Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fényképeket (225 db)

Hogyan lehet fenykepet törölni a facebookon?

Legyszi irja meg valaki, mert bar ritkan jutok gepközelbe, rengeteget kerestem, eddig nem talaltam.

Legjobb válasz: Képre katt, ott válaszd ki melyik képet akarod törölni majd nyisd meg nagyban. Nyomd meg az F5-billentyût hogy vissza álljon a régi módban. Ezután jobb oldalon a kép alatt látsz egy listát! Ebböl az albumból és a fényképek szerkesztése alatt találod a Fénykép törlése-t. Rákérdez Törölni szeretnéd a képet? És ezután törlés. Majd kiírja Fényképet töröltük!!

Képre katt, ott válaszd ki melyik képet akarod törölni majd nyisd meg nagyban. Nyomd meg az F5-billentyût hogy vissza álljon a régi módban. Ezután jobb oldalon a kép alatt látsz egy listát! Ebböl az albumból és a fényképek szerkesztése alatt találod a Fénykép törlése-t. Rákérdez Törölni szeretnéd a képet? És ezután törlés. Majd kiírja Fényképet töröltük!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Önéletrajzba hogyan lehet fényképet beszúrni? Ha beszkennelem a fotót, akkor egy fénykép vagy pdf lesz, ebbõl hogyan vegyem ki és illeszem be a doc. -ba a fotót?

Legjobb válasz: szkenneléskor képformátumot állíts be, pl jpeg, png. Utána vagy megnyitod paintben, kijelölöd a kockás kijelölõvel a kívánt részt, majd másolás > beillesztés a dokumentumba, vagy az egész képet beimportálod a wordbe a beszúrás > kép > fájlból menüpont alatt (2003-nál)

szkenneléskor képformátumot állíts be, pl jpeg, png. Utána vagy megnyitod paintben, kijelölöd a kockás kijelölõvel a kívánt részt, majd másolás > beillesztés a dokumentumba, vagy az egész képet beimportálod a wordbe a beszúrás > kép > fájlból menüpont alatt (2003-nál)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Még nem tudtam szkennelni, de kipróbáltam más képpel, biztos menni fog.

Google+ rol hogyan lehet fényképet eltávolítani?

Legjobb válasz: Nyisd meg a fényképet, és fent a jobb szélsõ ikon, azzal tudod.

Nyisd meg a fényképet, és fent a jobb szélsõ ikon, azzal tudod.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs jobb felsõs sarokban semmi, csak az, hogy szerkesztés. Azzal meg csak a képet tudom szerkesztgetni... :/


Hogyan lehet fénykép arcot beilleszteni, fénykép keretes oldalon található testekhez?

Nem tudom mennyire értehet??Meg vannak adva a testek és az arcot kell beilleszetni, de vmi program kell hozzá.De nem tudom hogy kell beilleszteni.Lépésr?l lépésre.

Hogy lehet fényképet javítani?

Más kategóriába már feltettem a kérdést, de rájöttem, hogy rossz helyen kopogtattam. Szóval: Van egy kis kártyanaptáram, amin egy fénykép van. Betettem a tárcámba, egy átlátszó tok mögé, hogy látható legyen. Ma ki akartam volna venni a képet, de nem tudtam. A nagy része ráragadt a tárcára. A kép a tárcán van, a lapot fehéren tudnám csak kivenni. Van valami módszer arra, hogy a festék visszakerüljön a kártyácskára? Köszönöm.

Legjobb válasz: meg kell keresni a gépeden, és ki kell nyomtatni újra más módszer nincs esetleg az átlátszó tokkal együtt beszkennelni, utólag feljavítani amit lehet (nem lehet majd túl sokat, egy megviselt papírkép borzasztó rossu is lehet), aztán kinyomtatni

meg kell keresni a gépeden, és ki kell nyomtatni újra más módszer nincs esetleg az átlátszó tokkal együtt beszkennelni, utólag feljavítani amit lehet (nem lehet majd túl sokat, egy megviselt papírkép borzasztó rossu is lehet), aztán kinyomtatni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Sajnos a fénykép nem saját, a barátomtól kaptam, aki a szalagavatója után kapta (Vele táncoltam). Az a fénykép nem tudom, hol található meg. A scannelés- jó ötlet, köszönöm, megpróbálozom vele!

Email-hez hogyan lehet fényképet csatolni?

Az üzenet mellé jobb sarokba akarok egy képet tenni(önéletrajzhoz kell), de nem tudom hogyan kell, csak csatolmányként tudom betenni. Úgy be lehet hogy a fotó a jobb fels? sarokban legyen látható a szöveg mellett? Köszi.

