Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet elérni, hogy a (505 db)

Szia! Ez adottság, nem lehet rajta segíteni.
Lehet, hogy hormonális probléma vagy a huvelyhámmal van baj. Vizsgáltasd ki magad orvossal.
Esetleg gondoltál arra, hogy nem izgulsz rá eléggé?mindegyik baràtodnál igy volt?voltál már szerelmes annyira, hogy ránézzel, és folyamatosan kivánod a csókját?

Hogy lehet elérni hogy szerelmes legyen belém a srác?

Azt mondta szeret sokat gondol rám mindig keres sûrûn talizunk de még nem szerelmes! Félek nem islesz az a szex nem jon szóba tehát õ nem arra megy de en azt akarom legyünk majd együtt de nem eroltethetem.. meg is mit tudok tenni?

Legjobb válasz: LOL

LOL

8 hetes németjuhászunk van, jó lenne ha engem tekintene falkavezérnek. Hogy lehet elérni, hogy én legyek az? A Családomba van egy nagyon határozott markáns férfi, de nem akar ilyen babérokra törni, de ugye nem mi döntünk.

Határozott vagyok vele, és következetes. Mit kell még tennem? Én fogom kutyasuliba vinni,ezért jó lenne ha hallgatna rám...

Legjobb válasz: Olvasd el Jan Fennel: Kutyapszichológia c. könyvét. Abban minden benne van, ami fontos!!!

