Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hónap alatt lapos hasat (2 db)

Hogyan lehet 3 hónap alatt lapos hasat és viszonylag jó segget varázsolni?

Mennyit kell(!!) és mib?l, az ideális eredmény elérérse érdekében csinálni ??

Legjobb válasz: Nem biztos (sõt inkább valószínûtlen), hogy menni fog három hónap alatt (persze azért kérdés hogy mi a célod pontosan stb. pl. az úgy elég kevés támpont, hogy "puha", "kicsit nagyobb"), kicsit azért összetettebb a dolog mint, hogy ebbõl csinálj annyit, stb.. Megfelelõ táplálkozás, a jó hashoz természetesen diéta, edzés (egész testre kiterjedõen), ennyi a nyitja. Tájékozódj! elõtted az egész net! tesztoszteron.hu, bodybuilder.hu, hogy két példát mondjak, de azt ne várd, hogy pár mondatos válaszokból mindent megtudhatsz.

Nem biztos (sõt inkább valószínûtlen), hogy menni fog három hónap alatt (persze azért kérdés hogy mi a célod pontosan stb. pl. az úgy elég kevés támpont, hogy "puha", "kicsit nagyobb"), kicsit azért összetettebb a dolog mint, hogy ebbõl csinálj annyit, stb.. Megfelelõ táplálkozás, a jó hashoz természetesen diéta, edzés (egész testre kiterjedõen), ennyi a nyitja. Tájékozódj! elõtted az egész net! tesztoszteron.hu, bodybuilder.hu, hogy két példát mondjak, de azt ne várd, hogy pár mondatos válaszokból mindent megtudhatsz.
Nem könnyû, de azért 3 hónap sok mindenre elég. Elsõ és legfontosabb teendõ, hogy igyekezz minél egészségesebben táplálkozni, kerüld a zsíros, cukros ételeket, stb. Nagyon fontos, hogy sok vizet igyál, többek közt azért is, hogy a megfelelõ anyagcserét biztosítsd. És akkor lássuk a mozgásos részét a dolognak: Ne edzz minden nap, a szervezetnek, az izmoknak szüksége van pihenõre!! Én többféle mozgást variálnék. Kezdeném mondjuk hétfõnként egy kellemes úszással. Ez megfelelõen átmozgat mindenütt. Arra figyelj, hogy ne nagy sebességgel ússz, inkább lasabban, de többet. Ha két részre osztod a leúszandó adagot, s közben esetleg egy kis szauna is belefér, már rengeteget tettél magadért! Keddenként én vagy konditerembe mennék, vagy otthon, kazetta, esetleg könyv segítségével speciális has- és fenékformáló gyakorlatokat végeznék. Szívesen mondanék ilyeneket, de ide aligha férne ki, szóval javaslom, szerezz be pár kazettát. A torna lõtt mindig alaposan melegíts be, a végén pedig jöhet egy kellemes, lassú kocogás, ha még bírod, vagy egy jó nagy séta. Szerdán pihenj! De ez nem azt jelenti, hogy a tv elõtt ülj. Viszont menj kerékpárral suliba, dolgozni, ha van erre lehetõséged, és a lift helyett a lépcsõt használd! Csütörtökön pár kilométer kocogás, vagy görkori, amit szeretsz. Szintén ne a gyorsaságra, hanem a menyiségre figyelj! Pénteken jöhet egy újabb úszás, ez jól ellazít, javítja a keringést, a légzést, tehermentesíti a gerincet, vizes közegben könnyebb az izmoknak dolgozni. Ha teheted, most se hagyd ki a szaunát. Szombat: Táncolj! De ne egy füstös szórakozóhelyen. Tedd be a kedvenc cd-det és ugrálj, táncolj, mozogj, mint kislánykorodban. Élvezetes és rettenetesen sok kalóriától megszabadít. Vasárnap ismét legyen a pihenésé. Ha megengedhetsz magadnak egy jó kis masszázst, azt ki ne hagyd, vagy vegyél egy finom illóolajas fürdõt, utána alaposan masszírozd át magad egy bõrfeszesítõs testápolóval. Esetleg mértékkel szolizhatsz is: a barna szín vékonyabbnak mutat, de vigyázz, a túlzott szolizás inkább csak káros és nem is olyan szép. Remélem, sikerül elérni amit szeretnél. Szorítok! Számolj majd be az eredményrõl!
A kérdező hozzászólása: szerintetek felülésbõl vagy guggolásból mennyi az ideális ? (felülés majdnem minden nap 100 az kevés)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!