Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fogyni, ha a (27 db)

Hogyan lehet mellről fogyni, ha a testalkatomhoz képest aránytalanul nagyok a melleim?

Legjobb válasz: Valószínûleg a melledrõl fogsz elõször fogyni. De kegyetlenül megbánod majd, mert rendesen lógni fog. Úgyhogy megelõlegezem a következõ kérdésed: lógó mellet úgy lehet kicsit feszesíteni, ha mellizom erõsítõ gyakorlatokat végzel. Egyébként a férfiak jó része RAJONG a melledért.

Valószínûleg a melledrõl fogsz elõször fogyni. De kegyetlenül megbánod majd, mert rendesen lógni fog. Úgyhogy megelõlegezem a következõ kérdésed: lógó mellet úgy lehet kicsit feszesíteni, ha mellizom erõsítõ gyakorlatokat végzel. Egyébként a férfiak jó része RAJONG a melledért.
A mell fõ tömege zsír. Ha fogysz, akkor onnan is fogyni fogsz. Azonban a kinyúlt bõrnek és a szallagoknak idõ kell az összehúzódáshoz
Nincs testrészre szabott fogyókúra! Nem lehet befolyásolni, hogy a szervezet hol kezdi meg a zsírsejtek lebontását. Fogj bele a fogyókúrába, és majd a melledre is sor kerül.
sajnos el kell, hogy keserítselek: sehogy.
ha olyan alkatú vagy akkor sehogy nem tudsz természetes úton kicsinyíteni a melleden..tudom tapasztalat..én amikor lefogytam 44kg-ra , még akkor is C volt a méretem , pedig a testtömeg indexem nagyon alacsony volt és mindenki piszkált , hogy nagyon sovány vagyok..ha lenne bármilyen módszer segítenék , de sajnos félek csak a mûtét van , amit nem vállalnék be , mert akkor késõbb nem tudnék szoptatni:(

Hogyan lehet fogyni hasról gyorsan? Ha csak reggelire eszek kenyeret, az ebédhez nem és a vacsorához se eszek az fogyaszt? És ha igen egészséges dolog ez?

Legjobb válasz: Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret. Ha eddig mindig ettél, akkor valószínûleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt elõre nem tudhatjuk. De ennyi erõvel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minõségi elõrelépés :)

Nem egészséges, mert reggel eszel kenyeret. Ha eddig mindig ettél, akkor valószínûleg némi eredményed lehet azzal, hogy kevesebbet eszel. Hogy ez meddig tart ki a te esetedben, azt elõre nem tudhatjuk. De ennyi erõvel a reggeli kenyeret is elhagyhatnád, és akkor tényleg szénhidrátszegény lenne a táplálkozásod, ami azért komoly minõségi elõrelépés :)
Ha eddig szinte minden étkezéshez ettél kenyeret akkor biztos számítani fog, de mi t az elõttem szóló én is azt mondom hogy kihagyhatnád a reggelidbõl is. Ehetnél helyette abonett és ehhez hasonló extrudált kenyereket. Az még hatásosabbá tenné. Perszr ezeket is mértékkel... Mondjuk sport nélkül óriási eredményt ne várj!
Én úgy hallottam hogy egészséges hogyha lisztérzékenyeknek való kenyeret eszel ami ugye pl.:rizslisztbõl vagy kukoricalisztbõl készül így nem hizlal!szerintem fogadd meg ezt mert nekem egy év alatt 23 kilót segített az mellett, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget ettem :) sok sikert!!!
Nem létezik helyi fogyás!!!!!!

Csak kardioval lehet fogyni? Ha az ember csinál 1 óra callant, ill. Rékát, azok nem érnek semmit? Kétlem, hogy hatástalanok, hiszen kalóriát használunk fel, nem? Nem olvad le a háj mondjuk 50 guggolástól, 100 popsiemeléstől?

