Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egyszerű, olcsó, és (3 db)

Szép jó napot kedves Mujus! Nem tudjuk. Ha megvan a recept, kérlek oszd meg velünk. Üdv.
Szeva Mujus, mi a pálya?:DSajnos nem tudom én se, hogy kell csalánsört fõzni, sõt még nem is hallottam csalánsörröl.., ezt kapd ki!:) De én is kiváncsian várom, ha valaki rátalál, vagy esetleg Te is rábukkansz közben a receptjére! Nah csokoládés palacsinta!:)
kedves Mujus! az interneten rátaláltam a receptre! remélem most már meg lesz oldva a probléma.:) Íme: http://www.gyogynovenyek.gportal.hu/gindex.php?pg=309299&nid.. Üdvözlettel, egyik Gyakori kérdések:)
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:09 Mujus nevében is köszi!:) ezt sztem itthon is ellehetne késziteni, csak kéne valami bazi nagy lábos..
szívesen:) remélem majd ízesebbre sikerül, mint mujusé..:)
A kérdező hozzászólása: Köszi de ezt már én is tudtam másik kellene de azért köszi
Szerintem a párlást rontottad el! (már ha pároltál) Közben hozzá kell adni egy kis eukaliptuszt!
a receptben 36 lt víz van, mi a rosseb lesz abból? üstben kell fõzni, vagy bográcsban ? elég fura recept....

Fehér fal hibáit javítani és festeni hogy lehet egyszerűen és olcsón, hogy észrevétlen legyen?

Legjobb válasz: Attól függ mi a hiba, ha csak némi penész, akkor virágpermetezõbe hipó, és le kell fújni Ha fel van puposodva meg salétromos akkor azt le kell kaparni és kihuzni glettel. Repedéseket szintén elég kihuzni glettel aztán amivel elõtte le lett festve utánna azzal ráfesteni.

Attól függ mi a hiba, ha csak némi penész, akkor virágpermetezõbe hipó, és le kell fújni Ha fel van puposodva meg salétromos akkor azt le kell kaparni és kihuzni glettel. Repedéseket szintén elég kihuzni glettel aztán amivel elõtte le lett festve utánna azzal ráfesteni.
ha koszos, iskolai fehér krétával el lehet fedni a meszelést. a kréta is mész. ezt a napokban hallottam
Szia! Nézd meg ennek a fickónak a videóit youtube-on, hátha tud segíteni! http://www.youtube.com/watch?v=Qxfd5zzRqFE

Hogyan lehet finom, egyszerű, olcsó, és gyors sós muffint készíteni?

Legjobb válasz: Sajnos és nem tudok recepteket,de ezeken az oldalakon találsz. http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=167&cid=19151 http://muffin.web007.hu/ http://muffin.linkpark.hu/ http://www.lombikbaba.hu/index2.php?option=com_content&do_pd.. http://www.receptbazar.hu/?content=show&slavecat=S%F3s%20s%F..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!