Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet ha túl (120 db)

Kerámiabögrékhez vettem filcet, amivel lehet rájuk rajzolni, és be kell rakni a bögréket a sütőbe hogy beleégjen, ha túl sokat hagyom bent, vagy túl magas hőfokon, szétrobbanhatnak?

Legjobb válasz: A kerámia, porcelán bögréket kiégetik méghozzá igen magas hõfokon. Képtelenség, hogy az otthoni sütõd bármi kárt tegyen bennük.

A kerámia, porcelán bögréket kiégetik méghozzá igen magas hõfokon. Képtelenség, hogy az otthoni sütõd bármi kárt tegyen bennük.

Hogyan lehet könnyen túl lenni egy szakításon, ha a barátom az osztálytársam volt?

A barátommal szakítottunk 9 hónap utánn.A baj az,h én nagyon szeretem még mindig, és nagyon hiányzik.Mindenr?l ? jut az eszembe,és a legrosszabb hogy az osztálytársam,tehát minden nap látom ?t.Hogyan feledhetném el ?t,hogy ne fájjon ennyire a hiánya?

Legjobb válasz: hát ez elég hülye kifogás... ezt azért mondom, mert az én barátom is az osztálytársam:D már 7 hónapja együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk:) sõt, azóta van hogy együtt is tanulunk, segítünk egymásnak, és így pl õ jobb lett matekból:D sztem ha tényleg szeretett téged egy ilyen hülyeség miatt nem hagyott volna ott, mert ahogy fent is leírtam a tanulás az megoldható egy kapcsolat mellett. Az már nehezebb kérdés, hogy hogy tudnál ezen túllépni... régebben megfogadtam, hogy osztálytárssal soha nem kezdek, pont emiatt, mert féltem, hogy mi lesz ha szakítunk vagy valami... erre mit ad az Isten:D de nem bántam meg:) mert tényleg szeretjük egymást:) én azt tanácsolom, hogy ha még mindig ennyire szereted, akkor próbálj meg vele utoljára beszélni, mondd el neki, hogy együtt is tudnátok tanulni, vagy csak segítenétek egymásnak, ha kell, de ha ez sem válik be, akkor muszáj lesz túllépned... amihez idõ kell !:( sok sikert, én veled vagyok:)

