Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fordítási munkához (2 db)

Hogyan zajlik egy fordítási munka diákoknak? Lehet úgy elvállalni, hogy csak a neten találkozom a megbízóval? Lehet csak egy-egy fordításra vállalkozni, vagy egy bizonyos időtartamot ki kell tölteni Pl egy hónapig minden nap fordítani kell?

Legjobb válasz: Mindegyik általad felvázolt lehetõség létezik. Bár általában a fordítás inkább úgy néz ki, hogy van egy szöveg és azt kell lefordítanod, és teljesítménybért kapsz. Lehet olyan, hogy neten találkozol cska a munkáltatóval, de egy nyelvi tesztre akkor számíts.

Mindegyik általad felvázolt lehetõség létezik. Bár általában a fordítás inkább úgy néz ki, hogy van egy szöveg és azt kell lefordítanod, és teljesítménybért kapsz. Lehet olyan, hogy neten találkozol cska a munkáltatóval, de egy nyelvi tesztre akkor számíts.

Hogyan lehet otthonról fordítási munkához jutni?

Fordítóirodák csak képzett fordítókkal dolgoztatnak, vagy elég a fels?fokú nyelvvizsga és a korábbi külföldön tartózkodás?

Legjobb válasz: Hát... Interneten utánanézhetsz. Szerintem a nyelvtudás,és egy kis tapasztalat nem árt. Ha ezek megvannak,szerintem sikeresen állást találhatsz.Szurkolok.=) Szijja Charlotte

Hát... Interneten utánanézhetsz. Szerintem a nyelvtudás, és egy kis tapasztalat nem árt. Ha ezek megvannak, szerintem sikeresen állást találhatsz.Szurkolok.=) Szijja Charlotte
Vannak különbözõ fordítói szaknévsorok az interneten. Itt sem kapsz automatikusan munkát, hanem pályázni lehet munkalehetõségekre. A megbízó dönti el, hogy a pályázók közül kit választ. Keress rá a gugliban, hogy "fordítói szaknévsor".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!