Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet ha letepadt (3 db)

Hogyan lehet ézrevenni ha letepadt a baba nyelve?

Azt hiszem így hívják amikor késöbb beszéd közben nehézségei lehetnek.Ugy tudom az ilyen babáknak megvágják a nyelvén a féket.De hogy veszem észre egy kisbabánál ha ilyen gond van?

Legjobb válasz: Az "R" betût nem tudja pörgetni rendesen akinek le van tapadva a nyelve. Az én kisfiam nehezen szopott nem volt megfelelõ vákum mert nem tudta felnyomni a szájpadlásához a nyelvét. 11 napos volt amikor kb 1mm-t vágtak rajta. Picit vérzett, érzéstelenitöt nem kapott, mire hazamentunk már szopni is tudott. Érdemes minél hamarabb felvágatni ha ilyet tapasztalsz, ne akkor kelljen mikor már beszélni fog.

Az "R" betût nem tudja pörgetni rendesen akinek le van tapadva a nyelve. Az én kisfiam nehezen szopott nem volt megfelelõ vákum mert nem tudta felnyomni a szájpadlásához a nyelvét. 11 napos volt amikor kb 1mm-t vágtak rajta. Picit vérzett, érzéstelenitöt nem kapott, mire hazamentunk már szopni is tudott. Érdemes minél hamarabb felvágatni ha ilyet tapasztalsz, ne akkor kelljen mikor már beszélni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.3 hónapos tápszeres baba.

Fiúk! Ha a legutóbbi barátnőtök veletek van, és úgy kívánjátok, hogy szinte letépitek róla a ruhát, az lehet csak testi vonzalomból?

Tehát lehet, hogy már mondjuk más csaj kell nektek, az ex mégis ennyire felizgat, de nem éreztek iránta semmi egyebet, csak fizikai vonzalmat? Vagy lehet érzelmileg sem közömbös?

Legjobb válasz: Lehet de ezt had ne mi döntsük el hogy szereted e még a bnõdet!

Lehet de ezt had ne mi döntsük el hogy szereted e még a bnõdet!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a lány. :D És nem tudom a fiúba mi üthetett.
Elképzelhetõ, hogy rég szexelt valakivel és ezért kattant rád ennyire. A másik lehetséges ok pedig az, hogy még szeret. No, de akkor nem a szexel, leteperéssel kezdené a dolgot. Kérdezd meg, hogy mit akar tõled! Illetve neked sem árt elgondolkodni, hogy mit akarsz az exedtõl.
A kérdező hozzászólása: Én szeretem õt, azt tudom. De õt nem értem, és félek megkérdezni, mert már egy másik csajjal találkozgat. De akkor nem tudom, megkívánhat ennyire vkit egy srác, csupán fizikai vonzalomból? Nála voltam, hozzámbújt, elkezdett csókolgatni és 10 perc múlva már... Azt mondta így még nem kívánt senkit, de látszott, tényleg meg volt õrülve. :)
A kérdező hozzászólása: Ja és csak 2 hétig nem voltunk együtt, szóval annyira nagyon nem lehetett kiéhezve... bár ki tudja. :D
Valójába az sem derült ki számomra, hogy miért szakítottatok. Miért is? Ha szereted õt, akkor mond el neki, hogy felõled újra kezdhetitek. Persze ehhez az kell, hogy elõször tegye lapátra az új lányt és csak ez után bújjon hozzád.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ez elég esélyteléen, hogy a másik lányt a közeljövõben kidobja - legalábbis szerintem. Én mondtam neki, mikor szakított, hogy béküljünk ki, de nem akart, azt mondta másoknak, hogy nem akar tõlem semmit. Ehhez képest mikor találkoztunk, nem bírta ki, hogy ne legyen a közelemben. :S

Ha valaki letépi az ujjairól ( körõm mellõl) a bõrt, úgy hogy vérzõ sebek vannak rajta, annak milyen lelki betegsége lehet?

Legjobb válasz: Stressz, semmi extra... esetleg valami mániás "egyetlen száraz bõrdarab sem lehet sehol!" de inkább csak stresszes... olyan ez mint a körömrágás, csak egy fokkal durvább.

Stressz, semmi extra... esetleg valami mániás "egyetlen száraz bõrdarab sem lehet sehol!" de inkább csak stresszes... olyan ez mint a körömrágás, csak egy fokkal durvább.
Akármilyen, csak ez nála nem vagdosásban vagy önégetésben nyilvánul meg, hanem körömágybõr-tépésben.
Belsõ vívodás. Ha a körmödet rágod, akkor a környezetedben van "ellenséged" Nem akarsz"szembeszálni" vele, lerágod a fegyvered.Ha a köröm melett a bõrt szeded, rágod le akkor belül a lelkedben van gond.Nem tudom jobban elmagyarázni.Lelki víodás.Esetleg haragszol magadra stb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!