Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fészket (130 db)

Hogyan lehet fészen ilyet csinálni?

Arra gondolok, hogy van olyan, hogy beírom a nevét: Kovács Pisti és neki küld egy értesít?t, de már láttam olyat, hogy csak annyi van beírva, hogy Pisti és az is megjelenik kékkel tehát arra is kapott értesít?t... Meg olyat is láttam, hogy valaki magát jelöli be egy kitalált szöveggel tehát nem a nevét írja be

Simson s51 em van és raktam bele akksit de nincs benne fesz szabályzò. Hogy lehet bekötni a tőltést fesz. Szab. nélkül?

Köszi elöre is

Legjobb válasz: sehogy, ha fesz. szab. nélkül kötöd be szétlõhet az aksi

sehogy, ha fesz. szab. nélkül kötöd be szétlõhet az aksi
Ha index lámpa van rajta ezek kellenek bele: Fesz.szabályzó : 6600 Ft Irányjelzõ relé: 860Ft Töltõtekercs: 1800Ft Akku: KB 5000Ft
Linkelnéd az oldalt ahol lehet nézni a fészket?
A kérdező hozzászólása: www.mme.hu


A kérdező hozzászólása: +NETSTART
Csak a T-Mobile-nál van ilyen lehetõség. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobilszorakozas/bongeszes/f..
részben igaz. Az igaz, hogy a netstart szöveg elküldése ingyen van, de nem ettõl lesz ingyenes a facebook, és a lehetõség csak a T-mobile ügyfeleinek van már lassan egy éve és kb. naponta 5x megkérdezik hogy mûködik. Elég meglepõ, hogy még csak most hallottál róla. De mivel te vodás vagy ezrét úgyse tudnád használni. Még régebben amikor nézegettem a Voda kínálatát akkor találta a Surf díjcsomagot. Nem tudom még megvan, de havi 2500Ft körül volt a havidíja ha jól emlékszem és volt a csomagban 100MB net, de a facebook, twitter, neptun és etr oldalak forgalmát nem számolta. Szóval ha te egész hónapban csak ezeket az oldalakat nézegetted akkor hó végén is ugyanúgy 100MB net maradt. Nem tudom, hogy ez neked mennyire érné meg. De ez is egy lehetõség.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Olyan érzésem volt, mint amikor annó az ember lánya rosszul rakta fel a tampont, és érezte, hogy nyom, feszít. Lehet, hogy kinyílt a méhszájam?

(30 hetes vagyok)Ma elég sokat kellett szaladgálnom mire elintéztem a dolgaimat, bankba be, boltból ki, kocsiba be, kocsiból ki, lépcsön fel és le,stb. Egy id? után olyan érzésem volt, mint amikor annó az ember lánya rosszul rakta fel a tampont, és érezte, hogy nyom, feszít. Kellemetlen volt, mintha belülr?l nyomna valami. Közben a picurom megállás nélkül mozgott, és nem nagyon kímélt ami az er?sséget illeti. A küls? méhszájam tudom hogy 1 ujjnyira nyitva van, de lehet, hogy most még jobban kinyílt? Egy kicsit aggódok, mert csak 2 hét múlva kell dokihoz mennem, nehogy baj legyen. Volt valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia, én a 33.héttõl folyamatosan érzem ezt a nyomást. Nyitva vagyok 2 ujjnyira (a 33.héttõl). És minden wc zés után ezt érzem már. Pihenj pár napot, akkor elmúlik a myomás. Lehet, hogy csak a picid jött lejjebb. Milyen fekvésben van? Szorítok, hogy minden rendben legyen!! Üdv

Szia, én a 33.héttõl folyamatosan érzem ezt a nyomást. Nyitva vagyok 2 ujjnyira (a 33.héttõl). És minden wc zés után ezt érzem már. Pihenj pár napot, akkor elmúlik a myomás. Lehet, hogy csak a picid jött lejjebb. Milyen fekvésben van? Szorítok, hogy minden rendben legyen!! Üdv
Ezt így nem könnyû megmondani, mármint hogy ez a méhszáj nyílását jelenti e. Mindenesetre vagy hívd fel a dokit, vagy addig pihenj nagyon sokat! Milyen fekvésben van a pici? Eddig hogy feküdt? Mert lehet, hogy most fordult be. Nekem fejfekvésben van és néha nyomja annyira ott lent, hogy már azt hiszem, ki akar bújni! Tudnak ám olyat produkálni, amitõl az ember lánya jól megijed! :)
A kérdező hozzászólása: Igen, fejfekvésû a drága. Csak egy kicsit aggasztott a dolog, de ma már nem éreztem annyira erõsnek azt a nyomást. Köszi a bíztatást!

