Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy webcímet (9 db)

Hogyan lehet belinkelni egy webcímet?

Úgy,hogy aztán elég legyen csak rákattintani és bejön az oldal.

Legjobb válasz: válaszba egyszerûen beírod a linket és voálá kérdésbe nem hiszem hogy lehet

válaszba egyszerûen beírod a linket és voálá kérdésbe nem hiszem hogy lehet
1. kijelölöd a címet-->aztán lenyomod a Ctrl és a C gombot egyszerre 2. ahova be szeretbnég illeszteni lenyomod a Ctrl és a v gombot. pl: http://www.startlap.hu/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
úgyérted ide?
A kérdező hozzászólása: Például igen, ide.

HELP Hogy lehet kikapcsolni azt, hogyha fent a webcím helyére beírok egy betűt, ne adjon be rá találatokat és a leggyakrabban megkeresett oldalakat?

Már megpróbáltam mindenhol de sehol sem találom, valaki segítene? :)

Legjobb válasz: Böngészési elõzmények törlése, privát böngészési mód bekapcsolása (firefoxnál), ill. beállítani, hogy a címsáv használatakor ne jelenjen meg semmi.

Böngészési elõzmények törlése, privát böngészési mód bekapcsolása (firefoxnál), ill. beállítani, hogy a címsáv használatakor ne jelenjen meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Google Chrome-om van
Azt nem használok, de a beállításaiban keress ezekhez hasonlóakat!
A kérdező hozzászólása: Kerestem mindenhol, de bármit tiltottam le még mindig kiírja az oldalakat, szóval nincs ötletem :S
töröld az összes elõzményt és ha továbbra se akarsz ilyeneket akkor privát böngészésre menjél..
Én most átnéztem az összes beállítást és mindent ami ilyesmit jelent (hogy böngészõsor kiegészítése) kinyomtam és így is kiegészíti... Szerintem lehetetlen, ha csak nincs hozzá valami frankó kis bõvítmény. ;)
A kérdező hozzászólása: Én is kinyomtam mindent amit csak lehet és mégis ott vannak. Baromi idegesítõ, de látom nem csak én nem találom hogy hol lehet :/

Hogy lehet azt csinalni, hogy pl. Felveszek egy jatekrol videót és közbe ott valameik sarokba ottvan hogy közbe jatszok vele . Ezt webcammal kell felvenni? Herbynek a gameplay videok nagy reszeben ugyvan felvéve"!

Ezt hogy kell csinalni????

Legjobb válasz: Hát a fogalmazás nem semmi Én sem tudom mit akarsz. Gameplayt felvenni? Hypercam 3 tud ilyet és gyorsbillentyûkkel vezérelheted miközben fullscreen -ben játszol.

Hát a fogalmazás nem semmi Én sem tudom mit akarsz. Gameplayt felvenni? Hypercam 3 tud ilyet és gyorsbillentyûkkel vezérelheted miközben fullscreen -ben játszol.
Frapsel veszed fel a játékot.Úgy veszed fel magad hogy külön kamerával vagy webcammal.Webcamhoz találsz programokat a neten.

Hogy lehet számitógéppel fényképezni? Mármint h csinálni egy képet pl msnezés közben úgy h bevan kapcsolva a webcam? Remélem értitek.

Legjobb válasz: Ha letöltöd a Photoscape nevezetû progtamot, akkor a menüjébe ott van hogy képernyõmentés..arra katt és kész is vagy.

Ha letöltöd a Photoscape nevezetû progtamot, akkor a menüjébe ott van hogy képernyõmentés..arra katt és kész is vagy.

Kellene nekem egy megfigyelo kamera. Olcsoob variacio. Esetleg Webcamm is megfelelne, csak hogyan lehet a kapcsolatot megcsinalni a webcam es a Pc kozott? Ha a tavolsag kb 5 km

Legjobb válasz: 1.nem olcsó 2.veszel 1 Ip.kamerát,az adott helyen legyen internet hozzáférés+áramforrás a kamera tápjának. 3.ha minden konfigurálás oké akkor nézheted otthon v.bár melyik pc-rõl esetleg mobilról is a képet.

