Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy a biotermesztésű gyümölcsként (1 db)

Hogyan lehet ellenőrizni, hogy a biotermesztésű gyümölcsként árult portékák a piacon valóban azok-e?

Valaki azt mondta nekem, hogy ha kukac van bennük, akkor biztos biotermesztés?ek. Kukacos gyümölcsre valahogy azonban mégsem vágyok.

Legjobb válasz: Tévhit. A "bio" dolgok nem néznek ki olyan szépnek és egészségesnek, mint az erre kitenyésztett mû termények. Éppen az van, hogy kicsit csúnyább, és kukac LEHET benne. Ha van, akkor biztos bio... ha van rá pénzed, vedd meg, aztán vágd ki a kukacot belõle.

Tévhit. A "bio" dolgok nem néznek ki olyan szépnek és egészségesnek, mint az erre kitenyésztett mû termények. Éppen az van, hogy kicsit csúnyább, és kukac LEHET benne. Ha van, akkor biztos bio... ha van rá pénzed, vedd meg, aztán vágd ki a kukacot belõle.
Szerintem igazából sehol nem lehet bizos az ember, hogy bio az, amire ráírják. Én úgy vélem, hogy pont ellenkezõleg, ugyanis a bio dolgok egészségesek, szépek, és nem igazán lehetnek kukacosak. 100%-ig biztos akkor lehetsz benne, ha te termeszted otthon a kertben. Nagyon sok kereskedõ csak ráírja, hogy nagyobb haszna legyen rajta. Ez szomorú, de ilyen világot élünk. Bár ez csak az én egyéni véleméyem :)
Állítólag az a bio gyümölcs, amit éjszaka permeteznek...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha 168 cm vagyok és 47 kg az jó? Vagy még foggyak?

17

Akinek van otthon megnézné a spar bio zöldséglének mik az összetevői tehát milyen zöldséglevekből áll nagyon fontos?

0

A Rama és a Flora vajban van állati eredetű származék? (kivétel tej) És a csokiban? (Milka, Boci)

7

Melyik a legolcsóbb cukor, ami nem hizlal és nem káros?

Amit eddig ajánlottak aranyárban voltak...

12

Ti mit ajánlatok a jó és gyors fogyáshoz?

1

Gyógytea hatóanyag?

Ha egy gyógyteára rá van írva, hogy x mg hatóanyagot tartalmaz, akkor abból hány mg kerül a szervezetbe? Ha ugyanezt a mennyiségű hatóanyagot tablettában veszem be, akkor 100%, de teából?
Köszönöm a válaszokat!

1

Az ősz haj melirozása ártalmas lehet-e a fejbörre, okozhat -e allergiát?

2

Hogyan tudnek szodabikarbona es teafaolajbol dezodort kesziteni?

Olvastam h teafaolaj+szodabikarbona+viz osszetetelebol hatasos termeszetes dezodort lehet kesziteni, de nem tudom az aranyokat.

2

Ti milyen kozmetikumokat használnátok inkább a felnőttkori ekcéma kezelésére? Természetes vagy szintetikus anyagokat tartalmazókat?

2

Ginseng Eulethero kapszula. Milyen tapasztalataitok vannak?

Mennyivel tette jobbá a közérzetetek? Egyből lehet érezni a hatását, vagy huzamosabb használat után? Stresszre, kiegyensúlyozatlanság kezelésére ez a jobb, vagy a panax ginseng?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!