Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet hónap alatt (123 db)

Már 2 hónapja járok kondizni, meg akarom kérdezni, hogy 9 hónap alatt mennyit tud változni a testem? (edzés után eszem természetes fehérjéket azon kívűl semmit) és túlsúlyos vagyok lehet, hogy ez segít a válaszadásban

Heti 4 kondira van id?m. (de akkor általában 1,5-2 órát :D)

Legjobb válasz: Rám csak kondival jött eddig 2,5 hónap alatt közel 10kg. :) De ez amúgy tudod, hogy nem így mûködik, hogy amit kondival felszedsz délelõtt azt délután leszálkásítod thai boxszal. Max az történhetett, hogy jó genetikád van és kevésbé zsírosodtál miközben tömeget növeltél, de a két folyamat teljesen eltérõ étrendet igényel.

Rám csak kondival jött eddig 2, 5 hónap alatt közel 10kg. :) De ez amúgy tudod, hogy nem így mûködik, hogy amit kondival felszedsz délelõtt azt délután leszálkásítod thai boxszal. Max az történhetett, hogy jó genetikád van és kevésbé zsírosodtál miközben tömeget növeltél, de a két folyamat teljesen eltérõ étrendet igényel.
Ez az étrendtõl is függ és hogy mi a cél. Multivitamin az kellene még. Ha zsírt szeretnél leadni, akkor kellene szálkásító diéta. 9 hónap alatt elég rendesen le lehet diétázni, de izomnövekedésre ne számíts naturálban, mert az csak kezdõként lehetséges szálkásításnál egy rövid ideig. Ha pedig tömeget növelsz, akkor akár 8-9 kiló izmot is felpakolhatsz, de a zsír is növekedni fog még jó tömegnövelõ étrenddel is, pláne ha hízékony vagy.
A kérdező hozzászólása: Montez: köszönöm a kifejtett válaszod, csak annyi, hogy semmilyen kieg.-et nem eszek mert 1. nincs rá pénzem és nem akarom arra költeni a zsebpénzem, de nem lehet vmivel pótolni?
A kérdező hozzászólása: SSanchez: biztos? mert sok jót hallottam róla, meg megizzaszt, biztos semmennyi zsírt neméget azzal, hogy izzaszt?
izzadás meg a zsírvesztés között semmi különbség nincs..izzadsz h hûtsd a tested..ennyi
de lehet: sima kajával, amiket írtam. Ezt olvasd el: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_07_lmk342_csontig_ra.. De edzés után szálkásító diétánál ne egyél gyors szénhidrátot!
ez szarul írtam le..vagyis nem függ össze a kettõ azt sem tudom hol áll a fejem:D
A kérdező hozzászólása: Montez: elolvastam, de valószínûleg nem tudom majd betartani... de amit írtál arra igyekszem majd figyelni.
okés, igyekezz sok fehérjét és kevesebb szénhidrátot enni. Én már rengetegszer leszálkásítottam így, most is ez megy.:)
Öcsi, azt a fogyasztóövet modelleken reklámozzák akik leszálkásítottak aerobbal és diétával, nem kell mindent bezabálni.
A kérdező hozzászólása: Akkor 9 hónap alatt kevés evéssel, heti 4 kondival úgy, hogy van rajtam Stoci fogyasztó öv letudok adni 10 akár 20 kilót?
A kérdező hozzászólása: Értem kössz
14 évesen nem lehetsz nagyon izmos, akárhány kiló vagy! Nincs is meg még a hormonális háttered a növekedéshez, majd innen indul kb.
A kérdező hozzászólása: 178 cm. vagyok és 115 kiló, de abba van bõven izom is nem csak zsír.
A kérdező hozzászólása: az számít, hogy még változó korban vagyok?(14) de koromhoz képest fejlett, mert borotválkozom mindenhol erõs szõrzetem van. Pár hónapja hagytam abba kézilabdát, szóval van egy alap erõlétem és izomzatom. A kardio az micsoda?
amikor én elkezdtem 63 kb körül voltam 4 hónap alatt 70 lett heti 3 kondi + 3 thai box, ami rám jött kondiban, az thai-on leszálkásodott kitartással sokat el lehet érni!
9 hónap alatt szemmel jól látható változások fognak történni, ha jó az étrended. Ha fogyni akarsz, akkor remélem a kardio nincs elhanyagolva. A heti 4 kondi remek, kezdõként talán még sok is. 1, 5-2 óra tényleg iszonyat sok, akkor ott sok a duma és/vagy a pihi. Én egy óránál többet még sose voltam lent és köszönöm, jól le szoktam magam edzeni. :)
Nem kell 1, 5-2 óra. Elég 1-1ó20p. Amúgy ha jó a kajád jelentõs változást elérhetsz 9 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Priviben megírnád Facebookod?

