Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet elérni, hogy a szívem (2 db)

Hogy lehet a gyorsan meghóditani egy lány szívét? Hogy lehet a leggyorsabban elérni hogy szerelmes legyen? Kérek adjatok ötletet. Saját történeteket is szivesen várok.

Nem a "az" miatt kellenek az infók engem hosszú távú kapcs érdekel.

Legjobb válasz: Hivd el.. Fagyizz.. üljetek le. domb tetõre. besz. mi történt ma veled?stb. ahogy hátul támaszkodsz a kezeddel, tedd a kezed a kezére, ha elhuzza, akkor még nem ez-az a pillanat, de ha nem, nyugodtan megfoghatod :) jah és még vmi: semelyik lány sem fog elõitéleteket hozni akkor ha mittom én meg akarod csókolni.. egyszerûen elhuzza a fejét és kész :)

Hivd el.. Fagyizz.. üljetek le. domb tetõre. besz. mi történt ma veled?stb. ahogy hátul támaszkodsz a kezeddel, tedd a kezed a kezére, ha elhuzza, akkor még nem ez-az a pillanat, de ha nem, nyugodtan megfoghatod :) jah és még vmi: semelyik lány sem fog elõitéleteket hozni akkor ha mittom én meg akarod csókolni.. egyszerûen elhuzza a fejét és kész :)
legyél vele kedves figyelmes beszélgess vele de ne erõltess semmit mondjuk a szerelemhez idõ kell de ha nagyon figyelmes vagy vagy k..va jól nézel ki hamar meglessz nekem volt 1 srác akire elsõ ránézésre aztmondtam h egy bunkó idegesítõ kölyök és h sose jönnék vele össze de nagyon kitartó volt és beleszerettem(már 4 éve együtt vagyunk és a mai napig odavagyok érte:D:$) 18/L
1. lecke: NE ROHANJ. 2. lecke: CSAK FINOMAN.
már leírták, hogy arany, bmw, kõll kóla. meg sok pénz. aranynyaklánc ezt jó sugalja.
pár húszezres csodákra képes
A kérdező hozzászólása: Köszi
ajándékokat inkább csak akkor vegyél neki ha már együtt vagytok, én is voltam így, a csaj a sok ajándékot mind elfogadta, persze én nem kellettem neki sose. :S Amúgymeg igen!hívd el sétálni dumcsizni, fogd meg a kezét!Azért nem fogja leharapni a fejed!:D találj ki vmi romantikus programot. pl. ez a séta egy tóparton, közbe fagyi dumcsi aztán menni fog...
A kérdező hozzászólása: kicsit fura ez a kezes dolog nem csak meg kéne fognom a kezét? am köszönöm az ötletet
A kérdező hozzászólása: ja am hozzá teszem szinte mindet megprúbáltam nálla tetszem neki. azokkal a plüsökkel alszik amit töllem kapott karácsonyra egyszerüen nincs hiba egyedül csak azzal van gond hogy ha megkérdezem hogy lesz-e a barátnõm és kapok egyböl egy "nem tom"-ot. igen is meg nem is . erre tudsz valamit tanácsolni
A kérdező hozzászólása: oh köszi am ismerõs amit irtál hasonló srác vagyok. a csaj nekem megmondta konkrétan hogy soha nem fog velem járni... 3 éve volt. ma már tom hogy nagyon szeret (és ezt annyától és mamájátol tom) de még is nincs akkora szerencsém hogy járjak vele pedig nagyon szeretem. (ma nem hétköznap lány sokat beszélgetek más emberekkel és õk azt mondják hogy a csaj nagyon lehetettel alak és hogy õk se értik lányt anyit mondta ez a lány bonyolut) én aztám meg nagyon is tom hogy az
A bmv kormányán mutass magyar vándort, miközben elszavalod - szigorúan lent hangsúlyos ütemben!- Umberto Eco: A Foucault-inga c. mûvének bevezetõjét, eközben mellékesen sármosan odakacsintasz az elõzetesen már konyhakész állapotban feltálalt, saját kezûleg összedobott pisztrángos- medvehagymás-kaviáros pirítósfalatkákra, ; nagyon ügyelve, hogy közben izmoktól dagadozó karjaiddal nehogy felborítsd azt a Dom Perignont, amely így tönkretehetné a száz szál la france rózsát és a mellé helyezett, béke Nobel díjat, melyet a Szudán-Csád konfliktus lezárásában nyújtott segítségedért kaptál Kofi Annantól. Ha ezek után mégsem lenne sikered, kérlek jelezd, és írok egy másik lehetséges megoldást.

Hogyan lehet azt elérni, hogy a szívem több vért pumpáljon a hímvesszőmbe?

Legjobb válasz: Potencianövelõkkel. Itt van egy halom pl.: http://www.bioszallito.hu/Szexualitas?kategoria-27

Potencianövelõkkel. Itt van egy halom pl.: http://www.bioszallito.hu/Szexualitas?kategoria-27
Pl kell hozzá egy nõ...
Én az izgató dolgokra szavazok... De ha az nem elég, lehet hogy valami bajod van (alacsony vérnyomás, egy nyomódó ér, stb.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!