1.nem olcsó 2.veszel 1 Ip.kamerát, az adott helyen legyen internet hozzáférés+áramforrás a kamera tápjának. 3.ha minden konfigurálás oké akkor nézheted otthon v.bár melyik pc-rõl esetleg mobilról is a képet.
14 éves, vagyis a fiatalkorú kortól.A 18 éves korlát a pornózásra vonatkozik, meg az újságban való meztelen szereplésre.
14-tõl mehet BTK. szerint (elõtte is, mert ugye papíron lopni sem szabad, azt mégis)
14 felett lehet a lányokkal ágyba bújni.
Lányokkal is és fiúkkal is. Pár éve elrörölték a megkülönböztetést. Kérdezõ: a "beleegyezési korhatár"-ra keress rá. Már ide is linkeltem egy wikipediast anno. Joxabályt nem tudok, azt majd Helmet :)
14 évtõl de csak ha a fiú sincs még 18 éves.Ha igen akkor az kiskorú megrontásának számít.(törvényesen) De szerintem ha mindketten igazán érettnek érzitek hozzá magatokat csak akkor tedd meg.Én 16 voltam a barátom 18 mikor elsõnek szexeltem.Ha bármit meg akarsz tudni kérdezz csak nyugodtan!Szívesen válaszolok neked.
14:37: Amit állítasz, az konkrétan nem felel meg a valóságnak. A valóság: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV#..

Kaptunk egy használt webcamot, az én gépemen működött, de az anyuén azt írja ki amikor bedugja, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni! Mi lehet a gond?

Hiába van telepítve a driver, egyáltalán nem ismeri fel, de a kis lámpácska világít a kamerán. Mindkett?nknek xp van. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! Canyon Wcam21 a tipusa. Sp2-es az xp. Kipróbáljuk azt, amit írtál, remélem sikerül!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Canyon Wcam21 a tipusa. Sp2-es az xp. Kipróbáljuk azt, amit írtál, remélem sikerül!
A kérdező hozzászólása: És azt hol találom: hardver hozzáadása?
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap este 2-szer is felismerte anyunak, mûködött is, utána egyáltalán nem, ma reggel sem :(
itt találod meg: Start menü=> beállítások=> vezérlõpult => hardver hozzáadása drivert innen tudsz letölteni: http://driverscollection.com/?file_cid=38933657235e3c97b0878.. beírod a képen látható számokat, betüket, majd download.

Hol lehet samsung corby s3650 -re olyan hátteret találni, ami 3 kép van egymás mellet? mert találtam jó képeket de mikor beálítottam háttérnek akkor az egészet felnagyította ugy hogy az egész kép egy folt volt. aki tud ien oldit az webcimet is adjon

Legjobb válasz: Igen azért nagyította ki mert nem ott kell beállítani. Hanem menü... beállítások....kijelzõ és világítás.... háttérkép.... és ott kell kiválasztanod a 3 egymás mellett levõ képet.

Igen azért nagyította ki mert nem ott kell beállítani. Hanem menü... beállítások....kijelzõ és világítás.... háttérkép.... és ott kell kiválasztanod a 3 egymás mellett levõ képet.
nekem nem vágja szét a képet hanem egyet betesz középre a többi meg fekete/üres marad...
Mondjuk ez benne elég izé dolog. Én is akkartam olyan háttérképet betenni amit én fényképeztem pl: egy arc portré. De azt is sajna 3 felé elvágta. Kár, hogy pl nem lehet megoldani úgy ezt a mobilon, hogy fényképezek 3 különféle képet és azt 3 külön képként lehet egymás mellé beállítani háttérképnek. De így, hogy ki akkarom tenni mobilra pl: a barátom fényképét háttérképnek és az egyik kép a barátom bal szemöldöke, középen a szeme, szája és az orra, harmadik kép meg a jobb szemöldöke. Ez így nem jó! :(
úgy is tudsz csinálni, hogy töltesz le külön-külön 3db olyan képet, melyeknek oldalai a Corbyhoz vannak állítva. aztán fogod magad, és paint-tel egymás mellé rakod õket. ennyire egszerû:D
A kérdező hozzászólása: és hogyan? picasám nekem is van de sosem tudok ilyeneket csinálni :D
Én mondjuk szerkesztettem a picasaval saját képet... :D
A kérdező hozzászólása: Igaza volt az utolsó válaszolónak. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: találtam zip fájlokat és sikerült 3 as képeket találnom a googleba. triple wallapaper :D:D
Szia! Nekem is corbym van. Elõször is mielõtt beállítasz egy hátteret megjelenik a kép ami körül van egy keret. A keretre rá kell nyomni és széthúzni addig amíg teljesen nem lesz bent a keretben a kép. Ha olyan hátteret akarsz ami 3 képbõl áll akkor vagy szerkesztened kell vagy letöltened pénzért.
A kérdező hozzászólása: azt tudom hogy ott kell beállítani azt a képet ami eleve a telón volt. olyan kép nincs is ami jó lenne a telóra
A kérdező hozzászólása: de ha ott állítom be akor is elnagyítja a képet..szval..
A kérdező hozzászólása: igen beteszi középre amikor a képet beállítjuk, akkor megjelenik a képen egy négyzet. azt kell szíthúzni úgy hogy benne legyen a keretbe a kép és akkor ennyi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!