Hogy lehet az, hogyha rámtör a vizelési inger, és már enyhén feszít, és akkor kezdek el maszturbálni, akkor teljesen elmúlik a vizelési kényszer? (ejakuláció után temészetesen visszatér)

Legjobb válasz: Úgy van a dolog megcsinálva, hogy még véletlenül se pisilhess partneredbe. A prosztata megduzzad és elzárja a húgyvezetéket. Egyszerre csak egy dologgal lehet foglalkozni.

Úgy van a dolog megcsinálva, hogy még véletlenül se pisilhess partneredbe. A prosztata megduzzad és elzárja a húgyvezetéket. Egyszerre csak egy dologgal lehet foglalkozni.

Mitöl van az hogy zsibad feszit a tarkom? Pánikbeteg vagyok 1 éve ez is attol lehet?

Vérnyomásom nem tudom hogy mennyi lehet de fáj a fejem néha, szédülök most feszit a tarkom!! :(

Legjobb válasz: Pár napja nem vagyok jól. Egészen pontosan, mióta bejött ez a hideg. Péntek óta. Magas vérnyomással kezdõdött, aztán most három óránként kell bevennem görcsoldót a bronchitisem miatt. Nálam, valószínû a hidegfront váltja ki. :( Valószínû ez lehet, nálad is. Nincs vérnyomás mérõtök, vagy nincs a közelben egy patika, ahol megtudnád mérni a vérnyomásodat? Nem ártana ezzel elmenni orvoshoz és kivizsgáltatni magad. Nekem, betalocot írtak fel, hogy szedjem abban az esetben, ha nem érzem jól magam. (Szerencsére nekem nem állandó a magas vérnyomás, sõt inkább alacsonynak mondható, csak ilyen frontoknál jön elõ sajnos)

Pár napja nem vagyok jól. Egészen pontosan, mióta bejött ez a hideg. Péntek óta. Magas vérnyomással kezdõdött, aztán most három óránként kell bevennem görcsoldót a bronchitisem miatt. Nálam, valószínû a hidegfront váltja ki. :( Valószínû ez lehet, nálad is. Nincs vérnyomás mérõtök, vagy nincs a közelben egy patika, ahol megtudnád mérni a vérnyomásodat? Nem ártana ezzel elmenni orvoshoz és kivizsgáltatni magad. Nekem, betalocot írtak fel, hogy szedjem abban az esetben, ha nem érzem jól magam. (Szerencsére nekem nem állandó a magas vérnyomás, sõt inkább alacsonynak mondható, csak ilyen frontoknál jön elõ sajnos)

Hogy lehet olyan kódokat készíteni, ami a fészen most a "divat"?

Az ilyen kódokra értettem @+[224733077598079:0] Hogy lehet megcsinálni, hogy azt hozza el? egy kód, amit én akarok?

Legjobb válasz: egyszeru. a szam ami a szogletes zarojelben van, az egy link vege. ha ramesz valakinek a profiljara, a vegen van egy hosszu szam. ez lehet ember/munkahely/akarmi. ugy rakod ossze ezt a 'kodot' hogy @[ide jon a szam:0] tehat egy pela: @[242347834687234:0] (ez nem fog mukodni mert csak egy osszevissza szamot irtam bele) es amikor kiirod posztba, akkor a kukac ele teszel egy plusz jelet.

egyszeru. a szam ami a szogletes zarojelben van, az egy link vege. ha ramesz valakinek a profiljara, a vegen van egy hosszu szam. ez lehet ember/munkahely/akarmi. ugy rakod ossze ezt a 'kodot' hogy @[ide jon a szam:0] tehat egy pela: @[242347834687234:0] (ez nem fog mukodni mert csak egy osszevissza szamot irtam bele) es amikor kiirod posztba, akkor a kukac ele teszel egy plusz jelet.
A kérdező hozzászólása: Jaaa. Hogyha én akarok valami vicceset írjon ki(pl: kit érdekel..) a kódomra akkor létre kell hoznom egy "kit érdekel.." nevû személyt/oldalt a fészen?
Vagy csak egy postot az uzenofaladon. Annak is van id-je (szama), arra is tudsz linkelni.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi
A kérdező hozzászólása: A postnak hogy lehet megnézni az id-jét?

