Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet férfit elcsábítani (10 db)

Hogyan lehet elcsábítani egy nős férfit?

Legjobb válasz: Inkább ne tedd,gondolj bele,hogy mi lenne,ha a te párodat szeretné valaki elcsábítani!!

Inkább ne tedd, gondolj bele, hogy mi lenne, ha a te párodat szeretné valaki elcsábítani!!
Jajj hogy oda ne rohanjak 'Neki õ KELL' :D :D vicces vagy. Nem kaphatsz meg mindent, kislány. Az én párom is nõs volt elõtte de õ magától jött hozzám, ez a nagy különbség. Én nem próbálkozom senkinél, aki nõs.
Elcsábítalak én egy nagy pofonnal!
belenyúlsz a konnektorba
Legyél fiatalabb és szebb, mint a felesége.
Szánalmas, undorító. Ha megtudnám a páromtól, hogy elakarod csábítani, fúú neked annyi lenne kisanyám. Elõször kitépném az összes hajad majd kiverném az összes fogad.. és ez még csak a kezdet. Remélem, ha egyszer lesz valaki melletted, akkor jól otthagy téged egy jobb nõért. Undorító, patkány. 23 évesen nem nõ be a fejed lágya. Szégyen. Nálad még a 16-18 évesek is értelmesebbek.
Simán , csak arra azért figyelj hogy a neje ne legyen a közelben.Ugyan is ha ott van , jóérzésû ember nem fog más nõvel kavarni.
bvok :D pfff. Nagyon remélem hogy a feleség észreveszi mi zajlik és õ meg szépen elkezd pasizni. Ha ilyen a férj, a feleségnek is ugyanannyi joga van félre kú*ni. Akkor aztán meglátjuk hogy a pali mit szól..lehet savanyú lesz a szõlõ. Hajrá feleségek! Ne tûrjetek, vágjatok vissza! :D
Sokkal kedvesebb, odaadóbb, szexibb legyél, de még így sincs garancia arra, hogy néhány menet után nem megy vissza a feleségéhez. A házasságban ugyanis nem azért nem lép állandóan félre bármelyik fél, mert nem találnak szebbet vagy jobbat, hanem mert azt a döntést hozták, hogy együtt élik az életüket. A családalapítás szempontjából ez alapvetõ, talán Te sem léteznél, ha a szüleid hozzád hasonlóan gondolkoztak volna.
A kérdező hozzászólása: Jaj, hagyjuk már ezt az álszent dumát! Szerintem akit el LEHET csábítani, azt jobb is, ha viszik...
Szerintem mindenkinek el lehet venni valahogy az eszét. Ha sikerül hát sikerül, de két dolog egy nagy dugás és leélni valaki mellett évtizedeket. Ha komolyan labdába akarsz rúgni, hosszú távon is olyat kell kínálnod, ami nagyságrenddel jobb mint amit a feleség nyújt. Nem mondom hogy megoldhatatlan, de általában nem szokott összejönni. Saját házasságomat alapul véve nem tudok elképzelni egy pinát ami jobb, mint hogy minden nap láthatom a gyermekeimet míg felnõnek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ezért ment a zöld kéz :)
Utolsó! Ezt nagyon jól megfogalmaztad! Nagyon tetszik!
Ki õ, a tanárod? :)
Nem szereted, hanem vonzódsz hozzá, Ha szeretnéd, akkor nem akarnád birtokolni.
Úgy hol elötte tárod szét a lábad és erre felfog izgulni...xD
nehezen
Ha már el kell csábítanod akkor valószínûleg nem vagy neki egy nagy szösszenet. Minek kell ilyenbe energiát fektetned, annyi más facér van a világon.
Sehogy! Nõs férfiakat nem csábítunk! Õk tabuk!
A kérdező hozzászólása: Mert nekem õ kell és kész.
hát kedves kérdezõ! ezt amit lent mondtál, remélem mikor lesz barátod és férjed, megérted, ha viszont valaki elcsábítja majd gondolj vissza erre amúgy mire kell? szexre? csak Te jól érezd magadat, mindenki forduljon fel, érdekes hozzáállásod van, remélem a férfinek több esze van, mint TE azt gondolod!!! N
Kerdezo hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: 23 Szeretem.
Tegyük fel, hogy összejöttök. Szerinted nem csalna meg vagy hagyna ott a következõ kiskuŗváért?

