Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hasról (38 db)

Narancsbőrt hogy lehet hasról eltüntetni?

20 Éves Lány vagyok, régebben 73 kg-ról felhíztam 93-ra ilyen 1,5-2 év alatt, utána hirtelen ledobtam 18-at, így vagyok most 75 kg, a hasam nagyon csúnyán narancsb?r?s.. Ha jól tudom az elhízás, fogyás csíkjait így hívják,hanem bocsánat.. :/

Legjobb válasz: http://kep.index.hu/1/0/164/1640/16408/1640841_e9a783e568b1d.. ezt hívják narancsbõrnek. Amirõl te beszélsz, az a stria, ami hirtelen hízás miatt következik be. Sajnos nem lehet eltüntetni.

http://kep.index.hu/1/0/164/1640/16408/1640841_e9a783e568b1d.. ezt hívják narancsbõrnek. Amirõl te beszélsz, az a stria, ami hirtelen hízás miatt következik be. Sajnos nem lehet eltüntetni.
eloszor is gratula a fogyasert! le a kalappal amugy hany cm? magas vagy ha szabad erdeklodni..? a masszirozas elvileg segithet soot!!!! szauna..? ill kadban ules, , marmint forro vizben, , izzadas..? es masszazs vagy nem reklam de clarnis krem..nekem jo volt, , lift minceur esetleg strech, , nyujto gyakorlatok..? (sokat segitett nekem) radirozas..? es hidratalas, , kitartast!! esetleg izom epites..? a sima klasszik.. hasfelules, , fekvotamasz stb, , drukkolok
nem lehet sajnos eltuntetni bár tornával meg állitolag kakaovajas krémmel lehet halványitani valamelyest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a tippeket, majd akkor lehet utána nézek a kenõcs tippnek, amit kaptam :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként 173 cm vagyok :)
hjaa ne haragudj!!!!!! tenyleg irtad, h hany cm magas vagy, , , mae culpa sajnalom nem vettem eszre, , sajnalom ami meg nekem segitett (igaz nem stira valszeg) az, h reggel felkeles utan egybol asvanyviz, , kave imado vagyok de reggel felkeles utan egybol belehuztam az asvanyvizes palackba.. es csak utana ittam kavet, , es lefekves elott is, , nekem sokat segitett marmint az asvany viz..mineral water..
Nekem a fenekemen és combomon van narancsbõr, napi fél órát szoktam tornázni, és már sokat javult! Meg persze a táplálkozásra is odafigyelek. Viszont a striák ugyanúgy megmaradtak, én úgy tudom, hogy krémekkel sem lehet eltüntetni. Viszont így hogy kicsit izmosabb, feszesebb lett a fenekem és a combom, már annyira nem zavar.

Hogyan lehet hasról fogyni?

2 hónapja csinálom a hasizomgyakorlatot,rendesen,de semmi hatása nincsen..csak lábról,kézről,fenékről,meg persze mellről fogyok,hasról az Isenért sem megy:/

Legjobb válasz: nem tudom, de érdekelne

nem tudom, de érdekelne
akkor v alószínûleg nem csinálod jól a gyakorlatokat....csak karból húzod magad, mozgatod közbe alábad, nyakból stb....rengeteg a hibalehetõség ajánlom: hasprést, úgy hogy figyelj arra, hogy hasból húzd magad, oldalra dõlést, figyelj hogy ne vállból/karból csináld, nagy intenzitásút töruzsforgatást befeszített hasizommal és minden 2. nap csináld, hogy tudjanak pihenni az izmok, továbbá futást/kocogást/táncolást/bármi kardiót amire jársz hetente x alkalommal továbbra is fogsz fogyni mindenhopnnan, de hasból is fog menni ja, és ne egyél több édességet gondolván"úgyis ledolgozom/ledolgoztam"

Hogy lehet hasról fogyni? Részletek lent.

Nos. Egyszer azt mondják, nem lehet lokálisan fogyni.

Legjobb válasz: Biztos értelmes fogyókúrva volt, ha sikerült izmot bontani... Nefeledd fogyókúrában minimum 2g fehérje kell kilónként...

