Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hasról fogyni (18 db)

Hogyan lehet hasról fogyni?

2 hónapja csinálom a hasizomgyakorlatot,rendesen,de semmi hatása nincsen..csak lábról,kézről,fenékről,meg persze mellről fogyok,hasról az Isenért sem megy:/

Legjobb válasz: nem tudom, de érdekelne

nem tudom, de érdekelne
akkor v alószínûleg nem csinálod jól a gyakorlatokat....csak karból húzod magad, mozgatod közbe alábad, nyakból stb....rengeteg a hibalehetõség ajánlom: hasprést, úgy hogy figyelj arra, hogy hasból húzd magad, oldalra dõlést, figyelj hogy ne vállból/karból csináld, nagy intenzitásút töruzsforgatást befeszített hasizommal és minden 2. nap csináld, hogy tudjanak pihenni az izmok, továbbá futást/kocogást/táncolást/bármi kardiót amire jársz hetente x alkalommal továbbra is fogsz fogyni mindenhopnnan, de hasból is fog menni ja, és ne egyél több édességet gondolván"úgyis ledolgozom/ledolgoztam"

Hogy lehet hasról fogyni? Részletek lent.

Nos. Egyszer azt mondják, nem lehet lokálisan fogyni.

Legjobb válasz: Biztos értelmes fogyókúrva volt, ha sikerült izmot bontani... Nefeledd fogyókúrában minimum 2g fehérje kell kilónként...

Biztos értelmes fogyókúrva volt, ha sikerült izmot bontani... Nefeledd fogyókúrában minimum 2g fehérje kell kilónként...
Sajnos nem fogod tudni elkerülni hogy ne a melledbõl fogyj, az is zsír, függetlenül az ösztrogén szintedtõl. Ez a mellbe hízásért felelõs elsõsorban, azon túl persze hogy nemi hormon. A felülés önmagában nem hoz látható kockákat a hasadon, megerõsíti a hasad, de ha nincs diéta akkor kitolja az elõtte lévõ zsírt, tehát vastagodik a hasfal, csak feleslegesen. Nomálisan kell diétázni, magas fehérjével, ahgogy elõttem írták, a táplálkozásodban van a hiba, ha az izmodat bontja a diétád. Ha felülésezel, megfelelõ diéta és edzésterv hiányában kb. annyit ér, mint fogpiszkálóval hajtani egy léghajót.

Hogy lehet hasról fogyni?

Legjobb válasz: felüléseket csinálj mindennap, én régen rendszeresen csináltam napi 100-at, és meglett az eredmény.

