Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hirdetéshez képet (6 db)

Hogy lehet kicsicsíteni? Digitalis fényképezőgéppel csináltam képeket és feltettem a gépre, hirdetéshez szeretném használni, de azt írta ki túl nagy a kép mérete. Részletesen ha lehet.

Legjobb válasz: Szinte bármelyik képszerkesztõben lehet, pl. PhotoFiltre, GIMP... GIMP-ben kép/kép átméretezése (PhotoFiltre-ben is hasonló) Vagy ha sok képet szeretnél egyszerre átméretezni, akkor VSO Image Resizer.

Szinte bármelyik képszerkesztõben lehet, pl. PhotoFiltre, GIMP... GIMP-ben kép/kép átméretezése (PhotoFiltre-ben is hasonló) Vagy ha sok képet szeretnél egyszerre átméretezni, akkor VSO Image Resizer.
Igy van, szinte bármelyik képszerkesztõben van ilyen opció! Sok kép átméretezésére pld ott a FotoSizer! Vagy az ingyenes FastStone image Viewer ami szinte minden tud képnézegetés közbe, nemcsak kicsinyit, hanem nagyit is
ez is nagyon szupi : http://www.kepatmeretezes.hu/

Hogyan lehet teszvesz hirdetéshez képet csatolni?

nem a hagyományos tallóz-csatol, hanem kép url (vagy url?) címet kér, amihez hülye vagyok.

Legjobb válasz: A tallózással lehet. Szerintem valamit félreértettél, nézd meg újra. A képeknek van max. mérete, aminél többet nem tudsz felrakni. Legcélszerûbb VGA -s képet felrakni, 3-5 Mp el sem fogadja.

A tallózással lehet. Szerintem valamit félreértettél, nézd meg újra. A képeknek van max. mérete, aminél többet nem tudsz felrakni. Legcélszerûbb VGA -s képet felrakni, 3-5 Mp el sem fogadja.

Hogy lehet beállítani chrome-on, hogy ne ugorjon fel ennyi hírdetés? Kép a leírásban

Pl itt is bedob legalább 3at gyakorikérdéseken,vagy youtoube-on,bármelyik oldalra lépek, nem lehet valahogy blokkolni ezeket a hírdetéseket,mert elég zavaró... <[link]

Legjobb válasz: [link]

[link]


Ha online nézek tv, hogy lehet eltüntetni a hirdetéseket, ami takarja a képet?

szoktam online nézeni pl. f1 szabad edzést vagy pl. az rtl 2-t mert a mi szolgáltatónknál nincs és amikor beadja az adást tele van mindenféle hirdetésekkel a kép...vipbox.tv-n ott már rájöttem ha várok egy nagyon pici x-et bead a sarokba (de tényleg olyan kicsi h alig látni) na és arra megyek akkor elt?nik. Most pl. rtl2nél magától elt?nt egy id? után. De nincs ezekre valami praktika, hogy könnyebben el lehessen tüntetni? engem nagyon zavar. Köszi :)

Hogyan lehet a hirdetéseket (képeket) blokkolni, letiltani Internet Explorer-ben? Mozillában könnyű, de ebben?

Mozillához létezik egy "AdBlock Plus" nev? program amivel blokkolni lehet a hirdetéseket, egyszer?en bizonyos képek nem jelennek meg. Miért jó ez? Nem zavaró a sok reklám, és a weboldalak is gyorsabban betölt?dnek, mivel nem kell hatalmas mennyiség? képeket letölteni. Szóval aki ismer ilyen megoldást Explorer alá, megköszönném, ha közzé tenné.

Legjobb válasz: Akkor miért nem Firefoxot használsz?

Akkor miért nem Firefoxot használsz?
A kérdező hozzászólása: Mindkettõt használom, itthon Mozillát, de munkahelyemen nem tudom használni azt, csak Explorer-t.
hogy tiltottad le mozillában a hirdetéseket?
A kérdező hozzászólása: adblockplus kiegészítõvel.

Myvip-n hogy lehet törölni a hírdetés képeit?

Egyszer hírdettem még de nem tudom, hogy hogy töröljem ki a képeket! A hírdetés már nincs fent!

Legjobb válasz: sehogy,

sehogy,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!