15 éves vagyok és úgy tervezem hogy 5 hónap alatt 50 kilót szeretnék leadni! Ez lehetséges? És sikerülhet, meg ha sikerül akkor a bőröm olyan fura lesz? Káros lehet ez rám?

Legjobb válasz: 5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2,5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.

5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2, 5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.
Heti 0, 5-1 kg fogyás egészséges, és olyan mértékû, amihez a kinyúlt bõr is könnyebben tud alkalmazkodni. Szerintem ne kapkodd el, adj több idõt magadnak. 50 kg nagyon sok, biztos hogy lesznek a fogyásban hullámvölgyek is, amikor nem megy lejjebb egy ideig.
*lemegy
Adatok nélkül semmit sem lehet tudni...Egyáltalán hány kg vagy?
legyen dupla ennyi idõ és sikerülhet, de akinek 15 évesen ekkora túlsúlyt sikerült felhalmoznia ot más lehet a gond, mint a mozgásszegény életmód káros táplákozással
Fontos hány kiló vagy. Én most fogyókúrázok pontosan 1 hónappal ezelõtt 92.5 kilót mutatott a mérleg, most 87-et. Szerintem ez egészséges, és jól érzem magam tõle. Felesleges túlerõltetni a dolgot, havi 10 kiló borzasztóan sok.
-50 kg-hoz még egy felnõttnek is orvosi felügyelet kéne, de egy fejlõdésben lévõ tininek meg pláne....ha azt akarod, hogy szép legyen a bõröd és tartós maradjon az eredmény, akkor a 14-16 hónapot célzod meg

Igaz hogy három hónapa alatt meg lehet tanulni eszperantóul?

Legjobb válasz: Szuperintenzív tanfolyamon (pl. külszolgálatin), erõsen motiváltan egy normális nyelvet is meg lehet tanulni középfokon 3 hónap alatt.

Szuperintenzív tanfolyamon (pl. külszolgálatin), erõsen motiváltan egy normális nyelvet is meg lehet tanulni középfokon 3 hónap alatt.
3 hónap alatt szerintem az alapfokú nyelvizsgára készítenek fel. Azoknak való akik a diplomát is nagynehezen kapják meg valami diplomagyárban és lusták vagy buták voltak angolul megtanulni
tökéletesen nem hiszem
Igen, igaz. Én teljesen a 0-ról kezdem az eszperanó tanulást (elõtte nem is hallottam a nyelvrõl, )és 2 hónap után elmentem középfokú nyelvvizsgára. Az írásbelim és a szóbelim is elsõre sikerült, elég magas százalékkal. Igaz, hogy tanultam elõtte angolt és németet is (van is belõlük nyelvvizsgám), így sok olyan szó volt ami ezekbõl ismerõs.
Én tavaly szeptemberben kezdtem el tanulni.És februárban mentem elõször vizsgázni.Akkor 3 pont hillyán lemaradtam.Legközelebb májusban mentem és nagyon sok pontot kaptam.Sok szót tudtam az biztos és szorgalmasan mindig leültem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat angolt tanultam nagyon sokáig, de a siker mindig elmaradt ezért érdekelne ez a lehetõség
Legalább 4-6 hónap kell. Nincsennek nagy kivételek és nincs túlbonyolítva, de a szavakat az esperantóban is meg kell tanulni. Fordíts egy kicsit több energiát egy élõ nyelvre és 8 hónap alatt így is meglesz a középfokúd, ráadásul az eszperantóval ellentétben nem a felejtésnek tanulsz. (Nekem is diplomához kellett. Olaszt kezdtem el, 6 hónap után alap, 9 hónap után középfok ORIGO-n és nem gyötörtem magam halálra.)
A kérdező hozzászólása: akkor én lehet, hogy buta vagyok, de érdekelne ez a nyelv, és nem éppen diplomagyárban tanultam, lehetõleg olyan írjanak akik már tanultak ilyen nyelvet.
A kérdező hozzászólása: akkor nem igazak a 3 hónapos nyelvvtanfolyamok
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!