Hogy lehet egy olyan férfit elcsábítani, akinek 100%, hogy tetszek, csak valamiért fél?

Valami nem túl drasztikus, nem túl "k*rvás" ötlet kéne, mert nem bírom már, kell nekem az a pasi :S

Legjobb válasz: Õt nem elcsábítani kell, csak egy kicsit bátorítani... Jelezz neki, hogy zöld a lámpa.

Õt nem elcsábítani kell, csak egy kicsit bátorítani... Jelezz neki, hogy zöld a lámpa.
Kérdezd meg nincs e kedve hazakísérni, kérdezd meg tõle, hogy tud e egy jó hangszerboltot, borüzletet, stb, megmutatná e neked hol van?... Nagyon sok ilyen apró taktika van, ha tetszel neki, teljesen mindegy, mit kérdezel, úgyis rá fog mozdulni.
Figyu! Ha talizol vele akkor légy vidám és gyakran nézz a szemébe aztán kérdezd meg mi van vele, hogy van és már el is indult a beszélgetés.És akkor te irányítasz. Sok sikert.
Figyelj, tudom hogy férfi legyen férfi és kezdeményezzen meg ilyenek.De senki se tökéletes és a próbálkozás kudarccal is jár.Egyesek érzékenyebbek és fáj nekik és emlékezni fognak az égõ esetre, a következõ alkalommal is.Én is jártam úgy, hogy rámosolyogtam egy átlagos csajra és nagyon rondán reagált, megjárja az ember egy párszor, a férfinak is van büszkesége, legközelebb vigyázni fog kivel próbálkozik.Én például szeretek 70%-80%ban biztosra menni, egy csajnál.Mondjanak gyávának, de nekem ez igy jó.Nem akarom kitenni magam fölösleges lekezelésnek.Úgy, ahogy a csajok se nyilnak meg akárkinek, ahhoz náluk jeget kell törni elösször.
Nem tudod, hogy miért fél?
Há' mer én pont így jártam.. :) Beszélni nem beszéltünk. Csak az apró jelek voltak meg. Ezt persze így utólag lenyugodva-átgondolva látom így, akkor majd meg bolondultam, hogy most tényleg, vagy csak fantáziálok-e.. Szegény csajszi meg sztem azóta sem tudja elképzelni mi történt.. azt hiszi elutasítottam. De tényleg nagyon meg voltam õrülve tõle, mondjuk más is belejátszott de nagyon idegbeteg lettem. Ja, mondjuk azt még elmondanám, hogy ahogy kinézett, az kb 3X meghaladta az ingerküszöbömet (smink-ruci-meg úgy egyáltalán).. :) Így is úgy is levegõ után fog kapkodni, úgy hogy neked kell nem parázni, aztán pár nap múlva majd belenyugszik, hogy pont õ kell egy tuti jó csajnak..! Sok sikert! :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó ez nagyon aranyos volt! :) Meglátom mit tehetek :)
Szia! Az a legnagyobb bajom, hogy nem hiszem el, hogy egyáltalán bejöhetek neked. Szóval tedd tökéletesen egyértelmûvé, hogy merjek feléd lépni. Az eddigi jelek, pillantások, óvatos célzások, csak a bizonytalanságot erõsítették bennem, és az rosszabb mint a biztosan tudott NEM. Ha pl odajössz hozzám, és konkrétan felteszed a kérdést: - Szia! Tetszel nekem, van barátnõd? Valószínû, hogy egy órán keresztül leesett állal foglak bámulni, és meg sem fogok tudni szólalni. :D De majd összeszedem magam! És bocs hogy az egóm nincs az egekben, de lehet hogy Te segíthetsz ezen. :)
Szerintem ha félõs lehet azért mert túl határozott vagy, és gondolom elég nõies is lehetsz.Ez nálam is probléma szokott lenni.Vannak pasik akiket ez tényleg elriaszt.Biztos õ kell, vagy csak élvezed, hogy megkell "küzdeni"érte?Inkább maradj visszafogott, elöbb közeledj haverilag, ne érezze h megakarod mindenáron szerezni.
menj oda hozzá vágd pofon és mondjad, h: tetszel nekem!!! ennyi

Hogyan lehet elcsábítani egy férfit akinek nem tetszik különösebben az adott nő?

