Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet elérni, hogy (846 db)

Matektanulás egyszerűen? Hogy lehet elérni, hogy lehet?

Legjobb válasz: Aki leírja és mûködik, azt felpontozom az egekbe!

Aki leírja és mûködik, azt felpontozom az egekbe!
nincs királyi út, gyakorolni kell sokat
nem magolni kell, hanem megpróbálni megérteni az anyagot, állítsd át az agyad a logikus gondolkodásra. a matekházidnak ne úgy állj neki, mintha pl. törit tanulnál. használd az agyad a tételek és definíciók helyett. persze fontosak az alapok: a szabályok, de ha érted magát a matekot akkor a szabályokat te magad is el tudod mondani a megértettek alapján. ha pedig felfogtad az anyagot, nagyon sokat gyakorolj, de ne úgy, hogy "erre a típusú példára még korábbról emlékszem és meg tudom oldani az elõzõ alapján", hanem vonatkoztass el a régiektõl, ne lapozz vissza, hanem küzdj, gondolkozz, és menni fog. sok sikert: egy 4-es matekos:)
eloszor is szerintem tisztazni kenne hogy milyen matekrol van szo vagyis egy alltalanos iskolas matekrol vagy egy egyetemi matekrol
A kérdező hozzászólása: középiskolai, emelt színtû matek.

Az iphoneomon facebook alkalmazást használok de a kiirásaimnál nem irja ki hogy iphone használatával. Hogy lehet elérni hogy kiirja?

Legjobb válasz: Sehogy, altalab azt irja ki hogy via iOS, vagy via mobile, nem mindegy neked hogy tudja-e a nagyerdemu hogy iPhone-t hasznalsz vagy valami mas szart? szerintem senki nem fog jobban szeretni ha latja hogy iphonerol nyomod a facebookot

Sehogy, altalab azt irja ki hogy via iOS, vagy via mobile, nem mindegy neked hogy tudja-e a nagyerdemu hogy iPhone-t hasznalsz vagy valami mas szart? szerintem senki nem fog jobban szeretni ha latja hogy iphonerol nyomod a facebookot
hogy létezhet ilyen felszines lény még a világon, pff szánalmas
ezaz..nem leszel tõle menõbb...egyébként legalább másfél-2 éve nem tesznek különbséget a telefonok között, kivéve a blackberry-nél meg a windows phone-nál. várj õszig, iOS 6-nál ha az integrált Facebook kliensen írsz ki valamit, akkor már "iOS használatával"-t fog kiírni.
A kérdező hozzászólása: Jolvan csak kiváncsi voltam rá különben se nekem kell hanem egyik barátomnak kell és nem én vagyok a felszínes hanem te vagy a bunkó!-.-
bocsi, nem állt szándékomban megbántani, csak magas a vérmérsékletem, mégegyszer neharagudj
hát te tényleg [email protected] vagy!

Hogyan lehet elérni, hogy Isten Igéje az ember életét, kapcsolatait megváltoztassa, igéknek hogy kell engedelmesekedni, hogy valóra váljanak?

Legjobb válasz: Két szó is fura a kérdésedben:"elérni", és "valóra váljanak". Egyrészt ezt nem lehet "elérni", mivel a hit kegyelembõl adatik Jézus Krisztus által. Egész egyszereûen csak higyj, és ezzel mindent elértél. A többi dolog - a változások - a hited gyümölcsei lesznek, amik abból adódnak majd hogy más szemmel látod majd magad és az embertársaidat, ezért alapjaiban változik meg a gondolkodásod és a viselkedésed. "valóra váljanak" - az igék nem varázsigék. Ehhez többet azt hiszem nem is kell hozzáfûznöm. :)

