Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egyszerű, (511 db)

Hogy lehet egyszerűen videót készíteni egyszerűen és feltölteni youtubéra a videót freemail fiókkal?

Legjobb válasz: Videót felvenni tudsz: Bandicam, Fraps.... stb. Feltölteni: Regisztrálsz és ott van hogy feltöltés. Freemail fiókkal nem hinném hozz létre egy gmail fiókot.

Videót felvenni tudsz: Bandicam, Fraps.... stb. Feltölteni: Regisztrálsz és ott van hogy feltöltés. Freemail fiókkal nem hinném hozz létre egy gmail fiókot.
én az mp3tag nevû progit szoktam használni. http://www.mp3tag.de/en/

6, 5 hós babának lehet adni rizst? Hogyan lehet egyszeruen elkészíteni?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy nem lehet még adni. nagyon fog és elég nehéz (azt mondják). Kisfiam 7,5 hós körüli lehetett mikor elõször kapott - rizspépet, aztán olyan rizsest ami üveges. Így szereti, jól pépesített. Elkészíteni úgy lehet, hogy jól megfõzöd a rizst, aztán leszûröd és lepépesíted amennyire csak tudod. Esetleg csinálhatsz tejberizst anyatejbõl (ha van).

én úgy tudom, hogy nem lehet még adni. nagyon fog és elég nehéz (azt mondják). Kisfiam 7, 5 hós körüli lehetett mikor elõször kapott - rizspépet, aztán olyan rizsest ami üveges. Így szereti, jól pépesített. Elkészíteni úgy lehet, hogy jól megfõzöd a rizst, aztán leszûröd és lepépesíted amennyire csak tudod. Esetleg csinálhatsz tejberizst anyatejbõl (ha van).
Igen, adhatsz. Legegyszerûbb, ha instant rizspelyhet veszel, ahhoz csak meleg vizet kell önteni és elkeverni. Ha sima rizst fõzöl, 1 egységnyi rizshez 2 egységnyi vizet öntesz, puhára fõzöd és pépesíted. Ne sózd meg, fölösleges!
Babám most 5 hós, 2 hete a doktor néni írta fel receptre (bár recept nélkül is kapható) a rízspépet. Nagyon egyszerû az elkészítése, sztem érdemes lenne kipróbálnod elõször ezt. Ha szereti, utána te is nyugodtan fõzhetsz neki.
5 hósan mi is ettünk, céklával.Semmi probléma nem volt.Egészséges is.Adj nyugodtan.


Sharepointtal készítette weboldalt hogy lehet egyszerűen és ingyen feltölteni a hálóra? (próbáltam pár ingyenes tárhelyet de nem tudtam eligazodni)

Legjobb válasz: FTP-n :) Lehet érdemes lenne a szolgáltatóval elõtte egyezteteni, hogy mit szól a dologhoz :)

FTP-n :) Lehet érdemes lenne a szolgáltatóval elõtte egyezteteni, hogy mit szól a dologhoz :)

Hogyan lehet egyszerűen megtanulni kézen állni/járni?

Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: elõször is falnál kell próbálkozni és egyre jobban fog menni. Néha eljöhetsz a faltol és akkor úgy próbáld meg. Ha ezek sikerültek és már biztossan álsz kézen. Akkor erõsitsed magad fekvõkkel vagy kondi terem mindegy. És akkor meg lehet próbálni az erõ kézen állásokat. Az olyan, hogy te nyomod ki magad és semmi lendület nincs benne. A kézen állást meg csak gyakorolni kell majd.