Legjobb válasz: Jó sok alkoholos ital után lehet hogy megkíván téged....

Jó sok alkoholos ital után lehet hogy megkíván téged....
...nem érdekel hogy otthon kockulsz...
Honnan veszed, hogy nem tetszel Neki?
Elég nehéz.Magamból kiindúlva, aki nem tetszik az írkálhat rám egész nap, nem igazán veszek tudomást róla, viszont ha valaki bejön, már annak is örülök, ha annyit ír, hogy "kopj le". F/26
Pénz, anál, mélytorok.
Nem biztos, hogy nem tetszesz neki, ha esetleg egy közösségben vagytok pld suli vagy munkahely próbálj meg több szemkontaktust felvenni vele, küldj neki jeleket mint ahogyan az állatok a feromonnal :) Vagy esetleg megkérdezed, hogy nincs kedve beülni valahova meginni valamit. Minden lassan kell kezdeni, néha még nálunk férfiaknál is :) )
A kérdező hozzászólása: Felõlem mehetunk oda is muszáj megismernem akárhogyan
Disznóvágás?
A kérdező hozzászólása: mindegy :) bármire ami több mint egy kávé
Attól függ mire szeretnéd elcsábítani.
A kérdező hozzászólása: hát elég intelligensnek tarom magam de ezt nem értem.elmagyaráznád kérlek?
A kérdező hozzászólása: Honnan veszem? Más nõvel többet beszél és flörtöl vele .nem keres szemkontaktust ilyesmik

Hogy lehet elcsábitani egy ilyen szégyenlős és "hazudós" férfit? (részletek lentebb)

Van egy kollégám én eléggé oda vagyok érte,mondhatjuk plátói szerelemnek ami kiderült és ő visszautasitott. Elfogadtam, mert mit tehetnék.De ha egy légtéreben tartozkodunk ha ránézek mindig rolam kapja el a tekintetét, mostanság néha annyira belefeledkezik a bámulásomba hogy totál rajtakapom és rettenetesen zavarba jön.Néha körülöttem sündörög és probál beszélgetni, máskor a köszönésemet se fogadja. Ha beszélgetünk akkor olyan szinten tartja a szemkontaktust percekig hogy nem is pislog, majd hirtelen totál zavarba jön és mosolyogva lesüti a szemét, meg nevetgél. Nem vagyunk már tinik mindketten 30 évesek vagyunk. Ez a "játék" amugy lassan két éve tart. Próbáltam kedves lenni, bunkó lenni, érdektelen. De semmi nem segitett. Jól jönne ha valaki megírná nekem mit lehet tenni egy ilyen pasival hogy kimozduljunk a holtpontrol. Köszönöm

Legjobb válasz: Van valakije? Lehet, h azért ilyen. Hacsak szégyenlõs, kezdeményezz! Hazudós? Azokkal nincs probléma (csábítás terén)...én már csak tudom..

Van valakije? Lehet, h azért ilyen. Hacsak szégyenlõs, kezdeményezz! Hazudós? Azokkal nincs probléma (csábítás terén)...én már csak tudom..
A kérdező hozzászólása: Nem nincsen senkije ez 100%. Hazudos azért mert azt mondta nem érdeklem hagyjam békén mégis igy viselkedik mint amit fent irtam. A kezdeményezés megvolt akkor utasitott el.
Totál odáig van érted...
A kérdező hozzászólása: Hát Isten szóljon belõled :) De hogy lehetne elérni hogy kezdeményezzen? Amikor én tettem elég csunyán visszautasitott. Pedig nem konkrét ajánlatot tettem neki hanem közöltem hogy jol érzem magam vele és jo lenne valami közös program munkahelyen kivül is pl egy jó kis séta a tóparton.azt mondta ne álmodozzak róla mert nem váltok ki belõle semmiféle érzelmet.Visszavonultam de nem szemétkedtem vele, tudomásul vettem aztán kész. De mégis igy viselkedik.
Akkor ez a pasi nem normális :D 2 éve veszõdsz vele? Megéri? :/ Ha másban is ilyen tesze tosza jól nézünk ki... :) )

Hogyan lehet elcsábítani egy férfit akarata ellenére?