felüléseket csinálj mindennap, én régen rendszeresen csináltam napi 100-at, és meglett az eredmény.
Diétával, mozgással és kitartással, de kifejezetten csak onnan nem lehet, ha valahonnan fogysz akkor máshonnan is fog lemenni. Sok sikert!
A szénhidrátok(kenyérféleségek pl.)mellõzése, és fõ ellenség a cukor, zsír.Tehát ezek drasztikus csökkentése.Ha még emellett van kedved tornázni, ahogy az elõbbiekben írták, úgy lenne az igazi. :)
Javaslom az Accent XL vagy Accent Spa kezelések valamelyikét. Ha már végképp nem megy másképp le, ez beválhat.
Szia! A felüléstõl nem lesz lapos hasad, ez nagyon nagy tévhit. A has és az egyéb tájak fogyását elsõsorban a kardió mozgásformák segítik elõ (futás, gyaloglás, bicikli, evezés...stb). Ha már közel vagy az elérni vágyott célhoz, akkor a feszességet, az izomzatot tudod a súlyzós, vagy más jellegû erõsítõ gyakorlatok végzésével elõsegíteni, fejleszteni. Egyébként a has általában genetika, tehát ha soha nem volt valakinek behorpadó hasa, az ne akarjon olyat, mert azon csak a penge segít...:-) Remélem nagyon nem hangoltam le senkit. Annamari (testépítés, fitness oktató, személyi edzõ)
Na akkor most a sok kis tudatlannak. A KÖZTUDAT EGYIK LEGNAGYOBB TÉVEDÉSE, HOGY A HAS AZ MAJD A FELÜLÉSEKTÕL LESZ LAPOS. NEM ÍGY VAN. A has nem attól fog fogyni hogy felüléseket csinálsz. Attól erõsödni fog és valamicskét fogyni, de csak nagyon keveset. Diétázni kell és este 5 után nem enni. Ha nem így teszel akkor csinálhatod évekig is nem lesz meg az eredmény. Az összes ilyen baromságot, hogy káposztaleves kúra meg ilyenek meg csak az idióták veszik be meg azok a szerencsétlenek akiknek nincs akaraterejük és azt várják, hogy majd két hét alatt lefogynak. Sok hülye nõ. Nem fogják fel: A szépségért meg kell szenvedni, az nem megy hipp hopp, ahhoz hónapok kellenek. Ha meg azt nem szánod rá akkor ne is pofázz.
19:06-de igen..
Az elektromos hasizom stimulátor (lepke) rendkvül hatásos!! Amúgy van a felülésnél kiméletesebb mód is! Feküdj hanyatt az ágyon lógasd le a lábaidat és vegyél a kezedbe egy kb 4-5 kilos sulyzót!Fogd meg két kézzel és könyökben hajlítsd be a karodat és a fejed fölött tartsd ki! Kezd el emelgetni a fejed és a melled elöre de nem muszáj felülni! 40-50 után olyan izomláz lesz a hasadban hogy befosol! Kíméled a derekad és a hátad és csukjára is erösít! Ha nagyon sok a zsír a hasadon, 3 centinél több akkor egyszerübb elmenni leszivatni!!
A zsírleszívással azért vigyázzunk. Ha valamelyik részén a testnek volt zsírleszívás, akkor ott megszakadnak a zsírszövetek. Ennek következtében oda nem, vagy nem annyi, de a test más részenire szépen le fog rakódni a zsír ...


Hogy lehet az, hogy pl futással lehet fogyni, de hasi gyakorlatokkal nem lehet ledolgozni a zsírpárnákat a hasról?

Én ezt tényleg nem értem. A mozgás segít a fogyásban, vagy nem? Mert nekem mindenki azt mondja, hogy nincs olyan hasi gyakorlat, ami levinné a felesleget a hasról. De viszont, ha valaki fut például, akkor meg megy le súly...ez hogy is van akkor?

Legjobb válasz: A futás aerob mozgás az meg hogy felülést csinálsz, azzal csak az izmokat edzed, így izmos lehetsz, de fölötte zsír van.

A futás aerob mozgás az meg hogy felülést csinálsz, azzal csak az izmokat edzed, így izmos lehetsz, de fölötte zsír van.
Ez így azért nem igaz! A MOZGÁS és ÉTKEZÉS amikkel együttesen lehet fogyni. A mozgás lehet bármi, más kérdés, hogy mibõl milyen mennyiség kell, és mennyi idõ alatt "használ", de ez így nem igaz, hogy a futással fogysz (nem, ha közben zabálsz pl.) és a hasi gyakorlattal meg nem (hogyne, ha közben az étkezésre is odafigyelsz, és rendszeresen mozogsz vele?)
Ha nincs normális étrended, többet eszel, mint amit elégetsz, akkor futhatsz egy nap órákat, még hízhatsz is. A kaja határozza meg, hogy fogysz-e. A futást azért mondják jobbnak fogyásra, mert több kalóriát égetsz el vele, mint a hasedzéssel, így nézve a futás jobban égeti a zsírt a hasról. A hasedzéssel "csak" izmosítani lehet a hasat, ami egy kövér embernek szerintem tök felesleges, összetettebb gyakorlatokban úgy is erõsödik, ha pedig már nem túl sok zsír van rajta, akkor lehet hasazni.

Hogyan lehet fogyni hasról gyorsan? Ha csak reggelire eszek kenyeret, az ebédhez nem és a vacsorához se eszek az fogyaszt? És ha igen egészséges dolog ez?