Legjobb válasz: csak közvetve olvad a háj a popsiemeléstõl. zsírégetés, így ebben a formában nem létezik, a szervezet csupán energia nyerésre bontja le a zsírt, erre mondják, hogy adott edzés x kalóriát éget. viszont ha a szervezeted tele van szénhidráttal, akkor edzés során (mivel az sokkal mozgósíthatóbb raktár) ebbõl készít energiát a szervezet és zsírt csak minimálisan használ. és most a futásról és egyéb hosszantartó mozgásról beszélünk! amivel ugye a fentiek alapján alig lehet "zsírt égetni". amit te kérdezel, az a torna. az gyakorlatilag izommunka, és ha elég megterhelõ, akkor izmosodhatsz tõle (persze nem olyan mértékben, fõleg lányoknál, hogy az 1-2 alkalom után észrevehetõ lenne). több izom pedig alapállapotban (amikor csak úgy vagy) több kalóriát használ fel. hát fogyás szempontjából ez is elenyészõ. a megoldás az, ha aerob (azaz "kardio") edzést végzel, minél többet és minél hosszabban. de azért látszik, hogy ez is szélmalomharc egy idõ után, mert a szervezeted hozzászokik a terheléshez, és adott kcal elégetéséhez egyre többet kell rohangálnod. ehelyett szokták ajánlani az intervallumos edzést (google), ahol nem az számít, hogy edzés alatt hány kcalt használ a szervezet, hanem hogy utána felgyorsul az anyagcsere, ezért a tested a köv. 24 órában kénytelen a zsírraktárokhoz nyúlni. így már látható, hogy ha 2naponta beiktatsz egy ilyen intervallumos edzést (elég akár 20 perc is), akkor amellett, hogy idõt spórolsz meg, az anyagcseréd állandóan topon van, tehát a lehetõ leggyorsabb a ZSÍRBÓL fogyás üteme (különösen, ha a diétád is jó). a sima aerob edzés ezzel szemben (ha mondjuk naponta mész) eléget 7*200 kcalt (csak mondtam valamit), amit egy nagy pizzával simán vissza tudsz pótolni. és akkor a popsiemelést kcal szempontból meg se említsük...

csak közvetve olvad a háj a popsiemeléstõl. zsírégetés, így ebben a formában nem létezik, a szervezet csupán energia nyerésre bontja le a zsírt, erre mondják, hogy adott edzés x kalóriát éget. viszont ha a szervezeted tele van szénhidráttal, akkor edzés során (mivel az sokkal mozgósíthatóbb raktár) ebbõl készít energiát a szervezet és zsírt csak minimálisan használ. és most a futásról és egyéb hosszantartó mozgásról beszélünk! amivel ugye a fentiek alapján alig lehet "zsírt égetni". amit te kérdezel, az a torna. az gyakorlatilag izommunka, és ha elég megterhelõ, akkor izmosodhatsz tõle (persze nem olyan mértékben, fõleg lányoknál, hogy az 1-2 alkalom után észrevehetõ lenne). több izom pedig alapállapotban (amikor csak úgy vagy) több kalóriát használ fel. hát fogyás szempontjából ez is elenyészõ. a megoldás az, ha aerob (azaz "kardio") edzést végzel, minél többet és minél hosszabban. de azért látszik, hogy ez is szélmalomharc egy idõ után, mert a szervezeted hozzászokik a terheléshez, és adott kcal elégetéséhez egyre többet kell rohangálnod. ehelyett szokták ajánlani az intervallumos edzést (google), ahol nem az számít, hogy edzés alatt hány kcalt használ a szervezet, hanem hogy utána felgyorsul az anyagcsere, ezért a tested a köv. 24 órában kénytelen a zsírraktárokhoz nyúlni. így már látható, hogy ha 2naponta beiktatsz egy ilyen intervallumos edzést (elég akár 20 perc is), akkor amellett, hogy idõt spórolsz meg, az anyagcseréd állandóan topon van, tehát a lehetõ leggyorsabb a ZSÍRBÓL fogyás üteme (különösen, ha a diétád is jó). a sima aerob edzés ezzel szemben (ha mondjuk naponta mész) eléget 7*200 kcalt (csak mondtam valamit), amit egy nagy pizzával simán vissza tudsz pótolni. és akkor a popsiemelést kcal szempontból meg se említsük...
Nem csak kardioval lehet fogyni
Utolsó válaszban a válasz:) )) Nagyon konkrét és hasznos:) Ennél szebben én sem írhattam volna le:) )
Ezzel az intervall edzéssel igencsak vitatkoznék, fõként azért, mert aki nem ért hozzá túledzheti magát vele, illetve relatíve sok zsírt éget vele ez igaz, de annyival több szénhidrátot is, tehát a kaját hozzá kell lõni. Az aerob edzéssel pedig a zsíranyagcsere sebessége nõ, ezzel is lehet elérni túledzést, de ésszel kell csinálni.
persze, de ha a neten rákeres, vannak intervall edzésprogramok, pl. ilyen h kocogj 3 percet, majd fuss gyorsan 1 percet (adj bele mindent), ismét 3 perc... ezt csináld meg 5x, az pont 20 perc. aki õrült módjára megcsinál belõle naponta 2x 1 órát az meg ne csodálkozzon utána :D utána kell olvasni, ennyi


Hogyan tudnám a combomat szálkásítani? Konditerembe is járok rendszeresen. Szeretnék vékony formás combokat ( de nem izmosat) Vádliból is lehet fogyni? Ha igen hogyan? Köszönöm előre a válaszokat!

