Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fenékből (9 db)

Hogyan lehet fenékből fogyni ha sajnos a súlyfeleslegem 90%-a itt található?

Legjobb válasz: Úgy vélem 4-5 kg plusz van rajtam, volt már amikor sikerült leadnom (sporttal illetve diétával) azonban a fenekem csak kis mértékben változott a mellem pedig teljesen összement :( Hogyan lehet célirányosan fogyni?

A kérdező hozzászólása: Úgy vélem 4-5 kg plusz van rajtam, volt már amikor sikerült leadnom (sporttal illetve diétával) azonban a fenekem csak kis mértékben változott a mellem pedig teljesen összement :( Hogyan lehet célirányosan fogyni?
Ugyanilyen problémám van nekem is: elõször a karjaim és a mellem fogy anorexiásra, aztán beesik az arcom, a derekam is vékony lesz, de a fenekembõl egy fél centi sem akar lemenni. Ráadásul amilyen szerencsétlen, úgynevezett "atlétikus" testalkattal rendelkezem, nekem nagyon gyorsan nõ az izomtömegem sportolás hatására, viszont a zsírréteg nem akar lemenni. Azt mondták nekem, hogy a zsírleszívás segítene egyedül, hiszen már így is birkózó-combjaim vannak, a további sporttal pedig teljesen aránytalanná válna a testalkatom. Ha nálad is ez a helyzet, akkor már ketten vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az együttérzést! Ugyanilyen problémám van nekem is. Ha fogyok a felsõtestem alapján anorexiásnak nézek ki, viszont a fenekem és a combom is hatalmas marad :( Ja és izmosodni nem szeretnék, mert én is elég "nagydarab" vagyok, a felesleges zsírrétegtõl szeretnék megszabadulni csak. Zsírleszívásra viszont nem szeretnék menni :(
Sajnos ez genetika fõleg, hogy ki hová hízik ill. honnan fogy le elõször. Úgy gondolom, hogy nálatok a hormonális rendszer sem megfelelõen mûködik. Ugyanis aki nõ létére izmosodik a sportolástól, annak a szervezete túl sok férfihormont termel. Ezt vérképbõl meg lehet állapítani és könnyen orvosolható is. Normális esetben a nõk nem tudnak izomtömeget növelni, mert nem elég magas a tesztoszteronszintjük (nõkben is van teszto., mint ahogy a férfiakban is valamennyi ösztrogén.) Mindenképp orvosi vizsgálatot javaslok kezdésnek.
Egyes válaszoló (vagy inkább válaszra váró?) vagyok: alapjáraton nõies alkatom van, nem vagyok szõrös, rendben van a menzeszem, csak éppen furák a testarányaim: 170 centi magas vagyok, 62 kiló, csakhogy a méreteim 82-69-97. A karjaim hosszúak és vékonyak. Viszont a combom kerülete 58 centi, pont, mint Roberto Carlosnak. :P Azt mondják, hogy mikor az ember sport nélkül, csak diétával fogy, elõször csökken az izmok tömege. Nálam ez nincs így: egyszerûen nem tudok izmot veszíteni! Mégis hogy lehetséges ez?
O.K. Csak találgatni tudok. Egy orvos biztos többet tuna mondani egy kivizsgálás után. Szervezetünk termel egy katabolikus (lebontó) hormont, a kortizolt, ami stresz hatására termelõdik (pl edzés) és lebontja az izomszövetet. Diéta alatt ez még hatékonyabban van jelen. Mi testépítõk ezt a hormont gyógyszerekkel blokkolni szoktuk a receptorokon, tehát a vérben jelen van ugyan, de nem tud kötõdni sehová, így nem hat. Az is elképzelhetõ, hogy nálad ezek a receptorok hiányoznak, vagy túl kevés van, ezért nálad sem hat a kortizol, ugyanúgy mint a testépítõknél. Ilyenkor az izom könnyen növekszik terhelés hatására. De ez is csak tipp, lehet más oka is. Ha még eszembe jut valami lehetséges ok, majd leírom.
Lóf******szt. méghogy nem tudsz izmot veszíteni, nyugi tudsz, ha ez nem így lenne nem lenne pl emésztésed. Sõt menszeszed sem. Rosszak az arnyáaid, éééééés??? kit érdekel? nem tudsz rajta változatni, ha meg igen akkor meg hajrá, tudod a dolgot!!!
A kérdező hozzászólása: Valaki igazán válaszolhatna az én kérdésemre is :)
A fenékformálásra sztem legjobb a biciklizés.Nekem nagyon bevált. :)

Hogyan lehet fenékből fogyni?