Legjobb válasz: Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret. Ha eddig mindig ettél, akkor valószínûleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt elõre nem tudhatjuk. De ennyi erõvel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minõségi elõrelépés :)

Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret. Ha eddig mindig ettél, akkor valószínûleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt elõre nem tudhatjuk. De ennyi erõvel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minõségi elõrelépés :)
Ha eddig szinte minden étkezéshez ettél kenyeret akkor biztos számítani fog, de mi t az elõttem szóló én is azt mondom hogy kihagyhatnád a reggelidbõl is. Ehetnél helyette abonett és ehhez hasonló extrudált kenyereket. Az még hatásosabbá tenné. Perszr ezeket is mértékkel... Mondjuk sport nélkül óriási eredményt ne várj!
Én úgy hallottam hogy egészséges hogyha lisztérzékenyeknek való kenyeret eszel ami ugye pl.:rizslisztbõl vagy kukoricalisztbõl készül így nem hizlal!szerintem fogadd meg ezt mert nekem egy év alatt 23 kilót segített az mellett, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget ettem :) sok sikert!!!
Nem létezik helyi fogyás!!!!!!

Hasról, derékról hogy lehet fogyni?

Nem vagyok kövèr alkat, de feljött pár kiló a hasamra.

Legjobb válasz: Rendszeres tornazassal, plusz kicsit oda kell figyelni az etrendre is... Estenkent ne igazan egyel, ugy kb 6/7 utan. Es hogy hogyan tornaz? Google jo barat...youtubon is van millioegy video, hogy hogyan tudod konnyen leadni :)

Rendszeres tornazassal, plusz kicsit oda kell figyelni az etrendre is... Estenkent ne igazan egyel, ugy kb 6/7 utan. Es hogy hogyan tornaz? Google jo barat...youtubon is van millioegy video, hogy hogyan tudod konnyen leadni :)

Hogyan lehet lefogyni a leg gyorsabban meik sportal lehet sokat fogyni leginkább a hasról?

Hogyan lehet lefogyni a leg gyorsabban meik sportal lehet sokat fogyni leginkább a hasról ?

Legjobb válasz: A leg_____újabb amerikai módszer szerint, a hasadra kell tenni a Magyar helyesírási szótárt és koncentrálni erõsen.