Legjobb válasz: Szálkásító diéta, de helyi fogyás nem volt, nincs és sosem lesz. Nyugi, attól mert súlyzót fogsz még nem lesz izmos a combod, ahhoz nagyon sokat kell küzdeni.

Szálkásító diéta, de helyi fogyás nem volt, nincs és sosem lesz. Nyugi, attól mert súlyzót fogsz még nem lesz izmos a combod, ahhoz nagyon sokat kell küzdeni.
Jogos:) Elírtam.Egész napra megy az 50g.
"50g/tskg" WTF? amúgy úgy is lehet h ch-t leviszed 30g alá
Úgy, hogy tartod a diétát, megemeled a fehérjét a ch-t meg leviszed egészen 50g/tskg-ig.Aztán ha ezt tartod és rendesen edzel is mellé, le fog menni rólad minden zsír.
De 20 perc meg 15-10 perc az semmire nem elég -.- 1 óra minimum mert azt 800-600 kalóriát is elégethet!
A kérdező hozzászólása: az elfelejtettem mondani, hogy a 10-15 perc futás mellett 20 percet álló biciklizek is!
Inkább 30-40 percet.. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi! Minden nap futok 10-15 percet futógépen (10es fokozaton vagy egy kicsit magasabb fokozaton)
Szerintem az izmos láb ugyan olyan formás mint a nem izmos... én azt ajánlom, hogy menj el futni! :D
Nem tudsz "vádliból" fogyni. Tudsz fogyni, és a genetikád mondja meg, hogy honnan menjen le a zsír. A gyúrás abban segít, hogy ne izomból fogyjál.
Guggolások, kitörések, félguggolás és youtube-on keress még videókat. Ha csinálod nem lesz izmos combod csak formás
A kérdező hozzászólása: Egy szóval nem mondtam, hogy a szálkásító diéta izmosít, nem tudom mirõl beszéltek és mit kell osztani az embert. Arra válaszoltam, hogy "attól, hogy súlyzót fogsz nem leszel izmos" válaszom: NEM IZMOS LÁBAT AKAROK! De úgy látom egyikõtök sem tud olvasni, vagy egyszerûen csak nem tudjátok értelmezni! Arra lettem volna kíváncsi, hogyan tudom szálkásítani a lábamat! De azért kössz a válaszokat!
Szálkásító diétával? Hmm? "Vádliból is lehet fogyni?" Lehet, a zsír réteget ellehet tüntetni onnan. Ha szálkásítasz akkor nem fogsz izmosodni. :D
Igy van , csak jobban értünk a témához mint te, vagy ha okosabb vagy miért kérdezel ?
Szálkásító diétával amúgy sem lennél izmos, nyugodd össze magad. Izomnöveléshez tömegnövelõ étrend kell, te pedig fogyni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Képzeld nem csak fogom a súlyzót! És értelmesen leírtam, hogy NEM AKAROK IZMOS combot, de úgy látom nem volt világos számodra, úgy mielõtt osztod az embert tanulj meg olvasni!
Nem akarok beleszólni az izmos lábról alkotott elképzeléseidbe, de szerinted mitõl formás egy láb? Segítek, az izomtól. Te valószínûleg azt nem szeretnéd, ha nagy és kidolgozott izmaid lennének. Ettõl viszont nem kell tartanod, mert ahhoz nagy súlyokkal végzett edzés és tömegnövelõ étrend kellene. Szóval akarj csak izmos lábakat, mert akkor lesz formás. :)

100+kgos vagyok és azt akarom megtudni hogy ha súylzozok fekve 50 kg megy és mellete futok hamar le lehet fogyni? és a súlyzozástol fogyok?

Legjobb válasz: A súlyzózástól csak izmosabb leszel. A futást meg ha aerobként csinálod zsírt égethetsz.