Hogy lehet az, hogy 1 hónap alatt többet hízott a baba (uh alapján), mint én?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell ezt ennyire komolyan venni, valószínûleg Te közben fogytál, de a baba attól még nõtt. Én terhesség alatt 2 kilót híztam, senki nem hitte el, nem hiszi el.A baba pedig 2440 grammal született.

Szerintem nem kell ezt ennyire komolyan venni, valószínûleg Te közben fogytál, de a baba attól még nõtt. Én terhesség alatt 2 kilót híztam, senki nem hitte el, nem hiszi el.A baba pedig 2440 grammal született.
Teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval, valószínûleg fogytál! Én az elsõ négy hónapban fogytam a babám mégis nõtt!Ne aggódj, nincs semmi baj!

Egy olyan kerdesem lenne hogy 2 hónap alatt lefogytam 6-7 kilót azóta folyamatosan éhes vagyok ha eszek valamit nem sokkal késöbb már ismét éhes vagyok mit lehet tenni ilyenkor ez egy fajta betegség?

Legjobb válasz: Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.

Mikor éhséget érzel, igyál egy pohár vizet. Utána várj pár percet, ha még mindig éhes vagy , egyél vmilyen zöldséget vagy gyümölcsöt.
Mennyit és mit eszel? Hány kg és centi vagy most?
A kérdező hozzászólása: kb vagyok 170 és 64 kiló és kb 2-3 óráként folyamatosan eszek.
Kedves kérdezõ: Miért bízol jobban egy kondásban vagy egy hegedû készítõben mint abban a szakemberben aki minimum hat évig csak az emberi testrõl tanult? Egy orvos talán értelmesebb válaszokat ad ami valóban neked szól és nem általános.

Az Iphone 4-es telefonon, hol lehet megnézni, hogy egy hónap alatt mennyi adatforgalmat bonyolított le valaki, itt az internethasználatra gondolok? !

Véleményeket várok, hogy milyen internet-csomagot érdemes választani egy Iphone-ra?

Legjobb válasz: iPhone4 adatforgalom: Beállítások - Általános - Használat - Mobil hálózati adatok - kimenõ, bejövõ

iPhone4 adatforgalom: Beállítások - Általános - Használat - Mobil hálózati adatok - kimenõ, bejövõ
és ott hónap végén le is lehet nullázni vagyis resetelni az adatforgalmi kimutatást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! És milyen internetet javasoltok ?

Hogyan lehet 3 hónap alatt lapos hasat és viszonylag jó segget varázsolni?

Mennyit kell(!!) és mib?l, az ideális eredmény elérérse érdekében csinálni ??

Legjobb válasz: Nem biztos (sõt inkább valószínûtlen), hogy menni fog három hónap alatt (persze azért kérdés hogy mi a célod pontosan stb. pl. az úgy elég kevés támpont, hogy "puha", "kicsit nagyobb"), kicsit azért összetettebb a dolog mint, hogy ebbõl csinálj annyit, stb.. Megfelelõ táplálkozás, a jó hashoz természetesen diéta, edzés (egész testre kiterjedõen), ennyi a nyitja. Tájékozódj! elõtted az egész net! tesztoszteron.hu, bodybuilder.hu, hogy két példát mondjak, de azt ne várd, hogy pár mondatos válaszokból mindent megtudhatsz.

