Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hogy (124329 db)

Ez hogy lehet hogy lehet hogy most jobb tanuló vagyok?

7.osztályba úgyan annyit tanultam mint most 8-ban de most mégis jobb tanuló vagyok mint tavaly ez hogy lehet?

Legjobb válasz: úgyan annyi-ugyanannyi amúgy nekem is igy volt, 8.osztály valamiért könnyebb! Például matekot csak kiegészítitek pár új dologgal, szabállyal!

úgyan annyi-ugyanannyi amúgy nekem is igy volt, 8.osztály valamiért könnyebb! Például matekot csak kiegészítitek pár új dologgal, szabállyal!
Egy csöppet tanulhatnál még, hogy jobb legyen a helyesírásod.
A kérdező hozzászólása: Miért mit írtam rosszul?
nem használtál mondatközi írásjeleket
A kérdező hozzászólása: azt nem szoktam ilyenkor csak órán
úgyan annyit, ez elég csúnya..:) nagyon rövid az u. :) amúgy valszeg mert az eléggé ismétlõs év, illetve könnyebb a tananyag, bár nem tudom..:) kevesebbet követelnek a tanárok így elsõ hónapokban? jobban tudsz koncentrálni, órákon jobban figyelsz?

Hamarosan randizok egy sráccal, kölcsönösen tetszünk egymásnak, de felmerült a kérdés bennem, lehet, hogy cigány. Hogy lehet ezt kideríteni? 26 L

Kollégám egyébként, viszont nem ismerem közelebbrõl, mert nem egy területen dolgozunk. Frusztrál a dolog, hogy lehetne ezt tapintatosan tisztázni még az elején..

Legjobb válasz: Hú ezt sehogy nem lehet tapintatosan.Esetleg csekkold le az ismerõseit fb-on.Ha sok a C egyed az ismerõsei között,esetleg a tesvérérõl,szüleirõl van kép,akkor tudhatod csak meg.

Hú ezt sehogy nem lehet tapintatosan.Esetleg csekkold le az ismerõseit fb-on.Ha sok a C egyed az ismerõsei között, esetleg a tesvérérõl, szüleirõl van kép, akkor tudhatod csak meg.
Dolgozik, tehat nem valoszinu, hogy cigany!
tável vunéto szárencinge sáverengi bugyogá ?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Igen, ezek mind-mind megfordultak a fejemben. A gusztusról egyébként annyit, ha tényleg egyértelmûen látszana rajta, hozzá sem szólnék. Lehet tényleg most kell bevállalnom a "bunkó kérdést", minthogy kétségek között maradjak.
Azt azért még hozzátenném, hogy remélem nincs gusztusod összejönni egy ci.gánnyal. Ha megtudtam volna bármelyik barátnõmrõl, hogy elõttem volt már ci.gánnyal, ott lett volna vége azonnal. És szerencsére ezzel nem vagyok egyedül.
Facebookos ismerõsök, szülei, testvérei, ha meg vannak jelölve. A társaság, amibe jár. Viselkedés, tipikus arcvonások, beszédstílus. Speciel engem marhára nem zavarna, ha megkérdeznék tõlem, hogy az vagyok-e. Akkor sem, ha az a nõ, akivel ismerkedek. Elmondanám, hogy nem, illetve hogy német felmenõim vannak (jó, ez így elég hülyén jön ki, nem is kevertek még össze ci.gánnyal, csak a példa kedvéért... :D). Mondjuk rólam alapból is azt mondják, hogy érzelemmentes bunkó vagyok. Egy próbát azért talán megér, és ez a legegyenesebb és legegyszerûbb módja.
Miért baj az, ha cigány? A kérdésben benne van, hogy bejön neked. Ha bejön, akkor mit befolyásol a származása (hiszen a vonzalmat nem)
Ird ra egy papirra hogy MUNKA, ha elmenekul akkor az.
Hagyj elõl egy régi réz csaptelepet, vagy bármi más réz tárgyat, mikor tudod, hogy csak õ jár arra. Ha eltûnik, akkor nem kérdés! :)
Hagyd rá a biciklid 1 percre, ha cigány dolgozni fognak benne az ösztönök és ellopja mielõtt te annyit mondhatnál bakfitty.
rakjal ra egy gabor kalapot, csinalj egy kepet mi meg megmondjuk, hogy az-e vagy sem :D vaagy csak hagyj valami aprosagot elotte es menj ki a mosdoba.
Nem mindegy? Ha normális..
Ha dolgozik akkor már csökkent az esély hogy cigány :D
A bõr és haj színe sokat elárul. Barna vagy fekete hajszín jellemzõ a cigányokra. A szemük nem árul el semmit. Lehet barna, fekete vagy zöld. Ha nem egyértelmû, akkor nagyon valószínû, hogy félig cigány, félig fehér ember mert csak az egyik szülõ cigány.

