Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hajat tartósan (11 db)

Van más is, aki már nem hisz abban, hogy lehet manapság rendes lányt találni tartós kapcsolatra ezért csak alkalmi szexkapcsolatokra hajt?

Legjobb válasz: Lehet találni:) 19/N Amúgy sokan vannak ezzel így a férfiak között és sok nõ sem hisz már benne, mert olyan sok a szemét pasi/nõ. De vannak kivételek.

Lehet találni:) 19/N Amúgy sokan vannak ezzel így a férfiak között és sok nõ sem hisz már benne, mert olyan sok a szemét pasi/nõ. De vannak kivételek.
Nos ha van is ilyen jelentem , h vannak normális rendes lányok, akiket csak egy tartós kapcsolat érdekel, pl.én!:D
+ ha akad olyan és megtalálom akkor nyilván mellette ragadok :)
Én ezzel úgy vagyok, hogy nem halasztok el egy alkalmat sem ha tetszik a lány és normális is , (az h belül mi is van az késõbb derül ki úgy is). Szóval ha csak 1 éjszaka jön össze vele vagy 1 hét akkro annyi, és keresek tovább. De csak azért nem fogok kínlódni egyedül nõ nélkül, mert nem találtam egy olyan lányt akivel hosszú távú is lehetne.
+ ha bunkó paraszt kéne aki csak megdugna olyat tudnék szerezni, de nem erre vágyom...mint már írtam:D
11-es honnan veszed hogy nem kellenének a rendes srácok?:D a rendes lányok rendes srácra vágynak...akik ugyanúgy ritkábbak a mai világban
Én már nem hiszem, hogy lehetne találni. Eddig csak csalódtam a lányokban. :(
A 10-esnek teljesen igaza van! A nõk és férfiak kb. 90-95%-ka ki akarja élni magát 25-30éves korára! A normális nõket és férfiakat ezért kerülik nagy ívbõl! Én sem vagyok csúnya gyerek, ahogy kivettem a barátnõim szavaiból 3választ kaptam: helyes, átlagos/kicsit helyesebb és a legutolsó, ami mindent elmond: olyan férj típus vagy(nah itt úsznak el az esélyeim), mert ettõl még a normális lányok is megilyednek, fõleg ha még kedves is vagyok velük... De furcsa, hogy most én is a feladás stádiumában vagyok és lehet, hogy most kéne kiélni magam 1-2éven belül(habár 24évesen már késõ tudom). Na nem baj, maradok puh..öcs és nem szenvedek. Szerintem vannak rendes lányok, csak nem kellenek még nekik rendes srácok!(majd megérednek rá õk is, remélem legalábbis):)
9-es egyetértek veled, bár nekem pont az tapasztalatom , hogy pont rendes lányoknak nincs barátjuk, csak az én közvetlen környezetembõl tudok kapásból 3 lányt mondani aki teljesen normális, komolyan kapcsoltaot szeretnének és nem bányarémek sõt! csak szerintem ettõla fiúk megijednek vagy nem tudom, , , nem találok rá magyaráatot, de kedek rájönni, hogy ez a mai világban hátránynak számít ha normális vagy és nem egy laza erkölcsû csaj....mert vagy én csalódok folyamatosan mert engem is úgy kezelnek(pedig nem úgy nézek ki külsõleg sem, csak úgy látszik manapság mindenkit egy kalap alá vesznek), vagy nem kellek senkinek mert értem harcolni kéne nem vagyok künnyû préda:O hol a igazság?
Vannak elég sokan, de gondolkodj reálisan. Te magadat például rendes srácnak tartod? Ha igen, akkor tessék, máris létezik rendes ember, ebbõl gondolhatod, hogy nem te vagy az egyetlen ilyen, és valószínûleg a nõk közt is vannak rendesek... Csak az ilyen lányok elég hamar elkelnek, az olyan srácokkal, akik nem a party ribancokat hajtották egyfolytában, hanem komoly kapcsolatot kerestek. Így a többség csak annyit lát, hogy ejj nincsenek rendes lányok... pedig vannak, csak foglalt a legtöbb. Ez van. De azért ne add fel.
Miért, akkor hosszútávú kapcsolatra terveznél azzal a sráccal, vagy ez is csak egy topic lesz, ahol a nõket lehet szidni?
alapból én is rendesnek vallom magam(ahhoz, nyomós indok kell, hogy ne legyek az), de én rengeteget csalódtam a fiúkban és teljesen elkeseredtem, mert még akikre példaként tekintettem(hogy majd egyszer én is megtalálom a szõke hercegemet) õnekik is tönkre ment a kapcsolatuk. most pont egy ilyen barátság extrákkal kapcsolatban vagyok és ez a legtökéletesebb eddig. ja és azt is megfogadtam, hogy soha többet nem leszek szerelmes, mert csak szenvedéssel jár, ha vége van. ezek ellenére azért bizakodom még, hogy lesz normális kapcsolatom.
Ez nem hit kérdése. Vannak rendesek, magadba nézz inkább...
keresd a kivételeket-mint én-, rohadt nehéz, de ha egyszer összejönne...nem kéne más úgy érzem..
*(pedig én is ember vagyok, vágyom a testiségre) bocs a gépelésihibákért
2-es vagyok a még lemaradt, hogy ráadásul a mai világban egy rendes lány rosszabb helyzetben vany mint egy rendes fiú....mert õ megteheti hogy néha-néha belemegy alkalmi szexbe, mert nem néik le....de én rendes , normális lányként ha ilyet csinálnék(pedig én is meer vagyok, vágyom a testiségre) én lennék a [email protected], pedig ugyanúgy "szükségem" lenne rá, de nem is fogok belemenni ilyesmibe, nem azért mert rosszlánynak gondolnának, hanem saját magam miatt, nem fogok idáig "süllyedni" inkább leszek kivétel.
Én rendes lánynak mondhatom magam, bár így ismeretlenül vagy elhised vagy nem. jogos, hogy ezt képzeled, mert valószínûleg csak ribikkel volt dolgod, õk vannak többségben...de vannak még normálisak. Én is kétségbe vagyok esve , hogy van e még egyáltalán normális fiú???-ne gondold azt, hogy nekünk is könnyû...
Akkor vagy én nem vagyok normális és így érthetõ, hogy így nem kellek senkinek....(talán ez a megközelítés jobban tetszik neked) Vagy pedig én is egy elcseszett normális, átlagos srác vagyok, aki még nem nyíg itt, hogy miért nincs senkim, habár már nem is keresem már inkább! 11-es voltam!