Nem biztos (sõt inkább valószínûtlen), hogy menni fog három hónap alatt (persze azért kérdés hogy mi a célod pontosan stb. pl. az úgy elég kevés támpont, hogy "puha", "kicsit nagyobb"), kicsit azért összetettebb a dolog mint, hogy ebbõl csinálj annyit, stb.. Megfelelõ táplálkozás, a jó hashoz természetesen diéta, edzés (egész testre kiterjedõen), ennyi a nyitja. Tájékozódj! elõtted az egész net! tesztoszteron.hu, bodybuilder.hu, hogy két példát mondjak, de azt ne várd, hogy pár mondatos válaszokból mindent megtudhatsz.
Nem könnyû, de azért 3 hónap sok mindenre elég. Elsõ és legfontosabb teendõ, hogy igyekezz minél egészségesebben táplálkozni, kerüld a zsíros, cukros ételeket, stb. Nagyon fontos, hogy sok vizet igyál, többek közt azért is, hogy a megfelelõ anyagcserét biztosítsd. És akkor lássuk a mozgásos részét a dolognak: Ne edzz minden nap, a szervezetnek, az izmoknak szüksége van pihenõre!! Én többféle mozgást variálnék. Kezdeném mondjuk hétfõnként egy kellemes úszással. Ez megfelelõen átmozgat mindenütt. Arra figyelj, hogy ne nagy sebességgel ússz, inkább lasabban, de többet. Ha két részre osztod a leúszandó adagot, s közben esetleg egy kis szauna is belefér, már rengeteget tettél magadért! Keddenként én vagy konditerembe mennék, vagy otthon, kazetta, esetleg könyv segítségével speciális has- és fenékformáló gyakorlatokat végeznék. Szívesen mondanék ilyeneket, de ide aligha férne ki, szóval javaslom, szerezz be pár kazettát. A torna lõtt mindig alaposan melegíts be, a végén pedig jöhet egy kellemes, lassú kocogás, ha még bírod, vagy egy jó nagy séta. Szerdán pihenj! De ez nem azt jelenti, hogy a tv elõtt ülj. Viszont menj kerékpárral suliba, dolgozni, ha van erre lehetõséged, és a lift helyett a lépcsõt használd! Csütörtökön pár kilométer kocogás, vagy görkori, amit szeretsz. Szintén ne a gyorsaságra, hanem a menyiségre figyelj! Pénteken jöhet egy újabb úszás, ez jól ellazít, javítja a keringést, a légzést, tehermentesíti a gerincet, vizes közegben könnyebb az izmoknak dolgozni. Ha teheted, most se hagyd ki a szaunát. Szombat: Táncolj! De ne egy füstös szórakozóhelyen. Tedd be a kedvenc cd-det és ugrálj, táncolj, mozogj, mint kislánykorodban. Élvezetes és rettenetesen sok kalóriától megszabadít. Vasárnap ismét legyen a pihenésé. Ha megengedhetsz magadnak egy jó kis masszázst, azt ki ne hagyd, vagy vegyél egy finom illóolajas fürdõt, utána alaposan masszírozd át magad egy bõrfeszesítõs testápolóval. Esetleg mértékkel szolizhatsz is: a barna szín vékonyabbnak mutat, de vigyázz, a túlzott szolizás inkább csak káros és nem is olyan szép. Remélem, sikerül elérni amit szeretnél. Szorítok! Számolj majd be az eredményrõl!
A kérdező hozzászólása: szerintetek felülésbõl vagy guggolásból mennyi az ideális ? (felülés majdnem minden nap 100 az kevés)

Egy hónap alatt mennyit lehet fogyni? És hogy?

