Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet gépen (2692 db)

Hogyan lehet gépre Pou-t tölteni?

Legjobb válasz: Hát ezt már én is próbáltam de sajnos nem lehet POU-t letölteni a telefonra. Mert a tervezõk direkt telefonra csinálták. És vannak rajta olyan játékok amit döntögetni kell és azt nem lehet a gépen/laptopon. :(

Hát ezt már én is próbáltam de sajnos nem lehet POU-t letölteni a telefonra. Mert a tervezõk direkt telefonra csinálták. És vannak rajta olyan játékok amit döntögetni kell és azt nem lehet a gépen/laptopon. :(
emulátor? lehet androidkörnyezetet tenni pc-re!
A kérdező hozzászólása: köszi!
csá küldjél nekem is a kérdés Le lehet bluestacks nelkül a pout?

Hogyan lehet gép nélkül borotvahab állagúra verni a tojásfehérjét?

Legjobb válasz: Habverõvel, vagy villával. Ha esetleg a géped romlott el (nekem egyszer a legnagyobb sütés közben égett le a motorja), betettük az egyik keverõlapátot a fúróba, és így fejeztem be a dobostortát. :) Üdv!

Habverõvel, vagy villával. Ha esetleg a géped romlott el (nekem egyszer a legnagyobb sütés közben égett le a motorja), betettük az egyik keverõlapátot a fúróba, és így fejeztem be a dobostortát. :) Üdv!
Kézi habverövel, vagy ha az sincs, akkor villával is lehet, csak kicsit tovább tart. Ha elöre teszel bele pár csepp citromlét, akkor könnyebben felverödik.
habverövel ha jo kondiba vagy!!!

Olyat lehet hogy van a számítógépemhez, egy 2.1-es hangfalszett, és lehet külön valahogy hozzá venni, rakni, egy mélynyomót? Vagy hogy lehet géphez kötni, és milyen mélynyomót lehet?

Legjobb válasz: ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.

ha a számítógépet egy erõsítõhöz kötöd, és az erõsítõhöz kötsz egy hangváltót, és ahhoz kötöd a mélynyomót.


Hogyan lehet gépen zongoradarabot írni?

Letöltöttem a Synthesia nev? programot, de úgy látom hogy ebben csak lejátszani lehet a kész programot. AZ lenne a kérdésem, hogy ezzel a programmal lehet e kottát írni, ha igen akkor hogy? És ha nem akkor mi az a program amivel lehetne olyan fájlt írni, amit kés?bb vissza is tudok hallgatni?

Legjobb válasz: guitar pro val is lehet

guitar pro val is lehet
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, megpróbálom =)
Ajánlanám a mozart programot. Amikor én is szerkesztettem akkor mégcsak mozart 5 volt a neve. De szerintem már 7-8 körül járhat.Azt tudom hogy http://download.chip.eu/en/ innen töltöttem, kerestem, de már nem találtam. De biztos van ezen az oldalon más kottaszerkesztõ p is. :P
A kérdező hozzászólása: juuuj a Mozart-os bejött. Már csak meg kell tanulnom használni. Már a 10.-nél járnak. Nagyon szépen köszönöm ^^

Hogy lehet gépet jelszó nelkül bekapcsolni?

Hogy lehet gépet jelszó nelkül bekapcsolni???

Legjobb válasz: Sokban függ az operációs rendeszertõl is. Ha xp akkor egy úgynevezett hátsó ajtón bármikor betudsz jutni, ha errõl többet akarsz megtudni, akkor javaslom a Google-t. Ha más operációs rendeszered van, akkor próbáld meg az USB Windowsokat vagy szimplán újra rakni a Windows (vagy amit használsz), ha semmit nem akarsz elveszteni, akkor ne formatáld le, mivel úgyis lehet teljesen új operációs rendszert feltelepíteni akárki akármit mond. De Google a barátod.

Sokban függ az operációs rendeszertõl is. Ha xp akkor egy úgynevezett hátsó ajtón bármikor betudsz jutni, ha errõl többet akarsz megtudni, akkor javaslom a Google-t. Ha más operációs rendeszered van, akkor próbáld meg az USB Windowsokat vagy szimplán újra rakni a Windows (vagy amit használsz), ha semmit nem akarsz elveszteni, akkor ne formatáld le, mivel úgyis lehet teljesen új operációs rendszert feltelepíteni akárki akármit mond. De Google a barátod.
A kérdező hozzászólása: légyszi vlki irja le h h kell
2 másodperces keresés eredménye: http://windows-xp.blog.hu/2008/01/11/backdoor_a_windows_xp_ben nálam a 3-ik találat volt.
A kérdező hozzászólása: xp-m van nemtudtam h h keressem googlen
A kérdező hozzászólása: jah koszi ez nekemis ment de nem talaltam semmi konkret leirast
A kérdező hozzászólása: ez tul bonyolult en az ecceru administrato stilust csinaltam xD
Mi bonyolult egy csökkentett módos intításon? Belépsz rendszergazdába, aztán futtatás cmd leokézod, beírod, h net user felhasználóneved * aztán kéri az új jelszót.