Legjobb válasz: Önéletrajzot alapból nem így kellene csinálni, hanem egy önálló dokumentumban létrehozni (például Office Word vagy LipreOffice/OpenOffice Wwriter), majd az .doc vagy .pdf formátumként menteni, és a levélben csatolni. Ezekben a programokban ott a formázás lehetõsége, és fel lehet normálisan építeni a dokumentumot formailag is. Te viszont egy levélben akarod az önéletrajzot megírni, aminél csak egy alap szerkesztõfelület van, a fájlok pedig csak utána csatolva vannak, attól külön. Ráadásul a formázási beállítások felül is bírálhatóak más gépén, ezért hiába csinálod meg egy forma szerint, lehet másnál nem az látszik.

Önéletrajzot alapból nem így kellene csinálni, hanem egy önálló dokumentumban létrehozni (például Office Word vagy LipreOffice/OpenOffice Wwriter), majd az .doc vagy .pdf formátumként menteni, és a levélben csatolni. Ezekben a programokban ott a formázás lehetõsége, és fel lehet normálisan építeni a dokumentumot formailag is. Te viszont egy levélben akarod az önéletrajzot megírni, aminél csak egy alap szerkesztõfelület van, a fájlok pedig csak utána csatolva vannak, attól külön. Ráadásul a formázási beállítások felül is bírálhatóak más gépén, ezért hiába csinálod meg egy forma szerint, lehet másnál nem az látszik.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi szépen. Hasznos válasz volt.

Hogyan lehet fényképet feltölteni weheartit-re?

Csak azt találom meg, hogy hogyan lehet megosztani, de azt nem tudom, hogy a saját képeimet hogy tudom feltölteni. Segítsen valaki légyszi!

Legjobb válasz: Elõször is le kell töltened a Heart gombocskát, ezt: http://weheartit.com/heart-button Ha ezt letöltötted, meg stb.. akkor utána a jobb fenti sarokban megjelenik egy szívecske, amire ha rákattintasz, át tudod tenni a képeidet (pl. tumblr-rõl, vagy akár a googleból is :D) a weheartitre. De úgy is lehet, hogy a Tumblrn, vagy az interneten talált képre jobbklikkelsz, és ott is ott lesz a szívecske, amivel fel tudod dobni a képet weheartitra. Szóval ha saját képet akarsz feltölteni, akkor csinálnod kell egy tárhelyet neki (erre a legalkalmasabb a Tumblr), ide feltöltöd a saját képeidet, onnantól pedig már csak a kiválasztott képet kell beszívezni :D

Elõször is le kell töltened a Heart gombocskát, ezt: http://weheartit.com/heart-button Ha ezt letöltötted, meg stb.. akkor utána a jobb fenti sarokban megjelenik egy szívecske, amire ha rákattintasz, át tudod tenni a képeidet (pl. tumblr-rõl, vagy akár a googleból is :D) a weheartitre. De úgy is lehet, hogy a Tumblrn, vagy az interneten talált képre jobbklikkelsz, és ott is ott lesz a szívecske, amivel fel tudod dobni a képet weheartitra. Szóval ha saját képet akarsz feltölteni, akkor csinálnod kell egy tárhelyet neki (erre a legalkalmasabb a Tumblr), ide feltöltöd a saját képeidet, onnantól pedig már csak a kiválasztott képet kell beszívezni :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom! :)

Twitteren hogyan lehet fényképet feltölteni?

A profilképem már fenn van, csak pluszba még akarnék felrakni, de nem tudom, h hol lehet. Légyszi segítsetek! köszi.

Legjobb válasz: pluszban nem lehet...bejegyzésben meg ugyanúgy ahogy facebook-on...ott van az a szép kis fényképezõ ikon, arra rákatt, és betallózod a képet.

pluszban nem lehet...bejegyzésben meg ugyanúgy ahogy facebook-on...ott van az a szép kis fényképezõ ikon, arra rákatt, és betallózod a képet.
A kérdező hozzászólása: okéé köszii:)

Hogyan lehet fényképet szerkesztenií? Szeretnék egyik kép mellé egy másikat beilleszteni.

Legjobb válasz: Paint-el lehet egyszerûbb képmódosításokat végezni, megnyitod az egyik képet, és a másikakat pedig belehúzod. A jobb alsó sarokban lévõ fekete pontal tudod változtatni a keret méretét.Start menü -> Programok -> Kellékek. Gimp-el már bonyolultabb feladatokat is végezhetsz a rétegrendszernek köszönhetõen.

Paint-el lehet egyszerûbb képmódosításokat végezni, megnyitod az egyik képet, és a másikakat pedig belehúzod. A jobb alsó sarokban lévõ fekete pontal tudod változtatni a keret méretét.Start menü -> Programok -> Kellékek. Gimp-el már bonyolultabb feladatokat is végezhetsz a rétegrendszernek köszönhetõen.
photoscape


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!