Az elektromos csatlakozóban van egy fázis, és egy null vezeték (+földelés). Hogy lehet, hogy mindegy hogy hogy csatlakoztatunk egy elektromos készüléket? Elvileg ott is fázis és nulla van nem?

Legjobb válasz: Azért lehet mert a hálózatban váltakozó áram van aminek iránya és intenzitása periódusonként változik. Ja és a földelést nem tudod máshova csatlakoztatni mert abból már tényleg baj lenne.

Azért lehet mert a hálózatban váltakozó áram van aminek iránya és intenzitása periódusonként változik. Ja és a földelést nem tudod máshova csatlakoztatni mert abból már tényleg baj lenne.
Mert váltóáram. Nagy vonalakban úgy mondhatnám, hogy le akarod rázni a morzsát a terítõrõl, 2 kezed van, de csak az egyikkel rázod (mert lusta vagy). Tök mindegy, hogy melyikkel, teszed, mindkét verzióban le lesz rázva. Kb. emiatt mindegy hogy dugod be.
Amelyik készüléknél számít a fázis-null sorrend ott olyan dugaszt is használnak (földelésesset). Különben mindegy hogy hova és hogyan dugod be, mert mindenhol 230V/50Hz a feszültség.
3/3-as tévedsz, mert a földeléses, azaz a DVF (dugaszoló villa földelt) azt mindkét pozicíóban bedughatod. A külföldi szabványban vannak olyan dugvillák, amiket nem lehet, csak egy pozicíóban csatlakoztatni. Egyébként vannak fázisfüggõ készülékek, Pl.: cirkó. Az el sem indul, ha nem a megfelelõ kábelen kapja a fázist, pedig váltóáramot igényel.

Ugy akarom a billentyü kiosztást 11-ben ahogy a 10 ben van! Ez hogy lehet? Hogy lehet taktikus lövést csinálni 11-ben? A 10 ben igy kell Q-D

Fifa 10 billenty? kiosztás

Legjobb válasz: Fifa 10 billentyû kiosztás [url=http://kepfeltoltes.hu/view/130201/fifa_11_billenty__www.kep.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]

A kérdező hozzászólása: Fifa 10 billentyû kiosztás [url=http://kepfeltoltes.hu/view/130201/fifa_11_billenty__www.kep.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: [URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/ew9bh..
A kérdező hozzászólása: a fifa 11 http://kepkezelo.com/images/soiiyxev5oxtaz18prh1.jpg

Nemrég derült ki hogy a fiam lehet hogy autista, hogyan lehet ezt elfogadni?

Akiknek szintén autista gyermekük van, hogyan dolgoztátok föl? Nekem nagyon nehéz volt szembesülni ezzel. A férjem lazábban fogja fel, ő úgy van vele, amíg nem bizonyosodik be, addig nem akar vele foglakozni. Neurológián korai fejlesztést javasoltak. Aztán a pszihiáter mondta hogy valószinű autizmus áll fent, a bizottságon ahová menni kellett, hogy megkapjuk a papít, hogy jár neki a fejlesztés expressiv beszédzavart állapítottak meg. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy már minden mozdulatában azt keresem, hogy az vajon autisztikus tünet-e vagy sem.

Legjobb válasz: kövesd a férjed példáját.