Olvasd el Jan Fennel: Kutyapszichológia c. könyvét. Abban minden benne van, ami fontos!!!
8 hetes kutyát nem éheztetünk 1 napig sem!
12:05-s vagyok Bocsi nem írtam oda, hogy az egy napos kajakimaradást csak akkor ha már felnõtt a kutyus.Az öcséd meg nem hiszem, hogy bezavar ha te többet vagy a kutyával és csak te adsz neki enni.
Egy dolog a sokból ami szükséges: Mindig mikor enni adsz neki, ültesd le. Így látni fogja, hogy elõtte állsz. Én most Tamar Geller: Kutsaszeretet c. könyvét olvasom.
Mielõtt odaadod neki az ételt nézz a szemébe és csinálj úgy mintha ennél belõle.A legjobb az ha teszel egy alufóliát a kutyakaja tetejére és teszel rá magadnak valami finomat aminek erõs illata van.Pl.kolbász.Azt megszed úgy hogy nézel a szemébe és utána adod neki oda az ételét.És amíg eszik tedd oda a kezed.Ha simiért kuncsorog ne engedj neki.Mindig úgy simogasd, hogy elõtte te hívod oda magadhoz.És a hasát simogasd és közben a szemébe nézz.Ha el akar menni akkor ne enged felállni.Simizd még egy kicsit tovább adj hirtelen hagyd ott.Ezek a falkavezér viselkedései.Ha rendszeresen így teszel akkot te leszel a falkavezér.
12:05-s vagyok.Ha 90%-ban te adsz neki enni és te foglalkozol vele a legtöbbet akkor te leszel neki a falkavezér.Csak határozottnak kell lenni!Az nagyon jó, hogy te viszed kutyasuliba és amit ott tanultok azt otthon is gyakoroltasd vele.Azt kell elérned, hogy minden körülményben hallgasson rád!Arra figyelj, hogy a kutyák néha megpróbálnak felülkerekedni a falkavezéren.Ezt nem szabad hagyni!Ja és még annyi az etetéssel kapcsolatban.hogy hetente egyszer ne adj neki enni.Vidd oda neki a tálját te egyél belõle(tudod tegyél bele valami finomat magadnak) és az üres tálat tedd oda elé és szó nélkül hagyd ott.Ez durvának látszik de nem az az állatok körében.Egy falkában mindig a vezér eszik legelõszõr.És ha nem jut a többinek akkor majd esznek akkor ha sikeresebb volt a vadászat.Ezzel is azt mutatja, hogy õ a domináns!Jó kutyanevelést kívánok!:)
Nálunk is ilyen gondok voltak. Aztán a férfiak eldöntötték, hogy a "férjemnek" kell lennie a falkavezérnek:D. Szívesen kérdezném még a 12.05-öst ilyen "kutyadolgok" körében. Tetszett a hozzászólása, ezt majd egyszer kipróbálom. Valószínûleg nagyon érthet "kutyául".:)
A kérdező hozzászólása: Na igen, erõszak ments nevelés!!! Bizony bizony! Dícsérem a kis szarost rendesen, amikor ügyes, vagy van egy jó mozdulata:) már egyszer majdnem visszahozta a játékát:) lehet hogy véletlen, de már ezek szerint enm félti tõlem a "zsákmányát":) két hét kemény munka...:) simi, meg dícsérés... a kis büdös:) önbizalommal teli kutya lesz, de nem mindig:) MEgnézem azt a könyvet is, köszönöm. már annyit olvastam, hogy mindnekinek az agyára megyek már otthon:) de ez va, egy kutya nagy felelõség...:) Egy napos éheztetés valóban sok. a nagykutyánkat "éheztettük" egy nap nem kapott kaját, de ez kell nekik.
Az egy napos koplalást azért inkább akkor, ha felnõtt lesz. Kölyöknél még ez sok. Ilyenkor még egy nap többször kell nekik enni.
12:06-os vagyok a másik könyv szerzõje izraeli és arról szól, hogyan kell a kutyát erõszak nélkül nevelni. Nagyon jó és nagyon sok dologban igaza van. Megalapított egy nappali kutyaotthont, ahová a mindig dolgozó gazdik bevihetik a "neveletlen" állataikat. Eseteket ír le, hogy mi volt a gond a kutyával és ezt hogyan hozták rendbe. A másikat én is kerestem de nem találtam sehol, csakúgy mint a 101 kutyatrükköt.
A kérdező hozzászólása: Jaj még egy kérdés, kedves 12:05-ös! Ha egész nap nem vagyok otthon, hanem az öcsém, õ játszadozik vele, viszi is majd sétálni, meg gondolom tanítgatja is majd. Ez bezavarhat?:) gondolom igen, de ha reggel, este én etetem, meg tanítgatom este, meg a hétvégén... õ annyira nem következetse, vagy a fene tudja... Nem akarom kizárni a kutya életébõl...
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:05-ös:) Ez egy kis 8 hetes plûsmaci:) Ne adjak neki kajá egy nap?:( hûûûûûûhaa.... Akkor felveszem a kesztyût:) lassan szabin leszek, és kipihenhetem magam, mert éjszakáztam vele elég sokat... Annyira szeretem:) :) :) el kell tõle olvadni:)
A neten is megtalálod akutyapszichológiát csak kb 12 oldalban, de nagyon szuper. belinkelem: http://hunamstaff.hu/index.php/cikkek/kutyapszichologia
A kérdező hozzászólása: Bocsánat Tamásnak olvastam a szerzõt:) Na mindegy. Pedig rajtam van a szemüvegem:)
A kérdező hozzászólása: Na én is ezért harcolok, nehogy a férfiak kerüljenek megint elõtérbe:( A másik kutyánknál is ez volt... De már nem gyerek vagyok, mert ugye azokat nem fogadja el a kutya soha feletteállónak. Ja és igencsak határozott lettem közben:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm:) :) este ki is próbálom:) :) a kjás dolgot:) simizem rendesen a hasát, az a legsebezhetõbb pontjuk, ha mutatja nagy baj nem lehet:) A kutyapszichológia címû könyvet kerestem mindenhol, de elfogyott, nem kapható...:( viszont az író másik könyve ma érkezett meg, már ott figyel az asztalomon:) alig várom, hogy végre hazaérjek:) :) :) Arról a magyar könyvrõl nem hallottam még... Több infó róla?:) Ezek akkor is bevállnak, ha nem csak én foglalkozok vele?
A kérdező hozzászólása: ezer és ezer köszönet:) 12 oldal is több mint a semmi:) De hogy sehol nam lehet kapni... neten is próbálkoztam... de ha ezeket e viselkedési szabályokat betartom, akkor a többiek hiába szervezkednek ellenem, hogy letaszítsanak a trónról:) nem fog sikerülni?:) Tényleg csak azért aggódok, hogy mennyire fog majd szótfogadni a foglalkozásokon...