elõször is falnál kell próbálkozni és egyre jobban fog menni. Néha eljöhetsz a faltol és akkor úgy próbáld meg. Ha ezek sikerültek és már biztossan álsz kézen. Akkor erõsitsed magad fekvõkkel vagy kondi terem mindegy. És akkor meg lehet próbálni az erõ kézen állásokat. Az olyan, hogy te nyomod ki magad és semmi lendület nincs benne. A kézen állást meg csak gyakorolni kell majd.
Egyet értek az elõzõvel, de a falnál vagy akkor úgy csináld h ne érj hozzá a falhoz teljesen, egy kicsit messzebb legyen a kezed és elõször engedd neki a lábad a falnak, majd kicsit lökd el magad úgy h egyenesen állj, majd vissza és ezt ismételgesd, így rá fogsz érezni.
Sok-sok gyakorlat kell hozzá. Én 2 évig akrobatikáztam. Nekem 1 év után sikerült. Aztán nem csináltam és kijöttem a gyakorlatból. Bár nekem gyenge a csuklóm úgyhogy azért sem tudtam gyorsan elsajátítani. GYAKOROLNI KELL!! SOKAT. Sok sikert. 14/L Nora válasza
Jajj elõzõ vagyok. Az is fontos, hogy elõtte melegíts be. Karod, CSUKLÓD, derekad. Mert elég komoly sérüléseket szerezhetsz. Nora . :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Enyves festéket hogyan lehet egyszerűen eltávolítani a falról?

A diszperzit nem marad meg így a falon. :-(

Legjobb válasz: Egyszerûen sehogy. Forró vízzel mosd a falat, az meglazítja, utána neki lehet esni spaklival. De nagy szívásra készülj fel :S

Egyszerûen sehogy. Forró vízzel mosd a falat, az meglazítja, utána neki lehet esni spaklival. De nagy szívásra készülj fel :S
Ahogy elõttem mondják, jól be kell itatni a falat vízzel, ehhez használhatsz pl. meszelõt is, de néha elõfordul, hogy hátipermetezõvel porítják a vizet a falra, ha beszívta akkor pedig indulhat a szopóroller a spaklival és lehet kaparni amíg az összes réteg enyves festék le nem jön, de azért néha elõfordul, hogy könnyen lejön, az esetek mintegy 5-10 %-ában :)

Hogyan lehet egyszerűen verset tanulni?

Legjobb válasz: Hát kinek mi az egyszerû. :D Nekem az, ha felolvasok magamnak hangosan egy versszakot, majd felmondom párszor, aztán a következõt és végén az egészet egybe. De másnak az jön be, ha fölmondja mp3-ra, és lejátssza magának sokszor. Ha van esetleg megzenésített változata a versnek, vagy egy népdal, aminek a dallamára lehet énekelni, az nagyon jó, zenével sokkal könnyebb megtanulni.

Hát kinek mi az egyszerû. :D Nekem az, ha felolvasok magamnak hangosan egy versszakot, majd felmondom párszor, aztán a következõt és végén az egészet egybe. De másnak az jön be, ha fölmondja mp3-ra, és lejátssza magának sokszor. Ha van esetleg megzenésített változata a versnek, vagy egy népdal, aminek a dallamára lehet énekelni, az nagyon jó, zenével sokkal könnyebb megtanulni.
A másik verzió (bár ez a vers tartalmának nehézségétõl is függ), hogy elképzeled a verset, vagyis minden soráról kialakítasz magadban egy képet, ami majd eszedbe jut.
Én is mindig szakaszonként tanulom. Így elég gyorsan megy és sok támpontod lesz ha elakadnál. A zenés megközelítés is nagyon jó. Pl. József Attila versei Agnes Vanila által könnyen megtanulhatóak, hiszen egy dalszöveg is milyen könnyen bekúszik a fülünkbe! :)
Én ha egy nehezebb vers van rajzolok hozzá. Minden szóhoz. Úgy sokkal könnyebb megjegyeznem.

Hogyan lehet egyszerűen megtanítani a babát kanállal enni és pohárból inni? (13 hós)

Legjobb válasz: Az én fiam már 25 hónapos, de kanállal még mindig nem tud igazán enni. A hangulatától függ hogyan sikerül. :) Pohárból viszont már 1 évesen tudott inni. Ezt úgy sikerült kivitelezni, hogy beállítottam a fürdõkádba és a kezébe adtam egy mûanyag poharat. Igazából arra akartam megtanítani, hogy hogyan köpje ki a vizet fogmosás után, de nagyon szépen megtanulta lenyelni. :) Ott legalább nem volt gond, hogy magára önti. Elõtte már ivott pohárból úgy hogy én tartottam neki.