hát ez elég hülye kifogás... ezt azért mondom, mert az én barátom is az osztálytársam:D már 7 hónapja együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk:) sõt, azóta van hogy együtt is tanulunk, segítünk egymásnak, és így pl õ jobb lett matekból:D sztem ha tényleg szeretett téged egy ilyen hülyeség miatt nem hagyott volna ott, mert ahogy fent is leírtam a tanulás az megoldható egy kapcsolat mellett. Az már nehezebb kérdés, hogy hogy tudnál ezen túllépni... régebben megfogadtam, hogy osztálytárssal soha nem kezdek, pont emiatt, mert féltem, hogy mi lesz ha szakítunk vagy valami... erre mit ad az Isten:D de nem bántam meg:) mert tényleg szeretjük egymást:) én azt tanácsolom, hogy ha még mindig ennyire szereted, akkor próbálj meg vele utoljára beszélni, mondd el neki, hogy együtt is tudnátok tanulni, vagy csak segítenétek egymásnak, ha kell, de ha ez sem válik be, akkor muszáj lesz túllépned... amihez idõ kell !:( sok sikert, én veled vagyok:)
nekemis az osztálytársam és ezen már nagyon sokszor gondolkoztam... az elõzõ válaszolóval egy dologban nem értek egyet: ahhoz, hogy 9 hónapig együtt legyetek csak kellett, hogy szeressen... de igaza van, próbálj vele beszélni, ha nem megy, akkor kezdõdhet a felejtés... menj el a barátnõiddel vásárolni, tarts szépségnapokat (fodrász, manikûr, pedikûr, szoli stb.) és jöhet a partyzás :P hidd el sokkal jobb lesz... ha észreveszi h erõsebb lettél csak bánni fogja, hogy olyan lányt szalasztott el mint Te :) állj meg a saját lábadon, ne gondolj rá sokat(tudom mondani könnyû), és érezd jól magad a bõrödben! aztán jön egy újabb srác... :) sok szerencsét és fel a fejjel :) :) szurkolok :*
Én a helyedbe úgy próbálnám meg elfelejteni, hogy órákon mindig elé ülnék, hogy ne is lássam. Barátnõim közé ülnék, elhülyülnénk órákon, röhögcsélnénk és máris levan a gond. Csak erõsnek kell lenni! Kerülném az õ társaságát, magát a srácot is, nem mennék azokra a helyekre ahol vele voltam együtt, kidobnék/visszaadnék minden emléket stb.. Menni fog az :)
Miért szakítottatok?És hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok, és azért, mert azt mondta, h a tanulmányaira akar koncentrállni, de persze tudom, h nem ez az igazi ok.Hiába kérdem h mi a baj, mert talán tudnánk rajta változtatni, az õ válasza csak az, hogy miért nem tudom megérteni, hogy csak többet szeretne foglalkozni a tanulásra, és így nem lenne elegendõ ideje rám.Ezzel elintézett....csak nem értem, miért nem mondja meg az igazat.Na mind1...én elfogadtam, és felfogtam, h ennyi volt, csak azért nagyon hiányzik, fõleg most így szünet alatt.
Na, remélem segitek neked valamennyit ha leirom az én példámat.Nekem is osztálytársam volt, kb 1, 5 évig jártunk.ugyanilyen votl a felállás, nagyon szerettem, de nem müködött, szétmentünk.több honapig mardosott a hiánya, szerintem minél hamarabb keress magadnak valakit, nem ugy gondoltam, hogy füvel fával, de egy laza kapcsolat nekem sokat segitett, tultettem magam utána rajta.:-)
kerüld a tárasaságát, de az emlékeket ne dobd ki ! ha meg tényleg nagyon zavarnak, akkor gyûjtsd össze és tedd el egy dobozba, mert ha egyszer kidobod, akkor azt már sosem fogod visszakapni és lehet, hogy meg fogod bánni. a barátnõk tényleg sokat segíthetnek, (ha még nem tetted, akkor) mondd el nekik részletesen ezt az egészet és kérd meg õket, hogy segítsenek, tereljék el a figyelmedet (amennyire el lehet ilyenkor :$)
ha az emlékekre nehéz szívvel gondolsz, tedd be õket egy dobozba, zárd le, dugd el, majd amikor már túl vagy rajta, és boldog vagy valaki mással, vedd elõ a dobozt és nyugodt szivvel emlékezel vissza a "régiszépidõkre"... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!Sokat segítettetek, és igazatok van, erõsnek kell lennem, nem fogja rajtam látni, hog így ki vagyok bukva miatta.Ehhez persze idõ kell, de remélem menni fog.Köszönöm még1x.

Egy ideje észrevettem, hogy ha túl "pörgős" egy napom, nap végére, vagy másnapra, bele szokott nyilallni hátul a fenekemnél, a forgómnál. Ilyenkor egy hirtelen mozdulat is megdermeszt, annyira érzem a fájdalmat. Mi lehet ez?

Nem vagyok id?s, hogy kopás lenne, vagy ilyenek.

Legjobb válasz: Szerintem ez idegi alapú. Ülõmunkát végzel? Lehet, hogy stresszesen feszítettebben ülsz, és azért van ez. Próbálj meg esténként valami lazító fürdõt, tengeri sóval és ne túl melegen, de ne is hidegen, valahol a kettõ között...

Szerintem ez idegi alapú. Ülõmunkát végzel? Lehet, hogy stresszesen feszítettebben ülsz, és azért van ez. Próbálj meg esténként valami lazító fürdõt, tengeri sóval és ne túl melegen, de ne is hidegen, valahol a kettõ között...
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyrészt ülõmunkát végzek. Köszi a válaszod


37 hetes terhes vagyok! Holnap lesz egy rendkivuli Uh-am mert a szuleszno szerint ket het alatt hirtelen tul nagyot nott a babam. Mit jelenthet ez? Lehet, hogy elobb elinditjak a szulest ha kiderul, hogy a baba tul nagy mar most?

