Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy önbarnítós testápoló (2 db)

Hogy lehet jól felkenni az önbarnítós testápolót hogy ne legyen foltos?

Dove-ot vettem,mert szerintem annak a legjobb a színe,de mikor bekenem magam kezet kell mosnom így a kezem nem lesz olyan szín?,vagyis elüt a csulómtól.És az arcom színe is,az arcra lehet ilyet kenni vékonyan?Ti használtok ilyen testápolókat,és ki milyet?

Legjobb válasz: Én használtam dove-ot és níveát is, színben nem volt nagy eltérés. Amúgy van hozzájuk külön arcra való krém is, és a sima testápolót nem szabadna arcra kenni...bár engem ez nem nagyon érdekelt... Én úgy csináltam, hogy miután kezet mostam, utána 1 ujjal még bekentem a kézfejemet, utána meg metöröltem az ujjamat. Az arcomat meg 2-3naponta kentem, és nem lett gáz. Bár én csak kb 2x10 napig (kb fél év különbséggel) használtam mindkettõt, mert fellépésre kellett barnának lennem és nem akartam szoláriumba menni, mert amúgy a fehér bõrt szeretem. (A foltosságot meg úgy lehet elkerülni, hogy addig kened és maszírozod a bõrödbe, míg majdnem teljesen beszívódott, legalábbis nekem így jó lett) 22/L

Én használtam dove-ot és níveát is, színben nem volt nagy eltérés. Amúgy van hozzájuk külön arcra való krém is, és a sima testápolót nem szabadna arcra kenni...bár engem ez nem nagyon érdekelt... Én úgy csináltam, hogy miután kezet mostam, utána 1 ujjal még bekentem a kézfejemet, utána meg metöröltem az ujjamat. Az arcomat meg 2-3naponta kentem, és nem lett gáz. Bár én csak kb 2x10 napig (kb fél év különbséggel) használtam mindkettõt, mert fellépésre kellett barnának lennem és nem akartam szoláriumba menni, mert amúgy a fehér bõrt szeretem. (A foltosságot meg úgy lehet elkerülni, hogy addig kened és maszírozod a bõrödbe, míg majdnem teljesen beszívódott, legalábbis nekem így jó lett) 22/L
Mielõtt felviszed a barnítót használj bõrradírt, testre és arcra is egyaránt. Így kisebb a valószínûsége a foltosodásnak.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, a radírozást már ma este megcsinálom elõtte, és kenek ritkán az arcomra is. 21/L

Hogyan lehet megoldani, hogy önbarnítós testápoló használata után a lábfejemen, a lábujjaim között is szép legyen és egyenletes a szín?

NAGYON fehér b?röm van, nem is nagyon hordok szoknyát emiatt. De jön a kánikula, szeretnék néha nem hosszú nadrágban lenni... Használtam már önbarnítós testápolót, de a lábfejemen valahogy nem tudom rendesen hasznáni. A lábujjaimon valahogy mindig más színe van, beül a barna a lábujjaim közé, az egész úgy néz ki, mintha koszos lenne a lábam. Mások hogyan oldják ezt meg? Valami ötlet?

Legjobb válasz: én használtam barnítókrémet,mindig foltos maradtam tõle, arról nem is beszélve, hogy a fehér ruháimat is megfogta.. én azóta garnier barnítós testápolót használok, az annyira nem foltosodik, meg szoliba járok, meg napozok.. mondjuk nálam az a gáz, hogy a felsõ testem ezerszer gyorsabban lebarnul, mint a lábam :( én nem is szoktam a lábujjaim közt bekenni :D felülrõl végighúzom a lábfejem, és ennyi.

én használtam barnítókrémet, mindig foltos maradtam tõle, arról nem is beszélve, hogy a fehér ruháimat is megfogta.. én azóta garnier barnítós testápolót használok, az annyira nem foltosodik, meg szoliba járok, meg napozok.. mondjuk nálam az a gáz, hogy a felsõ testem ezerszer gyorsabban lebarnul, mint a lábam :( én nem is szoktam a lábujjaim közt bekenni :D felülrõl végighúzom a lábfejem, és ennyi.
az önbarnítós testápolót célszerû körkörös mozdulatokkal belemasszírozni a bõrbe, de csak annyit amennyit elbír, ne vastagon


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!