A leg_____újabb amerikai módszer szerint, a hasadra kell tenni a Magyar helyesírási szótárt és koncentrálni erõsen.
Meik?
spining, küzdõsportok megjegyzés: helyi fogyás nincs.
Ne zabálj annyit, ez a legjobb.
koncentrált súlyzós edzés + karidó... helyi fogyás meg még mindig nincs
Rég rossz, ha így állsz hozzá. Olyat keress, amiben örömödet is leled, különben marha gyorsan abba fogod hagyni. Minél gyorsabban, minél többet, lehetõleg úgy, hogy ne kelljen csinálni semmit. Ez nem így mûködik. Hosszú kemény munka, türelem, kitartás. Ezért fontos, hogy olyat találj, amit tudsz élvezni, sikerélményt elérni.
így: mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf
Az mindegy az éterendeden kell változtatni úgy hogy nem eszel-iszol cukrost és nem eszel kenyeret ennyi
a futás hasznos , ha a pulzus számod 130 alatt van akkor szálkásít, afölött meg izmot képez
nem lehet
Abbahagytam egy ideig az edzést ( 3év kihagyás ) és elég sokat vissza estem. Alapból vékony alkat vagyok, így az izmaim lementek a hasamra pedig feljött egy kis zsír. Elkezdtem diétázni ( elhagytam a hétvégi 2tepsi muffint, csokit, csipszet, kenyeret stb. ) és edzeni, mellé fehérje turmix. Lehet azért nõttem, mert már voltam ennél nagyobb és mûködött a sejtmemória. Én sem akarok vitázni, de ha velem ez történt akkor miért mondjak mást? Hazudni meg nem hazudok, ezt vagy elhiszed, vagy nem.
Nem akarok megint belemenni egy nagy vitába, de én továbbra is azt mondom, hogy nem lehetséges izmot növelni és zsírból fogyni egy idõben. Illetve teljesen kezdõknél, ha nagyon edzetlen valaki, akkor az elsõ hetekben elõfordulhat minimális izomnövekedés, de ez nem lehet 4cm karméret növekedés. Örülünk, ha nem veszítünk sok izmot szálkásítás során, nem hogy izmot növeljünk. Ez nem szokott naturálban összejönni, nekem elhiheted, van tapasztalatom a 27 év edzéssel. A zsírból történõ fogyáshoz szálkásító diéta kell, ami energetikailag kalóriadeficitet jelent, így nem jut elég kalória az izomnövekedéshez, de sokszor a megtartásához sem. Az izomtömeg növeléséhez pedig tömegnövelõ étrend kell, ami pedig kalóriapluszt jelent, így jut elég tápanyag a használt izmok regenerálódásához és további épüléséhez. De erre millió cikk van, nem én találtam ki az elméletét.
Oké, lehet, hogy rosszul indítottunk :) Én úgy érzem annyira nem ragaszkodom a dolgokhoz, hiszen a testzsír %-nál is írtam, hogy tévedtem. Leírom teljes egészében, hogy én, hogy gondolom. Ha valaki tömegnövelni akar, akkor megy rá zsír is, mert mint te is írtad, teljesen más étrend. Mivel a "nagyok" így csinálják, biztos így a jó. Viszont a kérdés az volt, hogy lehet-e hasról fogyni és izmot is növelni. Miután nekem sikerült, még ha nem is olyan nagy izom felvétellel, ezért az volt rá a válaszom, hogy lehet. Nem azt írtam, hogy így kell, vagy így a jobb. Lényegében mind a kettõnknek igaza van, csak más szemszögbõl nézzük. Szólj ha tévedek.
Te kezdtél így válaszolni, tõlem beszélhetünk normálisan is. Szóval a kerületét szoktuk (én nem) a karnak, a térfogatát max számolni tudod. Nem az a gond, hogy tévedsz dolgokban, hanem hogy utána is ragaszkodsz a kijelentéseidhez, mikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem reálisak. Na most szépen írtam. :)