Ket hete 35cm volt a hasam hossza ma viszont 42.5cm.Szerintem kicsit elmerte.Volt valakinek hasonlo tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a védõnõ mérte a hasamat és egyszer azért lett kevesebb az eredmény, mert a baba keresztbe feküdt a hasamban és nem függõlegesen helyezkedett el. Szerintem nálad is errõl van szó, ne idegeskedj. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Nekem a védõnõ mérte a hasamat és egyszer azért lett kevesebb az eredmény, mert a baba keresztbe feküdt a hasamban és nem függõlegesen helyezkedett el. Szerintem nálad is errõl van szó, ne idegeskedj. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi.Csak azt nem tudom, hogy ennek a meregetesnek mi haszna van.En alapbol magas vagyok.Ebbol kifolyolag a felsotestem is hosszu.Szerintem ez alapjan nem lehet a baba hosszat meghatarozni, hogy milyen hosszu a hasam.Csoda , hogy elkuldott Uh-ra.Itt nem divat.Az utolso Uh-am 26 hetesen volt.
Szia. Megint én. Ezzel a méréssel a méhed nagyságát mérik.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!
e én errõl még nem is hallottam, hogy bármi köze lenne ezekhez az adatokhoz.NEkem úgy kellett kérnem, hogy mérje már meg, mert mindig elfelejti.Amúgy sztem nem sok ez a nagyság növekedés.Ezekben a hetekben nõ iszonyat nagyot.Én 3hét alatt totál szétrepedtem és nekem pl már 36hetesen a nagy uh adatai szerinz 38hetes babám volt méretileg.Szval ne aggódj, a dokim viszopnt azt mondta , igazán pontos adatokat az elsõ két nagy uh-ból lehet levonni csak, szval ezek már csak megközelítõ értékek.Ne idegeskedj , nem lesz semmi gond.38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: koszonom neked is.
Én 35 hetes vagyok, hatalmas pocakkal, de eddig senki nem mérte meg mekkora.. mindig csak az ultrahangon nézik a baba méreteit. Nyugodj meg, az én babám már most 39 hetesnek felel meg. Persze mondta az orvos, hogy igazi adatot csak akkor tudnak mondani, ha már kezükben lesz a baba.. :-)

Ha tudom, hogy tetszem egy férfinak, akkor, hogy lehet neki jelezni, hogy szabad a pálya? A mosolyokon már túl vagyunk.

De légyszi mellőzzétek az ilyen jellegű tippeket, hogy nyúljak a gatyájába, meg gomboljam ki a felső gombot a blúzon, vagy nyalogassam a számat, mert ezek nekem túl közönségesek.

Legjobb válasz: sehogy.. a férfiak annyira hülyék, hogy azt se veszik észre ha tálcán kínálod magad.. nemhogy a "nõi jelekbõl" értenének... hívd el randira, különben az életben nem lesz az egészbõl semmi.. persze lehet, hogy elutasít, hogy benéztél valamit...