A súlyzózástól csak izmosabb leszel. A futást meg ha aerobként csinálod zsírt égethetsz.
Ha 100 fölötti súllyal futni kezdesz, rövid idõn belül tönkre vágod az ízületeidet. Kezdetben CSAK gyalogolj! Tempósan! Napi 1 óra megteszi. Mellé ne felejts el változtatni az étrendeden sem! Csak akkor érhetsz el valamit. Fokozatosan, hogy hozzászokj! Elõbb hagyd el a cukros löttyöket és a gyorskajákat, majd mindenbõl válaszd az egészségesebbet!
Én is 100 felett vagyok és ez az rossz az ízületeidnek dolgot 'túldramatizálják'. Egy jó futócipõ és az ízületeid bemelegítésével simán kocoghatsz ami 130-as pulzusszám eléréséhez ideális (aerob). Elõször hamar el fogsz fáradni utána folyamatosan fogsz fejlõdni.
En ugy hallottam, hogy a kocogas a legrosszabb az izuleteknek. Akkor "zokken" rajuk a legnagyobb terheles. Inkabb fuss-gyalogolj-fuss-gyalogolj...
Hát kezdetnek mondjuk nem kellene cukros, lisztes, tejes sz.arokat enni. Kezdetnek.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha súlyzozok zsir nem tünik el ?
Nem, mozgás nem tüntet el zsírt. Mozgás segít abban hogy több energiát használj fel, segít csökkenteni az inzulinrezisztenciát tehát a hormonrendszerre jó hatással van - ez is jó pont az elhízás ellen DE még a kemény edzés sem 'zsírégetõ' önmagában, ellenben azzal ahogy azt ma divat hangoztatni.

Tudtátok hogy a zöldséges kínai levestől lehet fogyni ha minden nap vagy kétnaponta esztek este 22:00 körül belőle?

Én ezt eszem már egy jó ideje, néha megunom, de hatásos

Legjobb válasz: Arra a zacskós, olcsó levesre gondolsz? Vagy nem? És mennyit fogytál tõle?

Arra a zacskós, olcsó levesre gondolsz? Vagy nem? És mennyit fogytál tõle?
nem tudtam :)
Nem tudtam. De ebben a formában ez így hülyeség. Elvileg lehet a levesben olyan anyag, ami a fogyást segíti, de ez nem egyenlõ azzal, hogy fogyaszt! Ha melette fél disznót ebédelsz, akkor nem fogsz fogyni, leves ide vagy oda... Plusz teljesen lényegtelen, hogy este 10kor eszed. Vagy szted, ha fél 11kor eszed, már nem hat?:P
A kérdező hozzászólása: Aham, arra az olcsó zacskósra gondoltam, nekem nagyon ízlik. Az egyik válaszolónak: húst egyáltalán nem eszek. 3kg-ot fogytam
A kérdező hozzászólása: rám mindig éjfélkörül tör rám az ehetnék, tehát mind1 h mikor eszed.
Ha hust egyaltalan nem eszel akkor a tested honnan kapja a feherjet? Igy mar minden vilagos... Ameddig te azt hiszed, hogy fogytal szepen lebontottal a testedrol kozel 3kg izmot... Ebben az a jo hogy a sulyod csokkent meg az izomtomeged, de a zsir az csak kevesbe. Ennyi erovel levaghatnad a labad furesszel, mert akkor vagy 20 kilot "fogynal". Legalabb ha valami hulyeseget csinalsz ne reklamoznad... Nem fordult meg meg a fejedben az egeszseges taplalkozas es a sport csodakra kepes anelkul, hogy tonkretenned vele az egeszsegedet (es masoket)? (Tigi)
A kérdező hozzászólása: ez még sztem tök jó, és aki olyat rak fel hogy hogy lehet hányni, meg az ilyen fogyókúrás hülyeségek ( meddig szedhet hasmenéses tbl-t...stb) akkor az normális?? Inkább levest egyen, aztán semmi baja nem lesz.
nem! fogyni akkor fogsz ha az egész kajád rendben van. és ne hallgass barom állatságokra...
A kérdező hozzászólása: hát tudom h az a bébi étel diéta h.lyeség mert olvastam h a zománc az lekopik róla mert nem rágsz, bár én nem kilóba akarok fogyni hanem centibe a hasamról. a combomról és a karomból

Vaskosan izmos combokat milyen mozgásformákkal lehet szálkásítani, vagy hogy lehet comb izomból fogyni? Vagy vékonyítani? Ha izmos, és alig van rajta zsír, amiből igazán fogyni lehetne? (tehát nem izmosítás a célom)