Mik azok a praktikák,amikt?l garantáltan elveszti az eszét? ( de én ne t?njek túl rámen?snek)

Legjobb válasz: Szia! Láttam már olyat, hogy egy lány finoman behálózott egy fiút, akivel hosszú éveken keresztül osztálytársak voltak, és a srác le se tojta õt. Aztán miután szakítottak, ez a lány újfent bedobta a "trükköt": rengeteget volt egy srác közelében, jó poénokat puffogtatott, csinosan öltözködött, és végül összejöttek. Ha a fiú semmiképpen nem hajlik rá, akkor sztem ne erõltesd, de ha a srác egyedül van, bír téged vmennyire és körvonalaiban tudod, mire bukik, óvatosan közeledhetsz... Légy a barátja elsõ körben: úgy, hogy még csak véletlenül se érezze, hogy tetszik neked! Légy könnyed, humoros, jópofa, és beszélj neki azokról a fiúkról, akik neked bejönnek ;) Színészekrõl, énekeserõl, vagy akár az ismerõseitek körébõl vkirõl! A fiú meg fog sértõdni, hogy õt még csak véletlenül se veszed számba, mint lehetséges partit. Sérti majd az önérzetét, elõször csak értetlenkedik, aztán kezdi felismerni, hogy milyen helyes lány van, stb.: itt vagy a közelében fizikailag, de lelkileg mégse. Neked "persze" nem fog összejönni egyetlen parti sem más fiúkkal, de mindig kilátásban lesznek randik...;) Akárhányszor nem jön össze, ez a nagyon jó barát meg fog könnyebülni... És ez így fog pár hónapon keresztül..., míg el nem hív randizni :) :P ... Mindez mûködhet, ha: legalább egy kicsit az esete vagy (tud meg, milyenek voltak az elõzõ barátnõi), jól el tudtok beszélgetni, és jelenleg semmi komoly kapcsolata sincs. Öltözködj mindig csinosan, a sminkelést ne vidd túlzásba, a parfüm is épp csak annyi legyen, hogy finoman körüllengjen :), mosolyogj sokat, élvezd az életet! A vidám lányokat minden fiú szereti ;) Ennyi... Mérd fel a helyzetet, ésha úgy találod, van esélyed, lépj! :) Sok sikert! :)