Nem nagy fogyókúrára gondolok, csak 13 vagyok, de sajna 72 kg, és ezt nagyon szégyelem! Egy picikét szeretnék fogyni, az ?szi szünetbe megyünk 3 napra nyaralni welnessezni, és szégyelek ugy leöltözni ilyen kövéren! Hogyan tudnék kicsit fogyni? Már vérnyomásproblémáim is voltak emiatt!

Legjobb válasz: Ha sokat eszel akkor csökkentsd az adagot, mindennek csak a felét edd meg. De 1 hónap alatt semmi látható változásra ne számíts szerintem. Én ne szégyellj levetkõzni, ruhán át is látja mindenki hogy nem vagy nádszálvékony, nem fognak meglepõdni...

Ha sokat eszel akkor csökkentsd az adagot, mindennek csak a felét edd meg. De 1 hónap alatt semmi látható változásra ne számíts szerintem. Én ne szégyellj levetkõzni, ruhán át is látja mindenki hogy nem vagy nádszálvékony, nem fognak meglepõdni...
Nem akarok elcsépelt dolgokat mondani, de kénytelen vagyok. Gondold ki, mi az a sport amit szívesen csinálnál és kezd el. A sport megfogja változtatni az életedet. Le fogsz fogyni, fitt leszel és egészséges. A vérnyomásproblémád is megfog szûnni. Pl: ha nem akarsz fizetni, hogy aerobikra járj vagy egyébre, akkor nézd meg, hogy a suliban nincs-e valamilyen délutáni sportolási lehetõség. Az is nagyon jó mozgás, ha valamelyik osztálytársaddal ott maradsz a suli után és tollasoztok egy kicsit. Mindegy mit csinálsz csak mozogj legalább heti 3-4 alkalommal 1 órát. Táplálkozásban csak arra figyelj, hogy egyél napi 5-6 alkalommal keveset. Este 6-kor egyél utoljára. Tényleg ennyi az egész! Mûködik! És ne próbálj ki semmilyen fogyókúrát, mert az nem fog eredményre vezetni.

Hogyan lehet viszonylag hamar (maximum 3 hónap) alatt 8 kilót leadni úgy hogy tudjam tartani a súlyom?

174 cm 73 kg 17 éves lány vagyok. 11 évid elsportoltam és ugye hirtelen abba hagytam az úszást és egy jó pár kilót felszedtem..f?leg a derekamon és a combomon. Két hónap kondi után csak 3 kilót sikerült leadnom..és 65 kiló szeretnék lenni maximum. A 60 kiló lenne az álom gazából de a 65-tel is meglennék elégedve.

Legjobb válasz: Aerob jellegû gyakorlatokat végezz, a legjobb ha elmész futni. 2 hónap alatt a 3 kiló valóban kevésnek tûnik. Valószínû, hogy az étrended nincs rendben. A lényeg a kalóriadeficit, azaz, hogy minden nap több kalóriát égess el mint amennyit étkezéssel beviszel.

Aerob jellegû gyakorlatokat végezz, a legjobb ha elmész futni. 2 hónap alatt a 3 kiló valóban kevésnek tûnik. Valószínû, hogy az étrended nincs rendben. A lényeg a kalóriadeficit, azaz, hogy minden nap több kalóriát égess el mint amennyit étkezéssel beviszel.
csokik, chips, kekszek(gyõri édes is, meg a hasonló reklámozott teljes kiõrlésû gabonás is), fehér liszt kerülése, cukor kerülése, sütik, pékáruk, pogácsák, leves tészták stb kerülése egyél reggelire teljes kiõrlésû pékárut(kenyér, kifli, zsemle, pogácsa, általad készített zabpehelykeksz, süti), tojást, csirke, pulykamellsonkát, sovány sajtot, zöldséget, zabpelyhet, gyümölcsöt stb tízórai iktass be gyümölcsöt, 1 pohár kefírt, pár szelet hamlett csirkemellsonkával, sajttal, zöldségekkel, pár szem olajos mag (dió, mogyoró) ebéd: levesbõl könnyût (tavaszi zöldségleves, pulykaragu, tojás, paradicsomleves, zöldbab, borsó, gomba stb) másodiknak meg hús, hal, tojás (grillezve, párolva, roston sütés), kevés, fõtt krumpli, rizs, több zöldség, fõzeléket joghurttal habard, törekedj hogy minél több zöldség legyen az étrendedben és változatos is legyem vacsora: zöldségek, hús, hal, tojás, túró, kefír, joghurt, cottage cheese, gyümölcs (banánt, szõlõt reggel)
Itt egy edzésterv, ennél jobbat keresve sem találhatsz: http://www.szabadfold.hu/cikk?13711
Az a lényeg hogy soha ne lakj jól. Rendszeres evés. Ne nassolj.És minden reggeli elõtt egyél zöldséget.És naponta igyál meg legalább 2 liter vizet.

