Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egyszerű, olcsó, és gyors (2 db)

Hogyan lehet finom, egyszerű, olcsó, és gyors sós muffint készíteni?

Legjobb válasz: Sajnos és nem tudok recepteket,de ezeken az oldalakon találsz. http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=167&cid=19151 http://muffin.web007.hu/ http://muffin.linkpark.hu/ http://www.lombikbaba.hu/index2.php?option=com_content&do_pd.. http://www.receptbazar.hu/?content=show&slavecat=S%F3s%20s%F..

Szép jó napot kedves Mujus! Nem tudjuk. Ha megvan a recept, kérlek oszd meg velünk. Üdv.
Szeva Mujus, mi a pálya?:DSajnos nem tudom én se, hogy kell csalánsört fõzni, sõt még nem is hallottam csalánsörröl.., ezt kapd ki!:) De én is kiváncsian várom, ha valaki rátalál, vagy esetleg Te is rábukkansz közben a receptjére! Nah csokoládés palacsinta!:)
kedves Mujus! az interneten rátaláltam a receptre! remélem most már meg lesz oldva a probléma.:) Íme: http://www.gyogynovenyek.gportal.hu/gindex.php?pg=309299&nid.. Üdvözlettel, egyik Gyakori kérdések:)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:09 Mujus nevében is köszi!:) ezt sztem itthon is ellehetne késziteni, csak kéne valami bazi nagy lábos..
szívesen:) remélem majd ízesebbre sikerül, mint mujusé..:)
A kérdező hozzászólása: Köszi de ezt már én is tudtam másik kellene de azért köszi
Szerintem a párlást rontottad el! (már ha pároltál) Közben hozzá kell adni egy kis eukaliptuszt!
a receptben 36 lt víz van, mi a rosseb lesz abból? üstben kell fõzni, vagy bográcsban ? elég fura recept....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!