Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy pasit (455 db)

Hogyan lehet egy pasival éreztetni a törödést?

Nem a farkán keresztül...értem ...!!!

Legjobb válasz: hát pedig... :) Egy pasinak törõdésre (nõi értelemben) kifejezetten nincsen szüksége. Számára a kaja, a tiszta ruha, hogy hagyják pihenni, meg az, hogy megkapja a szexet elégséges. (na ezért majd most jól fel leszek négyelve) Íg elsõ körben ennyit tudok válaszolni. Ha kicsit konkrétabban kérdezel, akkor lehet tudok segíteni tényleg hasznosan is.

hát pedig... :) Egy pasinak törõdésre (nõi értelemben) kifejezetten nincsen szüksége. Számára a kaja, a tiszta ruha, hogy hagyják pihenni, meg az, hogy megkapja a szexet elégséges. (na ezért majd most jól fel leszek négyelve) Íg elsõ körben ennyit tudok válaszolni. Ha kicsit konkrétabban kérdezel, akkor lehet tudok segíteni tényleg hasznosan is.
szerintem süksége van egy pasinak is arra, hogy elmondhassa, neked ami bántja...az én barátomnak nagyon fontos, hogy bármit megbeszélhessen velem, és ha szüksége van rám akkor ottlegyek neki:) ez igy természetes:) azért ne tegyél mindig a kedvére mert hozzászokik:P mennyi idõs vagy? csak hogy tudjuk menyire beszéljünk alap dolgokról... szerintem törõdés ha beteg meglátogatod...sms-t irsz neki ha hiányzik (ez utóbbit sem kell túlzásba vinni) kérdezz konkrétabban:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigieket de csak 14 vagyok szoval nem szeretnék még nagyon nagyon a kedvére tenni szerintem rá ér az majd késöbb is :) (sex)
Nah szóval: A legjobb FIÚ barátom véleménye: (idézem) Nem az a tõrõdés, ha kimossa a gatyámat, megtömi a hasam, és rendet rak. Viselkedjen nõként, és ha szexelni akarunk, ne a mosatlan edény legyen már a fontosabb.Másodszor nekem fontos, hogy meghallgasson és LEGYEN véleménye!!! tiszta zokni kaja stb.. csak ezután jön...
vidd neki ágyba a kaját, lepd meg .. stb....:P
ugyanúgy mint ahogy egy nõvel.gondol át te mit érzel törõdésnek, mit vársz el, és ugyan azt nyújtsd neki!
Az eddigi valaszok kozul szerintem egyik sem teljes, ha torordni akarsz egy ferfival akkor mosolyogj neki sokat , simogasd, szeretgesd, ulj az olebe , beszelgess sokat vele, ereztesd hogy o a legfontosabb a szamodra , es hogy barmikor kiallsz mellette, persze csak azzal csinald ezt aki megerdemli....

Hogy lehet egy pasit végleg kivernem a fejemből?

HA két éve szeretem persze viszonzatlan, pár flörtnél megakadt mivel nős pasi. szép az élet...26/L

Legjobb válasz: egy másik pasival

egy másik pasival
Sosem tanuljátok meg, hogy nõs pasival nem kezdünk! Ismerkedj másokkal, akik lehetõleg függetlenek. Ne vergõdj, hogy "de én akkor is õt szeretem, brühühühü". Állj a talpadra és ne tökölj már. 2 éve felnõtt nõként plátói szerelemben élni...óanyám. 24N
Szívlapáttal!....garantált emlékezetkiesés!
Nekem ment, valamivel több mint fél évig szenvedtem, de kibírtam, és már nem érdekel, teljesen más utakon jár õ és én. 26
Sehogy, mivel hiába próbálod mindig valami emlékeztetni fog rá. A legrosszabb szerelem ez, és talán ezt nem felejti el az ember örök életemben.
Cseréld le az oprendszert a fejedben.

Hogy lehet egy pasit lekomolyitani egy tartos kapcsolatra?

16 éves pasi.én is 16 éves vagyok.távkapcsolatba vagyunk együtt és a pasi nagyon csajozos,ezért le szeretém komolyitani,már 1 hete és 2 napja együtt vagyunk.