sehogy.. a férfiak annyira hülyék, hogy azt se veszik észre ha tálcán kínálod magad.. nemhogy a "nõi jelekbõl" értenének... hívd el randira, különben az életben nem lesz az egészbõl semmi.. persze lehet, hogy elutasít, hogy benéztél valamit...
Menj oda hozzá, kapd elõ a mobilod és kérd meg, hogy írja be a számát, ha kérni miért, mond, hogy csak mert azt mondtad, innen beindul majd a beszélgetés.
odamesz es megmondod, hogy melyik filmet akarod megnezni es mikor ersz ra. A többi az ö dolga lesz. Es megadod a szamodat.
A kérdező hozzászólása: Igen ezek jók, de ehhez nem vagyok elég bátor.
Akkor szerezd meg a számát és írj neki sms be randikérvényt xD
Ha nem vagy ehhez bator, akkor ne is kezdj bele kapcsolatba, mert tuti lesz idöszak amikor magad alatt leszel. Nem tudom hany eves vagy, de nagyon fontos amit mondok: Nem a kortol es az eszedtöl fogsz felnött lenni, hanem attol, hogy batran viselkedsz, nehez helyzetekben tudsz dönteni es felvallalod a dönteseidet. Most meg amig szülök tamogatnak ezeket kerülheted, de elöbb utobb fel kell nöni a feladatokhoz es jo minel hamarabb elkezdeni. Lehet most hasra fogsz esni es ez neked a vilag veget jelenti jelenleg, de 20 ev mulva a fejedet fogod fogni, hogy "miert nem cselekedtem akkor". Nem az a baj ha nem sikerül, az a baj ha meg sem probalod. Sok sikert! Legy bator!
Az a baj, hogy a férfiak gyakran járnak, úgy, hogy egy a nõ normál viselkedését is kezdeményezésnek tekintik, így nem tudják már megkülönböztetni mikor kínálja magát tálcán egy nõ s mikor nem, ezért kell bátornak lenned, egy egyenes egyértelmû jelet kell adnod ha sikert akarsz elérni :)
A kérdező hozzászólása: "egy egyenes egyértelmû jelet kell adnod ha sikert akarsz elérni :) "-hát ez az, mi lenne az az egyértelmû jel? Ami visszafogott , nõies, nem tolakodó, de egyértelmû?
szerintem várjál, majd lépni fog õ valamit, ha akar. hát elég furán is néznél ki, ha szád kezdenéd nyalogatni hirtelen. szerintem zavarba jönne tõle. ha õ nem lép, akkor kérdezd meg, hogy van-e kedve eljönnie egy kávéra, mit csinál hétvégén. õ ebbõl már látni fogja, hogy akarsz tõle többet is.

Tudna segíteni valaki hogy egy nem túl öreg ha lehet dízel, bézs kárpitos, panorámatetős autót szeretnék venni ha lehet 2.3000. 00 Ft-ig?

Legjobb válasz: Tessék: - http://www.hasznaltauto.hu/5526009 - http://www.hasznaltauto.hu/5497742 - http://www.hasznaltauto.hu/5472427 - http://www.hasznaltauto.hu/5542772

A kérdésben, a vásárlásra szánt összeg nem világos!! Na még egyszer fuss neki!
Szerintem is inkább vegyél egy visszapörgetett 10 éves Audit/BMWt/Mondeot(fõleg, hogy egyik sem panorámatetõs). Valaki tuti jól jár majd az üzlettel :) De most komolyan, dízel mondeoval 11év alatt 112k km? Elhiszi ezt valaki? :)
Kedves #2! Az áltlad linkelt autók közül sem a BMW, sem az Audi nem panorámatetõs (szerintem a Ford sem). A tudomány mai állása szerint a napfénytetõ nem egyenlõ a panorámatetõvel, még ha a minden bizonnyal autóját felettébb jól ismerõ hirdetõ panorámatetõként is próbálja eladni. A panorámatetõ a teljes utastér számára biztosít kilátást felfelé és elsõsorban a francia autóknál (buszoknál, kisszériás autóknál már korábban is alkalmazták) jött divatba a 2000-es évek elején. Mivel a többi gyártó csak 2-3 év késéssel kezdett ilyen típusokat forgalmazni, kvázi a franciákat másolva, ezért az õ autóik még nem elérhetõek ilyen összegért a használtautópiacon.
A kérdező hozzászólása: nem muszály de ha lehet akkor inkább terepjáró legyen

Hogy lehet kicsicsíteni? Digitalis fényképezőgéppel csináltam képeket és feltettem a gépre, hirdetéshez szeretném használni, de azt írta ki túl nagy a kép mérete. Részletesen ha lehet.

