Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fordítási munkához jutni (1 db)

Hogyan lehet otthonról fordítási munkához jutni?

Fordítóirodák csak képzett fordítókkal dolgoztatnak, vagy elég a fels?fokú nyelvvizsga és a korábbi külföldön tartózkodás?

Legjobb válasz: Hát... Interneten utánanézhetsz. Szerintem a nyelvtudás,és egy kis tapasztalat nem árt. Ha ezek megvannak,szerintem sikeresen állást találhatsz.Szurkolok.=) Szijja Charlotte

Hát... Interneten utánanézhetsz. Szerintem a nyelvtudás, és egy kis tapasztalat nem árt. Ha ezek megvannak, szerintem sikeresen állást találhatsz.Szurkolok.=) Szijja Charlotte
Vannak különbözõ fordítói szaknévsorok az interneten. Itt sem kapsz automatikusan munkát, hanem pályázni lehet munkalehetõségekre. A megbízó dönti el, hogy a pályázók közül kit választ. Keress rá a gugliban, hogy "fordítói szaknévsor".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi egy pályakezdő egészségügyi asszisztens ( általános orvosi asszisztens ) nettó/bruttó fizetése, illetve kap e: kajajegyet/étkezési csekket, bármilyen bónuszokat, stb?

1

Alkalmi munkavállalóival több helyen is dolgozhatok. De helyenként él a 15 nap vagy összesen?

2

Milyen nyári munkát csináltál már?

16 évesen szeretnék nyáron munkát vállalni. Én árufeltöltő munkára gondoltam. Milyen személyes tapasztalatok van? Bánásmód, munkaidő, fizetés? 15/F

3

Szeretném ha válaszolnátok nekem, hogy mennyit keres Budapesten a Takkóban egy 8 órás eladó?

2

Mennyit keres a rendőr szakközépbe végzett és egyetemen végzett nyomozó?

a szakközép 2éves +nyomozó tanfolyam.az egyetem 3.megéri az egyetemet választani persze nem csak a pénz számít de fontos szempont.tehát ha mondjuk 10-20ezer a különbség a fizetések közt maradnék a szakközépnél.Viszont ha magasabb jóval a fizetés az már más.Szóval kb.mennyi a különbség?

0

Van olyan nektek, hogy "álommeló"? Van valaki aki elégedett az állásával?

Tapasztalatom szerint nincs ilyen, csak ha valaki saját business-t csinál.

9

A munkavállaló ezt a munkaviszonyát megelőzően az egészség biztosítási hozzájárulást saját maga fizette be csekken.4-órás munkaviszonya alatt továbbra is saját magának kell az egészségbiztosítási hozzájárulást csekken befizetni?

1

Végzett biológusok közt mekkora a munkanélküliség aránya?

0

Napi 4-órás minimálbéres munkaszerződés esetén a munkavállaló bruttó bérét milyen fajta levonások terhelik?

0

Volt már valaki call centeres csoportos interjún? Ha igen, milyen volt? A munka milyen volt?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!