Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet etetni (25 db)

Hogy lehet etetni a Furbyt?

Szeretnék Furbyt, de a telefonomra nem tudom letölteni az etető programot. Félek hogy valami baja lesz ha nem etetem.. Lehet valahogy máshogy is?

Legjobb válasz: :D Szia! :D A furby-t úgy is etetheted, ha a szájába rakod az ujjad. TÖBBSZÖR TEDD addig amíg azt nem mondja, hogy nem éhes! HEY FURBY! :)

:D Szia! :D A furby-t úgy is etetheted, ha a szájába rakod az ujjad. TÖBBSZÖR TEDD addig amíg azt nem mondja, hogy nem éhes! HEY FURBY! :)
A kérdező hozzászólása: Köszii!!
am milyen telefonod van mert nekem egy alcatel onetouch 918 és azon teljesen jól mûködik de ha nem tudod letölteni akk nem baj csak tedd az ujjadat a szájába és kész
Sziasztok! A hugom kapott egy furby-t. Neki is egy Alcatel one touch 918 telefonja van. le is töltötte a hozzá való applikációt, de egyáltalán nem reagál rá. Mi lehet a baj?

Mivel és hogy lehet etetni a kisgalambot?

Valszeg kiesett a fészekb?l. Még nem eszik egyedül.

Legjobb válasz: Fõzni kell neki búzát kölest kukoricadarát és elég nedvesen kell a csõrébe dugni mivel az anyja is ilyen pempõvel táplálja.

Fõzni kell neki búzát kölest kukoricadarát és elég nedvesen kell a csõrébe dugni mivel az anyja is ilyen pempõvel táplálja.
A kérdező hozzászólása: Szerintem gerle.
Balkáni gerle vagy parlagi galamb? Amugy ne bánkódj ha nem éli túl esetleg, mert egyik sem védett faj, mert sok van mindegyikbõl.
A kérdező hozzászólása: Most látom, hogy rossz helyre írtam a kérdést. A madarakhoz szántam. Hát ennyire figyelek.
A begytej sem valami bonyolult dolog. Mit eszik a galamb????? Mindenféle magot, meg szemetet, amit talál. Ezt a gyomrából visszaöklendezi. Ez a begytej. Én 2 év alatt 5 galambot neveltem fel. 26/l
Hát nem tudom. :( Szurkolok neked, de az egészen kicsi galambot az anyja úgynevezett begytejjel táplálja, ami nem hiszem hogy pótolható!
Menj egy állatkereskedésbe, ott adnak valami darafélét, amit higítva kell adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
osztom az elöttem lévõ véleményét :D
kisgalamb vadállat...lol
A macskával érdemes lehet megetetni.

Wow! Hogyan kell etetni az állatot? Küldetésekről nincs valami leírás valahol? Mi a teendő ha szomorú az állat? Fegyvert, ruházatot hogyan miként kell, lehet váltani és hol? Milyen szintenként? én B. elf vagyok-hunter, 27-es és kezdő.

Legjobb válasz: Azt hiszem úgy kell etetni az állatot, hogy van egy spellje, egy ilyen csont formájú kutya kaja lényegében. Arra rákattintasz, aztán meg arra a húsra vagy akármire, amit eszik az állatod és megeszi. Letölthetõ progi: Quest Helper. A játékon belül a térképen jelzi a legtöbb küldetést. Ha szomorú az állat, akkor meg kell etetni. Az invertorydban ("i" betû) tudod leváltani a ruháid, fegyvereid. Amelyiket fel akarod venni, arra jobb klikkel egyszer rákattintassz. Minden cuccot más szinttõl tudsz hordani. Hogyha a cucc fölé viszed az egeret, kiírja hogy hanyas szinttõl tudod hordani, milyen kaszt tudja hordani, stb. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy kaptál egy karit havertól vagy mi? Mert az ha kezdõ vagy nem túl szerencsés. Kezdj egy új karit.