Legjobb válasz: Szinte bármelyik képszerkesztõben lehet, pl. PhotoFiltre, GIMP... GIMP-ben kép/kép átméretezése (PhotoFiltre-ben is hasonló) Vagy ha sok képet szeretnél egyszerre átméretezni, akkor VSO Image Resizer.

Szinte bármelyik képszerkesztõben lehet, pl. PhotoFiltre, GIMP... GIMP-ben kép/kép átméretezése (PhotoFiltre-ben is hasonló) Vagy ha sok képet szeretnél egyszerre átméretezni, akkor VSO Image Resizer.
Igy van, szinte bármelyik képszerkesztõben van ilyen opció! Sok kép átméretezésére pld ott a FotoSizer! Vagy az ingyenes FastStone image Viewer ami szinte minden tud képnézegetés közbe, nemcsak kicsinyit, hanem nagyit is
ez is nagyon szupi : http://www.kepatmeretezes.hu/

Hogy lehet megtanítani a babát egyedül elaludni? Még csak 3hetes, éjjel cici után rögtön lerakom akkor alszik is 3-3órákat, de nappal nem tud elaludni csak ha babusgatjuk, altatjuk. Túl kicsi még, vagy lehet már tenni valamit az ügy érdekében?

Ha leteszem aludni azonnal sír,hiába nyugtatom,addig csönd van,de ahogy távolodom újrakezdi.

Legjobb válasz: Mi 2,5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?

Mi 2, 5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?
Én ennyi idõs korában az ágyába tettem, símogattam a buksiját, és mellette ültem, míg nem éreztem, hogy tényleg alszik. Cumit is kapott, ha már nem szívta, akkor már aludt, akkor ott hagytam. Egy idõ után már nem igényelte a símogatást, csak a cumit. Most már (3 hónapos) csak akkor van simike, ha valami miatt zaklatott, és egyszerûen nem bír elaludni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õt megnyugtatni csak úgy lehet ha felveszem, különben sír és ahogy visszateszem bömbõl.Próbáltam magamon altalni járkálok, ringatom..ahogy visszateszem újra sír.Telejesen el vagyok keseredve.

Ezt hogy lehet túl élni? Én nő vagyok, a párom el hagyott, öt év után, egy azonos nemű akárkiért. Ha egy nővel csal meg, azt mondom o. k. szerelmes lett, nálam biztos valamibe jobb. De így?

Egy kis városba élünk, mindenki tud mindenkiről mindent. De így? Mindenki suttog a hátam mögött, mintha én lennék a hibás. Én mindent meg adtam a páromnak amit csak lehet. Én ebbe biztos hogy bele döglök.

Legjobb válasz: 9-es, tudod a falusi miliõben az a legundorítóbb, hogy ilyenkor is a nõt kezdik ki: milyen nõ lehet az olyan, akinek a párja más férfiakra fanyalodik mellette? Hidd el, ez egy ilyen undorító, beszûkült, rosszindulatú gondolkodásmód. Nem ám onnan nézik a dolgot, hogy a nõ gyakorlatilag át lett verve, az 5 éves kapcsolatának minden perce hazugság volt, mert még egyszer leírom, hogy ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra egy férfi más faszikra kezd el gerjedni. nagyon jól tudta a pasi, hogy õt a fiúk hozzák lázba, amikor összeállt a kérdezõvel, csak nyilván titkolta és megpróbált normálisan élni. Hát egy ilyen nálam is kiverné a biztosítékot és akkor szerinted biztos én is szánalmas vagyok, de én is megalázottságot és szégyent éreznék a fájdalom mellett. Szerintem ez a normális reakció.

