Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet ha túl hosszú (2 db)

Hogyan lehet visszacsinálni, ha túl hosszú ideig lenyomva maradt a jobb oldali Shift billentyű?

A cicám ráfeküdt az otthoni billenty?zetemre és valameliyk billenyt?t (valszeg a jobb oldali SHIFT- et) folyamatosan nyomta. Most nem tudok pl számokat írni, mert ha lenyomom a 7- est = jel jön el?. A nagybet?ket a Cps Lock- kal el tudom tüntetni. Mi a megoldás, mit csináljak?

Legjobb válasz: Én ilyenkor jó alaposan lenyomogatom az összes shiftet, ctrl-t és alt-ot, és az helyrehozza.

Én ilyenkor jó alaposan lenyomogatom az összes shiftet, ctrl-t és alt-ot, és az helyrehozza.
Nyomd meg egyszerr az Alt+Shift kombinációt. Ilyen velem gyakran elõfordul :) )))
format c:
Hát igen nekem is van ilyen z helyet s .-t irtki helyre hoztam átálitod magyar nyelvre mert angolon vagy a101 bilentyüre állitás nem kell.

Ha a routert újra telepítik és le jelszavazzák, de a wifi nem akarja engedélyezni, akkor kb miért nem engedheti? Lehet az a baj, hogy túl hosszú a jelszó?

Legjobb válasz: Nem valószínû. A legtöbb routernél külön kell engedélyezni a rádiózást és a kulcsot megadni. Mit értesz hosszú kulcs alatt? Milyen router?

Nem valószínû. A legtöbb routernél külön kell engedélyezni a rádiózást és a kulcsot megadni. Mit értesz hosszú kulcs alatt? Milyen router?
A kérdező hozzászólása: TP link
Igen 10-20 különbözõ routere kapható.
A kérdező hozzászólása: Azt nemtudom, hogy milyen, mert nem az enyém.. az illetõvel, akié, vele már nemtudok ma beszélni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!