Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet feltölteni (463 db)

Oda a profilkép feltöltésénél lehet feltölteni képet, mert ez a mappa erre van kitalálva. :)
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi! Tudsz még segíteni?Mert látom nagyon értesz hozzá.:)
Persze, kérdezz csak. :)
A kérdező hozzászólása: Beállítottam, hogy kapcsolatban, de az oldal nem jeleníti meg, akárhányszor rámegyek a mentésre nem történik semmi.
Hát ennek mûködnie kéne, de elõfordulhatnak hibák.
A kérdező hozzászólása: Közben kitöröltem az idõvonalról, hogy ott ne mutassa, és azóta nem menti el.Mit lehetne tenni?

Hogy lehet feltölteni fájlokat torrent oldalakra?

Van egy film és azt szeretném felölteni, de még soha nem csináltam ilyet :) valaki elmagyarázná lépésr?l lépésre? :) köszönöm!

Legjobb válasz: Elõször a kliensebe kell létrehozni a torrent fájlt, ez mindegyiknél máshogy van.Ha leírod neked mi van jobban lehet segíteni meg hogy melyik oldalra akarsz feltölteni. Minden oldanak van egy tracker címe amit a létrehozáskor kell megadni.Többit késõbb..ahogy megtudjuk mid van..

Elõször a kliensebe kell létrehozni a torrent fájlt, ez mindegyiknél máshogy van.Ha leírod neked mi van jobban lehet segíteni meg hogy melyik oldalra akarsz feltölteni. Minden oldanak van egy tracker címe amit a létrehozáskor kell megadni.Többit késõbb..ahogy megtudjuk mid van..
A kérdező hozzászólása: uTorrent 2.1 Alpha és a http://torrentvar.com/ oldalra szeretnék feltölteni. Azt majd írjátok már le légyszi hogy hogy kell létrehozni meg kliens meg ezeket :) ))

Cotcot.hu-ra hogyan lehet feltölteni a streetfashion hoz képeket? Vagy azt nem lehet akárkinek? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: te nem tudsz feltölteni. utcán fényképeznek járókelõket akik beleegyeznek

te nem tudsz feltölteni. utcán fényképeznek járókelõket akik beleegyeznek
Glódi Balázs vagy Neményi Marci ha megállít és lefotóz az engedélyeddel akkor jelenik meg a képed :) Pont az a lényeg, hogy utcai "pillanatképek" olyan emberekrõl, akik nem számíthattak rá reggeli öltözködés közben, hogy lefotózzák õket. Nem hiszem, hogy érdekelne bárki egy megkomponált kép, amire direkt kiöltözöl stb. Ági
A kérdező hozzászólása: Jogos! Köszönöm szépen a válaszokat!
Itt ez a streetstyle blog, én rendszeresen nézem a cotcot mellett: http://styleandbudapest.blog.hu/ Ide szoktak szólni, hogy várják a fotózkodni akarókat, pol itt: http://styleandbudapest.blog.hu/2009/11/12/wamp_fotozas
A kérdező hozzászólása: köszi :) aranyos vagy:)


Hogy lehet feltölteni videót youtubera úgy, hogy ne legyen probléma a szerzői jogokkal?

Egy általam készített narutos videót szeretnék feltölteni de azt írja hogy a tokyo tv miatt letiltották :/

Legjobb válasz: A jelenleg hatályos jogszabályok szerint, ha jól emlékszem, egy videóanyagba maximum 7 sec szerzõi jogvédelem alatt álló tartalmat szabad feltölteni. Ha az adott videóanyag másnak a szellemi terméke, és nincs külön engedélyed annak felhasználására, akkor jogsértést követsz el, kivéve ha annak hossza nem haladja meg a fent említett idõtartamot.

A jelenleg hatályos jogszabályok szerint, ha jól emlékszem, egy videóanyagba maximum 7 sec szerzõi jogvédelem alatt álló tartalmat szabad feltölteni. Ha az adott videóanyag másnak a szellemi terméke, és nincs külön engedélyed annak felhasználására, akkor jogsértést követsz el, kivéve ha annak hossza nem haladja meg a fent említett idõtartamot.
nos úgy leginkáb ha videószerkesztõvel viszintesen tükrözöd a videót. akkor a rendszer nem tudja felismerni.

Iwiwen saját klubba, hogy lehet feltölteni képet?

Le szeretném cserélni a klub képét,de amióta megújult az iwiw azóta nem tudom.

Legjobb válasz: én sajna egy képpet sem birok feltölteni

én sajna egy képpet sem birok feltölteni

A torrentekre hogyan lehet feltölteni filmeket?

Csak mert ha beteszek egy filmet a lejátszóba és ha arra megyek,hogy mappa megnyitása a fájlok megtekintéséhez akkor kihoz két olyan mappát,hogy AUDIO_TS(ebbe nincs semmi) és VIDEO_TS (ebben van a film). És ha a Video_Ts-be megyek akkor VIDEO_TS, VTS_01_0, VTS_01_0 , VTS_01_1 , VTS_01_2 , VTS_01_3 , VTS_01_4 .... ilyeket hoz ki. Ezek közül melyiket tegyem fel? Vagy így fel sem tudom?

Legjobb válasz: A kliens egyik menüpontjában találsz olyat, hogy "Torrent készítés". Ezt a fájlt kell feltöltened az oldalra, de az már az oldaltól függ, milyen elvárások alapján.