Biztos értelmes fogyókúrva volt, ha sikerült izmot bontani... Nefeledd fogyókúrában minimum 2g fehérje kell kilónként...
Sajnos nem fogod tudni elkerülni hogy ne a melledbõl fogyj, az is zsír, függetlenül az ösztrogén szintedtõl. Ez a mellbe hízásért felelõs elsõsorban, azon túl persze hogy nemi hormon. A felülés önmagában nem hoz látható kockákat a hasadon, megerõsíti a hasad, de ha nincs diéta akkor kitolja az elõtte lévõ zsírt, tehát vastagodik a hasfal, csak feleslegesen. Nomálisan kell diétázni, magas fehérjével, ahgogy elõttem írták, a táplálkozásodban van a hiba, ha az izmodat bontja a diétád. Ha felülésezel, megfelelõ diéta és edzésterv hiányában kb. annyit ér, mint fogpiszkálóval hajtani egy léghajót.


Hogy lehet hasról fogyni?

Legjobb válasz: felüléseket csinálj mindennap, én régen rendszeresen csináltam napi 100-at, és meglett az eredmény.

felüléseket csinálj mindennap, én régen rendszeresen csináltam napi 100-at, és meglett az eredmény.
Diétával, mozgással és kitartással, de kifejezetten csak onnan nem lehet, ha valahonnan fogysz akkor máshonnan is fog lemenni. Sok sikert!
A szénhidrátok(kenyérféleségek pl.)mellõzése, és fõ ellenség a cukor, zsír.Tehát ezek drasztikus csökkentése.Ha még emellett van kedved tornázni, ahogy az elõbbiekben írták, úgy lenne az igazi. :)
Javaslom az Accent XL vagy Accent Spa kezelések valamelyikét. Ha már végképp nem megy másképp le, ez beválhat.
Szia! A felüléstõl nem lesz lapos hasad, ez nagyon nagy tévhit. A has és az egyéb tájak fogyását elsõsorban a kardió mozgásformák segítik elõ (futás, gyaloglás, bicikli, evezés...stb). Ha már közel vagy az elérni vágyott célhoz, akkor a feszességet, az izomzatot tudod a súlyzós, vagy más jellegû erõsítõ gyakorlatok végzésével elõsegíteni, fejleszteni. Egyébként a has általában genetika, tehát ha soha nem volt valakinek behorpadó hasa, az ne akarjon olyat, mert azon csak a penge segít...:-) Remélem nagyon nem hangoltam le senkit. Annamari (testépítés, fitness oktató, személyi edzõ)
Na akkor most a sok kis tudatlannak. A KÖZTUDAT EGYIK LEGNAGYOBB TÉVEDÉSE, HOGY A HAS AZ MAJD A FELÜLÉSEKTÕL LESZ LAPOS. NEM ÍGY VAN. A has nem attól fog fogyni hogy felüléseket csinálsz. Attól erõsödni fog és valamicskét fogyni, de csak nagyon keveset. Diétázni kell és este 5 után nem enni. Ha nem így teszel akkor csinálhatod évekig is nem lesz meg az eredmény. Az összes ilyen baromságot, hogy káposztaleves kúra meg ilyenek meg csak az idióták veszik be meg azok a szerencsétlenek akiknek nincs akaraterejük és azt várják, hogy majd két hét alatt lefogynak. Sok hülye nõ. Nem fogják fel: A szépségért meg kell szenvedni, az nem megy hipp hopp, ahhoz hónapok kellenek. Ha meg azt nem szánod rá akkor ne is pofázz.
19:06-de igen..
Az elektromos hasizom stimulátor (lepke) rendkvül hatásos!! Amúgy van a felülésnél kiméletesebb mód is! Feküdj hanyatt az ágyon lógasd le a lábaidat és vegyél a kezedbe egy kb 4-5 kilos sulyzót!Fogd meg két kézzel és könyökben hajlítsd be a karodat és a fejed fölött tartsd ki! Kezd el emelgetni a fejed és a melled elöre de nem muszáj felülni! 40-50 után olyan izomláz lesz a hasadban hogy befosol! Kíméled a derekad és a hátad és csukjára is erösít! Ha nagyon sok a zsír a hasadon, 3 centinél több akkor egyszerübb elmenni leszivatni!!
A zsírleszívással azért vigyázzunk. Ha valamelyik részén a testnek volt zsírleszívás, akkor ott megszakadnak a zsírszövetek. Ennek következtében oda nem, vagy nem annyi, de a test más részenire szépen le fog rakódni a zsír ...

Hasról hogy lehet leggyorsabban lefogyni?

Ugyanis már mindent hallottam de ha fogyózok meg futok stb és hasizmokat csinálok az jó nem?