Hogyan lehet tartós, nagy hullámokat csinálni a hajba?

Legjobb válasz: Jóféle, nagy átmérõjû hajsütõvel.

Jóféle, nagy átmérõjû hajsütõvel.
A kérdező hozzászólása: Jó, de én tartósra gondoltam :/

Hogy lehet tartósan egyenes hajat csinálni hajsimiítón kívűl?

Mióta felsős vagyok állandóan göndör a hajam ha kivasalom akkor a nap végére is behullámosodik egy olyan ötletet várnék amitől legalább4 napig egyenes lesz a hajam Normáis válaszokat kérek köszii

Legjobb válasz: http://szofranzsolt.com/tartoshajegyenesites/

Hiába vesz minõségi hajvasalót, ha eredetileg göndör a haja. Nekem is göndör a hajam, minõségi vasalóim vannak és mégis nap végére visszagöndörödik. Szóval nem fogsz olyat találni amitõl 4 napig egyenes lesz...
Létezik tartós hajegyenesítés, ami még ápolja is a hajat. Most nincs kedvem megkeresni, de a puderfelho.hu-n van róla egy cikk, keress rá.
Vegyél nagyon jó hajvasalót, minõség a legfontosabb! Nekem is ez volt a hajammal de mióta 230fokon vasalom a hajam remington s5500-val kimosom a hajam és utána kivasalom a következõ hajmosásig egyenes!
Hát nekem nagyon göndör a hajam alapból és borzalmas de a remington s5500-val kivasalom akkor 4napig simán szögegyenes hajmosás után és hajvasalás nélkül mindenki azt hiszi, hogy göndörítem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nekem is remingtonnal valsalta ki a barátnõm és avval jó :)
látod:)

Hogyan lehet tartósan göndör a hajam?

A hajam eredetileg szög egyenes, de ezt meguntam s szeretnék göndör hajat!! próbáltam már besütni meg stb. de 5 perc után kiugrott meg mire beértem a suliba ismét sík egyenes volt... :S tudtok valami tartós praktikát? a dauerolást hallottam még hogy az tartós..de az nem teszi nagyon tönkre a hajam? meg lehet hogy nem is ugy lesz göndör ami jóláll meg amilyet szeretnék :S...

Legjobb válasz: Mért, nem csavarod be?:) úgy sokáig megmarad. vagy használj hajgöndörítõ habot, és még pluszba fújj rá egy kis hajlakkot :)

Mért, nem csavarod be?:) úgy sokáig megmarad. vagy használj hajgöndörítõ habot, és még pluszba fújj rá egy kis hajlakkot :)
A kérdező hozzászólása: köszi... de ezeket már próbáltam s ezektõl csak összeragad meg zsírosodik a hajam :S de azért köszi :D
a hajgöndörítõ hab az konkrétan a természetes göndör hajra való (hogy szebben álljon, ne nyúljon ki hamar). nem pedig arra, hogy akkor az egyenes haj begöndörödik tõle. ha olyan a hajad, akkor sose lesz göndör. volt egy osztálytársam, neki is szögegyenes haja volt, próbálta göndöríteni, egyszerûen nem lehetett.

Frissen mosott hajat hogy lehet úgy tupírozni, hogy tartós maradjon?