Hogy lehet 1 hónap alatt 10 kg-t fogyni? Az nem gond, h a gyomrom tönkremegy, erős. Tornatippek a combra vannak?

Fogyni szeretnék, f?leg fenékb?l. Diétára gondoltam, és ha van, jó lenne tornatipp is, mely a feneket dolgoztatja meg, a combomat is szeretném vékonyítani. Fontos lenne, hogy olyan diéta legyen, mely nem túl költséges! Köszönöm!

Legjobb válasz: egy hónap alatt 11 kg-ot fogytam,mert a barátom szinte egy saját edzõ,táplálkozás szakértõ :) ez az oldal nagyon hasznos :) :http://body.builder.hu/etkezes.htm4?PHPSESSID=0bfd3f05fd4de9.. a fenékre a kitörést ajánlom..iszonyat jó,énis azt csinálom most! kocogás legyen még mellette.. persze ha egy nap megcsinálsz egy 5 perces kitörést,hogy mondjuk végmész az udvarotokon vagy 3x kitörésben,másnap lábra alig bírsz állni :D nekem ma múlt el az izomláz! IZOMLÁZRA SOHA NEM SZABAD RÁTORNÁZNI,MERT AZ IZMOD AKKOR ELMEGY!ez olyan,mintha a gyógyuló sebrõl letépnéd a varat,és soha nem hagynád,hogy magától gyógyuljon:S ez van az izomlázzal is :) ha kérsz tanácsot,írj,mert tudok adni!

egy hónap alatt 11 kg-ot fogytam, mert a barátom szinte egy saját edzõ, táplálkozás szakértõ :) ez az oldal nagyon hasznos :) :http://body.builder.hu/etkezes.htm4?PHPSESSID=0bfd3f05fd4de9.. a fenékre a kitörést ajánlom..iszonyat jó, énis azt csinálom most! kocogás legyen még mellette.. persze ha egy nap megcsinálsz egy 5 perces kitörést, hogy mondjuk végmész az udvarotokon vagy 3x kitörésben, másnap lábra alig bírsz állni :D nekem ma múlt el az izomláz! IZOMLÁZRA SOHA NEM SZABAD RÁTORNÁZNI, MERT AZ IZMOD AKKOR ELMEGY!ez olyan, mintha a gyógyuló sebrõl letépnéd a varat, és soha nem hagynád, hogy magától gyógyuljon:S ez van az izomlázzal is :) ha kérsz tanácsot, írj, mert tudok adni!
tartsál lébõjt kúrát. csak igyál, mindenféle zöldség és gyümölcs leveket. persze ne egy hónapig, hanem mondjuk 1 hétig. aztán étkezz egészségesebben, halat egyél sokat, zöldségeket, gyümölcsöket, és fussál, jó sokat.
Nem túl költséges- egyél nagyon keveset és igyál nagyon sok csapvizet. És ehhez járjál futni, ami szintén ingyen van.
elõzõ vagyok: a teákat és kvkat folyékony édesitõvel izesitsd!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!