Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy régi VHS kaziról (1 db)

Hogyan lehet átmásolni egy régi VHS kaziról dvd lemezre egy filmet?

Milyen kábel kell hozzá?

Legjobb válasz: ide nem elég egy kábel :) elõször digitalizálni kell a felvételt (a vhs az analóg rendszer!), majd utána lehet a megfelelõ formátumba konvertálni.

ide nem elég egy kábel :) elõször digitalizálni kell a felvételt (a vhs az analóg rendszer!), majd utána lehet a megfelelõ formátumba konvertálni.
Nemtudom hogyan lehet összekötni a videót meg a dvd felvevõt, de már vannak olyan készülékek amibe egybe vannak építve.
Hát kábel kell a legkevesebb :D Pénz kell bõven. 1. Kell egy VHS lejátszó 2. Kell egy DVD felvevõ. 3. Kell egy stereo + video RCA kábel, vagy egy SCART kábel. +1. A VHS lejászó video kimenetét a DVD video bemenetébe, az audio -t ugyanezen az elven. Ha SCART akkor egyik felét a VHS -be kimenetbe, a másikat a DVD bemenetbe. Sok sikert!
Kell a számítógépbe egy tv tuner kártya. A videót és a tv tuner kártyát össze kötöd egy jobb minõségû antenna kábellel és bekaribrálod a számítógépen a videót és mehet a felvétel. Max 14000 Ft
HA viszonylag új a kazetta, akkor elég lehet a közvetlen DVD íróra átkötött VHS magnó. HA régi, többször másolt, rossz minõségû az anyag, akkor oda már profi technikára lenne szükség. Képjavítással, szinkronjelek rendbetételéve, hangegyüttfutással. Erre nem elegendõ egy tunerkártya sajnos, bár mindenki annyit szenved el a saját idejébõl amennyit akar. :) http://www.google.hu/search?hl=hu&q=vide%C3%B3+digitaliz%C3%.. Néhány kazettát szerintem megéri inkább szakemberre bízni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a billentyűzetem baja?

A z helyett y-t, az y helyett pedig z-t ír, az ékezetes betűk helyett mindenféle jeleket ad ki, az írásjelek is összekeveredtek, fogalmam sincs miért. Mi lehet a baja?

1

Benq GW2255 monitort mivel takarítsam?

A monitor tájékoztató lapjára az van írva hogy száraz szemüveg törlővel, de ez csak a port viszi le a képernyőről. Az ujj lenyomatokat le lehet valamivel szedni róla?

2

Samsung Galaxy Young S6310, vélemények?

Milyen saját tapasztaltaitok van a mobillal kapcsolatban?

4

Mi Mo. -n a legtöbbet vásárolt, leg populárisabb táblagép?

0

Hublot minőségben felsőkategóriás órának számít? és ár/érték aránya jó?

Szerkezetéről is írhattok infot

4

Ps4 vs xbox one?

4

Vetem 1 tabletpct és nincs rajta blotu. Viszont kaptam OTGkábelt, és van USBn Blotom (az amit ha bedugsz asztali pcnek az usb portjaba, akkor bloto kapcsolatot hoz letre) Ha az OTG kábelbe bedugnam az USB-s Blotut, akkor lenne a tabletemen is blotu?

OTG kábel,Tablet PC,Bloototh,USB.

5

Adnak-e áruhitelt?

Az euronicstól szeretnénk áruhitelt, egy akciós, azt hiszem 70 ezer forintos tv-t kihozni. Páromnak 75 ezer forint az átlag fizetése, és 6 hónapja van a jelenlegi munkahelyén. Azt mondták az üzletben, hogy 3 hónap is elég. De ad-e a cetelem ennyi fizetésre áruhitelt?

20

Érdekelne hogy mennyivel jobb a Play Station 4 mint a 3? Valmaint milyen tv-kel hozzá? És ki lehet öket chipeltetni hogy letöltött játékokat is vigye?

5

Mi a különbség a drága és az olcsó hdmi között?

most egy ilyen semmilyen hdmi-vel van összekötve az xboxom a tv-vel és amikor játszok pl: gta 5 akkor akkor nagyon pixeles lesz, egy drágább hdmi-vel jobb lesz a kép?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!