/közben pedig 4 centivel nagyobb lett a felkarom térfogata./ térfogata? mi van? nem kerülete? be iskoláztassunk téged? szívesen össze dobjuk a pénzt aztán be iskoláztatunk hogy tanulj egy kicsit, szóljál aztán nézek neked egy jó kis kisegítõ iskolát. még azt mondta térfogata, beszarás.
A karod 28-ról felment 32-re? Nagyon durván nézhetsz ki IQ huszár. Egy gyógymasszõrnek azért lenni kellene annyi sütnivalójának, hogy 1, 5%-os testzsír nincs. Szóval ne magyarázd meg a tévedésedet kisgyerek, mert egyre jobban szétégeted magad. Be kéne látni, hogy nem nem vagy okos. :)
Én fenntartottam azt a lehetõséget, hogy rosszul mérik a test-zsír %-ot, de ahhoz IQ kell, hogy ezt megértsd. De azon nem változtat, hogy a hasamról lement a zsír, közben pedig 4 centivel nagyobb lett a felkarom térfogata. Azt is írtam, hogy nem vagyok nagydarab állat. Én egyébként gyógymasszõr vagyok, tehát én meg anatómiából vagyok jobb...
Genetikai csoda a gyerek. Arc az van.
Ne mondjál már hülyeséget, NEM lehet egyszerre nõni és zsírt leadni... Lehet, hogy nem lehet de neked sikerült? Mért mi vagy te? Valami genetikai csoda? 1, 5%-os testzsír pedig lehetetlen, talán Gandhinak a 40napos böjt után...
nem
Lehet, hogy nem lehet, de nekem sikerült :) Egy év alatt kockás lett a hasam és nõttek az izmaim. 14%-os testzsírral kezdtem, most 1, 5%. Elhagytam a cukros italokat a csokit és minden ilyen egészségtelen dolgot és elkezdtem a fegyenc edzést egy kis súlyzós edzéssel vegyítve. Tehát szálkásabb lettem és nagyobb. Nem azt mondom, hogy rohadt nagy lettem, de mindenképpen látható és mérhetõ változáson mentem keresztül.
Jó, akkor elhiszem.:)
Mint írtam mérhetõen nõttem! Tehát például vastagabb lett a karom. A test-zsír %-ot havonta megnézetem egy egészségközpontban, tehát én hiszek nekik. De ha ott számolnak valamit rosszul, akkor is lement a hasamról a zsír és nõttem. A lényegen nem változtat, ugyanis ez volt a kérdés. Azért mert te nem tudsz valamit, azért még nem kell hazugnak nevezni.
kicsi gyerek, engem te ne oktass ki. 27 éve gyúrok, úgy hogy talán több tudásom (élelmiszermérnök is vagyok) van mint neked! Mutass már egy képet öcsibogyó, hagy lássam a másfél százalékodat!! És igen is hazug vagy ha azt állítod, hogy 1, 5%, mert ilyen NINCS bakker. 4% alá senki nem tud menni okosgyerek!!!
Ja, azt nem is néztem: térfogata.:) Sikerült a 45-%-os nagyon okosnak tényleg lejáratnia magát.
1, 5 % tuti nem lehet, mert a testépítõk versenyen leszálkásítva, levízhajtózva 4-5%-os zsírtartalommal rendelkeznek. 1, 5-nél már halott lennél, szóval nem kéne kamuzni. + nem izmosodtál semmit, csak lement a zsír, ezzel láthatóbbá váltak az izmok, de ez nem izomtömeg növekedés.
Nem lehet naturálban, mert különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz). Hogyan lehet? Koxal. De azt meg nem ajánlom!
naturálban nem
Ha valami nõ, akkor a térfogata is nõ. A kerület 2 dimenzióban van. Test-zsír %-ról nem nagyon tanultunk, ezt az egészségközpontban mondták, ahol mint írtam én hittem nekik, gondolván, hogy tudnak valamit amit én nem. Még ha 28-ról 32-re is mentem volna fel, akkor is NÕTT!! és ment le zsír, tehát lehetséges... Egyébként ezeket meglehetne beszélni normálisan is, nem értem miért kell ilyen közönségesen válaszolni... persze ez intelligencia kérdése.

