Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet fényképből (4 db)

Hogy lehet egy fényképből olyan képet csinálni, mintha egy magazin lenne?

egyáltalán lehet ilyet? vagy egy netes magazin van lefotózva?

Legjobb válasz: Sok képszerkesztõ progival van ilyen lehetõség, pld a photoscape-el is van hasonló opció a keretek közt, bár az nem ennyire hangsúlyos.

Sok képszerkesztõ progival van ilyen lehetõség, pld a photoscape-el is van hasonló opció a keretek közt, bár az nem ennyire hangsúlyos.
Tuti, hogy van rá Photoshop plugin...

Hogyan lehet több fényképből egyet készíteni, és úgy felrakni iwiwre?

Legjobb válasz: Gondolom kollázs képekre gondolsz. Ezt egy egyszerû képszerkesztõvel könnyen meg lehet csinálni. Én a Picasa-t javaslom.

Gondolom kollázs képekre gondolsz. Ezt egy egyszerû képszerkesztõvel könnyen meg lehet csinálni. Én a Picasa-t javaslom.

Hogy lehet átlagos fényképből rajzot kreálni?

mangát írok, de havi 25 oldal mellett nincsen időm a hátteret olyan részletesen lerajzolni, hogy élvezhető legyen, valami ilyesmit kéne csinálnom egy fényképből:

Legjobb válasz: Szerintem a levels-sel kell babrálni. Vagy ott van a Manga Studio, ami alapból tud a fényképekbõl mangaszerû hátteret varázsolni.

Szerintem a levels-sel kell babrálni. Vagy ott van a Manga Studio, ami alapból tud a fényképekbõl mangaszerû hátteret varázsolni.
http://fox-orian.deviantart.com/art/Drawing-Cities-1-Corrido.. http://fox-orian.deviantart.com/art/Drawing-Cities-2-Academi.. http://fox-orian.deviantart.com/art/COMIC-MANGA-Bitmap-Halft.. Igazából jobban jársz ha megtalulod megrajzolni. A fotókkal sosem lesz konzisztens, mert nehéz velük újra és újra bemutatni ugyanazt a teret, hangulatosan, témához illõen.
paint.net-ben asszem effekteknél van pensil skeetch valahol:)
Nem tudom pontosan a nevét, de a photoshop-ban a szûrõ részben talán a stilizált-ban van olyan ahol van olyan szûrõ, hogy "ecsetvonások", vagy valami ilyesmi. ott be lehet állítani rengeteg dolgot (vastagság, részletesség, vonások hossza, iránya), csak elõtte érdemes elvégezni az "élek keresése" eljárást, és természetesen fekete fehérré tenni a képet.


Hogyan lehet egy családi fényképből egy egyszerű stencilt csinálni? Üveggravírozásról van szó!

Barátn?met szeretném meglepni egy képpel azonban nem vagyok valami jó pontozó, satírozó így maradnék az egyszer? fekete fehér átmenetek nélküli képeknél.A számítógépemen csak paint van abban pedig nem találtam megfelel? menüpontot szóval ha valaki tudna ajánlani egy jó programot azt megköszönném vagy bármit

Legjobb válasz: Ezen az oldalon : http://pixlr.com/editor/ Ezzel a módszerrel: http://www.youtube.com/watch?v=r-KoYkGyKBAHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!