Nem akarok semmilyen szert használni(gondolok itt tablettákra,stb),és koplalni is minimálisan.Inkább a mozgásra fektetném a hangsúlyt.De mindenhol csak comb- és hasfogyasztó tippeket találok.El?re is köszönöm mindenkinek.:)

Legjobb válasz: Köszönöm szépen,mindenképpen akarok valamit csinálni,mert ami "ott hátul" folyik,az már nem állapot.:DD

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindenképpen akarok valamit csinálni, mert ami "ott hátul" folyik, az már nem állapot.:DD
Guggolás, kitörés, lábujjra állás.
helyes, hogy nem akarsz ilyen "csodaszereket" szedni, de egy valamit tisztázni kell: NINCS LOKÁLIS ZSÍRÉGETÉS Az egész testedrõl tudsz csak zsírt égetni. A másik jó tanács, hogy a diétával lehet zsírt égetni (és kardióval). Az erõsítés, nem zsírégetés, de összefüggés van a kettõ között. Minél több izmod van, annál több zsírt tudsz elégetni! Feltehetõleg nõ vagy, ezért a feneked formája szintén fontos:) .. Ha szép kerek popsit akarsz, akkor a fogyás mellé kell a súlyzós edzés is! kardió: bicikli, vagy futás, vagy erõltetett séta a jó levegõn súlyzós edzés: kitörés, gugolás, lépcsõzés, lábtolás hátra
javítás az elõzõ hozzászóláshoz: a kardió nem fogyaszt, csak állóképességet növel. az aerob fogyaszt. a különbség a pulzusszámban/intenzitásban rejlik.
A kérdező hozzászólása: még azt szeretném megkérdezni, (bocs az offért)hogy ha Zumbára járnék, azzal fogyhatnék?:o természetesen ha számolnám a szénhidrátokat(mintha cukorbeteg lennék, ezzel sok ismerõsöm fogyott, +mozgás), azzal együtt elérhetném a, amit akarok?:o
zumbával mindenképpen, csak legyél kitartó:)

Hogy lehet fenékből fogyni?

A futáson kívül.

Legjobb válasz: - térden állsz és különbözõ lábemelések - hanyatt fekve felemeled a lábad fenékbõl tartva - youtubeon vannak jó videók :) - ha gondolod írj privibe és segítek akár mindennap!

- térden állsz és különbözõ lábemelések - hanyatt fekve felemeled a lábad fenékbõl tartva - youtubeon vannak jó videók :) - ha gondolod írj privibe és segítek akár mindennap!
Nekem biciklivel megy le onnan.


Hogyan lehet ugy fogyni hogy fenékből nem megy le?

Legjobb válasz: Sehogy. Nem a hájat kell ott tartani hanem edzéssel izmos kerek feneket csinálni.

Sehogy. Nem a hájat kell ott tartani hanem edzéssel izmos kerek feneket csinálni.

Hogy lehet combbol és fenékből fogyni?

Izmos a fenekem és a combom is de van rajta zsír is. Hogy lehetne úgy lefogyni belőle hogy ne legyen az izomtól vastagabb?

Legjobb válasz: nincsen helyi fogyás, ha fogysz az az egész testet érinti. de egyébként fogyás alatt te hogy lennél izomban vastagabb? hát energia hiány van a testedben, ha fogysz!

nincsen helyi fogyás, ha fogysz az az egész testet érinti. de egyébként fogyás alatt te hogy lennél izomban vastagabb? hát energia hiány van a testedben, ha fogysz!
A kérdező hozzászólása: Hát én például arra gondoltam hogy mondjuk edzés miatt lenne izmosabb ezáltal vastagabb a combom És hogyha egész testbõl szeretnék fogyni akkor azt hogyan? Nem szeretném éheztetni magam mert annak jojó effeltus lenne a vége... Amúgy köszi a választ
fogyás akkor történik, ha az elfogyasztott étel, ital energiatartalma nem fedezi a tested mûködéséhez szükséges mennyiséget. a hiányt a tested szövetének lebontása és elégetése pótolja. az izom építése és a zsír (és sajnos az izomzat) lebontása két ellentétes folyamat, egyszerre a kettõ nem játszódik le. legalábbis éppen evés után lehet hogy épül be zsír (természetesen) de ez csak ideiglenes, ennyi idõ alatt nem tud vastagodni a combod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ elég sok új infó volt benne számomra:)

Fenékből fogyni, hogy lehet, hogy hatásos legyen és mondjuk gyors?

Fenékből kéne fogynom, mi a leghatásosabb ami még gyors is (gyors= 3hónaptól 6hónapig) Lécci segítsetek. :) XX

Legjobb válasz: Max. erõsíteni, izmosítani tudsz fenékre, fogyni nem. Nincs helyi fogyás.

Max. erõsíteni, izmosítani tudsz fenékre, fogyni nem. Nincs helyi fogyás.
futás, guggolás, kitörés tökéletes rá, hajrá! :)
Nekem van egy gyakorlatom amit akkor szoktam mûvelni, ha senki sem lát: Kis terpesz, térd kicsit behajlítva, a lábfejek kifelé (fontos) és így elõre-hátra mozgatom a csípõmet.
NINCS HELYI FOGYÁS! ez már nem több 1000x lett leírva, hanem tán 10 000x is! le kell fogyni, utána izomzatot kell alakítani. ennyi, olvasd el a builder.hu alapismereteit. fél év alatt lehet már eredményeket elérni, legalább a fogyás része biztos hogy meglesz ennyi idõ alatt. mondjuk függ hogy hány kilót kéne leadnod.. Acz.
mozogj minél többet, a mozgás a kulcsa mindennek és így legalább mindenhol fogysz, illetve izmosodsz, alakod szebb lesz (gondolom nõ vagy)
méghogy fenékbõl fogyni?...nincs szebb a világon, mint egy méretes popsi! Anyám! borogass! méghogy fenékre fogyni...pff..elég a diéta...