Azt hiszem úgy kell etetni az állatot, hogy van egy spellje, egy ilyen csont formájú kutya kaja lényegében. Arra rákattintasz, aztán meg arra a húsra vagy akármire, amit eszik az állatod és megeszi. Letölthetõ progi: Quest Helper. A játékon belül a térképen jelzi a legtöbb küldetést. Ha szomorú az állat, akkor meg kell etetni. Az invertorydban ("i" betû) tudod leváltani a ruháid, fegyvereid. Amelyiket fel akarod venni, arra jobb klikkel egyszer rákattintassz. Minden cuccot más szinttõl tudsz hordani. Hogyha a cucc fölé viszed az egeret, kiírja hogy hanyas szinttõl tudod hordani, milyen kaszt tudja hordani, stb. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy kaptál egy karit havertól vagy mi? Mert az ha kezdõ vagy nem túl szerencsés. Kezdj egy új karit.


Hogyan lehet úgy etetni h a bimbóvédő szilikon nyoma ne maradjon az arcocskáján? V h lehet ez eltüntetni?

véd? nélkül nem ok a bimbóm

Legjobb válasz: Az én lányomnak sosem maradt ott a nyoma.A bimbóve´dö kerek széleit "elvileg "gyakorlatilag is a melledre "szorítod"az nem hagyhat nyomot a baba arcán.

Az én lányomnak sosem maradt ott a nyoma.A bimbóve´dö kerek széleit "elvileg "gyakorlatilag is a melledre "szorítod"az nem hagyhat nyomot a baba arcán.

Hogyan lehet sünit etetni a kertedben, anélkül, hogy a macska szokna oda?

A süni macska kaját eszik,de az meg vonza a macskákat...Minden éjjel eltünik a kaja,de nem tudom ,hogy a macska vagy a süne eszi-e meg...Egyébként egy bokor alá rakom ki...

Legjobb válasz: Ez egyszerû:olyan helyre kell tenni a kaját ahol macska nem éri csak a sündisznó.Ha napközben látod,hogy macska közeledik a kaja felé akkor tarts magadnál egy ablaktisztítónak az üvegében vizet,és ha odamegy a macska egyszerûen spricceld le.ha még ott van akkor zajong egy kicsit,mivel közismert tény az,hogy a macskák félnek a zajoktól.Zajongás alatt azt értem,hogy próbálj meg úgy ugatni,mint egy igaz kutya.

Ez egyszerû:olyan helyre kell tenni a kaját ahol macska nem éri csak a sündisznó.Ha napközben látod, hogy macska közeledik a kaja felé akkor tarts magadnál egy ablaktisztítónak az üvegében vizet, és ha odamegy a macska egyszerûen spricceld le.ha még ott van akkor zajong egy kicsit, mivel közismert tény az, hogy a macskák félnek a zajoktól.Zajongás alatt azt értem, hogy próbálj meg úgy ugatni, mint egy igaz kutya.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod, majd kipóbálom.Egy tüskés bokor alá szoktam tenni, de soha nem tudom, hogy a süni vagy a macska eszi meg...
nagyon szívesen :)

Hogy lehet állatot szelidíteni a Minecraft nevű játékban? (azt tudom hogy hogyan de pls leirná valaki hogy melyik állatot mivel kell etetni h kövessen. )

(azt tudom hogy hogyan de pls leirná valaki hogy melyik állatot mivel kell etetni h kövessen...) azt tudom hogy a farkasnál a csont de másnál?

Legjobb válasz: Disznónál répa (a zombie dobja vagy village-ben találhatsz répát) A csirkét maggal A tehenet és a birkát búzával.

Disznónál répa (a zombie dobja vagy village-ben találhatsz répát) A csirkét maggal A tehenet és a birkát búzával.

A görögteknõst télen mivel lehet etetni, hogy ne legyen kalcium hiányos?