Hasról illetve alhasról hogyan lehet fogyni?

Legjobb válasz: Lefekszel a foldre es kinyujtott labbal es felulest vegzel, igy kinyutott labbal, aztan felhuzod a labaidat es igy folytatod a felulest, de erezni fogod mindig, hogy melyik izmot dolgoztatod, es erdemes ezt igy vegezni, hogy szep legyen a formaja a hasadnak. Fokozatosan noveld naponta, de 100 felulesig kellene eljutnod, hogy hatasos legyen. Amikor a felulesekkel erzed, hogy faradtal, akkor fordulj hasra, a tested legyen a foldon es a felso testedet huzd fel ugy, hogy a kezeddel megtamasztod a testedet, de nem a kezeiddel huzzod, hanem a csipobol emeled meg a testet. A gyakorlatok utan nem artana megmasszirozni, akkor nem fog fajni, es fokozatosan, tehat elkezded 10-20-al, es naponta noveld, igy elkerulheto az izom fajdalom.

Lefekszel a foldre es kinyujtott labbal es felulest vegzel, igy kinyutott labbal, aztan felhuzod a labaidat es igy folytatod a felulest, de erezni fogod mindig, hogy melyik izmot dolgoztatod, es erdemes ezt igy vegezni, hogy szep legyen a formaja a hasadnak. Fokozatosan noveld naponta, de 100 felulesig kellene eljutnod, hogy hatasos legyen. Amikor a felulesekkel erzed, hogy faradtal, akkor fordulj hasra, a tested legyen a foldon es a felso testedet huzd fel ugy, hogy a kezeddel megtamasztod a testedet, de nem a kezeiddel huzzod, hanem a csipobol emeled meg a testet. A gyakorlatok utan nem artana megmasszirozni, akkor nem fog fajni, es fokozatosan, tehat elkezded 10-20-al, es naponta noveld, igy elkerulheto az izom fajdalom.
A kérdezõ nem azt kérdezte h hogyan lehet feszesíteni, izmosítani a hasat kedves elsõ!:) Felülésre sztem mki rájött, bár kezdeti 10-20 semmit sem érne úgy mellékesen:D:D Hasról úgy tudsz fogyni a leghatékonyabban, ha minél kevesebb szénhidrátot viszel be, gondolok itt arra h a fehér kenyeret elkerülök meg a zsírós ételeket, tésztát:)
Oké, értem, nem bántani akartalak:) Csak sztem biztos az étkezésre gondolt és nem a mozgásra, ezért írtam.
Diétával lehet fogyni, nem pedig körbekörbe ugrálással, utána meg 3 karéj kenyérrel.
14:31 Tudom, hogy mit irtam es ertettem a kerdest is. En ezeket a gyakorlatokat vegeztem mindig, es kozben normalisan es egeszsegesen etkeztem. A kulonbozo testi tornak mellett, ezeket mindig elvegeztem, igy a mai nagig is sima a hasam, es nem is log. Holott nem 1-2 gyermeket szultem!

Hogy lehet leghatásosabban a comb belsõ felérõl és a hasról meg csípõrõl fogyni?

Ilyen billegõs forgós sporteszközt kezdtem el használni napi 30-40 percet, olyan mintha sétálni mennék csak otthon egy helyben, ez elég? Mutatkozni fog valami változás? Kb. mennyi idõ használat után látszik majd

Legjobb válasz: [link] ilyen az eszköz

A kérdező hozzászólása: [link] ilyen az eszköz
Sehogy. Nem lehet edzessel befolyasolni hogy honnan megy le a zsir, azt a szervezeted szabalyozza, es foleg genetikai okai vannak.
Még mindig nincs olyan, hogy célzott fogyás (az ilyen kérdésekre, mindig így kezdem a választ), ha fogysz, mindenhonnan fogysz, de egyes részeidrõl többet, másik testrészedrõl kevesebbet. Ezeken a TV shoppos-szerû gépeken mindig halálra röhögöm magam, szedj le inkább egy Bíró Ica vagy Béres Alexandra féle aerobic edzést, többre mész vele, mint egy ilyen izével...
A kérdező hozzászólása: Nem is csak ezekrõl a helyekrõl akarok fogyni, hanem mindenhonnan, de itt van a legtöbb zsír, mint gondolom az emberek nagy többségének. :) Szerintetek ezzel a billegéssel és forgással semmit nem érek el? Futni meg nem tudok sajnos, mert próbáltam csak baj van a térdemmel és utánna meg kellett 3-4 nap hogy újra tudjak menni is. Köszi az eddigi válaszokat.
3. vagyok. Lehet, hogy érsz el vele valamit, de ezek az eszközök röhejesek és fölöslegesek. Még mindig azt mondom, hogy aerobic. Az a legjobb a zsírégetésben. Meg persze a normális egészséges étrend, cukros üdítõk meg gyorskaják nélkül, sok vízzel vagy citromos vízzel A térdedre meg vegyél kurkumát. Ne ijedj meg, nem a Medosan Kurkuma Plus-ról beszélek, ami olyan horror árú, hanem rendes por állagú kurkumát. Bioboltban lehet venni, 40 gramm és 250-300 Ft. Reggelente egy-két késhegynyit tegyél bele egy pohárba, öntsd fel vízzel, és idd meg. Kicsit fura az íze, olyan, mintha gyógynövényes lenne, de nem kifejezetten rossz. Nekem a térdemen meg a vállamon ez segített, erõsíti az ízületeket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!