Kezdjétek el a javasolt fejlesztéseket, és reménykedjetek. Az autizmus nagyon széles spektrumon jelentkezik, A szimplán különcnek tûnõktõl az értelmileg is sérült gyakorlatilag kommunikációképtelen legsúlyosabb esetekig. Ráadásul a ti gyermeketek egyáltalán nem biztos, hogy autista. A beszédzavarral küzdõ gyerekek sokszor mutatnak autisztikus tüneteket, hiszen pont a kommunikációjuk gátolt, ettõl aztán úgy tûnhet, mintha elzárkóznának a külvilágtól. Pedig talán csak a kudarcok miatt nem próbálkoznak már, és ha az alapproblémájukon sikerül javítani, kiderül, hogy az autizmushoz semmi közük. Feltétlen csináltassatok hallásvizsgálatot, ezt már biztos mások is javasolták. Ha a hallása rendben, szenzomotoros terápiát (speciális torna) és logopédiai fejlesztést, beszédindításban jártas logopédussal szokás javasolni. Illetve nem tudom hol tart beszédben, de biztos, hogy nem csak a nagycsoportos kori pöszeségjavításra van szüksége.
kövesd a férjed példáját.
Kedves utolsó Az én fiam is autista. Imádom és szerintem igazán én nem is tartom olyan "problémának" Ö igy tökéletes. Bár tudom több sulyoságú autista van. Ö enyhe és nem agresziv. De ahogy te megfogalmaztad az csodálatos. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenki hozzászólását! Hasonló gyermekek szüleinek én is nagyon sok kitartást kívánok! Bárkinek ha van kedve nyugodtan írhat privátban is, szívesen válaszolok. Minden jót nektek és a gyerekeknek.
Mi kedden jártunk a Vadaskert alapítványnál szintén ilyen problémával, nálunk is a beszéddel van gond és a kommunikáció meg nem értésével.Februárban vittem el a helyi nevelési tanácsadóba mert úgy gondoltam, hogy ez nem jó így és ott több autisztikus tünetet láttak rajta.Így kerültünk aztán Pestre és a fejlesztését javasolták, több téren is.Azt, hogy hogyan lehet ezt elfogadni sajnos nincs rá recept, nekünk is nagyon nehéz volt elõször szembesülni vele!De azt gondolom, hogy a fejlesztések és az idõ sokat fog segíteni abban hogy másképpen lásd a dolgokat.Néha én is tanácstalan vagyok és persze elkeseredett de amikor rá nézek tudom , hogy érte mindent meg kell tennem .Sok kitartást és türelmet kívánok nektek, és minél elõbbi javulást a gyermeketek állapotához!
A kérdező hozzászólása: 3 éves lesz májusban.
Mennyi idõs a gyermeked?
A kérdező hozzászólása: Igen, fejlesztésre már járunk. sokat fejlõdött, nagyon szeret oda járni. Sokáig leköthetõ a figyelme. Csak a beszéd nem akar megindulni. Igazából 15-20 szó amit mondd, de azt sem mindíg. A nevét is mondja, állathangokat utánoz. Nagyon szereti, ha mesét olvasok neki, szereti a zenét is. Nagyon bízom benne, hogy tényleg csak a beszéd hiány miatt viselkedik néha úgy, mintha autista lenne, bár tudom hogy a kommunikáció hiánya az is az autizmus tünete.
Nagyon sajnálom, de valahogy próbálj megnyugodni, és bízni! Nekem unokahugomra mondták, hogy down kóros lesz, erre makkegészséges lett.
A barátnõm kisfiáról is most derült ki, hogy az. Õk sem tudják egyelõre elfogadni, szóval ez egy tök természetes reakció. De a struccpolitika sem jó, ne dugd homokba a fejed, mert ezeket a gyerekeket minél hamarabb el kell kezdeni fejleszteni. Valahogy én is úgy próbálnám felfogni, hogy az én gyerekem különlegesebb, mint a többi. Nem beteg, csak más.
Az én kisöcsémre azt mondták 2, 5 évesen, hogy autista.Anyuék voltak a védõnõnél és a védõnõ elõtt nem szólalt meg.Ezért elküldték ilyen vizsgálatokra ahol azt mondták, hogy autista.Semmi nem látszik rajta, az osztálytársai között is van egy ilyen kislány.És hozzáteszem az osztályból õk ketten KITÛNÕ tanulók!!!(már 3.-os)Viszont itt Debrecenbe, érdekes módon túl sok gyerekre diagnosztizálják azt, hogy autista.Amúgy én is úgy tudom, hogy magasabb az IQ-juk is mint az átlagnak.Öcsémnek is megcsinálták és magasabb volt, mint az átlagé, és mint írtam kitûnõ tanuló, versenyekre jár. Remélem tudtam segíteni!
írnál kicsit bõvebben a gyerekedre? miért mentetek el a koraiba, mi volt a gyanútok, miket csinál a gyereked, stb. eddig hol voltatok, mennyi idõs? nagyon érdekelne! privátban is nyugodtan írhatsz! nálunk hasonló a helyzet, 3 hónapja mondták ezt ki, mi is fejlesztésre járunk azóta, én se tudom elfogadni. utána olvastam és egyszerûen nem látom annak a gyerekemet. nem arról van szó, hogy nem tudom elfogadni, hogy gond van vele, hanem az autizmust, ismerve a tüneteit. férjem szerint is mellékútra tévedtünk. fejlesztünk és várunk mi lesz a következõ felmérésen.
szerintem is kár addig agyalni amíg még nem 100% biztos h autista! Feldolgozni? Mindenképpen pozitív gondolatokkal! Általában az autisták kompenzálják a kommunikáció hiányosságait különleges képességekkel. Nem mindennapi gyerekek, különlegesek. Nagyobb figyelmet igényelnek, ez a figyelem szorosabbá fûzhetu a családot... én így közelíteném meg a dolgot.
Ha ezt állapították meg, akkor mi a baj? Férjednek igaza van! Ezt azért merem kijelenteni, mert nálunk is ugyanez a sztori, csak Én nem hittem el és tényleg nem is az!
Az én fiam 2, 5 éves lesz. Kb. 2 hónapja diagnosztizálták, hogy auti. Persze azért nekünk elõzményei voltak, hisz 1, 5 évesen kiderült, hogy hiperaktív így minden héten pszichiáterhez kell járnunk. Én már tudtam, hogy az én fiam nem úgy fejlõdik mint az "átlaggyerek", sõt inkább egyre jobban fejlõdik vissza felé. Aztán ahogy jártunk az orvoshoz, hozzáteszem akihez mi járunk szerintem a legjobb gyermekpszichiáter, õ mondta, hogy sajnos auti. Az utána való 2 hét rettentõ volt, mert tudom mivel jár a késõbbiekben, de mostanra már sikerült elfogadnom és sokkal jobban szeretem õt azért amilyen. Imádni való. Rettentõen nehéz mert bántja magát, nem eszik, nem alszik még gyógyszerrel sem, dührohamai vannak, de nekem elég egy szó, vagy egy ölelés és mindent elfelejtek!