Az iphoneomon facebook alkalmazást használok de a kiirásaimnál nem irja ki hogy iphone használatával. Hogy lehet elérni hogy kiirja?

Legjobb válasz: Sehogy, altalab azt irja ki hogy via iOS, vagy via mobile, nem mindegy neked hogy tudja-e a nagyerdemu hogy iPhone-t hasznalsz vagy valami mas szart? szerintem senki nem fog jobban szeretni ha latja hogy iphonerol nyomod a facebookot

Sehogy, altalab azt irja ki hogy via iOS, vagy via mobile, nem mindegy neked hogy tudja-e a nagyerdemu hogy iPhone-t hasznalsz vagy valami mas szart? szerintem senki nem fog jobban szeretni ha latja hogy iphonerol nyomod a facebookot
hogy létezhet ilyen felszines lény még a világon, pff szánalmas
ezaz..nem leszel tõle menõbb...egyébként legalább másfél-2 éve nem tesznek különbséget a telefonok között, kivéve a blackberry-nél meg a windows phone-nál. várj õszig, iOS 6-nál ha az integrált Facebook kliensen írsz ki valamit, akkor már "iOS használatával"-t fog kiírni.
A kérdező hozzászólása: Jolvan csak kiváncsi voltam rá különben se nekem kell hanem egyik barátomnak kell és nem én vagyok a felszínes hanem te vagy a bunkó!-.-
bocsi, nem állt szándékomban megbántani, csak magas a vérmérsékletem, mégegyszer neharagudj
hát te tényleg [email protected] vagy!
Startmenü futtatás írd be : msconfig ott keresd ki az automatikus inditás fül t szedd ki a pipát okézd le Reboot-old g épet és kész!
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, kipróbálom de ebbõl még nem tudható meg hogy mi is ez a 2 alkalmazás, mert ez is érdekelne.Meg aztán nehogy az legyen esetleg hogy ha letiltom az automatikus indítást akkor esetleg olyan alkalmazások se induljanak el amik hasznosak és mûködnek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként valami fertõzött fájlok voltak, spywer volt.Az Avast bott idejû kereséssel le tudta írtani azóta nem megy ez a 2 gyanús alkalmazás...

Hogyan lehet elérni, hogy egy fiúnak felálljon a farka?

Legjobb válasz: Olyan nevetlenek vagytok, szépen, udvariasan meg kell kérni a farkat hogy álljon fel.

Olyan nevetlenek vagytok, szépen, udvariasan meg kell kérni a farkat hogy álljon fel.
úgy hogy felizgul
Én ezt a kérdést fordítva tettem volna fel. Mit kell csinálni, hogy NE álljon fel?
Egyszerüen csak vedd ki a farkát, fel kell hogy álljon!
Változo...lehet smár, simulás, meztelenül egymás mellett, orális, stb...
satu közé kell rakni
"A fiuk olyanok mint a macskak a simogatod felall a farkuk":D nah peresze hogy az IZGALOMTOL
Elég ha megfogod
Heves, vad csókolózás is segíthet :)
Elég ha ránézek a csajra
tõled bazé
nekem attól már áll, hogy odadorzsolgetem a farkam a csajhoz, vagy olyanokat súg a fülembe, hogy kúrjam szét
A kérdező hozzászólása: De mit szerettek, fiúk? Mitõl áll fel a farkatok?
Súgj valami perverzz dolgot a fülébe xD
Ha beveszed a szádba, nagyon hamar meg fog keményedni. ;)

Hogy lehet elérni, hogy búvárkodáskor ne fájjon a fülem?

Ugye bár, minél lejjebb úszok, annál nagyobb a nyomás, és annál jobban fáj a fülem is. Na, ez ellen mit lehet tenni? u.i.: könnyű búvár vagyok, pusztán egy szemüveggel merülök le a tengerben ( + a szemüveghez tartozó pipa ), max 5-10 métert szoktam menni a fenti okból kifolyólag. Előre köszönöm a segítséget! :)

Legjobb válasz: Befogod az orrod és fújsz egyet, akkkor érzed, hogy a füledben a nyomás kiegyenlítõdik. Nekem néha ettõl fáj a fülem.

