Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet eper (7 db)

Hogyan lehet az eper alól kiírtani a nagy férgeket, de nem szeretnék mérget használni. Minden évben kieszik a férgek az összes eperpalántát. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Valószínûleg a cserebogár pajor pusztítja az epredet. Ez ellen vannak vegyszerek, de ha ezeket nem akarod használni, akkor csak a mechanikai védekezés marad. Telepítéskor ki kell szedni a pajorokat a gondosan átforgatott talajból.

Valószínûleg a cserebogár pajor pusztítja az epredet. Ez ellen vannak vegyszerek, de ha ezeket nem akarod használni, akkor csak a mechanikai védekezés marad. Telepítéskor ki kell szedni a pajorokat a gondosan átforgatott talajból.
Szia! Én annyit hallottam, hogy eper mellé fokhagymát kell ültetni, de sajnos nem tudom, hogy mi ellen védi meg.
edd meg a férgeket vagy az eperpaláltát
Ma ültettünk eperpalántákat, és mindegyik alá szórtunk ilyen szemcsés fehér vegyszert, hogy megölje a csimaszokat. A nevét nem tudom, mindenesetre lehet ellene védekezni.

Eper illatú parfümöt keresek. Milyen márkák között nézzek szét? Ha valakinek van valamilyen eper illatú parfümje ami bevált írja le hogy milyen fajta (ha lehet árakkal)

Legjobb válasz: nem ismerek ilyen illatú parfümöt, de szerintem a szintetikus eperillat köszönõviszonyban sincs az eperrel. de megszaglásznám

nem ismerek ilyen illatú parfümöt, de szerintem a szintetikus eperillat köszönõviszonyban sincs az eperrel. de megszaglásznám
nem tudok ilyen parfümrõl.viszont létezik eper illatú testpermet.avonos, nagyon jó.600 ft -körül van.
Nekem is avonos epres testpermetem van, de tényleg nem olyan az illata, mint az igazi, friss epernek. A rohadt eperhez jobban hasonlít.
Az Yves Rocher-nek vannak gyümölcs illatú parfümei, szerintem eper is van. http://www.yves-rocher.com/hu
hannah montana shine on .azt hiszem :d de nembiztos..de a barátnõmnek is olyanja van és nagyonjo illatavan
Star Nature Nyugati aluljáróban lehet kapni, van többféle gyümölcs illatú is. 900Ft.


Nagyon ronda mitesszeres az orrom. Olyan szinten, hogy alapozóval sem lehet eltüntetni. Ha rakok rá alapozót olyan mint az eper. Látszanak a mitesszerek. Hiába jártam kozmetikishoz semmu eredmény. Tudnátok tanácsot adni?

Ha kinyomkodta a kozmetikus másnap ugyan olyan volt az orrom ezért nem is jàrok már.Magamnak szoktam nyomkodni és gõzölni 5-6naponta de hiába olyan mint ha több lenne és hámlik is olyan mintha száraz lenne a bõröm de közben kombinált ugyan is zsíros is..Na meg érdes is lett a mitesszerektõl.Nemtudom mitcsináljak segitsetek!

Legjobb válasz: Alapozó elõtt használj bõrradírt, én tengeri sóval szoktam radírozni. Nekem ez megoldja a gondot, ja és primert is tegyél az alapozó alá, akkor nem fog látszani. Ha tágak a pórusaid akkor sajnos ezen nem lehet másképp segíteni.

Alapozó elõtt használj bõrradírt, én tengeri sóval szoktam radírozni. Nekem ez megoldja a gondot, ja és primert is tegyél az alapozó alá, akkor nem fog látszani. Ha tágak a pórusaid akkor sajnos ezen nem lehet másképp segíteni.
Jól teszed, hogy kinyomkodod. Egy ázsiai lánytól tanultam:Fogkrém+só...összekevered és felkened a mitesszerekre.Rajta hagyod pár percig aztán kicsit dörzsölve lemosod. Használj utána tonikot. Nekem is ilyen az orrom de ha kinyomkodom akkor nincs semmi baj vele, tág pórusok vannak de sima érzést kelt, hogy nincs tele.
Az orrot heti 1-szer nyugodtan végig lehet nyomkodni, de az agyagos pakolás is jó rá.

10 gammos Dr. Oetker zselatinport hogy készitsem el? Pár darab eper van itthon, szeretném annak a levével, vagy citromlével. Lehet ilyent?

Kérem aki tudja irja le nekem, mert külföldr?l kaptuk, igy nem értem amit a hátán ir. És a neten sem kapom a részletes leirást. Ezért kérem, aki tud segiteni az irjon választ! Köszönöm

Legjobb válasz: *grammos

A kérdező hozzászólása: *grammos
Esetleg szótárral nem tudod lefordítani? Ha nincs, a neten biztosan találsz szótár linkeket, azzal biztos menni fog.
Menj be egy boltba és olvasd el a magyar nyelvû változatot

Az eper-/szederfa (ki, hogy ismeri) termését, pálinkafőzésen kívül, mire lehet még felhasználni?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Leszedni és megenni.(gyümölcstorta??)

Leszedni és megenni.(gyümölcstorta??)
Megenni, befõttnek elrakni, gyümölcstorta tetejére gyümölcskocsonyával összekeverni. Ja és gyümilevesnek is tökéletes.
Lefagyaszthatod, befõttenk is jó, lekvárnak is.Ezekbe jó egy kis citromlé, jobb íze lesz tõle.És nem kell sok cukor hozzá.Recepteket kb.két hete sokan írtak itt.Keresd vissza.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Válaszaitokat köszönöm. Hááát, az már kiderült, hogy ezt a gyümölcsöt eléggé semmibe veszik. Mlg az alföldi rokonainkat is megkérdeztem, ahol sok terem belõle, de csak "legyintettek" rá. A fõ érv az volt, hogy nincs különösebb zamata - mint pl.: a málnának, tüskétlenszedernek - csak édes. És ha lepottyan hamar romlik, és erjed. Üdv!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!