Legjobb válasz: NINCS helyi zsírégetés, miért nem lehet felfogni??? Akkor fogysz hasról, ha máshonnan is fogsz. Mivel a comb a legnagyobb izom, ezért annak munkára fogása használja a legtöbb energiát (="égeti a zsírt"), tehát fuss, guggolj, biciklizz, ha la akarsz fogyni. De mellette az összes izmodat edzed meg, hogy ne legyél alaktalan, plöttyedt. Fõleg a hátra figyelj, mert az a legnagyobb izomcsoport (legtöbb energiát használja föl).

NINCS helyi zsírégetés, miért nem lehet felfogni??? Akkor fogysz hasról, ha máshonnan is fogsz. Mivel a comb a legnagyobb izom, ezért annak munkára fogása használja a legtöbb energiát (="égeti a zsírt"), tehát fuss, guggolj, biciklizz, ha la akarsz fogyni. De mellette az összes izmodat edzed meg, hogy ne legyél alaktalan, plöttyedt. Fõleg a hátra figyelj, mert az a legnagyobb izomcsoport (legtöbb energiát használja föl).
Felülés de nem egész. Próbálom megfogalmazni: a lábaidat felemeled összekulcsolod /a fejeddel legyen kb. egy vonalban/ és ugy elõre - hátra /nem kell nagyokat de azért kicsi se legyen / ebbõl ha mindennap megcsinálsz 500 (nemmuszály egyszerre pl.reggel 100 délbe 150 este 250)az már jó súlytól függ hogy mennyi idõ lefogyni hát ezzel ellehet jutni a 4 kockáig is , a jobbaknál 8 ig. Sok sikert

Hogy lehet az, hogy pl futással lehet fogyni, de hasi gyakorlatokkal nem lehet ledolgozni a zsírpárnákat a hasról?

Én ezt tényleg nem értem. A mozgás segít a fogyásban, vagy nem? Mert nekem mindenki azt mondja, hogy nincs olyan hasi gyakorlat, ami levinné a felesleget a hasról. De viszont, ha valaki fut például, akkor meg megy le súly...ez hogy is van akkor?

Legjobb válasz: A futás aerob mozgás az meg hogy felülést csinálsz, azzal csak az izmokat edzed, így izmos lehetsz, de fölötte zsír van.

A futás aerob mozgás az meg hogy felülést csinálsz, azzal csak az izmokat edzed, így izmos lehetsz, de fölötte zsír van.
Ez így azért nem igaz! A MOZGÁS és ÉTKEZÉS amikkel együttesen lehet fogyni. A mozgás lehet bármi, más kérdés, hogy mibõl milyen mennyiség kell, és mennyi idõ alatt "használ", de ez így nem igaz, hogy a futással fogysz (nem, ha közben zabálsz pl.) és a hasi gyakorlattal meg nem (hogyne, ha közben az étkezésre is odafigyelsz, és rendszeresen mozogsz vele?)
Ha nincs normális étrended, többet eszel, mint amit elégetsz, akkor futhatsz egy nap órákat, még hízhatsz is. A kaja határozza meg, hogy fogysz-e. A futást azért mondják jobbnak fogyásra, mert több kalóriát égetsz el vele, mint a hasedzéssel, így nézve a futás jobban égeti a zsírt a hasról. A hasedzéssel "csak" izmosítani lehet a hasat, ami egy kövér embernek szerintem tök felesleges, összetettebb gyakorlatokban úgy is erõsödik, ha pedig már nem túl sok zsír van rajta, akkor lehet hasazni.

Hogyan lehet fogyni hasról gyorsan? Ha csak reggelire eszek kenyeret, az ebédhez nem és a vacsorához se eszek az fogyaszt? És ha igen egészséges dolog ez?

Legjobb válasz: Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret. Ha eddig mindig ettél, akkor valószínûleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt elõre nem tudhatjuk. De ennyi erõvel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minõségi elõrelépés :)

Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret. Ha eddig mindig ettél, akkor valószínûleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt elõre nem tudhatjuk. De ennyi erõvel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minõségi elõrelépés :)
Ha eddig szinte minden étkezéshez ettél kenyeret akkor biztos számítani fog, de mi t az elõttem szóló én is azt mondom hogy kihagyhatnád a reggelidbõl is. Ehetnél helyette abonett és ehhez hasonló extrudált kenyereket. Az még hatásosabbá tenné. Perszr ezeket is mértékkel... Mondjuk sport nélkül óriási eredményt ne várj!
Én úgy hallottam hogy egészséges hogyha lisztérzékenyeknek való kenyeret eszel ami ugye pl.:rizslisztbõl vagy kukoricalisztbõl készül így nem hizlal!szerintem fogadd meg ezt mert nekem egy év alatt 23 kilót segített az mellett, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget ettem :) sok sikert!!!
Nem létezik helyi fogyás!!!!!!