A kliens egyik menüpontjában találsz olyat, hogy "Torrent készítés". Ezt a fájlt kell feltöltened az oldalra, de az már az oldaltól függ, milyen elvárások alapján.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam ezt amit leírt, de én nem erre gondoltam. Egy torrentbe készítette, de a filmet külön vannak ugyanígy... és én egybe szeretném tenni. Ezt hogyan lehetne?
A kérdező hozzászólása: Igen. És a géprõl attól még letörölhetem a torrentet amit csináltam? És mi történik akkor ha mikor feltettem a torrent oldalra a torrentet , de ami a torrentbe volt azt már kitöröltem. Azt nem lehet csinálni, ugye? Szóval mindennek amit feltettem a gépnek kell lennie?
A torrentezés alapja: A torrentoldal semmilyen anyagot nem tárol (film, zene program, ....), csak a *.torrent elnevezésû fájlokat(ezt hoztad létre). A feltölteni kívánt fájl(ok) a te gépeden maradnak. A géped, ha be van kapcsolva, a torrent kliens fut és beadtad neki a torrentedet, akkor, ha valaki le akarja azt az anyagot tölteni, amelyiket te *.torrent-be "felraktál" a torrent oldalra, akkor a te internetedet használva ( a torrentoldal tracker progijával összedolgozva), engedi letölteni rólad ( seeder ) az anyagot a másik felhasználónak (leecher). Mindegyik torrent oldalon vannak segítõk kérdezd meg õket nyugodtan, hiszen nekik pont az a jó, ha sok torrentfájl van az oldalon. Egyre nagyon vigyázz: Ha megadtad az infóban, hogy mettõl meddig seedeled a torrentet, azt tartsd is be, ellenkezõ esetben -oldaltól függõen- akár kitiltás is jár a seedbõl lelépésért. Remélem nagyjából világos lett. Egy dvd filmet akartál torrentre feltölteni. Innen nics másra szükség, min a VIDEO_TS mappában lévõ fájlokra. A videó-dvd mûködéséhez ezekre mid szükséged van. (4-8 Giga méret). Ajánlom, hogy konvertáld a filmet divx-be, mp4-be..., de jó minõségben, ekkor "csak 1, 2-1, 5 gigabájtos film lesz a tömörítés végett. A mostani dvd-k ezt is le tudják játszani. Csak egy fájlod lesz, nem sok kisebb. Remélem, segített az infó.....

Mindenkilapjára hogy lehet feltölteni css-t?

Próbálkoztam de nem sikerült.

Legjobb válasz: Egyáltalán van ilyen? :-? Feltölteni? Úgy tudom hogy csak az admin felületen tudod szerkeszteni Bár nem vagyok ebben biztos mert régebb használtam csak

Egyáltalán van ilyen? :-? Feltölteni? Úgy tudom hogy csak az admin felületen tudod szerkeszteni Bár nem vagyok ebben biztos mert régebb használtam csak
Mlapos oldalra nem tudsz saját CSS formázást feltölteni. csak a meglévõ stílusokból, gombokból, stb tudsz válogatni.

Előfizetős telefonról hogy lehet feltölteni kártyás telefont? (pénzileg)

Legjobb válasz: A te elõfizetéseddel akarsz feltölteni egy kártyásat? Ha minden igaz, régen pannonnál volt olyan, hogy beütötted, melyik számra kell. De szerintem már nincs ez.

A te elõfizetéseddel akarsz feltölteni egy kártyásat? Ha minden igaz, régen pannonnál volt olyan, hogy beütötted, melyik számra kell. De szerintem már nincs ez.

Iphone 4S-ről hogyan lehet feltölteni a gépre képeket, -zenét rátölteni gépről a telóra?

1.) Képeket hogyan lehet feltölteni Iphoneról gépre? (USB csatlakoztatós kábellel...) 2.) Úgy lehet rá zenét tenni,hogy egy bizonyos oldalról mp3 formátumban letöltöm a zenét,és gépről a csatlakoztatós kábellel rá"teszem" a fájlt...? 3.) Zenét,képet,videót hogyan lehet törölni róla?

Legjobb válasz: 1.)sync photos és kiválasztod a mappát , hogy hová szeretnéd 2.)igen lehet , de itunes on keresztül tedd rá a letöltött zenét (a netrõl letöltött zenéket amikért nem fizettél azokat is így lehet feltenni telóra) 3.)pl ott 1 album a telón az ujjadal a szövegnél jobról balra elhúzod és kijön 1 piros ablak h delete , így a videókat is és a képeket meg úgy h rámész 1 képre megnyomod mondjuk a közepén és kijön asszem jobb alsó sarokba 1 kis kuka ikon arra rámész és kész

1.)sync photos és kiválasztod a mappát , hogy hová szeretnéd 2.)igen lehet , de itunes on keresztül tedd rá a letöltött zenét (a netrõl letöltött zenéket amikért nem fizettél azokat is így lehet feltenni telóra) 3.)pl ott 1 album a telón az ujjadal a szövegnél jobról balra elhúzod és kijön 1 piros ablak h delete , így a videókat is és a képeket meg úgy h rámész 1 képre megnyomod mondjuk a közepén és kijön asszem jobb alsó sarokba 1 kis kuka ikon arra rámész és kész
A kérdező hozzászólása: Köszi, rengeteget segítettél!:-D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!