Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fordítási munkához jutni (1 db)

Hogyan lehet otthonról fordítási munkához jutni?

Fordítóirodák csak képzett fordítókkal dolgoztatnak, vagy elég a fels?fokú nyelvvizsga és a korábbi külföldön tartózkodás?

Legjobb válasz: Hát... Interneten utánanézhetsz. Szerintem a nyelvtudás,és egy kis tapasztalat nem árt. Ha ezek megvannak,szerintem sikeresen állást találhatsz.Szurkolok.=) Szijja Charlotte

Hát... Interneten utánanézhetsz. Szerintem a nyelvtudás, és egy kis tapasztalat nem árt. Ha ezek megvannak, szerintem sikeresen állást találhatsz.Szurkolok.=) Szijja Charlotte
Vannak különbözõ fordítói szaknévsorok az interneten. Itt sem kapsz automatikusan munkát, hanem pályázni lehet munkalehetõségekre. A megbízó dönti el, hogy a pályázók közül kit választ. Keress rá a gugliban, hogy "fordítói szaknévsor".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érettségi után letettem a banki ügyintézőt. Sajnos eddig (másfél éve) nem sikerült munkát találnom. Bankoknál próbálkoztam, önéletrajzomat adogattam be. Mit kéne még megpróbálni?

8

Dolgozik valaki az Aegon Prémium üzletágánál? Milyen hely? Mármint munka szempontjából?

A csoportvezetői pozíció érdekelne igazán? Mennyit lehet keresni? Mennyit kell melózni érte? korrekt cég?

0

Mennyi a fizetésük az eladóknak a NewYorker üzletekben?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

1

Bruttó 8500-nak mennyi a nettója?

1

A munkaügyi központ által felkínált munkát köteles vagyok elfogadni?

Regisztráltam magam a munkaügyi központban. Ha felajánlanak egy állást, akkor kötelező elfogadnom? Törölnek a nyilvántartásból, ha nem fogadom el? Semmilyen segélyt, támogatást nem kapok. Én szeretnék dolgozni, csak ha netalán pont valami nyomós ok miatt nem tudnám elvállalni, erre az esetre kérdezem....

8

A munkáltató kérheti a pénzt?

Határozott idejü szerzödésem van. Nem szeretem ezt a munkát, ezért új helyet keresek. Mi történik akkor ha találok jobbat, és felmondom a határozott idejü szerzödést? A munkáltató követelheti hogy fizessem meg a szerzödés lejártáig hátra lévö idöt? (közös megegyezésbe tuti nem megy bele)

8

Budapest, Diákmunka?

Érdekelnének diákszövetkezetek, melyeknek jó munkái és fizetései vannak. :)
köszönöm

1

Budapesti Auchanban mennyit lehet keresni takarítóként?

1

Milyen anyagi támogatást, vagy segélyt kaphatunk?

Ha apukám komoly sérülést szenved a munkahelyén (pl megrokkan, mert kemény fizikai munkát végez), akkor ő nyilván nem tudja ellátni a feladatát, akkor a munkahely fizet ilyenkor valamit, vagy segély van, vagy milyen megoldás van?

2

Telemarketinges állások átverés?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!