Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fogyni (475 db)

Karból, hogy lehet fogyni?

Elég vastag a fels? karom, de inkább az "integet?m" idegesít, vagy az angyalszárny, ki, hogy ismeri... Fekv?támaszokat csinálok, súlyt emelek, és próbálom rúdon felhúzni magam, de nem tudom, hogy jól csinálom-e... Szeretnék feszes kart, de nem akarom, hogy, nagyon vastag legyen... :S 17/L

Legjobb válasz: Egyiket se. :) Egy adott testrészrõl nem lehet fogyni. Ha fogysz, akkor egész testedrõl fogysz. Tehát nincs olyan, h te elkezdessz karra edzeni, és akkor a karodon lévõ zsírt égeted el. Ugyan ez a hassal. Sok ember csinálja a felüléseket mert angy a hasa. Hát csinálhatja besz_rásig évtizedekig :D attól nem fog abból az adott pontból fogyni. Kardiózz: bringa, sok séta, v úszás, esetleg kocogás (nem futás!), lényeg h zsírt égess. Ha a testeden kifejezetten a karod zsíros, akkor te olyan genetikával rendelkezel, h elõször oda hízol. Akkor el kell kezdeni kardiózni-diétázni (nem az h nem eszel, csk nem mindegy h mit), elkezdessz fogyni mindenhonnan, és valószínûleg karodból utoljára. Viszont ha a bõr van megnyúlva az ott marad, olyankor kell kis izmot felszedni h kitöltse a zsír helyét. Fekvõtámasz ink mellre meg valamennyire vállra megy, karra nemigen. Rúdon felhúzás meg inkább hátra-vállra, picit bicepszre, de nem mindegy az se hogy húzod föl magad. Szóval ezek alkalmatlanok a karod fejlesztésére. Meg most lemennél kondi terembe, komolyan céltudatosan elkezdenél karra edzeni magadhoz képest nagy súlyokkal,akkor izomtömeg nõl, még vastagabb lesz a karod, de zsír nem lesz rajta kevesebb. Fogyni kell, ennyi. Csak karból nem tudsz fogyni. Biológiai képtelenség.

