Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fényképeket számítógépre (9 db)

LG G2 telefonról hogyan lehet a számítógépre a fényképeket feltölteni?

Legjobb válasz: Igazából típustól függetlenül szerintem a legegszerûbb mód képek, és egyebek szinkronizálására, ha dropboxot használsz. Itt regisztrálsz: [link] Majd telepíted az appot a telefonodra, és a számítógépedre is. Ez egy online tárhely, ahová feltölti a telefonod a képeket, vagy amit csak akarsz, a géped meg letölti, vagy éppen azzal is juttathatsz el fájlokat a telefonodra. A használata egyszerû, és ingyenes, persze ha extra tárhely kell, azért fizethetsz is, ha akarsz. De egyébként google drive-al is megteheted ugyanezt. Persze kábellal is átrakhatod a képeket, de ebben az esetben miután összedugtad, a gép felismeri a telefont mint kamerát, vagy pendrive-ot, esetleg a telefon saját szoftverét kell telepíteni a gépre a letöltéshez.

Igazából típustól függetlenül szerintem a legegszerûbb mód képek, és egyebek szinkronizálására, ha dropboxot használsz. Itt regisztrálsz: [link] Majd telepíted az appot a telefonodra, és a számítógépedre is. Ez egy online tárhely, ahová feltölti a telefonod a képeket, vagy amit csak akarsz, a géped meg letölti, vagy éppen azzal is juttathatsz el fájlokat a telefonodra. A használata egyszerû, és ingyenes, persze ha extra tárhely kell, azért fizethetsz is, ha akarsz. De egyébként google drive-al is megteheted ugyanezt. Persze kábellal is átrakhatod a képeket, de ebben az esetben miután összedugtad, a gép felismeri a telefont mint kamerát, vagy pendrive-ot, esetleg a telefon saját szoftverét kell telepíteni a gépre a letöltéshez.
Csak bedugod a gépbe. A beállításokban be lehet állítani, azt, hogy mtp vagy ptp átvitel legyen. Az mtp az azt csinálja, hogy kiadja a telód összes tartalmát(mint egy pendriveot), a ptp pedig csak a fotókat adja ki.

Hogyan lehet régi fényképeket számítógépre vinni?

Legjobb válasz: Gondolom papírosra gondolsz. Kell hozzá egy scanner. Ez egy olyan eszköz, mint a fénymásolók, belehelyezed a fényképet, majd letapogatja a tartalmát, és az megjelenik a gépben. A scannerhez általában cd-t biztosítanak, amin megtalálhatóak az olvasáshoz, mentéshez szükséges programok. Ilyen programok egyébként az internetrõl is letölthetõek.

Gondolom papírosra gondolsz. Kell hozzá egy scanner. Ez egy olyan eszköz, mint a fénymásolók, belehelyezed a fényképet, majd letapogatja a tartalmát, és az megjelenik a gépben. A scannerhez általában cd-t biztosítanak, amin megtalálhatóak az olvasáshoz, mentéshez szükséges programok. Ilyen programok egyébként az internetrõl is letölthetõek.
Minden igy van, ahogy leírta az elõttem szóló. Annyival egészíteném ki, hogy a multifunkciós nyomtatók -amik alig drágábbak , mint egy scanner, is el tudják végezni a beolvasást (már 12000 forinttól kapható) és egybõl ki is nyomtatja ha kell, vagy elmenti .jpg -be. És nem utolsó sorban helytakarékos.
Vagy ha más nincs, akkor ott az "analóg" módszer, vagyis digitális géppel lefotózod a képet (megfelelõ fényviszonyoknál persze!)és úgy rakod fel PC-re.Én így szoktam, sokszor meglepõen jó minõségû lesz a végeredmény!

Forza 4-el kapcsolatban lenne két kérdésem! 1. Hogyan lehet matt fényezést készíteni, egyáltalán lehet-e? 2. A játékban készült fényképet hogy tudok pendriwe-ra vagy számítógépre menteni?

Legjobb válasz: csak a 2.ra tudok válaszolni fel kell tölteni forza kirakatba és gépen forzamotorsport.net-en bejelentkezel és le lehet tölteni

csak a 2.ra tudok válaszolni fel kell tölteni forza kirakatba és gépen forzamotorsport.net-en bejelentkezel és le lehet tölteni
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm a segítséget! :-)
lehet! van olyan hogy matt festék , és matt lakk , és mattitó adalék is van


FAcebook-on hogyan lehet egy fénykép album összes képét letölteni számitógépünkre?

Lehet?leg nem szeretnék148 képet egyesével lementeni:S

Legjobb válasz: Hát szerintem olyat nem lehet csinálni h az összeset lemented... Marad az h egyesével lementegeted õket :S

Hát szerintem olyat nem lehet csinálni h az összeset lemented... Marad az h egyesével lementegeted õket :S
vagy marad a második verzio kettesével szeded le

HTC sensation XE tipusú telefonon hogy lehet úgy fényképet készíteni, hogy pl a hátteret elmentse tehát mint a számítógépen a printscreen?

nem igazán értek hozzá, elnézést a rossz megfogalmazásért

Legjobb válasz: "hold the power button for 1 or 2 seconds, then press the home button at the bottom" Google a barátom volt, szerintem veled is jóban van! :)

"hold the power button for 1 or 2 seconds, then press the home button at the bottom" Google a barátom volt, szerintem veled is jóban van! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen:) )

Hogy lehet a Zte Bladdel készitett fényképeket feltenni a számitógépre?

Legjobb válasz: USB kábel rádug, háttértát mód kiválaszt, fájlokat átmásol, örül.

USB kábel rádug, háttértát mód kiválaszt, fájlokat átmásol, örül.
A DCIM--> Camera mappában találod õket.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Hát mintha windows movie maker-el lehetett volna ilyent csinálni.De nézz valami videószerkesztõ programot...
A vlc csak a lejátszás idejére forgatja el a videót, végleges átalakításhoz használj videószerkesztõt vagy konvertáló programot. http://img23.imageshack.us/img23/3778/qta5.png
A kérdező hozzászólása: köszi mind a kettõ jó megoldás, kipróbáltam és sikerült
photoscape Nagyon könnyen kezelhetõ és csodákra képes.
Ha lehetõséged van, scanneld be újra, most nagyobb DPI értékkel.
min. 300 DPI-vel scannerd, de lehet 600 DPI is, ahhoz hogy részletgazdag legyenek a képek nagyítás után is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!