9-es, tudod a falusi miliõben az a legundorítóbb, hogy ilyenkor is a nõt kezdik ki: milyen nõ lehet az olyan, akinek a párja más férfiakra fanyalodik mellette? Hidd el, ez egy ilyen undorító, beszûkült, rosszindulatú gondolkodásmód. Nem ám onnan nézik a dolgot, hogy a nõ gyakorlatilag át lett verve, az 5 éves kapcsolatának minden perce hazugság volt, mert még egyszer leírom, hogy ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra egy férfi más faszikra kezd el gerjedni. nagyon jól tudta a pasi, hogy õt a fiúk hozzák lázba, amikor összeállt a kérdezõvel, csak nyilván titkolta és megpróbált normálisan élni. Hát egy ilyen nálam is kiverné a biztosítékot és akkor szerinted biztos én is szánalmas vagyok, de én is megalázottságot és szégyent éreznék a fájdalom mellett. Szerintem ez a normális reakció.
Ne legyél szomorú! Csak idô kérdése, de túl fogod élni! Azzal meg ne foglalkozz ki mit beszél a hátad mögött! [email protected] le ôket! Minden csoda 3 napig tart. Majd jön egy másik pletykálni való, aztán arról beszélnek. Kedves kérdezô, tanácsolnám neked, próbálj meg minnél többet társaságban lenni, szórakozni, mert addig is kevesebbet gondolsz a történtekre. És talán elôbb felejtesz... Fel a fejjel! Te nem tehetsz róla, hogy a párod egy azonos nemûhöz vonzódik!
Engem is több év után hagytak ott 2 éve. Én is azt gondoltam, hogy ezt soha nem heverem ki. Hónapokig nem voltam magamnál. Komolyan fontolóra vettem, hogy érdemes-e így folytatni az életemet, eszembe jutott az öngyilkosság mint kiút. Fél év után kezdtem jobban lenni, de vagy másfél-2 év kellett, hogy teljesen kigyógyuljak. Ma már azt is leszarom, hogy él-e, hal-e a drágalátos exem. Csak a rá pazarolt idõt sajnálom. És szerelmes vagyok egy gyönyörû férfiba, aki mellett az exem egy nevetséges kis macskajancsinak tûnik. Fel a fejjel. Ezt egy olyan írja neked, aki tényleg majdnem belerokkant a bánatba :) )
nyilván fájdalmában, elsõnek szól.
Hát nem tudom, hogy ez miért nagy szégyen. Ma már a melegeknek is vannak jogaik, úgy tudom hivatalosan regisztrált élettársak lehetnek. Dániában, Angliában, Belgiumban úgy tudom gyereket is fogadhatnak örökbe. Ha ott elfogadott, sõt még saját családjuk is lehet, akkor itt nálunk csak megelõzte a korát. 50 év múlva ha egy férj egy férfival lép le a nõtõl teljesen természetes dolog lesz. Nekik is kell élni, mármint a melegeknek, miért szenvedjenek. És ami nagyon fontos neked is kell élni, és NEM SZABAD SZENVEDNI. Ne hagyd, hogy sérelem és fájdalom ennyire a lelked mélyére jusson, az élet szép, nézz csak körbe, egészséges vagy és úgy vélem nem lehetsz öreg sem. Ne hagyd hogy lehúzzon ez az esemény magával.
Hú b+. Ezzel a köcsöggel eddig is kár volt együtt lenned. De nehogy már te legyé a hibás. Ugassonak csak a faluban, legfeljebb költözz el onnan.
Egyébként semmiképp ne magadat okold. A párodban már eleve benne volt a búzahajlam, csak idõ kérdése volt, mikor tör fel belõle, ez nem rajtad múlt. Én mondjuk a helyedben amint megtudnám, hogy van búza beütés, azonnal megundorodnék szerintem, úgyhogy túl sokáig nem keseregnék. Nincs bajom a melegekkel, de hetero nõként megosztani az ágyam egy ilyennel, aki más pasi farkára vágyik, jesszusom :S Ne bánkódj, majd jön egy 100% hetero pasi, aki se nõért, se pasiért nem hagy ott soha :)