Hogy lehet gépen videót nagyitani? (Lent)

Van egy videóm és fel akkarom rakni facebook-ra csak az a baj hogy kicsi mert kb 1 -Kb kell hozá és azon csak 184 Mg-van pedig a telefon kamerálya is 5 mg pixeles és nagyon fel szeretném tenni hogy kell nagyobítani ?

Hogyan lehet gépre letölteni/meg szerezni az újabb DLC-ket?

mint pl: black ops 2

Legjobb válasz: Attólfügg... Te példának a Black Ops 2-õt írtad, ehhez nem nagyon tudod a DLC-ket megszerezni, max a zombi térképeket, mivel ugye a DLC-k a multihoz jönnek. Tehát ehhez a játékhoz meg kellene venned a DLC-ket, már ha eredeti a játékod. Más játékoknál pl mint a Mafia 2, ahol a DLC a Single Player storyt egészíti ki, megtalálod õket különbözõ torrent oldalakon.

Attólfügg... Te példának a Black Ops 2-õt írtad, ehhez nem nagyon tudod a DLC-ket megszerezni, max a zombi térképeket, mivel ugye a DLC-k a multihoz jönnek. Tehát ehhez a játékhoz meg kellene venned a DLC-ket, már ha eredeti a játékod. Más játékoknál pl mint a Mafia 2, ahol a DLC a Single Player storyt egészíti ki, megtalálod õket különbözõ torrent oldalakon.
A kérdező hozzászólása: A Black ops-nál van rá kódom szóval majd tudok menni online. Találtam DLC - ET a Black ops nál

Okos telefonról, hogyan lehet gépre videót feltölteni?

Köszönöm szépen! :))

Legjobb válasz: bluetooth

bluetooth
A kérdező hozzászólása: köszönöm! de picit bõvebben? teljesen kezdõ vagyok még... :((
Van USB kábeled? Azzal a legegyszerûbb.
Okostelefon esetében a követendõ eljárás: másolás - beillesztés. Minden más a készülék használati utasításában szerepel.
Infra.bloetooth, usb
A legtöbb telefon a belsõ memóriába menti, a dolgokat helyezd át a memóriakártyára. Ott már egy kártyaolvasó látja és áttudod vinni a gépre. De az utasításba szerepelni kell melyik pc suite program való hozzá.
nekem ugyanez a gondom, a memokártya adapterem valamiért nem látja a gépem egyiket sem. usb kábellel meg csak a fotókat látja a gép a programmal.ilyenkor mi van? bluetoot-szal hogy lehet?

Hogyan lehet gépen megcsinálni? (lejebb vanmég).

..hogy van particiom egy C, meg egy D és mindkettön rajt van a Windows XP és azt hogyanlehet amikor inditom a gépet ki lehet választani melyik XP-t választom és én a C-s XP-t szeretném hogyan lehet hogy a másikat ne adja ki a gép inditásakor?

Legjobb válasz: Nem kell formázni, csak a rendszermappát töröld le.

Nem kell formázni, csak a rendszermappát töröld le.
Egyáltalán mi a csodának kell mindkét partícióra ugyan azt a rendszert rakni? A D-rõl nyugodtan töröld le. Feleslegesen foglalja a helyet. Majd ha csak a C-n lesz akkor nem kérdezõsködik.
A kérdező hozzászólása: És hogy töröljem le töröljem ki a windows mapppát? Mert ha formázásra mek akk törlödik a D-n minden gaem, képek.. akk hogy?
A kérdező hozzászólása: A WINDOWS mappát akkor?Csak azt?
Igen
A kérdező hozzászólása: OKs thx.
A kérdező hozzászólása: hali letöröltem de amikor bekapcsolom a gépet akk kiirja hogy válasszam ki a windowst pedig letöröltem a D rõl és nem tünik el bootoláskor, akk?
Valószínûleg nem ment le az egész, mondjuk a legtisztább a teljes formázás lenne, lementesz mindent a D-rõl aztán format és visszamásolás.
Akkor a következõt tedd: Jobb click My computer, system properties, advanced, system startup, default operating system, time to display oper. system ful ki

Hogyan lehet gépre letölteni zenéket, pl. You Tuberól?

Legjobb válasz: Van egy program, én is azt használom: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..

Van egy program, én is azt használom: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..
Én Atube Catchert használok.
videosmart.hu/video/youtube-videok-es-zenék-letöltese-a-legegyszerûbben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!