Vagyis az érdekelne, hogy milyen vitamint lehet neki adni, és milyen zöldséget. Eddig csak répát meg uborkát eszik, meg ilyen bolti kaját. Amúgy milyen föld, alom való alá? Segítsetek:)

Legjobb válasz: Semmivel ne etesd. csinálj neki rejtekhelyet és hagyd aludni még elõ nem jön tavasszal.

Semmivel ne etesd. csinálj neki rejtekhelyet és hagyd aludni még elõ nem jön tavasszal.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak még elég kicsi a teletetéshez, így félek hogy elpusztul
Tojáshéj (fõtt tojás összetört vagy ledarált héja) [link] [link] [link]
[link]

Hogyan lehet a star stable-ben etetni, itatni, leápolni a lovamat?

Én nekem fogalmam sincs úgyhogy légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: leszállsz a lovadról egy istállónál pl a moorlandi stablenél és megnyitod az inventory-d (vagy mit xdd) ott van a jobb alsó sarokba azok a kis ikonok egyike lesz az és ott van a kaja a vödör a pucolos cucok és ráhúzod a lovadra megvárod míg kész lesz és táádáááá :D (bocsi ha kicsit furán fogalmaztam meg) és kaját venni kell neki vizet pedig a kútból tudsz meríteni ha van még kérdésed nyugodtan írj privit

leszállsz a lovadról egy istállónál pl a moorlandi stablenél és megnyitod az inventory-d (vagy mit xdd) ott van a jobb alsó sarokba azok a kis ikonok egyike lesz az és ott van a kaja a vödör a pucolos cucok és ráhúzod a lovadra megvárod míg kész lesz és táádáááá :D (bocsi ha kicsit furán fogalmaztam meg) és kaját venni kell neki vizet pedig a kútból tudsz meríteni ha van még kérdésed nyugodtan írj privit

Cinege fiókát találatam! Mivel lehet etetni és hogyan mert nem nagyon akarja kinyitni a száját csak csipog?

A tollai már kinőttek de a felyén van néhány kis pihe . Főtt tojással,sonkával,kukoricával próbáltam etetni de nem nyitja ki a száját amikor etetem. Oldalra a csőre szélére rakom a kaját és néha csipogás közben eszik belőle.

Legjobb válasz: Próbáld ki a párizsit, vagy ha van kert akkor egy kis gilisztát kiásni, vagy csere bogár lárvát...