Egy csaj állandóan rám ír face-n. Néha már tényleg nagyon átlátszó okok miatt. ( osztálytársam) Neki elvileg van barátja. De minden nap, épp hogy feljövök fészre szinte abban a pillanatban rám ír. Miért lehet ez?

Legtöbbször iskolával kapcsolatos kérdéseket tesz fel, ez nekem gyanús... elképzelhető, hogy mást akar?

Legjobb válasz: Hát lehet. Ha bejön hívd el valahova. HA igent mond akkor valszeg a barátját nem szereti és téged akar inkább. Szal hajrá.

Hát lehet. Ha bejön hívd el valahova. HA igent mond akkor valszeg a barátját nem szereti és téged akar inkább. Szal hajrá.
"Legtöbbször iskolával kapcsolatos kérdéseket tesz fel" Akkor nem biztos, a suliban milyen a viszonyotok?
Nem értem h neked meg mi a bajod.:D goo!:D
A kérdező hozzászólása: Igen, sokszor van, hogy hozzám ér.
És akkor most hogyan tovább, hagyod hogy húzza az agyadat? Vagy berakod neki a lompost, és lehet ezzel lenyugszik?!:D
A kérdező hozzászólása: Betenni... lehet attól megnyugodna... de ha ez kitudódna, akkor befejezném földi pályafutásom... nem tudom, hogyan tovább, , ,
A kérdező hozzászólása: Épp ezért tettem fel a kérdést, ti mit tennétek?
Hát én mindenesetre gyorsan keresnék egy barátnõt, esetleg kezd neki adni az unalmast, azaz ne röhögtesd meg, beszélj keveset, tégy úgy mintha ott se lenne. De erre szerintem te is rájönnél, nem hiszem hogy magadtól nem tudná kitalálni ilyen alapvetõ dolgot, mert ez röhej hogy ezt nem tudod megoldani, nem vagy te hülye gyerek ha már egyetemre jársz!:D
A kérdező hozzászólása: Meg tudom... tapintatosan...
Pontosan, nem akar tõled nagyon semmit (sztem), csak azt akarja hogy valaki figyeljen rá, foglalkozón vele, lehet így éli ki a vágyait hogy más csávóknak teszi magát. Vannak mikor megérint, mert ha többször is akkor 100% hogy benne lenne egy kis kalandozásba, vagy többször bámul esetleg órákon?
A kérdező hozzászólása: kacérkodik =? *ibanckodik
sztem csak kacérkodik veled, ne vedd annyira komolyan
A kérdező hozzászólása: én nem feltétlenül akartok tõle semmit, õ nyomul... a barátját is ismerem, jóban vagyunk és ennek így is kell maradnia, nehéz lenne az élet törött kézzel... de ez sem állapot... hogy ennyire nyomul
Ja már rétem. A pasija neki nem jön be vagy te sokkal jobban bejösz neki. Viszotn nem akar szakítani a pasijával mert magasan van a ranglétrán. Ebbõl az következik hogy megcsalná veled, de tuti titkolná, és csak te szenvednél miatta. Maradjatok csak barátok szerintem.
A kérdező hozzászólása: 15:15-ös válaszoló, a gond az, hogy van barátja... (aki nem mellesleg junior európa bajnok boxoló) meg ha nem lenne az, akkor is van valakije, ami nálam nem utolsó szempont.
5. vagyok Most olvasom, hogy egyetemista vagy. Akkor az osztály dolgot felejtsd el. XD Amúgy szerintem azért átlátszó indokokkal ír, mert nyúl és nem meri az igazat mondani, vagy túl büszke. Esetleg nem meri (még) otthagyni a biztos kapcsolatot.
Szerintem mást akar, mert biztos vannak barátai(akár az osztályban is), akitõl ugyanezeket megkérdezhetné. Na meg ahol már olyan indokok vannak a másikra írásra, amikrõl ilyen könnyen megállapíthatóak, hogy mennyire átlátszóak, ott már tuti akar valamit a másik.
A kérdező hozzászólása: Igazából egyetemisták vagyunk, tehát nem vagyunk együtt egész nap, de amikor együtt van óránk mindig mellém ül, ha meg nem veszem észre a nagy elõadóban odakiabál hozzám, hogy üljek mellé, egyszer szemináriumon nem ültem mellé, mert nem vettem észre, megsértõdött, de akkor is odahívott magához... elvagyunk közös órákon, sokszor nevetgélünk, beszélgetünk.. nekem mondjuk bejön, de akkor is van hapija..
én megfektetném:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!