Az egyik kedves baratnomet 3 gyerekkel hitellel tele 12 ev utan hagyott ott a ferje rajott hogy nemm nyomja el a termeszetes erzeseit. O dolgzot eltartotta a gyerekeket talpra allt. Aztan a gyerekek megnottek es egyik leszbi lett a masik meg kicsit lokott (a fia)szomoru tortenet soha tobbet nem talalt part maganak.Most mar nagymama a leszbi lanya szult neki 2 gyereket a baratnojevel.
Bele döglök - hogy beszelhet igy egy nõ ?
Annyira gáz az ilyen prûd, tanulatlan ember, meg undorító "kisváros". Itt az egyetlen bûn amit elkövetett a párod, hogy megcsalt. 2013 van nem az ókor (ó várjunk csak, akkor nem ítélték el! :O). Te is szánalmas vagy ha az a legnagyobb problémád, hogy mások mit gondolnak rólad. Ne aggódj, túl fogod élni. Több milliárd ember van a földön és mindenki túl éli.
Nem az a baj, hogy homoszexuális, kedves megmondom emberkék, hanem az, hogy hazudott! Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok homofób és vannak meleg barátaim is. Nem lett volna szabad átvernie ezt a nõt és a családját. Mégis mit hitt, hogy a színjátékot egész életében tudja játszani? Gyáva ember az ilyen, mert nem merte felvállalni az identitását! Kérdezõ, próbálj elköltözni akár, vagy
11-es vagyok, valamiért elment elõbb... Szóval próbálj eljárni társaságba, bulizni, emberek közé, aztán panaszold fûnek-fának mekkora hazug a férjed. Ne te legyél az akin csattan az ostor!
10-es: valószínûleg pont az ilyen undorító környezet miatt titkolta el a férfi. Mi heterók el sem tudjuk képzelni milyen szenvedés lehet így élni, az egész életüket tönkre teszi. Úgyhogy igen, csúnya dolog volt hazudni, de talán neki több oka volt rá, mint egy unatkozó heteró pasinak aki csak félred*g más nõkkel. Amúgy meg mibõl gondolod, hogy "minden hazugság volt"? Biszexuálitásról még nem hallottál, mi?
Miért, mert ha faszikám biszex vagyis félbúza, akkor mondjuk "csak" a kapcsolat fele volt hazugság? Vagy ez az enyhít azon, hogy mindenféle jogalap nélkül elveszünk valakinek értékes éveket az életébõl a semmire vagy a kétütemûségre hivatkozva az átverés súlya is kisebb? vagy ezt mégis milyen logikai alapján hoztad össze, meséljél már nekem.
Te tudod mit jelent a biszexuálitás? Azt hogy tud vonzódni mindkét nemhez. Magyarán simán meglehet, hogy szerette a nõt, szerelmes volt, akarta stb. Aztán ez elmúlt valamiért és lett valaki más, aki egészen véletlenül férfi volt ezúttal. Azért lássuk be, ha egy ellenkezõ nemûvel történõ megcsalásról van szó, akkor sokkal könnyebben megússza az illetõ, és ez álszentség. Amúgy nekem az sem világos, hogy megcsalta-e, mert elõször azt írja, hogy elhagyta. Ahhoz meg bárkinek joga van.

Kiszeretnem kapcsolni hogy ha tul sokan laknak eggyutt akor nem akar teherbe esni a csaj. Hogy lehet ezt kikapcsolni a Sims 3ban?

azt irja ki h tul sok lakotarsa van.

Legjobb válasz: Nem lehet kikapcsolni, hisz van egy határ, hogy mennyi sim lehet egy háztartásban. A neten viszont találsz olyan mod-ot, amivel ezt a határt túllépheted.

Nem lehet kikapcsolni, hisz van egy határ, hogy mennyi sim lehet egy háztartásban. A neten viszont találsz olyan mod-ot, amivel ezt a határt túllépheted.
A kérdező hozzászólása: tudsz nekem konkret o ldalt mondani?
Ebben van: http://nraas.wikispaces.com/MasterController+Phase+Nine De pontosan nem tudom hol :S Talán ott, hogy rákattintasz a simre, majd Nraas->beállítások(settings) és ott valami több mint 8 sim egy háztartásban dolog :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!