Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hirdetéshez (124 db)

Hogy lehet a hirdetésemet letörölni a jófogás.hu-ról?

Legjobb válasz: http://www.jofogas.hu/pest/Orok_panoramas_lakas_a_Domb_lakop.. felül ott van a hirdetés törlése utána kéri a jelszót amivel regisztráltál és már törli is :) de gondolom ha be vagy lépve akkor valszinü van egy olyan lehetõség hogy saját hirdetéseim és ott a törlés is gondolom:)

http://www.jofogas.hu/pest/Orok_panoramas_lakas_a_Domb_lakop.. felül ott van a hirdetés törlése utána kéri a jelszót amivel regisztráltál és már törli is :) de gondolom ha be vagy lépve akkor valszinü van egy olyan lehetõség hogy saját hirdetéseim és ott a törlés is gondolom:)

Hogy lehet beállítani a google adwords-ben, hogy a hirdetésem ne a keresési találatok jobb oldalán jelenjen meg, hanem a fő-középső oszlopban?

Legjobb válasz: Szia! Ezt beállítani nem lehet. Vagy nagyon jó hirdetést kell írni, vagy a max. összeget amit ajánlasz egy kattintásért elég magasra tenni, hogy Te ajánld a legtöbbet. A legjobb ha jó a hirdetésed, és akkor a kattintásért fizetendõ összeg is csökken, plusz a "középsõ oszlopban", a természetes találatok fölött fog megjelenni.

Szia! Ezt beállítani nem lehet. Vagy nagyon jó hirdetést kell írni, vagy a max. összeget amit ajánlasz egy kattintásért elég magasra tenni, hogy Te ajánld a legtöbbet. A legjobb ha jó a hirdetésed, és akkor a kattintásért fizetendõ összeg is csökken, plusz a "középsõ oszlopban", a természetes találatok fölött fog megjelenni.

Hogyha eladtam egy terméket a Jófogás.hu-ról, hogyan lehet törölni a hirdetést?

Legjobb válasz: Igen. van egy ilyen opció a hirdetés (talán) bal sarkánál,hogy hirdetés kezelése.Ott találod.

Igen. van egy ilyen opció a hirdetés (talán) bal sarkánál, hogy hirdetés kezelése.Ott találod.
saját hirdetésed - kép fölött: hirdetés kezelése >hirdetés törlése > add meg a jelszót, amit a hirdetésfeladásnál választottál és törli (ha nem tudod a jelszót, akkor >elfelejtette a jelszavát>mail cím megadása > levélben linkre katt és törlõdik)


Hogyan lehet jófogáson hirdetést módosítani vagy törölni?

Tettem fel hirdetéseket, de a képeket valamiért nem töltötte fel a telefonom. Tudom ezeket utólag pótolni? Illetve ha nem, akkor hogyan törölhetném a hirdetéseket?

Legjobb válasz: hirdetés szerkesztése: http://ugyfelszolgalat.jofogas.hu/customer/portal/articles/4.. hirdetés törlése: http://ugyfelszolgalat.jofogas.hu/customer/portal/articles/1..

Hogyan lehet leszedni egy hirdetést Jófogásról?

Legjobb válasz: megkeresed a hirdetésed, ott rámész a hirdetés kezelésére, kiválasztod a törlést, megadod a jelszót és törlöd.

megkeresed a hirdetésed, ott rámész a hirdetés kezelésére, kiválasztod a törlést, megadod a jelszót és törlöd.
Amikor feladtad a hirdetést, kaptál egy emailt, benne egy hozzáférési kóddal. Ennek a segítségével a hirdetés oldalán a "hirdetés kezelése" alatt tudod törölni.

Kezdő számitógépesek vagyunk. Vállalkozó vagyok, szeretnék hirdetéseket feltenni a net-re. Hogy lehet megoldani?

Legjobb válasz: ingyenes apróhirdetések az apróhirdetõ portálon. Vagy felkeresed azokat a honlapokat ahol hirdetnél és megkérdezheted tõlük, mik a hirdetési feltételeik, illetve van a Facebook és a Google hirdetés, amit jobb hozzáértõkre bízni, de elviselhetõ árban hirdethetsz mindkettõnél :)