Két szó is fura a kérdésedben:"elérni", és "valóra váljanak". Egyrészt ezt nem lehet "elérni", mivel a hit kegyelembõl adatik Jézus Krisztus által. Egész egyszereûen csak higyj, és ezzel mindent elértél. A többi dolog - a változások - a hited gyümölcsei lesznek, amik abból adódnak majd hogy más szemmel látod majd magad és az embertársaidat, ezért alapjaiban változik meg a gondolkodásod és a viselkedésed. "valóra váljanak" - az igék nem varázsigék. Ehhez többet azt hiszem nem is kell hozzáfûznöm. :)
Ha megfelelõen olvasod (értem ez alatt, hogy vagy vele, hogy egy szimbólumokkal telezsúfolt írást tartasz a kezedben), akkor az ige megtanít élni, tûrni, szeretni, de legfõképp elfogadni. Most nem a vallásokról beszélek, nem tudom, de nem is a a lényeg, te melyik felekezethez tartozol, hanem maga a hit, és a másik ember feltétel nélküli elfogadása. Ha ezt az egyet meg tudod valósítani, a kapcsolataid is pozitív irányba fognak fejlõdni.
"Isten igeje!" Eloszor is az elmedet kell atitatni ezekkel, hogy aztan mar a gondolataid is tisztak legyenek. Az ige, az cselekedet. Tehat a gyakorlatban megkell tanulnod azt, hogy nem csak olvasod ezeket, hanem elsajatitod, errol szol Jezus tanitasa.
valóban, meg kell tartani a parancsolatokat, ehhez viszont ismerni kell azokat. és miként a gazdag ifjú, sokszor az sem elég, hisz õ gyermekkorától fogva ezt tette. Ima, ismeretszerzés, ismeretek alkalmazása. az etióp eunuchot juttatod eszembe: "érted is, amit olvasol?" kérdezte tõle fülöp.
Én kiírtam a bibliából azokat a részeket, amik arról szólnak, hogy mi Isten akarata, majd ezt követõen éveken keresztül, ebben gyakoroltam magam, vagyis igyekeztem Isten akarata szerint élni.1-2 év után megváltoztak (pozitívan) körülöttem a dolgok – nem kicsit, nagyon. Ha a biblia.hit.hu keresõjébe bepötyögöd az akarat szót – ez némileg megkönnyíti a keresést. Úgy engedelmeskedtem, hogy mindig és minden körülmények között a bibliát tekintettem fõ zsinórmértéknek. Ugyan könnyebb rossznak lenni, mint jónak, de megéri a fáradságot.
" Hogyan lehet elérni, hogy Isten Igéje az ember életét, kapcsolatait megváltoztassa" Alapos agymosással.
Aki tudományosan vagy mûvészileg képzett, annak nincs szüksége vallásra. Johann Wolfgang von Goethe Gyermekkoromban elszántam magam, Hogy szólok istennek, ha van. De nékem õ égõ csipkefenyérben Meg nem jelent, se borban és kenyérben, Hiába vártam sóvár-irigyen, Nem méltatott reá, hogy õt higgyem. Karinthy Frigyes Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhetõ, az az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes. Albert Einstein Az erkölcs alapjához tartozik, hogy... senkitõl se követeljük meg, hogy olyasmiben higgyen, amit nem lehet bebizonyítani, és ne hangoztassunk érthetetlen, a lehetséges tudás határain kívül esõ állításokat. Thomas Henry Huxley Tehát mélységesen vallásos voltam, de 12 éves koromban ennek hirtelen vége szakadt. Azáltal, hogy sok közismert tudományos könyvet olvastam, hamarosan arra a meggyõzõdésre jutottam, hogy sok bibliai történet nem lehet igaz. Ez a felismerés tett gyanakvóvá minden hatalommal szemben, és ez a hozzáállás egész életemet végigkíséri. Albert Einstein Az ember, aki alaposan meggyõzõdött az okság törvényének egyetemes mûködésérõl, egy pillanatra sem tudja elfogadni egy létezõ gondolatát, aki beleavatkozik az események folyamába. Számára nincs értelme a félelem vallásának, és ugyanilyen kicsi a társadalmi és erkölcsi vallásnak. Egy Isten, aki jutalmaz és büntet, elképzelhetetlen számára annál az egyszerû oknál fogva, mivel az emberi cselekedeteket külsõ és belsõ szükségletek határozzák meg, így Isten szemében az ember nem tehetõ felelõssé jobban, mint amennyire egy élettelen tárgy felelõs azokért a mozgásokért, amelyeket végez. (...) Egy ember erkölcsi magatartása rokonszenven, neveltetésen, szociális kapcsolatokon és szükségszerûségeken kell, hogy alapuljon; semmi vallásos alap nem szükséges. Albert Einstein


Counter Strike 1.6-ban hogyan lehet bekapcsolni a USE gombot, hogyan lehet elérni, hogy a hostage kövessen?

Legjobb válasz: Hogy a hostage(túsz) kövessen, azt úgy tudod elérni, hogy célkeresztbe veszed (de nem lövöd le!XD), és nyomsz egy E betût.

Hogy a hostage(túsz) kövessen, azt úgy tudod elérni, hogy célkeresztbe veszed (de nem lövöd le!XD), és nyomsz egy E betût.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :D

Hogyan lehet elérni, hogy a másik ne azonosítsa az adott problémáimat velem, hiszen nem vagyok egyenlő azokkal, nem én vagyok a probléma, és hogy elfogadjon, s meg is akarjon ismerni velük együtt?

..., ne pedig lelépjen, mert nem is hajlandó id?t áldozni az emberre, hogy megismerje? Bármilyen kapcsolatra értend?, baráti, társas... (A sors alakította szerencsétlenül és kegyetlenül az életem, amiben önhibán kívül most is sajnos nyakig vagyok, emiatt ez a kérdés és az emberek általános "hülye" hozzáállása miatt.)