Az én fiam már 25 hónapos, de kanállal még mindig nem tud igazán enni. A hangulatától függ hogyan sikerül. :) Pohárból viszont már 1 évesen tudott inni. Ezt úgy sikerült kivitelezni, hogy beállítottam a fürdõkádba és a kezébe adtam egy mûanyag poharat. Igazából arra akartam megtanítani, hogy hogyan köpje ki a vizet fogmosás után, de nagyon szépen megtanulta lenyelni. :) Ott legalább nem volt gond, hogy magára önti. Elõtte már ivott pohárból úgy hogy én tartottam neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :-)
A lehetõséget kell biztosítani a gyakorlásra. És ha sokat gyakorolta, szépen ki fog alakulni. Direkte megtanítani nem lehet, szerintem, ha még nem partner hozzá. Ez a fürdõkádas ötlet nagyon tetszik! :-)
A pohárból ivást mi is a fürdõkádban tanítottuk meg neki. Kapott õ is mûa. poharat, meg fogkefét, maga rágta a fogkeféjét, aztán öblített, persze õ sem köpte ki, lenyelte a vizet. Kanállal még az enyém sem tud rendesen enni (17 hónapos), de villával már elég ügyes. Én elõször sült virslit adtam neki, azt szereti is és elég könnyen felszúrható a villára, azóta szépen eszik villával, néha fordítva rakja a szájába, lefelé fordítja, így minden az ölébe hull... de türelmes vagyok. Most már minden evésnél kikéri magának ha etetni akarom, csak õ foghatj a villáját, kanalát, de van egy nálam is, hogy haladjunk is az evéssel.
mit értesz egyszerû alatt? gyakorlás kérdése, nem 2 nap alatt alakul ki. nálunk amúgy úgy ment, hogy 6hós korától csak pohárból kapott vizet, cumisüveget nem látott soha. 1 éves korára már tudott belõle inni rendesen. kb. 16 hós korától önmagát itatja. a kanalazás 16 hós korától érdeklil szintén, ez egyszerûbb volt így, mert nem volt sok maszatolás, már ekkor viszonylag gye svolt. a levessel voltak gondok, de már azt is egész jól eszi. de hát gyakorolni kell sokat. :) 22 hónapos múlt
Az én babám 20 hónapos két kanállal eszünk mert egyedül nem megy, pohárból még egész picivolt szinte uj szülött mikor már itattam!
A kérdező hozzászólása: Utolsó: itatni én is tudom... Önállóan gondoltam inni.

Hogyan lehet egyszerűen és biztosan vetkőzés nélkül a neten pénzt keresni?

Legjobb válasz: Indítasz egy blogot vagy egy weboldalt (lehetõleg valami nagyon érdekes témával kapcsolatosat ) vársz 1-2 hónapot és elõbb utóbb ha nagy lessz a látogatottság megkereshetsz oldalakat (vagy õk keresnek meg) és kirakhatod a bannerüket mondjuk havi (5000-50ezer forintért) [[[[A Myvip ha jó tudom heti 500-1000.000ft-ot is elkér egy kisebb bannerért is.]]]]]] Példák: Valamilyen nagyon undorító vagy sexxel kapcsolatos blog. Torrent oldal (igaz ehhez kell egy kis tõke is mert a szerver nem olcsó) Vagy sms warez oldal :)

Indítasz egy blogot vagy egy weboldalt (lehetõleg valami nagyon érdekes témával kapcsolatosat ) vársz 1-2 hónapot és elõbb utóbb ha nagy lessz a látogatottság megkereshetsz oldalakat (vagy õk keresnek meg) és kirakhatod a bannerüket mondjuk havi (5000-50ezer forintért) [[[[A Myvip ha jó tudom heti 500-1000.000ft-ot is elkér egy kisebb bannerért is.]]]]]] Példák: Valamilyen nagyon undorító vagy sexxel kapcsolatos blog. Torrent oldal (igaz ehhez kell egy kis tõke is mert a szerver nem olcsó) Vagy sms warez oldal :)
nem kell ilyen módon pénzt szerezni
Hello Ptc oldalakkal. Jól kell csinálni és fizetnek. Az idõ teltével egyre nagyobb jövedelemhez juthatsz. Nekem már sikerült, de még mindig csinálom, és küldik is a pénzt. Ha érdekel irj és küldök linkeket fizetõ oldalakról. Ha kell segítek is: [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!