Szia! Láttam már olyat, hogy egy lány finoman behálózott egy fiút, akivel hosszú éveken keresztül osztálytársak voltak, és a srác le se tojta õt. Aztán miután szakítottak, ez a lány újfent bedobta a "trükköt": rengeteget volt egy srác közelében, jó poénokat puffogtatott, csinosan öltözködött, és végül összejöttek. Ha a fiú semmiképpen nem hajlik rá, akkor sztem ne erõltesd, de ha a srác egyedül van, bír téged vmennyire és körvonalaiban tudod, mire bukik, óvatosan közeledhetsz... Légy a barátja elsõ körben: úgy, hogy még csak véletlenül se érezze, hogy tetszik neked! Légy könnyed, humoros, jópofa, és beszélj neki azokról a fiúkról, akik neked bejönnek ;) Színészekrõl, énekeserõl, vagy akár az ismerõseitek körébõl vkirõl! A fiú meg fog sértõdni, hogy õt még csak véletlenül se veszed számba, mint lehetséges partit. Sérti majd az önérzetét, elõször csak értetlenkedik, aztán kezdi felismerni, hogy milyen helyes lány van, stb.: itt vagy a közelében fizikailag, de lelkileg mégse. Neked "persze" nem fog összejönni egyetlen parti sem más fiúkkal, de mindig kilátásban lesznek randik...;) Akárhányszor nem jön össze, ez a nagyon jó barát meg fog könnyebülni... És ez így fog pár hónapon keresztül..., míg el nem hív randizni :) :P ... Mindez mûködhet, ha: legalább egy kicsit az esete vagy (tud meg, milyenek voltak az elõzõ barátnõi), jól el tudtok beszélgetni, és jelenleg semmi komoly kapcsolata sincs. Öltözködj mindig csinosan, a sminkelést ne vidd túlzásba, a parfüm is épp csak annyi legyen, hogy finoman körüllengjen :) , mosolyogj sokat, élvezd az életet! A vidám lányokat minden fiú szereti ;) Ennyi... Mérd fel a helyzetet, ésha úgy találod, van esélyed, lépj! :) Sok sikert! :)
ha nem akarjuk, akkor sztem sehogy :) mi vagy kívánunk egy nõt, vagy nem. Max nagyon berugva...
Hát egy jó módszer ha egy buli után általad készített verembe csalogatod és egy hálót dobsz rá, aztán a kezeit a háta mögé kötözöd és egy napig pornót nézetsz vele, majd bemész hozzá valami lenge cuccban és eloldozod, tuti hogy lesz belõle valami. Aztán felöltözteted és hazaviszed az ágyába és befekszel mellé, majd beadod neki reggel h részeg volt egy kicsit. S4L3M
Sehogy...
Leírhatnád, most miért nem akarja... gondolom, már próbálkoztál, és valami nem jött össze. Egyébként akarata ellenére SEHOGY nem lehet elcsábítani - csak az akaratát lehet alakítani: de azt elég jól :-)
A kérdező hozzászólása: :D viccesek vagytok! egyébként úgy értettem, hogy mondjuk ha nekem nagyon tetszik a srác, én is neki, de õ mégsem akar tõlem semmit mert pl.barátnõje van, vagy fiatal vagyok hozzá stb. Szóval az eszével nem akarja, de aztán mégis megteszi...ezt hogy érhetem el
Ha barátnõje van, akkor HAGYD BÉKÉN! Magyarázni is kell? Ha nem vesz észre, akkor pedig lehetsz kicsit egyértelmûbb: hívd el valami semleges helyre! Akkor legalábbis elgondolkozik... a többi már rajtad múlik.
olyan nincs, hogy akarata ellenére.
édesvízi, vagy tengeri rák?
a rákok magyarországon nem védettek? szerintem illegális rákokat csábítani...
Pénzzel.De ezt is csak a spongyabobból tudom.
a chemot rühelli.
Megmondod neki, hogy menjen a rákba. Ettõl összezavarodik, mert nem tud magába menni. Ez a gyengéje.
Csak nézz ki jól és sminkelj ügyesen, a többi nem fog számítani "-"
Én általában a jo csajokra bukom.
Fontos, hogy tudj vele ollózni.
Hát nem tudom, belém mindenféle csábítgatás nélkül habarodott belém egy rák. Ha csábítgattam volna, biztos nem jöttem volna be neki. Kár, hogy én nem habarodtam belé. Na de sebaj. Szerintem ha te az a csábítgatós fajta vagy, akkor az oroszlánok, skorpiók, halak és talán még a kosok passzolnak hozzád.
Ha jól tudsz szo_pni, nyert ügyed van, ha nem, elnyisszantja a nyakadat az ollóival.

Hogyan lehet a legkönnyebben elcsabitani egy skorpió férfit?

Legjobb válasz: Romantikával, érzelmekkel. De megtartani nehezebb :-)