Legjobb válasz: Szerintem nem tudsz mit tenni, csak magadat add...nem lehet ezt elérni sehogyan sem... Ha megvan "a szikra", legyen az baráti, vagy serelmi kapcsolat, akkor a másik emberségesen fog hozzád, és a problémádhoz is állni, de ha nincs meg, és nem kötõdik, akkor megette a fene, sajnos várnod kell, míg jön egy vki,akivel egy hullámhosszon vagytok, és képes "cipelni", és elviselni a problémáidat is... minden jót, remélem hamar társra lelsz!

Szerintem nem tudsz mit tenni, csak magadat add...nem lehet ezt elérni sehogyan sem... Ha megvan "a szikra", legyen az baráti, vagy serelmi kapcsolat, akkor a másik emberségesen fog hozzád, és a problémádhoz is állni, de ha nincs meg, és nem kötõdik, akkor megette a fene, sajnos várnod kell, míg jön egy vki, akivel egy hullámhosszon vagytok, és képes "cipelni", és elviselni a problémáidat is... minden jót, remélem hamar társra lelsz!
Sajnos ezt sehogyan sem tudod befolyásolni. Max annyi, h próbálj pozitivan hozzáállni az egészhez, legyél nyitott és reménykedj:) Mást nem tudsz...

Hogy lehet elérni hogy több orgazmusom is legyen egymás után?

Hüvelyi és csikló orgazmusra is képes vagyok, de hogy lehet elérni hogy többször is menjen?

Legjobb válasz: Mekkora problémád van. Ne haragudj. honnan tudnánk mi innen, a számítógép elõl, hogy te hogyan tudnád elérni? pontozz le, nekem már úgyis mindegy :)

Mekkora problémád van. Ne haragudj. honnan tudnánk mi innen, a számítógép elõl, hogy te hogyan tudnád elérni? pontozz le, nekem már úgyis mindegy :)
Gyakoroljátok a tantra-szexet, azzal lehetséges.
köszönöm a dicsérõ szavakat, talán azért érzem magam egy picivel "jobbnak" nálad, mert én nem sértegettelek, és nem is foglak, nem az én mûfajom. Remélem valaki tudni fogja helyetted, hogy hogyan tudnál többszörös multiorgazmust elérni. Sok sikert!
Hát a ha Neked ezek az adottságok megvannak akkor csak a fiun múlik :) . egyszerre izgassa a csiklódat és a G pontodat :) !
A kérdező hozzászólása: tanácsot vártam te idióta. nem azt h te nem tudod a géped elõl. kockafejû majom. ide azért írnak az emberek h ha kérdésük van adjanak választ vagy tanácsot. nem azt h mekkora problémád van meg bla bla... ember.térj már észhez. ennyire meg vagy keseredve. borzasztó.
Elõször is olvass utána. Szerintem az elõzõ is azért írta azt, mert neki semmilyen sincs, nekem sem , úgyhogy írigylem a problémádat én is, de tényleg, mert én egyszer sem megyek el, mentem el még soha.

Hogyan lehet egy foglalt pasit meghódítani? Hogyan lehet elérni, hogy engem válasszon?

Társkeresõn ismerkedtünk meg, gyanús, hogy foglalt, de nagyon akarom õt... Nem véleményeket kérek+ítélkezést. Köszönöm.

Legjobb válasz: Jó marketinggel. A jó marketing lényege pedig hogy nem vagy erkölcsileg támadható, de nem is véded magad vehemensen, mert az gyanút kelt. Erre pedig sajnos egy megoldás van: valamennyire engedned kell. Kockáztatnod kell, sokkal nagyobb mértékben, mint azt egyébként gondolnád. Ugyanis fel kell vállalnod, hogy esetleg nem téged választ. Nem folyamodhatsz trükkökhöz, gonosz módszerekhez, és nem lehet türelmetlen.

Jó marketinggel. A jó marketing lényege pedig hogy nem vagy erkölcsileg támadható, de nem is véded magad vehemensen, mert az gyanút kelt. Erre pedig sajnos egy megoldás van: valamennyire engedned kell. Kockáztatnod kell, sokkal nagyobb mértékben, mint azt egyébként gondolnád. Ugyanis fel kell vállalnod, hogy esetleg nem téged választ. Nem folyamodhatsz trükkökhöz, gonosz módszerekhez, és nem lehet türelmetlen.
szebb, fiatalabb, jobban keresõ és bevállalósabb szeretõ vagy, mint a jelenlegi és még jól is fõzöl. csupán csak ennyi kell hozzá.
Ha nõs, hagyd a fenébe! Nagyon kevés férfi hagyja ott önként a feleségét esetleg gyerekét. Nekik ugyanis tökéletesen megfelel a feleség plusz szeretõ felállás. Otthon fõznek rá, kimossák a szaros gatyáját stb. a szeretõtõl meg megkapja a szexben azt amit otthon nincs. Amelyik pasi meg otthagyja az asszonyt a szeretõ kedvéért, egy idõ után szépen visszakullog a családi fészekbe. Persze vannak kivételek. Ha csak élettársa van, akkor van esélyed. Jól írja az elõzõ. Légy szebb, jobb, ügyesebb mint a régi.
Szerinted etikus más kapcsolatát szétdúlni? Szerinted az rendben van, hogy elkezded csábítani, és megpróbálod szétverni az életüket? Ez a legelsõ kérdés amire válaszolnod kell, és nem nekünk, hanem magadnak.

