Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fényképből egyet (3 db)

Hogy lehet egy fényképből olyan képet csinálni, mintha egy magazin lenne?

egyáltalán lehet ilyet? vagy egy netes magazin van lefotózva?

Legjobb válasz: Sok képszerkesztõ progival van ilyen lehetõség, pld a photoscape-el is van hasonló opció a keretek közt, bár az nem ennyire hangsúlyos.

Sok képszerkesztõ progival van ilyen lehetõség, pld a photoscape-el is van hasonló opció a keretek közt, bár az nem ennyire hangsúlyos.
Tuti, hogy van rá Photoshop plugin...

Hogyan lehet több fényképből egyet készíteni, és úgy felrakni iwiwre?

Legjobb válasz: Gondolom kollázs képekre gondolsz. Ezt egy egyszerû képszerkesztõvel könnyen meg lehet csinálni. Én a Picasa-t javaslom.

Gondolom kollázs képekre gondolsz. Ezt egy egyszerû képszerkesztõvel könnyen meg lehet csinálni. Én a Picasa-t javaslom.

Hogyan lehet egy családi fényképből egy egyszerű stencilt csinálni? Üveggravírozásról van szó!

Barátn?met szeretném meglepni egy képpel azonban nem vagyok valami jó pontozó, satírozó így maradnék az egyszer? fekete fehér átmenetek nélküli képeknél.A számítógépemen csak paint van abban pedig nem találtam megfelel? menüpontot szóval ha valaki tudna ajánlani egy jó programot azt megköszönném vagy bármit

Legjobb válasz: Ezen az oldalon : http://pixlr.com/editor/ Ezzel a módszerrel: http://www.youtube.com/watch?v=r-KoYkGyKBAHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!