ingyenes apróhirdetések az apróhirdetõ portálon. Vagy felkeresed azokat a honlapokat ahol hirdetnél és megkérdezheted tõlük, mik a hirdetési feltételeik, illetve van a Facebook és a Google hirdetés, amit jobb hozzáértõkre bízni, de elviselhetõ árban hirdethetsz mindkettõnél :)
Manapság egy vállalkozás szükséges kelléke egy honlap. Keress egy weblap készítõ szakembert, aki egyéb hirdetési kérdésekben is a segítségedre lehet. (Nézd meg a referencia munkáit! Keress rá ezek témájára a Google-ban, hogy hányadik helyen jelennek meg!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Sajnos ha valaki a vállalkozó szót hallja, rögtön a pénz jut eszébe, hogy sokat keres. Én kisnyugdijas vagyok, és mellette van egy teherautóm, és azzal végzek szállitást-költöztetést, bútorozást. Alig van munka, hetekig ki sem mozdulok. Sok pénzt nem tudok reklámozasba fektetni.
A legegyszerûbb hirdetést feladni a jó fogás.hu vagy az apród .hu ingyen feladható , én ezeken szoktam .szerintem nagyon sokan olvassák .(2nap alatt eladtam a malacokat )
A kérdező hozzászólása: Sikerült feltennem a jó fogásra. köszönöm.
Jó mondjuk attól függetlenül, hogy másokkal csináltatod meg a honlapot még kell elemi szinten érteni olyan dolgokhoz, hogy hol kell bekapcsolni vagy kikapcsolni a gépet, mi az a keresõ.
A kérdező hozzászólása: Ha regisztrálni tudtam a jó fogásra, annyira hülye mégsem vagyok, hogy bekapcsolni sem tudom a gépet.
Na meg a gyakorierdesek.hu-t is valahogy megtalálta. Emberek ne legyünk már idióták! Egyébként az expressz.hu-n is tudsz hirdetni azt is sokan olvassák.

Valaki segítsen már nekem? Hogyan lehet a Hajdú Bihari naplóban ingyenes hirdetést feladni mert nem találom?

Legjobb válasz: Én nem tudok róla, hogy a Naplóban lehetne ingyenesen hirdetni, nem a Hajdú Apróra gondoltál? Abban van ingyenes hirdetési szelvény, de a HAON-on a NET-en is lehet hirdetni.

Én nem tudok róla, hogy a Naplóban lehetne ingyenesen hirdetni, nem a Hajdú Apróra gondoltál? Abban van ingyenes hirdetési szelvény, de a HAON-on a NET-en is lehet hirdetni.
Naplóban nem lehet

Hogy lehet eltüntetni ezt a hirdetést a Jóban Rosszban oldalról?

Link: <[link] Tehát ha rámentek észre fogjátok venni, hogy ha kinagyítod egyszerûen nem lehet látni a sorit mert ott van az a breakfreek vagy mi a tököm. Nem tudom kinagyítva nézni. Segítsetek. :(

Legjobb válasz: Adblock Plus - [link] levesz minden hirdetést, youtube facebook stb is.

Adblock Plus - [link] levesz minden hirdetést, youtube facebook stb is.
A kérdező hozzászólása: Úristen mûködik! Nagyon szépen köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: Hoppá mégsem jó! Nem tünteti el! -.-"
Nálam nincs ott semmilyen hirdetés, pedig még reklámblokkolót sem használok. Szerintem valami reklámprogram települt a gépedre.
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs rajta semmi :D És most nekem sem látszik, de régen mindig kijött valami Jessica Albás reklám.

FACE! Hogy lehet eltűntetni facen meg mindenhol ilyen hirdetéseket kirak mindenhova. Nem a sima face-s hanem valami tök nagy hülye hirdetés. Mit tudok vele csinálni?

Legjobb válasz: ez nem facebook gond, valami virus van a gepeden. takaritsd ki (mailwarebytes anti-malware, ad-aware, ccleaner, meg valami virusirto se artana a gepedre)

ez nem facebook gond, valami virus van a gepeden. takaritsd ki (mailwarebytes anti-malware, ad-aware, ccleaner, meg valami virusirto se artana a gepedre)

Hogyan lehet kikapcsolni a google hirdetések funkciót Chrom böngészőn? A telefonomon is megjelentek a hirdetések, androidos alkalmazások közben. Folyt. Lent.

Egyre idegesít?bb, hogy nem tudok a youtube-on megnézni egy videót, mert a képerny?re teszi a hirdetést. A telefonomon pedig a kijelz?n foglalja a helyet. Akivel eddig beszéltem err?l, senki nem látott még ilyet és senkinek nincs a telóján ilyen hirdetési sáv. Szeretnék megszabadulni a reklámoktól.

Legjobb válasz: Ha új lapot nyírsz meg + jellel, ott látsz egy táskát, Chrome Web Store. Ezt nyisd meg, Chrome internetes áruházat látsz. Bal felsõ sarokba írd be: Adblock Plus. (ez a reklámblokkoló). Telepítsd, külsõ szûrõnek Hufilter,német román kell. https://chrome.google.com/webstore/search-extensions/adblock..

Ha új lapot nyírsz meg + jellel, ott látsz egy táskát, Chrome Web Store. Ezt nyisd meg, Chrome internetes áruházat látsz. Bal felsõ sarokba írd be: Adblock Plus. (ez a reklámblokkoló). Telepítsd, külsõ szûrõnek Hufilter, német román kell. https://chrome.google.com/webstore/search-extensions/adblock..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, a gépen kiválóan mûködik, eltûntek a zavaró reklámok. A telefonomon (samaung galaxy mini) azonban nem tudtam bekapcsolni. Letöltöttem, de nem sikerült megfelelõen beállítani, most is mennek a reklámok. További segítséget kérek.
A felugró reklámokat is le lehet tiltani a Chrome-ban. Samsung Galaxy 3: nálam is futnak a böngészõjében a reklámok. Nem tudtam letiltani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!