Egyiket se. :) Egy adott testrészrõl nem lehet fogyni. Ha fogysz, akkor egész testedrõl fogysz. Tehát nincs olyan, h te elkezdessz karra edzeni, és akkor a karodon lévõ zsírt égeted el. Ugyan ez a hassal. Sok ember csinálja a felüléseket mert angy a hasa. Hát csinálhatja besz_rásig évtizedekig :D attól nem fog abból az adott pontból fogyni. Kardiózz: bringa, sok séta, v úszás, esetleg kocogás (nem futás!), lényeg h zsírt égess. Ha a testeden kifejezetten a karod zsíros, akkor te olyan genetikával rendelkezel, h elõször oda hízol. Akkor el kell kezdeni kardiózni-diétázni (nem az h nem eszel, csk nem mindegy h mit), elkezdessz fogyni mindenhonnan, és valószínûleg karodból utoljára. Viszont ha a bõr van megnyúlva az ott marad, olyankor kell kis izmot felszedni h kitöltse a zsír helyét. Fekvõtámasz ink mellre meg valamennyire vállra megy, karra nemigen. Rúdon felhúzás meg inkább hátra-vállra, picit bicepszre, de nem mindegy az se hogy húzod föl magad. Szóval ezek alkalmatlanok a karod fejlesztésére. Meg most lemennél kondi terembe, komolyan céltudatosan elkezdenél karra edzeni magadhoz képest nagy súlyokkal, akkor izomtömeg nõl, még vastagabb lesz a karod, de zsír nem lesz rajta kevesebb. Fogyni kell, ennyi. Csak karból nem tudsz fogyni. Biológiai képtelenség.
Inkább kisebbet de sokal tovább kb 1 óráig :D Naponta :D 15/F
Súlyzó!
A kérdező hozzászólása: csak megint esik az esõ... :S:S
Bringa-görkori tökéletes, utóbbi eszembe se jutott mint kardió mozgás. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Igen, most nagy erõvel bringázok és görkorizok, remélem meg lesz a hatása :)
Ja meg Béres Alexandra tricepsz-bicepsz gyakorlata is nagyon jó!! Õ is szokott menni a Vital tv-n, de szerintem valahol biztos le lehet tölteni az õ videóit is!!
keress rá úgy a neten, hogy tricepsz gyakorlatok, biztos találni valami jó kis tornát rá, de egyébként Tatarek Rezsõ tornája szerintem elég hatékony, neki is van tricepsz gyakorlata. http://www.tatarekrezso.hu/ A vital tv-n szokott menni a gyakorlatai, de most ingyen le lehettölteni a honlapjáról és így akkor csinálhatod a tornát, amikor csak akarod!
pont hasonlót akartam írni, mint a kedves elõttem szóló :) az tényleg nem mûködik, h csak karból fogysz. egyszerûen csak fogyni tudsz. miután fogytál (teljesen ellentéte sorrendben, mint ahogyan híztál, gondolok itt arra, h ha elõször a karodra, majd a fenekedre, végül a hasadra híztál, akkor fogyás során has-fenék-kar a sorrend) kezdj el izmot építeni, ide jöhet súlyzós edzés. így a karod feszes lesz és izmos, de nem nagy :) persze ez idõ, kitartás és még több idõ. de azért nem lehetetlen :)
A kérdező hozzászólása: nem karra hízok, csak kicsit idegesít, hogy picit vastagabb, meg lóg az integetõm... étrendváltoztatás megvolt, vagyis, csak a kenyeret lecsökkentettem nagyon, és ritkánb eszek tésztafélét, máson nem kellett változtatnom, mert nem fõz anyu zsírosan, + zöldségmániás vagyok, minden fõzeléket megeszek :) meg nem is zabálok, köszi
a sulyzo az nem erosit?
Rubint Rékának van videója felsõtestre.
A kérdező hozzászólása: azt is csinálom :) De kicsi vagy nagy súlyt emeljek? 2 kg-ot? Vagy 15-öt? Mert emelem mindkettõt :)
Esõben tekerni egy nyári estén, szürkület táján? Legjobb. :D Komolyan, ne féljünk a víztõl, nem vagyunk csokiból. :D

Karról és combról hogy lehet fogyni? Meg a has alsó feléről? Egyszóval körülbelül mindenhonnan. Olyan 10kilót szeretnék még fogyni. Azt hallottam, hogy csak felüléstől nem lehet fogyni, max nagyon keveset.

Az a bajom, hogy nem szeretem a testemen, elkezdtem futni (kb 3hónapja) és a napokban elkezdenék úszni is. Mennyit fussak és mennyit ússzak? Persze nem eszek sok szénhidrát tartalmú ételt, és zöldséget, gyümölcsöt egyaránt szeretem és eszek is mindennap.

Legjobb válasz: Ha már eddig is fogytál, akkor folytasd azt, amit eddig csináltál és menni fog. Az utolsó kilóknál már nem annyira intenzív a fogyás, lassabban fog lemenni, de emiatt ne aggódj.

Ha már eddig is fogytál, akkor folytasd azt, amit eddig csináltál és menni fog. Az utolsó kilóknál már nem annyira intenzív a fogyás, lassabban fog lemenni, de emiatt ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: De az a bajom, hogy a karomról és a hasamról alig ment le valami. Már azt is szeretném lefogyni.
A kérdező hozzászólása: Ugrókötelezés mennyiben segítene?
Az is egy jó sport. Majd lemegy onnan is, ne félj, csak csináld! Nem tudod szabályozni, hogy honnan fogyj, nincs helyi zsírégetés. Türelem.

Ezekről a testrészekről: arc, kar, csípő, belső comb hogyan lehet fogyni melyik sporttal?