Körméretre kellene hogy kisebb legyen! Ha valaki ismer olyan mozgásformákat amikkel a comb és fenék környékét lehet vékonyítani,nem zsírból,mivel az alig van rajta, hanem izomból akkor az legyen szíves ossza meg velem:$ Fontos!el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet. Valamit fel kell áldozni valamiért. Ha minden nap futnál,akkor biztosan sokkal vékonyabb lábaid lennének, viszont a cicibõl is menne sok... A biciklizés eléggé kézenfekvõ dolog, csak az eredmény lassú, de ha kitartóan csinálod,akkor a lábaid biztosan vékonyabbak lesznek. A spinning is hasonló téma...emellett nem árt, ha odafigyelsz mit eszel. Az pedig,hogy ki hova hízik genetikától függ, nagyon kevés olyan nõ van,akinek nagy melle, és átlagos feneke van.

Ezt így nem lehet. Valamit fel kell áldozni valamiért. Ha minden nap futnál, akkor biztosan sokkal vékonyabb lábaid lennének, viszont a cicibõl is menne sok... A biciklizés eléggé kézenfekvõ dolog, csak az eredmény lassú, de ha kitartóan csinálod, akkor a lábaid biztosan vékonyabbak lesznek. A spinning is hasonló téma...emellett nem árt, ha odafigyelsz mit eszel. Az pedig, hogy ki hova hízik genetikától függ, nagyon kevés olyan nõ van, akinek nagy melle, és átlagos feneke van.
te hülyevagy...menny el egy edzõ ermbe és guggoljál a nyakadban a súllyal még a seggedi s jobb lesz;)
Hát nekem a biciklizéstõl irtó vastagon izmos lett a lábam, nagyon picit fogyott csak, nem épp nõies... :( :S persze lehet, hogy az a baj, hogy mindig minél nagyobb sebességre állítom, (amíg lehet, hagyom 3/8-ban), szóval így keményebben dolgoznak az izmok. Én amúgy azt hallottam, hogy kis súllyal és nagy ismétlésszámmal kell dolgozni, ha szálkásítani akarunk. Mondjuk az érdekelne, ezt hogy lehet megcsinálni combbal? Felveszek egy könnyebb cipõt és úgy emelgetem a lábam? :D

A nyáron sokat fogytam, de a karjaim aránytalanul vastagok. Hogyan tudnék kimondottan onnan fogyni, hogy vékonyabbak legyenek? Már ha létezik ilyen. Azt tudom, hogy kimondottan testrészről nem lehet fogyni, legalábbis ezt olvastam.

Legjobb válasz: Hûû, bõ válasz volt :D Köszönöm :) Azt még külön megköszönném, ha egyszerûbben le tudnád valahogy írni..mert kicsit zavaros. Vagy hasonlítsd valamihez kérlek.

A kérdező hozzászólása: Hûû, bõ válasz volt :D Köszönöm :) Azt még külön megköszönném, ha egyszerûbben le tudnád valahogy írni..mert kicsit zavaros. Vagy hasonlítsd valamihez kérlek.

Norbi update-al 4 hét alatt mennyit lehet fogyni? és hogy kell használni a kódokat ha fogyni szeretnék, csak az 1es vagy pedig ugy hogy 3as délig, 2es 3ig és 1es egész nap?

5 kilót szeretnék fogyni mellette heti 2szer fitness terem és rubint réka 2009es dvd is megvan. köszi :)

Legjobb válasz: Nekem van Norbi kazettám. Azon azt mondja Norbi, hogy 1 hónap alatt ezzel az étkezéssel (kódok) és a mozgással a testsúly 10% megy le kb.! Jobban mennek le a kilók ha csak 1-eset eszel de azért nem kell ezt olyan drasztikusan elkezdeni:)

Nekem van Norbi kazettám. Azon azt mondja Norbi, hogy 1 hónap alatt ezzel az étkezéssel (kódok) és a mozgással a testsúly 10% megy le kb.! Jobban mennek le a kilók ha csak 1-eset eszel de azért nem kell ezt olyan drasztikusan elkezdeni:)
A kérdező hozzászólása: 58 kiló vagyok tehát olyan 6 kiló körül megy le 1 hónap alatt ha 1eset vagy ha mindent megfelelõ idõbeTn eszek ? amugy neten is meglehet nézni ezt a norbi dvd.?? és köszi :)
Én márciustól kezdtem 109-rõl most 90 kg.... Szerintem a szénhidrátokat kell visszafogni! Cukrot inkább ne! Sok fehérje az mehet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!