Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy régi ismerőst (9 db)

Facebook-on hogyan lehet egy régen letiltott embert újra bejelölni ismerőskén?

Amikor kikeresem a nevét, nem hozza be, csak csupa ismeretlen embert

Legjobb válasz: Ha letiltottad akkor old fel a tiltást elõbb... itt: http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy§ion=block&..

Ha letiltottad akkor old fel a tiltást elõbb... itt: http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy§ion=block&..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Hogyan lehet befűzni egy régi ismerőst?

Nos az illet? az egyik haverom régi ismr?se aki történetesen egy lány akivel mindössze egyszer találkoztam két éve Szeptemberben. Ekkor voltunk 4-en(?, én meg a két haverom), s sajnos ekkor volt egy súlyos vita, amir?l a haverom tehetett, de sajnos a lányon csattant az ostor. Ezután nem volt semmi, aztán egy éve ? bejelölt engem MyVip-en, majd késb? néhány hónap múlva én is felvettem IWIW-re. Mostanában valamiért nagyon megtetszett, s gondolkodtam hogy írok neki hogy hogy van stb., csak hát nem tudom hogy hogy venné, márcsak amiatt a régi balhé miatt meg... Szóval nem tudom, hogy jó ötlet-e ez az el?bbi? Vagy van más megoldás?

Legjobb válasz: Figyelj, mint írtad, õ vett fel myvip-re, ez már fél siker. Legalább emlékszik rád! :) Szerintem próbálj meg írni egy kedves levelet, hogy mi újság feléje, rég hallottál róla, akármi. Lehet, hogy a vitára már nem is "emlékszik"... Egy próbát mindenképpen megér! Sok sikert! :)

Figyelj, mint írtad, õ vett fel myvip-re, ez már fél siker. Legalább emlékszik rád! :) Szerintem próbálj meg írni egy kedves levelet, hogy mi újság feléje, rég hallottál róla, akármi. Lehet, hogy a vitára már nem is "emlékszik"... Egy próbát mindenképpen megér! Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Oké..Bár egy ici-picit tartok tõle hogy azért jelölt meg mert emlékszik rám mint régi ismerõsre, s onnan emlékszik rám hogy volt az a balhé, de....de gondolkodjunk pozitívan:D, s tényleg köszi a jó tanácsot! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg már az els lpés bejött, de most mit tegyek? :S : örült e levelemnek, õp is kérdezte hogy mi van velem, írtam én is hogy velem mi van, már el is olvasta a levelet, de nem írt vissza! Remélem nem vágta le hogy mi vanb! Ez esetben mit kell tenni? jó gondolom várni kell1-2 napot, de utána mit?
Megint én! :) Ne kapkodj. A legtöbb ember nem válaszol azonnal a levélre. Lehet, hogy nem volt ideje, csak látta, hogy írtál neki, elolvasta és majd késõbb válaszol. Az én barátom se válaszolt mindig minden levélre azonnal... :) Várj néhány napot! Amúgy ha nem írtál olyat a levélbe, amibõl rájöhetne, hogy mit akarnál tõle, akkor nem hiszem, hogy ezért nem írna vissza....

Megbeszéltünk egy találkozót egy régi ismerősömmel ( lehet hogy randi) de nekem muszáj lesz lemondanom. Mit csináljak hogy ne azt érezze hogy le akarom koptatni?

Legjobb válasz: Mondd el neki, hogy sajnos közbejött valami, de attól még a késõbbiekben szívesen találkozol vele, esetleg rögtön úgy kérdezd, hogy mikorra tudnátok elhalasztani.

Mondd el neki, hogy sajnos közbejött valami, de attól még a késõbbiekben szívesen találkozol vele, esetleg rögtön úgy kérdezd, hogy mikorra tudnátok elhalasztani.
nem
Beállításfüggõ, én az e-mailjeimben meg tudom nézni.
A kérdező hozzászólása: Én már rég kitöröltem az ilyen e-maileket, sõt egy ideje már nem is kapok. Más megoldás?
A facebook nem jelzi ki, emailed róla nincs, akkor mégis milyen más megoldás lenne, nem, erre nincs hack.
Sehogy! Az egy régi ismerõsöd aki megváltoztatta a nevét! Gondolom valami fantázianevû került oda...
A kérdező hozzászólása: Nem nem ez egy idegen 22 éves ismeretlen fiatalember.Rendes vezeték és keresztnévvel, abszolút ismeretlen soha életemben nem láttam.
Cseréld le a jelszavadat!Lehet, hogy feltörték az iwiw-ed.
Kérdezd meg tõle! :) Ha feltörték azt észre lehet venni. a kezdõ oldalon mindig írja valahol, hogy mikor volt az utolsó belépés. Figyeld mikor lépegetsz be, és ha egyszer egy olyan idõpont lesz ott amikor nem, akkor tényleg valaki feljárogat. De azt kizártnak tartom, hogy ha valaki fel is törte, akkor felvenne egy új ismerõst... ezzel lebukna... hülyeség. Kérdezd meg a csávót tényleg!!!
A kérdező hozzászólása: Igen egybõl megnéztem a belépések idõpontját és csak az az idõpont volt mikor én voltam bent.Szerintem is az lesz a legjobb ha megkérdezem, de hogy a francba lehet az ismerõsöm ha nem is jelölt be és én sem õt.Na mindegy , köszönöm a válaszokat.
Békülj ki! -_-' G.
A kérdező hozzászólása: nem mondod !! :) nem az volt a kérdésem !! . És máár ez régebben volt ! . Ha kérdésre nemtod a választ akkor neírj !! .
Odamész hozzá, és szépen megkéred hogy oldja fel a tiltást, és újra ismerõsnek jeöliltek egymást...az élet nagy problémái.
A kérdező hozzászólása: Nemtugyaa .:SSSSSS
van a facebook-on egy srác, úgy hívják, hogy Mark, írj neki priviben, hogy nézze meg a barátnõd profilját; ugyanis van valami bug a rendszerben, mert ezt a srácot sehogysem lehet letiltani.. :D:D:D:D:D:D
komolyra fordítva: HA õ nem akarja feloldani a tiltást, akkor nem tehetsz ellene semmit. Ha fel akarja oldani, nem biztos, hogy tudja... ekkor a legegyszerûbb megoldás: töröljön ki az ismerõsei közül és jelöljétek be egymást újra... (miután törölte az ignore-t is)

Van egy ismerosom akinek napok ota faj a gyomra es mindent kihany es ma reggel vert is hanyt lehet, hogy gyomor fekelye van?

Legjobb válasz: Igen ez lehet gyomorfekélytõl:-( El kéne menni endoscopos vizsgálatra, ott el tudják állítani a vérzést is, és adnak javaslatot a hosszútávú kezelésre

Igen ez lehet gyomorfekélytõl:-( El kéne menni endoscopos vizsgálatra, ott el tudják állítani a vérzést is, és adnak javaslatot a hosszútávú kezelésre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!