Romantikával, érzelmekkel. De megtartani nehezebb :-)
Feszítesz egyet egy ' imádoom a skorpiókat' feliratú, szivecskékkel borított pólóban és már cuppanak is rád!
A kérdező hozzászólása: Rák a csillagjegyem meg az aszcendensem is
skorpió nem jó, tarts tõle távolságot inkább
A kérdező hozzászólása: :D
Én ismerek egy fiút aki teljesen ilyen skorpió tulajdonságokat hordoz magában. Nagyon titokzatos, izgalmas, érdekes személyiség. Pedig valójában nyilas a csillagjegye, másodlagosan a nyilas vonások(kalandvágy, szabadság, életszeretet) is fellelhetõk benne. Megjegyzem, ezek csak még jobban megnehezítik a meghódítását. Mind2 jegyre igaz, h meghódíthatatlan, ezért is van jó nehéz dolgom. A válasz a kérdésre: Nem lehet meghódítani. Az egyetlen esélyed, ha õ akar meghódítani téged. Persze ez még semmi. Mert amit könnyen megkap, nem kell neki. Így mindenképpen legalább azt kell hinnie, h keményen megküzdött érted, és még így sem lehetsz biztos benne, h sikerül. A kiszámíthatatlanság is alapvetõ náluk. Ezek a jegyek igénylik az effajta szenvedést. Afféle szükséges rossz, ami hozzátartozik a hódításukhoz...
Na, ez engem is érdekelne. :D Annyira belehabarodtam egy ilyen jegyû srácba, mert annyira érzékeny, titokzatosnak, kiszámíthatatlannak tûnt. De nem találkoztam azóta vele. De tudom, hogy találkozni fogok vele és akkor... :D Amúgy én rák jegyû vagyok. Azok mennyire illenek össze? Bocsi az offolásért. :S
A kérdező hozzászólása: Miért? Olyan rossz a természete?
Csak szépséggel, harmóniával, titokzatossággal lehet célt érni nála. Nem lehet lerohanni, úgy kell tenni, mintha õ akarná. De az a "gond", hogy utána, ha megvan a pasi, el is kell tudni viselni! :-D Az még nehezebb, mint megszerezni.
Igen, rossz a természete. Illetve, ha jól kezeled, akkor ki lehet bírni .-) Egoista, maximalista, titokzatos, szereti a szépet, olyan nincs mellette, hogy macinaciban ugrálsz, mindig topon kell lennie. ha nem az van, amit õ akar, megsértõdik. De sok múlik az aszcendensén is, és a tiedén. Neked mi a jegyed?
Sok pálinkával. A mennyiség a rondaság függvénye.
Hát... Nekem az egyik rokonom skorpió jegyû. Igaz nõ, de nagyon tud néha érzelmileg manipulálni, néha mártírnak állítja be magát, akit senki sem ért meg. Pedig lehet, hogy csak ez egyfajta önsanyargatás, szenvedés magában. Nem tudom... Nagyon makacs, tehát, ha a fejébe vesz valamit, akkor senki és semmi nem állíthatja meg. Illetve sokszor csak addig barátkozik valakivel, amíg vagy eléri a saját célját, vagy amíg õt esetleg meg nem bántják valamivel. Egyébként ez a rokonom nagyon családcentrikus, mindent megtesz a családja kényelméért. Hogy milyen egy skorpió pasi, azt csak az tudja, aki együtt is élt vele.

Hogy lehet egy férfit elcsábítani?

Legjobb válasz: Ha van barátnõje, én nem csábítanám. Ha tényleg kölcsönös a szimpátia, és nemcsak megd*gni akar, akkor repül a barinõ, és utána már jöhet a randi.

Nõje van, meg ráadásul munka miatt egymás közelében is vagytok, szerintem felejtõs.
Ha van barátnõje, én nem csábítanám. Ha tényleg kölcsönös a szimpátia, és nemcsak megd*gni akar, akkor repül a barinõ, és utána már jöhet a randi.
Utolsó vagyok..., jah most olvastam hogy van nõje!Akkor sztem felejtõs.., ne akarj utálat tárgyává vállni, hogy beleronditasz egy kapcsolatba!!
Ha van barátnöje, akkor ne akard elcsábitani, ennyire ne legyél szemét.
ha jól megvannak, akkor hagyjad szépen békén, minek kell más boldogságát tönkre tenni? sose értettem az ilyen embereket, szerintem undorító vagy, ha tönkre akarod tenni a kapcsolatukat, és elcsábítani az ürgéjét annak a nõnek
írj rólatok többet, hogy könnyebb lehessen segíteni
Házinyúlra nem lövünk, mert legközelebb minket szednek le!
Akár egy pillantással is.., ha megvan a kölcsönös szimpátia!Utána meg már megy minden, mint a karikacsapás!!:)
A kérdező hozzászólása: Egy iskolába jártunk anno. Már évek óta nem láttam, most viszont úgy hozta a sors, hogy megint egymás közelében vagyunk (munka miatt). Nagyon tetszik nekem és úgy látom, hogy én is neki, de az a bökkenõ, hogy van barátnõje.
Vagy számithatsz rá, ha flörtölsz vele, akk a barátnõje nagyon megfogja cibálni a hajadat!!:D

Hogyan lehet elcsábítani egy vizöntő férfit? 16L

mármint a csillagjegye vezönt?..xD

Legjobb válasz: Én a helyedben magasról elszarnám a csillagjegyeket. Mert pl. Én szûz csillagjegyû vagyok, a barátom oroszlán, és horoszkópilag nem igazán illünk össze. De már egy éve együtt vagyunk, boldog kapcsolatban.

