Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy régi VHS kaziról (1 db)

Hogyan lehet átmásolni egy régi VHS kaziról dvd lemezre egy filmet?

Milyen kábel kell hozzá?

Legjobb válasz: ide nem elég egy kábel :) elõször digitalizálni kell a felvételt (a vhs az analóg rendszer!), majd utána lehet a megfelelõ formátumba konvertálni.

ide nem elég egy kábel :) elõször digitalizálni kell a felvételt (a vhs az analóg rendszer!), majd utána lehet a megfelelõ formátumba konvertálni.
Nemtudom hogyan lehet összekötni a videót meg a dvd felvevõt, de már vannak olyan készülékek amibe egybe vannak építve.
Hát kábel kell a legkevesebb :D Pénz kell bõven. 1. Kell egy VHS lejátszó 2. Kell egy DVD felvevõ. 3. Kell egy stereo + video RCA kábel, vagy egy SCART kábel. +1. A VHS lejászó video kimenetét a DVD video bemenetébe, az audio -t ugyanezen az elven. Ha SCART akkor egyik felét a VHS -be kimenetbe, a másikat a DVD bemenetbe. Sok sikert!
Kell a számítógépbe egy tv tuner kártya. A videót és a tv tuner kártyát össze kötöd egy jobb minõségû antenna kábellel és bekaribrálod a számítógépen a videót és mehet a felvétel. Max 14000 Ft
HA viszonylag új a kazetta, akkor elég lehet a közvetlen DVD íróra átkötött VHS magnó. HA régi, többször másolt, rossz minõségû az anyag, akkor oda már profi technikára lenne szükség. Képjavítással, szinkronjelek rendbetételéve, hangegyüttfutással. Erre nem elegendõ egy tunerkártya sajnos, bár mindenki annyit szenved el a saját idejébõl amennyit akar. :) http://www.google.hu/search?hl=hu&q=vide%C3%B3+digitaliz%C3%.. Néhány kazettát szerintem megéri inkább szakemberre bízni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha leformázom a ps3 vinyóját akkor az hatással lesz a rendszerére? CFW, multiman stb?

2

Valaki meg tudná adni a pontos paramétereit ahhoz, hogy egy astabil multivibrátor 50 Hz- s frekvencián rezegjen?

A bementi feszültség 12V

0

Xbox live silver ingyenes és azt akarom megkérdezni hogy? Kell-e? Hozzá internet kapcsolat?

3

120GB-os PS3on 111 gb a használható viszont mindent letöröltem róla amit lehetett (telepített játék fájlok stb. ) és mégis csak 30 gb a szabad. Mi foglalhatja le? :S Se zene se videó semmi nincs rajta.

0

üdv az rhg-s xboxon tényleg ingyen lehet multizni. és hogy gold előfizetés nélkül netezni azért lehet? Teljesen tudatlan vagyok ezen a téren.

1

Lenne egy bekötés aktiv mélyládára hármas csoki csatlakozo rem/gnd/power kilog hat kábel kettö fekete ketö barna ketö sárga melyik a pozitiv negativ?

1

Hogyan tudom megszakítani egy játék installálását PS3-on?

Elkezdtem installálni a Dragon's Dogma: Dark Arisen-t, 84%-nál leállt. Hogyan tudom megszakítani?

1

GTA: Liberty City Stories psp nem olvassa a mentéseket miért?

PSP flashelve van és feltettem egy 100%-os mentést de ne olvassa de a régieket sem amit én csináltam.De ha kiakarom törölni a mentéseket ott a listában ott van. De a vicc h a psp mutatja de a játék már nem . Miért ? Fontos lenne

1

Szerintetek milyen Tv-t vegyek? Philips vagy Samsung vagy LG vagy milyet? 47"-55"ig? Melyiket ajánljátok? Többnyire Xbox Játékra kell!

1

Panasonic TX-L42E5E típusú smart tv készüléket esetleg csak és kizárólag Panasonic gyártmányú wifi adapterrel lehet rábírni a wifi hálózathoz való csatlakozásra?

Tp-Link TL-WN721N típusú usb wifi adapter csatlakoztatása esetén olyan, mintha nem is lenne csatlakoztatva semmi a készülékhez. Gyakorlatilag nincs reakció, a menüben továbbra is szürke a vezeték nélküli csatlakozás lehetősége.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!