Befogod az orrod és fújsz egyet, akkkor érzed, hogy a füledben a nyomás kiegyenlítõdik. Nekem néha ettõl fáj a fülem.
A módszer az, amit az elõttem lévõ válaszoló írt. Amit te csinálsz az nem könnyûbúvárkodás(mert az a palackos) amit te írsz az a szabadtüdõs lenne. De az 5-10 méter képtelenség, ha nem ismerted eddig a kiegyenlítést (az elõbbi válasz). 2-3 métert bírsz ki maximum, nem tudom pontosan, de szinte biztos vagyok benne, hogy 5 méter mélyen kiegyenlítés nélkül átszakad a dobhártyád...
A kérdező hozzászólása: jó, lehet akkor 2-3 méter :)

Hogy lehet elérni, hogy anyuka jobban foglalkozzon a gyerekével?

Minden második héten van nála, de hétvégente általában a nagymamának odaadja 2-3 éjszakára. Ez utóbbi csak jó, mert nagymama legalább foglalkozik vele. A gyermek 5 éves. Mivel mozgásában lemaradt és gyenge, gyógytornát kell heti 5 nap végeznie. Az anyuka ezt nem csinálja, a gyerek visszamondja nekünk, hogy anyuka miket talál ki ott miért nem kell tornázni. Nem eteti rendesen, húsvétkor nála volt, és vasárnap este mikor érte mentünk mondta a gyerkőc hogy csak csokit és egy szelet üres kenyeret evett (nem szegénység miatt, a nyuszi sokezer forintos ajándékot hozott neki, anyuka jól keres, nagyszülők is pénzelik). 10 fokban harisnya, térdzokni, vastag nadrágban adja át, de nulla fokban vékony farmerban viszi oviba rendszeresen. Ha az oviból hazavisz valamit, azt biztos nem viszi vissza időre, vagy esőben beviszi gumicsizmába, de a cipőjét nem viszi be, hogy a következő héten nálunk legyen. Ha nála van hétvégén, a harisnya utána bűzlik a nemmosdástól, a talpa kimoshatatlan szürke. Játszani sosem játszik a gyerekkel, mert azt mondja neki, hogy nem ér rá. Egyszer elfelejtett érte menni az oviba, és olyan is volt hogy a kollégái hívtak fel, hogy aznap ki megy a gyerekért oviba, mert a munkahelyén sem jelent meg, nehogy megint bennmaradjon a gyerek. Eddig próbáltunk szólni neki, de nem változtat, mert nem fogja fel, hogy ő ezeket csinálja. Helyette minden héten játékokat vesz neki. Próbáltunk a nagymamán keresztül hatni rá, illetve nagymamát is zavarják ezek, de őrá is csak legyint. Önszántából nem mond le a láthatásáról, de ha per lenne, arra a pár napra úgyis összekapná magát, míg tanulmányt csinálnak, mert amúgy okos. Szóval a kérdés, hogy hogyan lehet megértetni vele, hogy ezt ő csinálja, és lássa be?. Mintha nem lenne kapcsolata a valósággal. Vagy csak a per segít?

Legjobb válasz: Te vagy az apuka új párja? Szerintem ne akarjad az anyukát megváltoztatni, hanem a szituációt nagyon lassan változtassátok meg. Amikor az anyánál van a gyerek, akkor találjátok ki, hogy ti viszitek x dologra a gyereket hétfönként elöször. Akkor már 1 napot kevesebbet van a gyerek ott, majd aztán csütörtökön is lesz egy program, aztán ha anya tényleg nem igazán törödik a gyerekkel, akkor örülni fog, hogy csak hétvégente van nála a gyerek. De ezt egyböl nem tudjátok megtenni, szép lassan, kell vele bánni.