Hogyan lehet rövid idő alatt hasról és csípőről 1-2 kilót leadni?

55kg és kb. 160-165cm vagyok. az ünnepek alatt kicsit feljöttek a kilók a hasamra(2kg). szeretnék karcsúbb lenni. rövid id? alatt uis nincs id?m a tanulás mellett.

Legjobb válasz: Rovid ido alatt sehogy. Lehet ilyen 2 napos csodadietat csinalni de 1-2 nap alatt visszajon. Vagy odafigyelsz a kajara es elkezdesz mozogni vagy nincs ertelme az egesznek. 1-2 naponta 40-60 perc bicaj vagy kocogas viszont sokat segitene, hogy ugy fogyj hogy ne jojjon vissza. (Tigi)

Rovid ido alatt sehogy. Lehet ilyen 2 napos csodadietat csinalni de 1-2 nap alatt visszajon. Vagy odafigyelsz a kajara es elkezdesz mozogni vagy nincs ertelme az egesznek. 1-2 naponta 40-60 perc bicaj vagy kocogas viszont sokat segitene, hogy ugy fogyj hogy ne jojjon vissza. (Tigi)
Bocsi, de nem te vagy az a lany, aki mar a 3. kerdest teszi fel errol? Mert ha igen akkor kozlom, hogy ha tetszik, ha nem: NINCS CSODASZER! Meg kell mozdulni, el kell kezdeni es minden oke lesz. (Tigi)

Hogyan lehet lefogyni a leg gyorsabban meik sportal lehet sokat fogyni leginkább a hasról?

Hogyan lehet lefogyni a leg gyorsabban meik sportal lehet sokat fogyni leginkább a hasról ?

Legjobb válasz: A leg_____újabb amerikai módszer szerint, a hasadra kell tenni a Magyar helyesírási szótárt és koncentrálni erõsen.

A leg_____újabb amerikai módszer szerint, a hasadra kell tenni a Magyar helyesírási szótárt és koncentrálni erõsen.
Meik?
spining, küzdõsportok megjegyzés: helyi fogyás nincs.
Ne zabálj annyit, ez a legjobb.
koncentrált súlyzós edzés + karidó... helyi fogyás meg még mindig nincs
Rég rossz, ha így állsz hozzá. Olyat keress, amiben örömödet is leled, különben marha gyorsan abba fogod hagyni. Minél gyorsabban, minél többet, lehetõleg úgy, hogy ne kelljen csinálni semmit. Ez nem így mûködik. Hosszú kemény munka, türelem, kitartás. Ezért fontos, hogy olyat találj, amit tudsz élvezni, sikerélményt elérni.
így: mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf
Az mindegy az éterendeden kell változtatni úgy hogy nem eszel-iszol cukrost és nem eszel kenyeret ennyi
a futás hasznos , ha a pulzus számod 130 alatt van akkor szálkásít, afölött meg izmot képez

A hasról hogyan lehet a zsírt a leghamarabb leégetni?

Legjobb válasz: Csak hasizom fejlesztéssel nem lehet fogyni. Ez van.

Csak hasizom fejlesztéssel nem lehet fogyni. Ez van.
mivel célzottan hízni se tudsz, ezért a fogyás se lehet helyi... diéta és kardió/aerob mozgás
Szerintem lehet...Természetesen nem úgy hogy csak onnan fogsz fogyni, de megnövelheted a gyakorlat hatékonyságát azon a testrészen. Ilyen pl.: ha hasizom erõsítõ gyakorlatokat végzel, akk figyelj arra, hogy tényleg nagyon fájjon a hasad mikor csinálod, illetve megnövelheted a hatékonyságot azzal, hogy torna v futás v biciklizés közben betekered magad folpack-al ezt teheted a hasadon, combodon, stb. Ezzel jobban ég ott a zsír. Próbáld ki sztem nem rossz módszer.
Nagyítóval összegyûjtöd a nap sugarait, csak az nagyon fáj.
Örülök h ilyen okos vagy...Pffff.. Nekem használt ennyi
annak örülök hogy neked segített. csak ezt semmiféle biológiai folyamattal nem tudod alátámasztani. én viszont az én álláspontomat igen. akarsz róla beszélni?
Öngyújtóval, csak az is fáj, mint a nagyítós.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!