A disciples 2-ben hogy lehet hogy lehet lépni?

csak keveset lehet utánna meg nem tudok menni sehova

Legjobb válasz: Kattints az End Turn gombra, valahol jobb oldalt. Ez egy körökre osztott játék, minden körben bizonyos mennyiségû lépéspontod van.

Kattints az End Turn gombra, valahol jobb oldalt. Ez egy körökre osztott játék, minden körben bizonyos mennyiségû lépéspontod van.

Blackberry 9000em van. A szgépes progija csak alx formátumot enged feltolteni, de elméletileg javat is tud a gep, csak nem tudok jar/jad fileokat feltölteni, pedig tudom, hogy lehet. Hogy lehet?

A konvertáló progik nem mukodnek, a javahoz nem ertek, netes kapcsolat meg nincs rajta, hogy kozvetlenul telepitsem. valami online konvertaló, vagy feltoltoprogram vagy mas megoldas kene, ha letezik, vagy egy magyar nyelvu pontos lepesrol lepesre, egy mobilsz?kének.

Kivancsi vagyok, hogy az hogy lehet hogy instagramon vannak emberek akiknek több 100 v.1000 követője meg lájkoloja van? Nade ezt hogy a tökömbe tudják elérni? ! :D

De tényleg nagyon kivancsi lennék mert elképzelni se tom. a sztároknál még ok de az atlag embereknél na azt hogy..:D

Legjobb válasz: Egyrészt vannak, akik nagyon jó képeket csinálnak, másrészt vannak akik az ilyen oldalakat használják: http://insta-train.biz/ - ez elméletileg olyan vonatozásszerûen mûködik, aki feliratkozik ide, az követõket szerezhet, akik ugyancsak követõket akarnak szerezni, s így tovább.

Egyrészt vannak, akik nagyon jó képeket csinálnak, másrészt vannak akik az ilyen oldalakat használják: http://insta-train.biz/ - ez elméletileg olyan vonatozásszerûen mûködik, aki feliratkozik ide, az követõket szerezhet, akik ugyancsak követõket akarnak szerezni, s így tovább.
A kérdező hozzászólása: á mar értem. köszi!:) )

AElvileg rá vagyok szokva a cigire. De akkor hogy lehet, hogy van, hogy egyszerűen nincs kedvem kimenni cigizni?

Nem sokat dohányzok, heti pár szál, de elvileg rá vagyok szokva, mert szoktam venni cigit ha elfogy. De hogy lehet, hogy van, hogy otthon vagyok 1-2 napot, és van cigim, és úgy érzem, hogy jó lenne kimenni rágyújtani, de nincs kedvem... És akkor 2 napig nem cigizek. De rá vagyok szokva. Miért nem erősebb az inger, hogy kimenjek, mint hogy ne menjek? Lakásba nem gyújtok rá... :D

Legjobb válasz: miert is vagy raszokva?attol, hogy veszel?:D

miert is vagy raszokva?attol, hogy veszel?:D
A kérdező hozzászólása: Ja. Ha már veszel, az az jelenti, hogy akarsz is cigizni...
megsugom, ugyis ra lehet szokni, hogy nem veszel
akkor vagy rászokva ha természetesebb érzés szívni mint nem ha akkor rossz a közérzeted ha nem gyújtasz rá furcsa érzésed van mikor nem cigizel bizonyos idõközönként lehet ez egy nap egy óra vagy 20 perc de nagyjából egyenletes idõközönként. amúgy leszokni nem elég az akaraterõ kell valami amivel lefoglalod magad helyette
én nem tudok segíteni, de aki tudna az biztosan értékelné ha bemásolnád, hogy milyen üzenetet ír neked angolul a face

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!