Legjobb válasz: Olyan nemigazán van,hogy csak a tested bizonyos részeibõl fogysz. De csinálj sok fekvõtámaszt, felülést,(tudom, hogy nagyon alap, de nekem sokat segített + otthon is simán végezhetõ, nem igényel sok idõt) és járj el sokat futni!(de heti 1 nap pihenõt tarts!) Ne egyél sok szénhidrátot, inkább fehérjét+sok zöldséget, gyümölcsöt! Egyre fittebbnek fogod érezni magad, és idõvel nagyon meglátszik majd:D De ez nem a leggyorsabb 'last minute' fogyókúra, úgyhogy ne várj napok múlva eredményt! Ha gyorsan akarsz fogyni, koplalj(de az nem a várt eredményt fogja hozni, mert izomból fogsz fogyni+ utána visszahízod)

Olyan nemigazán van, hogy csak a tested bizonyos részeibõl fogysz. De csinálj sok fekvõtámaszt, felülést, (tudom, hogy nagyon alap, de nekem sokat segített + otthon is simán végezhetõ, nem igényel sok idõt) és járj el sokat futni!(de heti 1 nap pihenõt tarts!) Ne egyél sok szénhidrátot, inkább fehérjét+sok zöldséget, gyümölcsöt! Egyre fittebbnek fogod érezni magad, és idõvel nagyon meglátszik majd:D De ez nem a leggyorsabb 'last minute' fogyókúra, úgyhogy ne várj napok múlva eredményt! Ha gyorsan akarsz fogyni, koplalj(de az nem a várt eredményt fogja hozni, mert izomból fogsz fogyni+ utána visszahízod)


Arcból hogyan lehet fogyni?

lehet h hülye kérdés de van felesleg az arcomon is és minél gyorsabban szeretném eltüntetni...

Legjobb válasz: Nem lehet célzottan fogyni bizonyos területekrõl, ahogy felszedni sem lehet célzottan (pl. csak mellre) zsírt. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, ha hízol, mindenhova hízol, az, hogy milyen arányban, genetikailag szabályozott.

Nem lehet célzottan fogyni bizonyos területekrõl, ahogy felszedni sem lehet célzottan (pl. csak mellre) zsírt. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, ha hízol, mindenhova hízol, az, hogy milyen arányban, genetikailag szabályozott.

Hogyan lehet fogyni könnyen és gyorsan?

alapból husi vagyok, és nem tudok lefogyni de nem adom fel, segítsetek légyszi

Legjobb válasz: " Hogyan lehet fogyni könnyen és gyorsan? " -na aki ezt majd egyszer föltalálja,az nagyon megfog gazdagodni

" Hogyan lehet fogyni könnyen és gyorsan? " -na aki ezt majd egyszer föltalálja, az nagyon megfog gazdagodni
Életmódváltással könnyen le lehet fogyni, azt viszont nem tudom, neked mi az elég gyors. Megfelelõ étrend (pl. paleo) mozgással kombinálva heti 0, 5-1, 0 kg.
A kérdező hozzászólása: paleo?

A combomra meg a has/has alsó részére hogy lehet fogyni?

Kérlek ha tudtok jó gyakorlatokat írjátok le.:)

Legjobb válasz: helyi zsírégetés nincs, fogyni csak mindenhonnan lehet, azt hogy honnan fogysz jobban, ill kevésbé, azt a genetikád határozza meg... diéta kell hozzá és aerob mozgás.

helyi zsírégetés nincs, fogyni csak mindenhonnan lehet, azt hogy honnan fogysz jobban, ill kevésbé, azt a genetikád határozza meg... diéta kell hozzá és aerob mozgás.

Hogyan lehet fogyni derékből?

Legjobb válasz: diéta, és mozgás. CSAK derékból nem lehet fogyni.

diéta, és mozgás. CSAK derékból nem lehet fogyni.
Fuss!!! Plusz formálhatod úgy, hogy az egyik kezedben súlyzó vagy bármi:) A másik kezed felteszed a fejedre és oldalra hajolgatsz:) ) Tuti széppé formálja.))
Nos, az izmokat lehet formálni, de CÉLZOTT FOGYÁS NINCS!!! Még ha csak két centi felesleges hájréteg van a derrekadon, akkor is az egész testedbõl fogynod kell, hogy onnan IS lemenjen.