Te vagy az apuka új párja? Szerintem ne akarjad az anyukát megváltoztatni, hanem a szituációt nagyon lassan változtassátok meg. Amikor az anyánál van a gyerek, akkor találjátok ki, hogy ti viszitek x dologra a gyereket hétfönként elöször. Akkor már 1 napot kevesebbet van a gyerek ott, majd aztán csütörtökön is lesz egy program, aztán ha anya tényleg nem igazán törödik a gyerekkel, akkor örülni fog, hogy csak hétvégente van nála a gyerek. De ezt egyböl nem tudjátok megtenni, szép lassan, kell vele bánni.
Valaki - valószínûleg Te - írt már ki hasonló kérdést, hogy hogyan lehetne az anyától elvetetni a gyereket, mert rendszeresen nem vágja ki a címkét a ruhából, másnak a ruhájában viszi haza az oviból meg hasonlók. Emellett ellátja ajándékokkal, mert jól keres. Rosszul gondolom, hogy Te voltál? Akkor is azt mondtam, hogy nem nevezném kimondott rossz anyának, hiszen nem bántja, még verbálisan sem. Inkább ilyen törtetõ, karrierista típus. Nézd, amíg él a nagyi (uram bocsá, de semmit sem lehet elõre tudni), addig nyugodtan láttasd a gyermeket, mert a mama úgyis ad enni-inni neki, õ pedig ellátja drága játékokkal.
Nagyon szomorú amit kedves utolsó ír....Enni, inni kap...meg ajándékot és akkor ennyi elég is egy gyereknek....Nyilván. :) Aztán meg csodálkoznak ha problémás, depressziós és élni nem akaró felnõtt lesz belõle, nulla önbecsüléssel. Gratulálok az érzelmi színvonaladhoz!
2-3. vagyok. Egy szóval nem írtam, hogy elég, ha enni-inni kap. Egyáltalán honnan feltételezitek, hogy az anyuka és a nagymama érzelmileg nem foglalkozik vele? A kérdezõ is csak olyan példákat hoz fel, hogy mi koszos és büdös.

Hogyan lehet elérni, hogy egy nyest ne a mi kertünket/padlásunkat tekintse otthonának, hanem valami, lehetőleg minél távolabbi helyet?

Legjobb válasz: Mért mi baj van vele? Bár a padlás azért egy kicsit túlzás, de én inkább örülnék. Attól függ milyen helyen laksz. Ha vannak melléképületek oda engedném. Lassan minden állat élõhelyét elvesszük, és marad a beton.

Mért mi baj van vele? Bár a padlás azért egy kicsit túlzás, de én inkább örülnék. Attól függ milyen helyen laksz. Ha vannak melléképületek oda engedném. Lassan minden állat élõhelyét elvesszük, és marad a beton.
Nálunk laktak a padláson egy évig, nem nagyon zavartak. Éjjel tudtak nagy rumlit csinálni, de csak néha, aztán egyszer csak elköltöztek maguktól. Hogy válaszoljak is a kérdésedre: jobb nem jut eszembe, mint az infrahangos riasztó. De csak akkor, ha nincs háziállatotok.
A kérdező hozzászólása: Amúgy semmi bajom nem lenne vele, de hétvégén kijátszotta a házõrzõt. A péntek éjjel mérlege szerint 23 tojó mínusz. Kettõ maradt életben, azok azóta rettegnek, látszik rajtuk, hogy remegnek a félelemtõl szegények... Ráadásul a 21 vérbe fagyott, lefejezett tetem sem volt felejthetõ látvány, ami szombat reggel fogadta a családot. Azt nem értem, hogy miért ölte le a többit is, ha elvitt kettõt magával vacsorának? Korábban próbálkoztunk rádióhullámokkal, de valószínûleg hozzászokhatott... Mivel lehetne még távol tartani?

Counter Strike 1.6-ban hogyan lehet bekapcsolni a USE gombot, hogyan lehet elérni, hogy a hostage kövessen?

Legjobb válasz: Hogy a hostage(túsz) kövessen, azt úgy tudod elérni, hogy célkeresztbe veszed (de nem lövöd le!XD), és nyomsz egy E betût.

Hogy a hostage(túsz) kövessen, azt úgy tudod elérni, hogy célkeresztbe veszed (de nem lövöd le!XD), és nyomsz egy E betût.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!