Én a helyedben magasról elszarnám a csillagjegyeket. Mert pl. Én szûz csillagjegyû vagyok, a barátom oroszlán, és horoszkópilag nem igazán illünk össze. De már egy éve együtt vagyunk, boldog kapcsolatban.
Állj be vízhordó lánynak! ;) Egyébként meg: ugyanúgy, mint bármelyiket.
Adsz neki sört.
Én egy hatalmas csöcsökkel megáldott szõke libát jobban oda tudnék képzelni. Kos az olyan snassz.
ne figyelj horoszkópra !!!!! énis vízöntõ vagyok és nyilass a barátnõm, és úgy tudom hogy horoszkóp szerint nem illünk össze , de mégis megvagyunk :)
Érdekes én 16/F vagyok és VÍZÖNTÕ!!! :D 1 kocsival el tudnál csábítani, de ha az nincs akkor elég 1 sör is!!:D:D A viccet félretéve hol laksz??:D (kitudja lehet ismerlek:D) -amúgy írj többet hogy ki ez a srác hány éves mit tud:D meg milyen viszonyban vagytok meg stb... és akkor tudok neked jó választ adni!! :P:)
Biztos van pincétek, vagy valami alagsori helyiség. Lemész oda, keresel egy satut, vagy bármi olyat, amivel össze tudsz szorítani tárgyakat. Jó például sima fogó is, ezen ne problémázz. Ha találtál ilyesmit, menj egy hideg helyre, most úgy is elég hideg van kinnt, úgyhogy én azt mondom menj ki az utcára. Persze vidd magaddal a satut, illetve amit találtál a pincében. Fontos továbbá, hogy legyen nálad egy gyertya és pár szaloncukor (szaloncukor helyett jó a fehérbor is, amelyiket jobban szereted). Szóval ha ezek megvannak, hemperegj meg a hóban, de fontos, hogy kb. 20 percet legyél kinnt. Ha már eléggé átfagytál, és bemennél, tedd a bal lábad a satuba, edd meg a szaloncukrot (vagy idd meg a fehérbort), a gyertyád próbáld lenyomni a torkodon (az a jó, ha közben ég, bár ezt nehéz összehozni). És közben kezdd el feszíteni a satut! Az ember azt gondolná, hogy fáj, pedig abszolút nem! Szerintem a fehérbor/szaloncukor-gyertya párosítás eredményezi, de nem érzel fájdalmat. Elég érdekes, mindenesetre ha megvagy a ceremóniával, hívd fel a pasit, és mondd el neki, hogy mit csináltál. Nagyon imádják! Nekem bevált pár hete, azóta is boldogan megvagyunk!
segíts neki a vízöntésben.
ugy ahogy a többi pasit..
Amit a horoszkóp leír nem biztos hogy minden úgy van, ne ettõl tedd függõvé az ismerkedéseid és a párkapcsolataid. Mert pl. én szûz csillagjeggyel pasi, szinte semelyikkel nem egyezik, közbe meg már lassan két éve olyan barátnõm van hogy álmomban sem tudtam volna jobbat elképzelni (együtt lakunk és mindenre értem).
A kérdező hozzászólása: megmagyaráznád ezeket?köszi:)
Az elsõnél a pont:D
A kérdező hozzászólása: mit értesz az alatt h szinesség?
érzékiséget kifelejtettem
egyéniséggel, színességgel, változatossággal 21F vízöntõ
Sztem határozottan illik! 3 éve vagyunk együtt, én kos õ vízöntõ. 21/L

Hogyan lehet egy férfit elcsábítani?

Milyen "trükkök"vannak ,mi az ami felkorbácsolja ?ket ?

Legjobb válasz: nem nehez,mosolyogj a szemebe ,szemezz vele,beszelj vele sokat ,hivd el setalni,ennyibol mar ert a pasi

nem nehez, mosolyogj a szemebe , szemezz vele, beszelj vele sokat , hivd el setalni, ennyibol mar ert a pasi
Csatlakozom az elottem szolohoz!!!!!!
Könnyedén! :-) De mire akarod elcsábítani? Ha ismerkedni akarsz, akkor óvatosan... tudod, az elõítéletek. Vagy már ismeritek egymást, és másra szeretnéd csábítani?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!