Próbáld ki a párizsit, vagy ha van kert akkor egy kis gilisztát kiásni, vagy csere bogár lárvát...
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy nyaralok és nincs nagyon idõm arra hogy etessem azon gondolkozom , hogy kirakom szefénykét valahol
A kérdező hozzászólása: madármentõket hívtam de nem foglalkoztak vele :(
Ha tudod hol a fészek, rakd vissza. Próbálj neki kis hernyót, pókot adni. Ha nem megy nézd meg az mme.hu-t hátha találsz vmit rákeresés után
Keményre fõtt tojás sárgája, kis vizzel keverve, a csõrét két oldalt óvatosan megnyomod és csipesszel kinálod. Néhány próbálkozás után sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerencsére már befogadta az egyik ismerõsöm és azt mondja nála eszik :)
*és a nem megfelelõ kölyökkori gondozás miatt emésztési zavarokkal, más szerzett betegségekkel szenvednek. Így valóban marha költséges yorkit tartani. Ha viszont lelkiismeretes, felelõsségteljes tenyésztõtõl veszel kölyköt, meg sem éreznétek a plusz költséget.
Menhely? Ha a tk nem fontos, akkor ezt javaslom, illetve a fajtamentõket. A menhelyek zsúfolásig tele vannak yorki-típusú kutyákkal.
**Javítás :) Azok pedig szinte mind allergiásak valamire, ami sokszor eredményezi azt, hogy csak egyfajta, leginkább marha drága tápot ehetnek.
Igen, általában költséges, mert a legtöbb ember szaporítótól vesz yorkit. Azok pedig szinte mind allergiás valamire, ami sokszor eredményezi azt, hogy csak egyfajta, leginkább marha drága tápot ehet. Álladó orvosi kezelésre szorulnak, mert a szûretlen szülõktõl örököltek valami betegséget, beltenyésztésûek és a nem megfelelõ kölyökkori tartás és gondozás miatt
Egészséges, fajtatiszta kutyusod akkor lesz, ha megbízható tenyésztõtõl, törzskönyvvel veszel kiskutyát. Nem tudom az árakat, hobbi célra talán már kaphatsz 80.000 forint körül kutyust. A vételáron ne spórolj, mert így nem fogod a többszörösét állatorvosra költeni. (Barátnõm yorkija kicsi és már 2x kellett mûteni, jön a 3., hiába magyaráztam, hogy csak megbízható helyrõl vegyen.) Ha nem ragaszkodsz a kölyökhöz, akkor nagyon szép gesztus fajtamentõktõl hozni kutyust. Õk ismerik annyira a náluk lévõ kutyusokat, hogy tudják összefogtok-e passzolni.
Természetesen nem igaz, sõt az ilyen direkt fajtatápok amiket a royal canin és a eukanuba gyárt nem is tartoznak a legjobb tápok közé, ráadásul rendkívül túl vannak árazva a minõségükhöz képest. A vásárlása költséges, oltásokból ugyanannyit kell kapnia, mint bármely más kutyának, az etetését a méretébõl adódóan még egy kifejezetten jó minõségû táppal is olcsón meg lehet úszni, talán a kozmetika az ami plusz költséget jelent egy olyan fajtához viszonyítva aminek nincs rá szüksége.
A kérdező hozzászólása: Na azt hiszem éppen ezt a nevû tápot mondták nekem is.
Dehogy költséges.Jó minõségût szoktam venni, de nem sokat eszik, nem 50kiló.
A kérdező hozzászólása: Szia! Neked is van?
A kérdező hozzászólása: Én igazából azt szeretném, ha tudnék venni egy egészséges fajtatiszta Yorki kutyust, még a törzskönyvhöz sem ragaszkodom igazán. Nem tervem, hogy tovább tenyésztem, csak szeretnék egy babusgatható kis kedvencet.
Ez nem igaz. Van ugyan például Royal Canin junior yorki táp, de többen panaszkodnak, hogy kiszárad tõle a kutyus bõre és korpásodik.
Az igazi tenyésztõk akiktõl szûrt, egészséges kutyust vehetsz nem adnak kutyát törzskönyv nélkül. A törzskönyv kiállítása kb 5000 Ft. Az olyan emberekkel vigyázz akik ilyen Expressz meg ilyen oldalakon hirdetnek 20-30 ezer forintért fajtatisztának mondott kutyukat akiknek természetesen a szülei fajtatiszták dehát drága a TK csak azért nincs nekik...Ez kamu szöveg.
egy yorki keveset eszik, így hiába veszel neki drága tápot még akkor is olcsóbban jössz ki mintha egy német juhásznak vennéd meg ugyan azt a tápot!! de az Acana, Pro Plan ezek is jók, mi kimérve vesszük õket és úgy olcsóbb :) egyik kutyánk 5 kg acana bárányosat eszik 1kg (ami 1300ft) elég neki 12-13 napra.. ha jól tudom, 2-3 havonta el kell vinni kozmetikába, de ha normálisan gondozod akkor kevésszer kell nekünk bichonunk van nekem azt mondták 2 havonta vigyem kozmetikába, szóval egy évben 6x kéne vinnem, de én csak 3x viszem :) itthon szépen ápolom, 2 naponta kifésülöm , 1, 5 havonta fürdetem )
Görög van a falóban :D (BOCSI) Nem, nem igaz.
A kérdező hozzászólása: Kozmetikázni mennyi idõnként kell kb.?
Ez nem igaz. Minden kutya màs. Az elején sokkal kell kínàlni hogy kivàlassza a jót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!