Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet feliratot rakni (18 db)

Youtube videohoz hogy lehet feliratot rakni?

valami srt fájlt kér.

Legjobb válasz: Az .srt a feliratfájl formátuma. Megcsinálod a videóhoz a feliratot a gépen, majd Youtube-on a Videokezelõben hozzá lehet adni, ott pedig feltöltöd az .srt fájlt hozzá.

Az .srt a feliratfájl formátuma. Megcsinálod a videóhoz a feliratot a gépen, majd Youtube-on a Videokezelõben hozzá lehet adni, ott pedig feltöltöd az .srt fájlt hozzá.
A kérdező hozzászólása: eddig értem, de hogy tudok srt formátumú szöveget csinálni?
A kérdező hozzászólása: ok semmi már rájöttem xd hülye vok sorry

Sorozatatba hogyan lehet feliratot rakni hogy külön . Str fálj ne kelljen a felirathoz?

un: feliratot beégetni az adott fáljba.

Legjobb válasz: Xvid4PSP 5 vagy bármilyen más égetõprogram . De bika gépkell hozzá , nekem egy 20perces animét 5-10percig éget pedig i5-2500k-m van és maximumon dolgozik.

Xvid4PSP 5 vagy bármilyen más égetõprogram . De bika gépkell hozzá , nekem egy 20perces animét 5-10percig éget pedig i5-2500k-m van és maximumon dolgozik.

Hogyan lehet feliratot rakni az angol film alá?

Legjobb válasz: Továbbá feliratszerkesztõ programmal te is megszerkesztheted a saját feliratodat, vagy éppen fordíthatod az idegen nyelvût. Melegen tudom ajánlani a Subtitle Workshop nevû programot, amit innét tölthetsz le: http://download.chip.eu/hu/Subtitle-Workshop-2.51_937292.html A program kicsi, egyszerû a kezelése, rengeteg feliratformátumba képes menteni (és ebbõl-abba konvertálni), és végül de nem utolsósorban magyarul is tud. Excellent!

Továbbá feliratszerkesztõ programmal te is megszerkesztheted a saját feliratodat, vagy éppen fordíthatod az idegen nyelvût. Melegen tudom ajánlani a Subtitle Workshop nevû programot, amit innét tölthetsz le: http://download.chip.eu/hu/Subtitle-Workshop-2.51_937292.html A program kicsi, egyszerû a kezelése, rengeteg feliratformátumba képes menteni (és ebbõl-abba konvertálni), és végül de nem utolsósorban magyarul is tud. Excellent!
Töltsd le a feliratot, majd rakd be abba a könyvtárba, ahol a filmed van és nevezd át a nevét ugyanarra, mint a filmnek.


Nem baj, hogy társítottad. Milyen programmal játszod le?
A kérdező hozzászólása: Az a baj hgy tudnám rárakni hogy a felirta rajta legyen mert az nemmegy igazából
Használj KMPlayert, vagy VLC Playert

Hogy lehet feliratot rakni egy videóra?

Legjobb válasz: Sokféleképpen. Sony Vegas: Videósávra jobbklikk-> Insert text media

Sokféleképpen. Sony Vegas: Videósávra jobbklikk-> Insert text media

Feliratot hogy lehet felülre rakni?

letöltöttem egy filmet, de van már alatta felirat, csak nem magyar, és idegesít?, mert a magyar feliratot nem lehet t?le rendesen látni.

Legjobb válasz: bocs ez nem programozás kategória de hót mindegy

A kérdező hozzászólása: bocs ez nem programozás kategória de hót mindegy
Kérdés, hogy az idegen nyelvû felirat alapból rajta van a filmen, vagy külön kapcsolod be a lejátszóprogramban? A BSPLAYER-nél meg lehet adni, hogy a kép mely részén jelenjem meg a bekapcsolt felirat, de ami alapból rajta van a filmen azt már nem lehet eltüntetni.
Értelemszerûen a kérdõ letöltött egy x nyelvû filmet, amelyre van egy y nyelvû felirat égetve. Õ pedig letöltött feliratfájlban egy magyar nyelvû feliratot, amelyet felül szeretne olvasni. Ha a feliratozásra a VobSubot használod, akkor az óra mellett klikk a zöld nyílra, majd ott DirecVobSub-ra, és ott bejön a beállítópanel. Ott tudsz színt, betûtípust, méretet és minden egyebet állítani, többek között a horizontális és vertikális eltolást is. Told el annyira vertikálisan, hogy a képernyõ tetejére kerüljön.
BSPLAYER-ben shift+fel/le nyillal lehet változtatni a felirat helyét. (Shift+balra/jobbra-val pedig késleltetni/siettetni)

Hogyan lehet torrent által letöltött filmekhez feliratot rakni?

Ha letöltök egy filmet torrenttel,és hozzá egy feliratot,akkor hogyan lehet megcsinálni azt,hogy feliratossan menjen a film?

Legjobb válasz: A film nevének, és a felirat nevének meg kell egyeznie. (De vigyázz, hogy a formátumot ne változtasd meg.) Pl.: "Animal_Kingdom.2010.DVDrip.avi" (film) "Animal_Kingdom.2010.DVDrip.srt" (felirat) Ennyi az egész. A legtöbb lejátszó automatikusan hozzárakja a feliratot. (Ha így sem jelenik meg, keress a lejátszódban olyan opciót, hogy "feliratok megjelenítése", mert ez esetleg ki lehet kapcsolva.)

A film nevének, és a felirat nevének meg kell egyeznie. (De vigyázz, hogy a formátumot ne változtasd meg.) Pl.: "Animal_Kingdom.2010.DVDrip.avi" (film) "Animal_Kingdom.2010.DVDrip.srt" (felirat) Ennyi az egész. A legtöbb lejátszó automatikusan hozzárakja a feliratot. (Ha így sem jelenik meg, keress a lejátszódban olyan opciót, hogy "feliratok megjelenítése", mert ez esetleg ki lehet kapcsolva.)
A kérdező hozzászólása: Rendben. Megpróbálom így csinálni.
A kérdező hozzászólása: Már csak annyit szeretnék, hogy melyik oldalról érdemes feliratot letölteni?

Hogyan lehet filmhez feliratot rakni?

A Negyedik cím? filmhez kéne angol felirat, és le tudok tölteni internetr?l, de nem tudom,h hogyan kell hozzácsatolni a videóhoz. Segítsetek! Köszi :))

Legjobb válasz: Általában az összes lejátszó esetén mûködik az, hogy karakterre azonos a felirat neve a filmével, akkor rárakja, pl. film.avi film.srt Néhány lejátszó esetén elég ráhúzni a filmre a feliratot, pl. VLC Media Player, BSPlayer A legtöbb lejátszó esetén a menüben megtalálod a felirat csatolás menüpontot.

Általában az összes lejátszó esetén mûködik az, hogy karakterre azonos a felirat neve a filmével, akkor rárakja, pl. film.avi film.srt Néhány lejátszó esetén elég ráhúzni a filmre a feliratot, pl. VLC Media Player, BSPlayer A legtöbb lejátszó esetén a menüben megtalálod a felirat csatolás menüpontot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!