Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet ha túl hosszú ideig (1 db)

Hogyan lehet visszacsinálni, ha túl hosszú ideig lenyomva maradt a jobb oldali Shift billentyű?

A cicám ráfeküdt az otthoni billenty?zetemre és valameliyk billenyt?t (valszeg a jobb oldali SHIFT- et) folyamatosan nyomta. Most nem tudok pl számokat írni, mert ha lenyomom a 7- est = jel jön el?. A nagybet?ket a Cps Lock- kal el tudom tüntetni. Mi a megoldás, mit csináljak?

Legjobb válasz: Én ilyenkor jó alaposan lenyomogatom az összes shiftet, ctrl-t és alt-ot, és az helyrehozza.

Én ilyenkor jó alaposan lenyomogatom az összes shiftet, ctrl-t és alt-ot, és az helyrehozza.
Nyomd meg egyszerr az Alt+Shift kombinációt. Ilyen velem gyakran elõfordul :) )))
format c:
Hát igen nekem is van ilyen z helyet s .-t irtki helyre hoztam átálitod magyar nyelvre mert angolon vagy a101 bilentyüre állitás nem kell.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki le tudná nekem írni, hogy mire jó az Arduino Motor Shield?

3

Playstation 3 vásárlása előtt?

Szeretnék venni egy ps3-at de a játékokat úgy szeretném ,hogy a haveromnak van egy fiókja amelyen a játékok megvannak vásárolva. Az lenne a kérdésem ,hogyha ideadná nekem a fiók kódját én letudnám szedni róla a vásárolt játékokat a saját ps3-ra.. Utánna létrehoznák egy új profilt saját néven... Ez így működne, tudnák játszani?

0

Ez mi? Elindítom a battlefield 3-mat és mikor betöltene a server akkor lefagy a gép csak az ujra indítás segít. Ezt írja az eseménynapló.

Figyelmeztetés:A(z) WpdBusEnumRoot\UMB\2&37c186b&0&STORAGE#VOLUME#_??_USBSTOR#DI

0

Van nekem egy ilyen laptopom és hol tudom megnézni hogy maximum mekkora procit rakhatok a gépembe? Gépem lent

Samsung np300e5a-a02hu

0

Amióta sata vincsesztert használok azota szaggat a hang minden féle playerrel de amikor ata vinyóm volt semmi baj a hangzással mi lehet a gond?

3

A fujitsu siemens esprimo v6535 milyen latop? Nagyon elavult és rossz? Csak mert szeretnék egy laptopot használtan venni és találtam egy ilyet de sokan szarnak irják.

5

Hogy tudom megváltoztatni a Start menü hátterét? (Windows 7-em van)

2

Van egy állandóan felugró ablakom ami nem tünik el, mi a baj?

Egyfolytában ezt hozza fel: A third party application tried to change your homepage to empty a válasz lehetőségek: allow change Keep current settings. Akkor kerülhetet fel amikor letöltötem egy programmot, a programmot letöröltem, de így is folyton felhozza, hogy tudnám eltüntetni?

1

Hány 4 csomópontú, különböző irányítatlan gráf létezik, amelyben nincs hurok? Két gráf akkor különböző, ha szomszédsági mátrixuk különböző.

Van erre bármilyen képlet?

0

Ez a config szerintetek megteszi egy ideig? Alaplap:M5A99FX Pro R2. 0 VGA : Sapphire R9 270X Porci: FX-6300 RAM : 8GB Táp : CORSAIR RM Series 650W

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!