Hogyan lehet elérni, hogy végigaludja az éjszaka nagy részét?

Egyedül nevelem a fiam és dolgoznom kell 1-2 hónapon belül. Most hat hónapos, igény szerint szoptatott csak anyatejes baba. Semmi bajom nem lenne azzal, hogy nem aludtam 2 óránál többet a születése óta a szoptatás miatt (ezt bírnám is csinálni tovább), de az utóbbi hetekben rászokott az éjszakai bohóckodásra, vagyis éjjelente 2-3 órákat eltöltök a visszaaltatással szopi után. Ha így kell dolgoznom, biztosan felcsavarodok az els? fára. Létezik esetleg valami nyugtató babáknak? Nappal egyáltalán nem alszik, nem az a baj, hogy kipihent estére. Germicid C-t ha adok neki mindennap, szintén nem t?nik jó megoldásnak, pedig attól félórán belül bealszik, mert nem fáj a foga se legalább. Vagy más is ezt csinálja?

Legjobb válasz: Próbálkoztál már vele, hogy a lehetõ legkésõbb etesd meg? Mondjuk 22.00 felé szopizzon. Lehet, hogy hamarabb éhes lesz, esetleg tápszerrel egészítsd ki az esti etetéseket.

Próbálkoztál már vele, hogy a lehetõ legkésõbb etesd meg? Mondjuk 22.00 felé szopizzon. Lehet, hogy hamarabb éhes lesz, esetleg tápszerrel egészítsd ki az esti etetéseket.
Én ajánlok egyet, bár egy kicsit drasztikusnak tûnik. Leteszed, beszélsz hozzá, majd kimész. Ha sír, vársz 1 percet, bemész hozzá, beszélsz nyugodt hangon 10-15 mp-ig (esetleg visszaadod a cumiját) és kimész (ne simizd). Utána 3 perc, majd 5 perc a várakozási idõ a bemenetel és megnyugtatás elõtt. Ez a sokat vitatott Aludj jól gyermekem címû könyv módszere. Én nemrég kezdtem el (igaz nem is nagyon hittem benne, de már én is fáradt voltam), az elsõ nap nagyon rossz volt, de kibírtuk. A második nap, 3x ébredt meg, de csak jelzett és elég volt 1x bemenni!! Majd a 3. napon végigaludta az éjszakát este 7-tõl reggel 6:45-ig, amikoris mosolyogva ébredt!!!!! Én ébresztettem fel 22:30-kor egy utolsó szopira, utána aludt tovább! A lényeg, hogy nem szabad ellágyulni, következetesnek kell lenni! Lehet, hogy most sokan megköveznek, de nem érdekel! Végre kipihent vagyok, és a gyermekem is az! Egyébként nálunk sem az volt a baj, hogy nem volt elég a tej (bár ért ilyen vád, hogy "biztos nem elég tápláló a tejem" - pff), egyszerûen csak egy "rossz" szokása volt felkelni (ami ellen a gyógyszer semmit sem ér), anya persze ugrott azonnal... Sok sikert! Ja, mi 5 hónaposak vagyunk

Van egy lemezlejátszóm amit egy laptopon keresztül szeretnék lejátszani de nem szól hogy lehet elérni hogy szóljon? Persze ha lehet, de úgy tudom lehet

Legjobb válasz: Várj elõsször kitaláljuk milyen lejátszó és milyen ki és bemenetek vannak rajta.

Várj elõsször kitaláljuk milyen lejátszó és milyen ki és bemenetek vannak rajta.
szevasz ! nekem tudnál segíteni skypen nevem dominik20011129
1.)Amelyik mappon akarsz vele játszani azoknak a .hof fájlait be kell másolni az ikarusodba. Ezt úgy tudod megcsinálni a legkönnyebben, hogy egy alap buszból, mint például a MAN SD 202-bõl kimásolgatod a .hof fájlait és belerakod abba a buszba, amelyikkel akarsz vele menni a pályán. Ezután már fel fognak szállni az utasok. 2.) A kormányt úgy tudod eltüntetni, hogy rá kattintasz bal egérgombbal 1x a kormány rúdjára és ekkor el tûnik. Utána már rá rakhatod a gyújtást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!