Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy videót (269 db)

Hogyan lehet egy videót megforditani PC-n? Telefonnal felszedtem egy videót, és betöltöttem a gépbe. A videó fejlábbal van, hogyan lehetne megforditani?

nincs videóra olyan funkció mint ami a képekre van a legötbb képszerkeszt?be?

Legjobb válasz: movie maker

movie maker

Hogyan lehet egy videót felszeletelni, úgy hogy . Rar fájlban legyen?

Olyanra gondolok, ahogy szoktak lenni a filmek is, hogy pl. egy film fel van bontva 20 részre(film01.rar, film02.rar,...), és amikor ki akarod bontani, összerakja neked...tehát milyen programmal lehet ezt megcsinálni és hogyan?? esetleg lehet winrar-ral is, és azt hogyan??

Legjobb válasz: Ha van Winrar a gépen, akkor a legegyszerûbben jobb gomb a fájl(ok)ra és/vagy mappá(k)ra és kattints a "Hozzáadás az archívumhoz..."-ra. A felugró ablakban az "Általános" fülön a bal alsó sarokban meg tudod adni, hogy mekkora darabokba csomagolja a fájlt. Összeillesztésnél csak klikk az egyikre. A másik lehetõség a Total Commander. Kiválasztod a fájlt, majd a Fájl menüpontban a Fájldarabolást és megadod a kívánt méretet. A végén készít egy .crc kiterjesztésû fájlt is. Erre kattintva összerakja a darabokat. Ha a .crc nincs meg, akkor válaszd ki a .001 kiterjesztésû fájlt és kattints a Fájl->Fájlegyesítést menüpontra és így is összerakja.

Ha van Winrar a gépen, akkor a legegyszerûbben jobb gomb a fájl(ok)ra és/vagy mappá(k)ra és kattints a "Hozzáadás az archívumhoz..."-ra. A felugró ablakban az "Általános" fülön a bal alsó sarokban meg tudod adni, hogy mekkora darabokba csomagolja a fájlt. Összeillesztésnél csak klikk az egyikre. A másik lehetõség a Total Commander. Kiválasztod a fájlt, majd a Fájl menüpontban a Fájldarabolást és megadod a kívánt méretet. A végén készít egy .crc kiterjesztésû fájlt is. Erre kattintva összerakja a darabokat. Ha a .crc nincs meg, akkor válaszd ki a .001 kiterjesztésû fájlt és kattints a Fájl->Fájlegyesítést menüpontra és így is összerakja.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, ment a zöld kéz
DVD Video Soft: Free Youtube Downloader
Firefoxhoz telepítsd a Video Downloadhelper kiegészítõt! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloa..
Itt: http://www.savevid.com/ Kell hozzá JAVA.


Youtubon hogy lehet egy videót letörölni egy lejátszási listáról?

Amíg alul egy sáv volt addig ki tudtam törölni,de amióta oldalt vannak a videók,azóta nem tudom... :(

Hogyan lehet egy videót úgy tömöríteni, hogy kevesebb helyet foglaljon?

Egyáltalán lehet?

Legjobb válasz: FormatFactory. A kimenet beállításainál állítsd lejjebb a minõséget, természetesen ez minõségromlással jár, ha anélkül szeretnéd, akkor tömörítsd rar-ba, 7zip-be, persze így nem lesz azonnal nézhetõ, és viszonylag kicsi lesz a tömörítés mértéke.

FormatFactory. A kimenet beállításainál állítsd lejjebb a minõséget, természetesen ez minõségromlással jár, ha anélkül szeretnéd, akkor tömörítsd rar-ba, 7zip-be, persze így nem lesz azonnal nézhetõ, és viszonylag kicsi lesz a tömörítés mértéke.
A rar, zip felesleges, nem tömörít már rajta semmit.

Hogyan lehet egy videót átméretezni?

letöltök egy vidit és azt szeretném átmértezni 640x360ba SOS

Legjobb válasz: Ezzel a programmal és töltsd le a másikat is nagyon megéri ráadásul ingyenes. ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Ezzel a programmal és töltsd le a másikat is nagyon megéri ráadásul ingyenes. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.

Hogy lehet egy videót 480p-ből 720p-be vagy 1080p-be konvertálni?

Milyen programmal lehet? Vagy esetleg, hogy lehet ezt megcsinálni?

Legjobb válasz: Ha nincs 1080p felvételed, akkor sosem lesz 1080p, max konvertálod, de ugyanaz lesz.

Ha nincs 1080p felvételed, akkor sosem lesz 1080p, max konvertálod, de ugyanaz lesz.
sehogy...egy szar videóból nem tudsz jó minõségût csinálni...ez olyan mintha 100 ft-ból akarnál egy progival 3000-ret konvertálni :D...
áttudod konvertálni sony vegassal, after effects-el, de a minõség nem fog változni, csupán parasztvakításnak lesz jó az 1080 péééé
Igazából meg tudod csinálni, hogy a filmednek legyen 1080 sora, de a képminõség nem lesz jobb; olyan lesz, mintha simán széthúznád a képet, csak kb 10szer akkora lesz a fájl mérete. Szóval nem sok értelme van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A zöld kezek mentek! :)

Hogyan lehet egy videót képekké kockázni?

Milyen programmal és azon belül hogy??Légyszi minél részletesebben mert nem igazán vagyok szakért? ezen a téren. köszi^^

Legjobb válasz: uhh nagyon köszi:D

A kérdező hozzászólása: uhh nagyon köszi:D
A kérdező hozzászólása: sajnos nem sikerült megnyitnom a videót segítséggel sem:SS ugyhogy ha valakinek van még ötlete akkor várom:)

Hogy lehet egy videót facebookról leölteni?

Legjobb válasz: Milyen böngészõt használsz?

Milyen böngészõt használsz?
A kérdező hozzászólása: Google chrome
Menü>eszközök>bõvítmények Alul van, hogy "bõvítmények letöltése" Keresésbe beütöd FVD Video Downloader Hozzáadva Feltelepíti , a jobb felsõ sarokban megjelenik egy kék ikon. Ha le akarsz tölteni erre rákattintasz. megjelenik egy ablak. Most rámész a facebookra és elindítod a videót. Jobb klikk copy video URL. átmész a megnyitott ablakra. URL beillesztés, elkezd dolgozni, majd megjelenik egy másik ablak. Ott mindent meg tudsz adni, hogy akarod letölteni, és hova

Haditechnika folyóirat archívuma hol elérhető? Illetve hogyan lehet egy vidéki halandónak elérni a cikkeket?

Az említett szaklap 1994/3. számából lenne szükségem egy cikkre (Bak József: A szomszédos államok flottillái)

Legjobb válasz: az archive.org oldalon jó pár cikk megtalálható a fenti címen, de a képanyag sajnos abszolút elveszett

az archive.org oldalon jó pár cikk megtalálható a fenti címen, de a képanyag sajnos abszolút elveszett
nekem megvan, beszkennelem; írj privátban egy ímélcímet, ahová elküldhetem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!