Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy régi VHS kaziról (1 db)

Hogyan lehet átmásolni egy régi VHS kaziról dvd lemezre egy filmet?

Milyen kábel kell hozzá?

Legjobb válasz: ide nem elég egy kábel :) elõször digitalizálni kell a felvételt (a vhs az analóg rendszer!), majd utána lehet a megfelelõ formátumba konvertálni.

ide nem elég egy kábel :) elõször digitalizálni kell a felvételt (a vhs az analóg rendszer!), majd utána lehet a megfelelõ formátumba konvertálni.
Nemtudom hogyan lehet összekötni a videót meg a dvd felvevõt, de már vannak olyan készülékek amibe egybe vannak építve.
Hát kábel kell a legkevesebb :D Pénz kell bõven. 1. Kell egy VHS lejátszó 2. Kell egy DVD felvevõ. 3. Kell egy stereo + video RCA kábel, vagy egy SCART kábel. +1. A VHS lejászó video kimenetét a DVD video bemenetébe, az audio -t ugyanezen az elven. Ha SCART akkor egyik felét a VHS -be kimenetbe, a másikat a DVD bemenetbe. Sok sikert!
Kell a számítógépbe egy tv tuner kártya. A videót és a tv tuner kártyát össze kötöd egy jobb minõségû antenna kábellel és bekaribrálod a számítógépen a videót és mehet a felvétel. Max 14000 Ft
HA viszonylag új a kazetta, akkor elég lehet a közvetlen DVD íróra átkötött VHS magnó. HA régi, többször másolt, rossz minõségû az anyag, akkor oda már profi technikára lenne szükség. Képjavítással, szinkronjelek rendbetételéve, hangegyüttfutással. Erre nem elegendõ egy tunerkártya sajnos, bár mindenki annyit szenved el a saját idejébõl amennyit akar. :) http://www.google.hu/search?hl=hu&q=vide%C3%B3+digitaliz%C3%.. Néhány kazettát szerintem megéri inkább szakemberre bízni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki feltudna világosítani az xboxokról (360)?

Egyáltalán nem értek hozzá, soha sem játszottam vele. Pc-s vagyok, de konzolra jönnek ki jobb játékok, szeretnék venni egyet. Mennyibe kerül egy jó xbox 360? (100ezrem van rá) Az fps mitől függ? Ezekben is van processzor, vidi kari és hasonlók? Lehet őket fejleszteni, vagy laptopokhoz hasonlóan nem? Nyilván rengeteg tudni való van róla , de én tőletek szeretném megtudni mert ti a lényeget írjátok, kérlek sokan és sokat válaszoljatok!

3

Magas ez a CPU hőmérséklet laptopnál?

Ma játszottam A Medel of Honor Airborn-nal,és észrevettem,hogy 85 fokos lett a CPU (van egy program,ami méri).Normális ez? Nem lehet ettől baja a gépemnek?

2

Orion DVBT-R800 Miért nem talál csatornákat? A rajz szerint összedugtam, azét maradt még egy megválaszolatlan kérdés: AZ RF OUT CSATLAKOZÓ ÉS A tv KÖZÖTT mi az a kütyü ami fel van tüntetve?

A képen olyan mintha nem lehetne közvetlenül csatlakoztatni a TV-HEZ a vevőkészüléket. Valaki segítsen, vagy kénytelen leszek visszavinni az üzletbe. Vasárnap du-ig

5

Autóban a hátsó jobb hangszóró nem szól mi lehet a baja (többi lent)?

hangszóró jó mert kipróbáltam érintkezéssel lehet valahol a gond mert ha belemegyek egy nagyobb gödörbe akkor recseg de utána nem szól nem ajtóba van hanem az autó oldalában szétszedtem a borítást a kábelek renben vannak de a vezető üléstől a rádió-ig nem szedtem szét mert az már nehéz ha ott is van a hiba akkor hol érdemes keresni műszerfalon vagy a ülésnél? Bármilyen tanácsot esetleg sztorit vagy bármilyen segítség sokat jelent nekem akár egy tipp is

0

TV2 és RTL KLUB miért nem jön?

Secor beltérivel "átálltam", de ezt a két csatornát sehogy nem fogja be.

4

Bedughatom ezt az adaptert a set top boxba?

Tönkrement a box vezetéke. Tp-link típusú, 9V 0.6A. A UPC adta ezt a boxhoz, viszont a boxon a bemenetnél az áll, hogy 12V. Találtam itthon egy 12V 1.5A adaptert. Ezt bedughatom a boxba vagy túl erős lenne neki?

1

Xbox 360 E tápegység, segít valaki?

Ez az új kinézetű slim...
A tàpegységnem van hangja vagy teljesen hangtalannak kell lennie?
Màrmint miutàn összedugom és bekapcsolom a boxot akkor hallom csak.. és melegszik.

2.

A tàpegységbe teljesen bent kell hogy legyen a kâbel? Mert én nem tudom teljesen beletenni mert egy kicsi kilóg hiàba nyomom neljebb

3

Maxiumum 30 ezer Ft-ért milyen tabletet vegyek? Márka, tipus?

1

Genius usb-s kormány érzékelés probléma mi lehet a megoldás?

Sziasztok az lenne a problémám hogy a kormányom balra szépen egyenletesen fordul jobbra pedig szaggatottan és nehézkesen mi lehet a baja próbáltam a beállításokkal trükzni de nem sokat segített előre is köszönöm

0

Kindle Paperwhite-ra tényleg csak 1 év garancia van?

Ha ez így van elég durva. Pedig jó márkának tűnik, de hát én nem egy évig szeretném olvasni a könyveimet biztonsággal.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!