Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet felkart (15 db)

Felkaron a tricepsz alatti zsírt hogyan lehet eltüntetni?

Üdv, 17 éves vagyok, 182 cm és most 69 kg. Nyár óta sikerült több mint 16 kg-ot fogynom, és január óta rendszeresen erősítek is. Most tűnt fel újra ahogy néztem magam a tükörben, hogy a felkaromon alul még van egész szép zsírréteg. Azt hittem hogy a futással, illetve karedzéssel el fog tűnni. akkor látszik csak ha kinyújtom a karom, és mondjuk elkezdem egy kicsit rázni. Ha befeszítem a karom és úgy rázom akkor nem "lötyög". Mit tegyek hogy eltüntessem ezt a kis kellemetlenséget?

Legjobb válasz: Sajnos nincs helyi zsírégetés, további diéta és edzés kell. Nem tudod egy célzott helyrõl eltávolítani a zsírt, ez genetikailag kódolt, hogy ki honnan, milyen ütemben fogyjon. Bár az adataid szerint nem sok zsír lehet már rajtad.

Sajnos nincs helyi zsírégetés, további diéta és edzés kell. Nem tudod egy célzott helyrõl eltávolítani a zsírt, ez genetikailag kódolt, hogy ki honnan, milyen ütemben fogyjon. Bár az adataid szerint nem sok zsír lehet már rajtad.
Biztos, hogy nem a fesztelen állapotban levõ izmot nézed be zsírnak? Feszíts rá és úgy próbáld meg összecsippantani a bõrödön a zsírt, amit így meg tudsz fogni, az a zsír. Egyébként ha csak az zavar, hogy nem feszes, akkor a felkarodnak ezt a részét tricepsz, váll, sõt, még egy kis hátedzéssel is kidolgozhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Ha befeszítek akkor nem nagyon tudok ráfogni. Akkor ez feszítetlen izom lenne? Csak olyan furcsa, amikor így "lötyög" nekem teljesen zsírrétegnek tûnik.
Ha feszíted és nincs mit összefogni a bõröd alatt, akkor ott nem nagyon van zsír, az a húsod, ami épp nem végez munkát:) Feszesebbé teheted egy kis súlyzózással, de a nagyobb fesztelen izmok még mindig hajlamosak lesznek egy kicsike lötyögésre, rezgésre. Bár azért avatott szem könnyedén elkülöníti a hájtól.

Nagyon örülnék, ha valaki adna tippet, hogy mi lehet ez? Nyáron kezdődött, hogy a felkaromon pici, piros pöttyök jelentek meg, melyek viszkettek is. Olyasmi, mint egy picit pattanás, de ugye a pattanás nem viszket, és ez annál kisebb is.

Lehet, hogy hülyeség, de megpróbáltam kinyomni és sikerült is. Ez is olyan volt, mint egy pattanás: valami fehér jött ki ugyanúgy bel?le. Utána mintha gyorsabban elmúlna, mint az, amelyiket nem piszkáltam. Mióta h?vösebb van (de lehet, h nincs összefüggés), azóta csökkent a mennyisége. Alig van pár darab, de nyáron viszonylag sok volt a felkaromon, kb könyökhajlatig. Valaki mondjon valamit, mi lehet ez, mert ráadásul kicsit hipochonder is vagyok, szóval gondoltam már mindenre.

Legjobb válasz: A leírtak leginkább nap allergiára utalhatnak. Nekem is minden évben kijön, de teljesen ártalmatlan. Legalábbis én még sose gondoltam bele semmit.

A leírtak leginkább nap allergiára utalhatnak. Nekem is minden évben kijön, de teljesen ártalmatlan. Legalábbis én még sose gondoltam bele semmit.
Lehet h napkiütés, fordulj bõrgyógyászhoz

Hogyan lehet vékonyítani a felkart?

Legjobb válasz: Diétával. Helyi zsírégetés nincs.

Diétával. Helyi zsírégetés nincs.
erre én is kíváncsi lennék...
A kérdező hozzászólása: ja meg olyan erõtlennek érzem, mintha egy zsíros zacskót hordoznék a karjaim helyén :S

Hogyan lehet a felkart vékonyítani?

Tudom, hogy helyi fogyás nincs, csak az a baj, hogy ha fogyózom, akkor máshonnan fogyok, pedig máshonnan már nem kéne, csak a felkarom nagyon vastag. Annyira utálom. Nincs valami tornagyakorlat erre, ami hatásos lenne? Csak a zsírleszívás marad?

Legjobb válasz: Naponta 10-12óra WoWozástól simán vékony karod lesz. Osztálytársaimnak is az akik tolják.

Naponta 10-12óra WoWozástól simán vékony karod lesz. Osztálytársaimnak is az akik tolják.
szerintem azt max szálkásítani tudod
Bocsánat nagyon hülye vagyok, de mi az a WoWo? Nekem is a felkaromból kéne lecsípni...
Futás egyenletesen jó mindenre.Plusz kis súllyal vagy ásványvizes palackkal síelést imitálni:) Nekem bejött.) Sok sikert!!
a második a WOW játékra gondolt, amit az ilyen extrakockák játszanak. a szimpla kockák csak gyiken lógnak :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kipróbálom! A wow-ozást nem, már így is elég nagy kocka vagyok, még csak az kéne. :D
Wáááh, azt hittem az valami sport, fitness anyámkínja. Én csak hétköznapi kocka vagyok, hétvégén nincs meló, akkor kikerekedek. :D
súlyzós edzés

Hogyan lehet hatásosan vékonyítani a nem elhízott, hanem inkább túl izmos felkart?

