)
Spermicides vékony stb gondolok

1

A barátnőm csak akkor hajlandó lefeküdni velem ha be van szívva. Mit tegyek?

Már régóta harmonikus kapcsolatban élünk de a szexre rendszerint csak akkor kerül sor, hogy ha behívom egy cigibe. Hogyan hozzam a tudomására, hogy ez rosszul esik anélkül hogy megbántanám?
Köszi!

8

Lányok milyen volt az első orgazmusotok?

Nekem még nem volt,mert félek magamat hagyni..mivan ha spriccelek..

7

Normális, ha ez izgat fel?

18 éves lány vagyok, de már kb 15 éves korom óta az a pornó izgat fel, ahol egy lányra rákényszerítik az orált, vagy a szexet. nem az, hogy megerőszakolják, vagy ha bántják, meg a domina, azt utálom. csak ha nincs más választása.:) ilyen történeteket szeretek olvasni, ilyen videókat szeretek nézni. ez normális? főleg lány létemre...

14

Csak érdekelne, az első alkalomnál kell orális és anális kielégítés?

10

20 éves kor körül csökken a recskázás gyakorisága?

4

Hármas szex milyen?

egy nő és két férfi,soakt fantáziálok iylenről mostanában,de nem tudom hol találhatnék két oylan pasit aki bennen lenne.

5

Lányok, ki az aki kipróbálná 2 pasival? És ha igen akkor miért?

9

Csajok titeket is izgat ha a szexben alarendeltek vagytok?

Semmi durvara nem gondolok.pl :lefogja a srac a karod vagy bekoti a szemed stb..es persze neha forditva .

9

Van itt ilyen lány / nő? Szeretőt keresek fiu vagyok! Levelekre válaszolok . Kort, lakhelyet írjatok ha írtok!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!