Térd felől hogy lehet fogyni?

Az a problémám, hogy a térdem felett van egy zsírpárnásabb rész, és idegesít, hogy ront a lábam összképén. Nem olyan vészes, lehet, hogy másoknak nem észrevehet?, de engem zavar xD Milyen tornagyakorlatokat végezzek, hogy eltüntessem onnan?

Legjobb válasz: GreenTea Fogyni csak egész testrõl lehet, tehát ha el akarod tüntetni akkor diétáznod kell hozzá és aerob edzést végezned!

GreenTea Fogyni csak egész testrõl lehet, tehát ha el akarod tüntetni akkor diétáznod kell hozzá és aerob edzést végezned!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Tulajdonképpen máshonnan nem nagyon szeretnék fogyni, így is vékony vagyok.

Szeméremdombról hogyan lehet fogyni?

Legjobb válasz: Nem lehet egyetlen testrészrõl fogyni... vagy mindenhonnan vagy sehonnan. Ennyi.

Nem lehet egyetlen testrészrõl fogyni... vagy mindenhonnan vagy sehonnan. Ennyi.
o.O Nem értem a kérdést.. Máshol OK, hogy kövér vagy? Vagy te muffra hízol csak? Mi van??? Dobj már fel egy képet!!!
ez nem vicces kérdés aki röhögött rajta tudatlan...... láccik h annak vagy anorex a csaja vagy ha lány akk bulémiás vagy anorex...... valószinü h a kérdezö duci. ha fogysz akk onnan is fog ah az elöttem szolok mondták am hány kilo vagy?
A hét legviccesebb kérdése. Köszi!
Ha fogysz, akkor elõbb-utóbb onnan is.
Tény, hogy nem lehet konkrétan 1 helyrõl fogyni. De nem értem, mi olyan érdekes ezen a kérdésen? Van, akinek olyan fajta, testalkattól függetlenül, van, akit ez zavar, megkérdezte...
Zsírleszívás? :-D
XD Jót röhögtem:D Köszi:D
De most ha ott kövérnek látja magát, akkor máshol meg nem?? Más nem zavarja?? A kérdésben egyértelmûen kiderül, hogy onnan akar fogyni....Nah, de egy átlagos testalkatú lánynak nem hiszem, hogy abnormális elhízottságú lenne az a testrésze. Ez is érdekes.... A kérdésre visszatérve, hogy válaszoljak is: Tornázzál és ne panaszkodj!

Vádliból hogyan lehet fogyni?

Gondolom ha mindenem fogy, fogy valamit a vádlim is, de már ott tartok, hogy sokat fogytam, vádli mégis maradt amolyan nagy, vastag rondaság.

Legjobb válasz: Szerintem vádliból nem lehet fogyni! Izom az egész! Ha gyúrsz rá, akkor csak vastagodni fog!

Szerintem vádliból nem lehet fogyni! Izom az egész! Ha gyúrsz rá, akkor csak vastagodni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a pont. Akkor csak gyengén edzek rá, abból baj nem lehet, sétálni pedig már így is rengeteget sétálok gyors tempóban, talán az sem árthat. :)
Jógát tudom ajánlani :) nekem is erõs a vádlim, de mióta jógázok láthatóan vékonyodottés az a kis hús ami van a bõr alatt is kevesebb lett :) én szeretem nagyon.
Hátt, nehéz kérdés. Szerintem, ha tényleg gyúrnál rá, például edzéstermi edzés, akkor az túl izmossá tenné. Az igaz, ha mindened fogy, akkor a vádlid is, de ott csak nagyon soká. Ha egyszerû feladatokkal edzegeted, égetsz zsírt, és mivel az izom, formás lesz. Tehát diétázz, és eddz gyengén vádlira.
Én azt szoktam észrevenni, ha jövök haza iskolából, hogy ha sietve sétálok, úgy hogy fáj a vádlim, akkor utána mintha vékonyabb lenne.. LEgalább is igy látom..
Mondja már meg valaki, hogyan HÍZZAK combra.... Please!!!!!
Callanetics-rol hallottam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!