Vékony a testem,de a felkarom aránytalanul vastag.Túl izmos.Talán pici zsír is van alul rajta.30éves elmúltam,kb.5éve nehéz fizikai munka miatt megizmosodott.Kis súlyokat emelgetek szálkásítás szempontjából,de csak a bicepsz lett kerekebb,tehát vastagodott attól is.

Legjobb válasz: szikével

szikével
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Érthetõ volt!Úgy érzem, jól átmozgatja azt a részt.
A kérdező hozzászólása: Jaj, de normálatlan vagy, miért vágassam le a fél karom?

Piros pöttyök vannak a combomon és a felkaromon. Hogyan lehet ezeket eltüntetni?

Kiskorom óta piros pöttyök vannak a combomon és a karomon...b?rgyógyásznál már voltam adott valami krémet ami abszolút nem használt . egyre jobban kezd zavarni a dolog (17 vagyok)régebben még semmi bajom nem volt vele elviseltem de mára elég kellemetlenné vált...Remélem vlaki tud segíteni, tanácsot adni hogy hogyan lehetne eltüntetni ezeket...el?re is köszi :)

Legjobb válasz: Valami oka biztosan van, menj vissza a bõrgyógyászhoz egy rendes vizsgálatra.

Valami oka biztosan van, menj vissza a bõrgyógyászhoz egy rendes vizsgálatra.

Hogyan lehet a felkart formálmi, fogyasztani?

Izom van rajta, mert pár éve még kosaraztam. Sajnos mostanában nem nagyon "használom" a felkarom izmait, és löttyedt lett, meg "hájas":-)

Legjobb válasz: Nõi fekvõtámasz, meg edzés picike súlyokkal, nagy ismétlésszámban.

Nõi fekvõtámasz, meg edzés picike súlyokkal, nagy ismétlésszámban.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet
Szia, szerintem is súlyzóval.
GYakorolhatod a kézenállást is, ezzel az egyensúlérzéked is fejleszted:)

Mennyire fáj jobban/kevésbé a tetoválás ha a felkarom belsõ részére szeretném? Azt hallottam, hogy ahol nem éri a tû a csontunkat ott nem fáj annyira. Ez mennyire lehet igaz?

Elõre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat:)

Legjobb válasz: Szia! Nekem egész felkaros van. A legjobban a felkarom belsõ részén fájt a tetoválás. Ott nagyon vékony és érzékeny a bõr. 23/L

Szia! Nekem egész felkaros van. A legjobban a felkarom belsõ részén fájt a tetoválás. Ott nagyon vékony és érzékeny a bõr. 23/L
Nekem felkaron nincs, de két ismerõsöm is igazolja, hogy a felkar belsõ részén "besza-behu"... Alkar belsõ oldalán (is) vagyok varrva, ott egyáltalán nem volt vészes. Kulcscsont, boka szintén kegyetlen.
Nyilván fájdalomküszöb kérdése, de nekem a kulcscsontomon abszolút nem fájt. Jó mondjuk boxos létemre, ez a fájdalom semmi. De lényeg..akárhova csináltatod ne parázz rá! 18/L
Szerintem emberfüggõ, ki hogy bírja a fájdalmat. Nekem 2óráig készült a felirat belülre és igazából 1-2x felszisszentem de ennyi. Én jobban félnék egy oldaltetkótól a bordákon.
Bal felkar a hivatalos helye. Ha bal kezes vagy kérheted a jobba is.
Bocs, ott is a deltaizom. Ez lemaradt.
A kérdező hozzászólása: de vannak olyan dokik, akik farba adnak mindent. akkor az meg hogy van?!
A TANT / tetatnus/ szokták farizomba adni, de felnõtteknél az egyéb védõoltást vállba adják / illetve 6 éves kor felett /
Nincs hivatalos hely, az izom az mindenhol izom. Általában szokás kérdése, ki hova adja, és mi alapján Attól függ ki milyen vékony, vagy kövér vagy izmos, milyen hosszú, milyen vastag a tû. Hogy áll az orvosnak, nõvérnek kézre. Felnõtteknél kevésbé szoktak combba.

Miért lehet az, hogy a nemrégiben agyvérzést kapott, és azóta kórházi kezelésben részesülő idős férfi homloka és alkarja izzad, míg a mellkasa és a felkarja jéghideg?

Legjobb válasz: Nem tudom a pontos okát, de én arra gondolok, hogy a vérkeringés miatt lehet. Úgy értem, hogy.... azokon a területeken talán "hevesebb" a vérkeringés (?).... nem tudom jobban elmagyarázni :) De én nem értek hozzá....

Nem tudom a pontos okát, de én arra gondolok, hogy a vérkeringés miatt lehet. Úgy értem, hogy.... azokon a területeken talán "hevesebb" a vérkeringés (?).... nem tudom jobban elmagyarázni :) De én nem értek hozzá....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!