Fenékből hogyan lehet fogyni?

Máshonnan nem kéne, mert elég vékony vagyok. Csak az nőtt meg mostanában, és így nehezebben jönnek rám a nadrágok. A farizomtornával csak izmosodni fog vagy a zsír is lemegy és kisebb lesz egy idő után?

Legjobb válasz: csak onnan sehogy

csak onnan sehogy
Sehogy
Sok lépcsõzéssel!
Mindenképpen helyi fogyasztással, pl http://groupup.hu/component/seminar/?task=3&cid=150

Ilyen fenékből, hogy lehet kisebbet csinálni? Kép

http://kepfeltoltes.hu/view/120112/oa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Legjobb válasz: én nem látok feneket..tehát a kérdés felesleges..

én nem látok feneket..tehát a kérdés felesleges..
Mondjuk õ pont deszka-léc csaj, csak széles csípõvel. Ha férfiszemmel megnézed, nincs mit fogni rajta, bár lehet, hogy csak fiatal és még formásodik.
Ez nem fenék, szembõl van fotóva, a feneked nem is látszik. Egyébként úgy látszk , nem nagyon kell fogynod...ahol meg egy kicsit széles vagy, olyan örte alakú az a derekad-vagy a combod felsõ része. Szerintem nagyon, de nagyon jó az alakod !
Minek akarsz kisebbet? A pasiknak nem jönnek be a deszka-léc csajok, már bocs. Az alakod tök okés, és a menyasszonyi ruciban meg úgysem fog látszani a s.gged.
Te írtad? az már bizony jó múltkor volt, még tavaly lehetett. hát azóta nagy "fan" vagyok, igen közel áll az oldal a szívemhez. mondhatni azt nézem a Szerb film helyett elalváskor.
csont-hús faragással. amúgy ha nézel extrém puruttyát, rengeteg autós balesetben úgy széttrancsírozódik a hulla, hogy azt felfoghatjuk már mint húsfaragás, tehát kisebbek lesznek.
ez nõies? formátlan az egész... inkább sose legyen nõies alakom...
Szerintem szép és nõies alakod van, nem kell vele semmit sem csinálni. :)
Széles a csípõcsontod, de ez nem baj, könnyebb lesz vele szülni. Viszont fogyni ne akarj, mert nagyon vékonyka vagy. Egyél rendesen és sportolj! Meg ne tegyél ilyen vastag, hangsúlyos övet a csípõdre, mert az még jobban kiemeli, hogy széles.
ez nagyon csúnya O.o
Nem értem mi bajod ezzel a fenékkel, szerintem tökre csinos! 29/F
Nõ vagyok, õ pedig már nem fejlõdik, hacsak nem 14 évesen megy férjhez. Híznia kéne, mert tényleg vékony, de ez van.
Mûtéti úton lefaraghatna a csípõcsontból esetleg. Máshogy nem. Azt tudod tenni, hogy megfelelõen öltözködsz. Nem tudom, te vagy-e a képen, de az a lány a lehetõ legrosszabb öltözéket választotta. Ilyen alkatra sokkal elõnyösebb szoknyát hordani, illetve olyan tunikát, egyberuhát, ami a derék karcsúságát hangsúlyozza, a csípõt pedig nem.
Aczél, multkor írtam azt a puruttyás kommentet, azóta látom nagyon rákattantál :D
"ez nõies? formátlan az egész... inkább sose legyen nõies alakom..." Teljesen igazad van, hát nem szégyell kimenni az utcára ezzel a testtel? Hát egy igazi nõ az minimum így néz ki, nem? http://kepfeltoltes.hu/120112/12558678140000_www.kepfeltolte.. (Kérdezõ, szerintem Te tedd össze a két kezed, kiugranék a bõrömbõl, ha nekem ilyen derekam-csípõm lenne...)

Hogyan lehet fogyni fenékből? Futással? Vagy milyen tornával?

Legjobb válasz: Egyetértek.A kolléganõm!!!!dicsérte a fenekem.Minden nap biciklizek. :))

Egyetértek.A kolléganõm!!!!dicsérte a fenekem.Minden nap biciklizek. :) )
bicigli jóóóóóól van, magyar nyelvtan?? hmmmmmm?? :DDDDD amúgy a kérdés úgy szólt ha nem láttátok volna hogy fogyni fenékbõl, Ti a fenék formálásáról beszéltek ami két tök különbözõ dolog. Fogyni CSak fenékbõl nem lehet!!! Nincs lokális zsírégetés, vagy diétázol és mindenhonnét fogysz vagy sehonnét sok sikert!
biciglitöl szép kerek feneked lesz, nem lesz plöttyedt. mindegy milyen bicigli, akár rendes, akár szobai, akár spinning.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!