Lehet egyáltalán? Nekem olyankor 1-2 óra múlva mindig lelapul, hiába tupírozom sokáig :/

Legjobb válasz: erre találták fel a jó minõségû HAJLAKKOT!!(nem a bolti kutyulmányokra gondolok)/matrix,goldwell,wella..soroljam??

erre találták fel a jó minõségû HAJLAKKOT!!(nem a bolti kutyulmányokra gondolok)/matrix, goldwell, wella..soroljam??
A kérdező hozzászólása: Nivea hajlakkom van és általában meg vagyok vele elégedve, de itt az sem segít :/
az is egy semmirevaló, lakk!!!!max 10 percig jó azt nuku tartás...
nekem syoss lakkom van (zöld, mega strong) Azzal soha nem lapul le a hajam, még frissem mosva, hóesésben sem. Este ugyanúgy állt a hajam, mint mikor reggel megcsináltam...
A wella nagyon jó!
Nem kell f*kázni a márkákat, hajtól függ!Én rendszeresen járok fodrászhoz a barátnõmmel, neki ha beszárítják a haját 1 hétig úgy áll, nekem csupán 1órát...érdekes, pedig ugyanazzal az anyaggal dolgozott.Ennyi!

Hogyan lehet rövid hajat tartósan hullámossá tenni?

Váll fölöttig ér?, szinte egyenes hajam van, és mivel nem túl vastag szálú, szeretném ha jó hullámos (éppcsak nem göndör) lenne. Mi a megoldás, lehet esetleg ilyenre daueroltatni a rövid hajat is?

Legjobb válasz: Csináld úgy hogy göndörítsd be hajsütõvel majd fújd le hajlakkal(de ne fújj rá sokat mert akkor ragadni fog /vagy úgy fog kinézni mintha zsíros lenne).

Csináld úgy hogy göndörítsd be hajsütõvel majd fújd le hajlakkal(de ne fújj rá sokat mert akkor ragadni fog /vagy úgy fog kinézni mintha zsíros lenne).
dauer
Szerintem habra gondolsz. Beszárítva tartós és nem látszik.
szerintem meg a "matt hatású wax"
A kérdező hozzászólása: aha, inkább ez lesz az, ahogy utána olvastam egy pár termék jellemzõnél :) nem is tudtam róla, hogy van ilyen. köszi szépen!
Milyen szin? Amugy vmi jobb minosegu festett hajra valo sampon es balzsam. Szinvedo.
Tartós hajfesték nem szokott kikopni, az csak lenõ. Kivéve ha szõkített hajra kened. Akkor nincs mit tenni. Vagy rossz a festék? Fodrászkellékesbõl veszed vagy ilyen ócska drogériás vacak? Nem mindegy.
1. Vagyok Igen, a 2. valaszolonak igaza van! A kellekes jobb! De amugy ha voros vagy, akkor tudnod kell, hogy az kopik a legjobban. En amikor rezvoros voltam nagyon kopott, aztan megkerdeztem a fodrasztol, hogy miert. Hat mert az osszes szin kozul ez kopik a legjobban!
A kérdező hozzászólása: Az eredeti hajszínem világos barna és sötét barnával volt befestve. Drogériába vettem hajfestéket és szinvédõ sampont használtam. Köszönöm szépen a válaszokat :)
1. vagyok Hát akkor próbáld ki a kellékest:) Régebben, amikor szõke voltam (én már minden voltam, csak fekete nem, attól tartok, azt az életben nem szedem le a fejemrõl) én is a kellékesnél szereztem be a szõke festéket, mert a drogériás vagy nem fogta volna be normálisan az eredetileg középbarna hajamat, vagy csibe lett volna belõlem. Most én is sötétbarna vagyok, de elõtte sokáig voltam ugye rézvörös. Sajnos még most is van, hogy hogyha rásüt a nap a hajamra, akkor átüt a vörös szín, de mondjuk annyira nem feltûnõ. Most egy jó ideig abszolút nem szeretném festetni a hajamat, kell neki egy kis pihenés. Hála az égnek egyáltalán nem feltûnõ a lenövésem, mert majdnem ugyan olyan az eredeti hajszínem, így nem nézek ki hülyén:D
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Én úgy jártam h a fénye a barnának vörös és ha napszemüvegbe néztek rá a hajamra vörös volt O.o
Van olyan haj, ami ledobja még a hajfestéket is. Még a feketét is...

Mivel lehet ezt a hajat megcsinálni? (Lehetőleg úgy hogy tartós legyen) (Fontos)

http://kepfeltoltes.hu/view/120623/eeeeeeeee_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: megmosod és teszel rá hajhabot, majd kicsi szárítasz rajta, és felcsavarod hajcsavaróra, kb háromnegyed óra múlva kiszeded a csavarót és hajlakkal esetleg egy kis waxxal rögzíted!

megmosod és teszel rá hajhabot, majd kicsi szárítasz rajta, és felcsavarod hajcsavaróra, kb háromnegyed óra múlva kiszeded a csavarót és hajlakkal esetleg egy kis waxxal rögzíted!
A kérdező hozzászólása: és vékony vagy vastag hajcsavaróra?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!