Legjobb válasz: Ez a vonat már elment... Távkapcs. és még a pasi sem megbízható? Felejtõs... Csak hülyének néz.

Ez a vonat már elment... Távkapcs. és még a pasi sem megbízható? Felejtõs... Csak hülyének néz.
sokat találkozzatok és ne fogd rövid pórázra, mert az csak ront a helyzeten... csaaak simán dumáljatok sokat és mindig találkozzatok... figyelj az elsõ hónap végénél, akkor mindig egy kcsit lelanyhul minden kapcsolat... tényleg!
Ha távkapcsolatba vagytok és nem találkoztok sokszor, akkor nem fogod tudni megkomolyítani.
Hát ha ennyi idõ alatt még nem komolyodott meg még távkapcsolat ellenére sem, nincs rá remény.
Lekomolyítani, úristen...
mond meg neki hogy gyereketvársz tõle és hogy vettél egy albínó jegeskecskét és segítsen felnevelni a kecskét
16 évesen ne várd tõle hogy komoly legyen, mivel még GYEREK!!! és éli világát.. ne várd, hogy õ a herceg fehér lovon... majd ha min 20éves leszel. de még akkor se.
Az elõzõeket kiegészítve: 9 nap után szerintem ne akard rögtön megváltoztatni!

Fiúk! Hogy lehet egy pasinak NAGYON a kedvébe járni az ágyba? Lécci adjatok ötleteket, mik a pasik vágya/álma az ágyba?

Legjobb válasz: Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?

Fergeteges dugás után odabújsz mellé és a következõk egyikét súgod a fülébe: - Most megyek takarítani. - Most megyek fõzni. - Jöhet a következõ menet?
tedd boldoggá orálisan :D egyébként meg a tengericsillagot szerintem nem csak én hanem minden srác IMÁDJA :D (mikor csak fekszik és a leány dolgozik rajta :D )
Táncolj neki (erotikussan) és utánna szeretkezzetek egy jó nagyot. a végén pedig sugd meg neki a fülébe h milyen jó volt :D:D
Hajolj fölé és a meleddel simogasd végig az arcától a térdéig. :)
Nekem a legnagyobb álmom az, hogy egyszer egy nõ (mivel jelenleg egyedülálló vagyok :S) bejöjjön a szobámba valami irtó szexi bordó-fekete, csipkés fehérnemûben, és megszólaljon: úgy hallottam rossz kisfiú voltál, ezért meg kell, hogy büntesselek. Ezután leteperjen, odabilincseljen az ágyhoz, majd csókokkal, simogatással szinte a végtelenségig felizgasson és amikor már teljesen felizgultam, akkor jöhet elõször egy kis orális kényeztetés, majd egy kiadós szex lovagló pózban.
Hát figyelj gyere el és megmutatom mit szeretnek majd én moondom mit szereretnek te meg csinálod.. ok?.. xD :PP
A kérdező hozzászólása: csak ennyi??? akkor én lehet hogy 100 százalékos vagyok az ágyba :$, vagy csak azt hittem, hogy nagy igényûek a pasik :) mert ebbõl mindegyiket megkapja minden nap, ja a bilincselõs témától kiakadna az tuti. :)
Figyelj, a férfinak 2 lényeges igénye van: kaja, szex. Igényesebbeknek van még két extra kapcsoló - sör, foci. Ezek után csodálkozol?!;) 17/F

Hogy lehet egy pasit visszahódítani?

Együtt vagyunk a barátommal de megint megszeretném hódítani, hogy megint úgy szeresen mint régen.

Legjobb válasz: Mutass neki olyat amilyennek még nem látott,vizuális dolgokra gondoltam,fontos neki a látvány,(szexi új fehérnemû)szexuálisan ha izgatod úgy,mint régen,akkor ragaszkodni is fog,viszont ha már a kapcsolat laposodott el,akkor közös programok(nem disco) hanem ahol kettesbe vagytok,egy kis romantikára gondoltam,meg bókolj neki,pasik is szeretik ha dícsérik õket : ) Sok sikert! 23/L

Mutass neki olyat amilyennek még nem látott, vizuális dolgokra gondoltam, fontos neki a látvány, (szexi új fehérnemû)szexuálisan ha izgatod úgy, mint régen, akkor ragaszkodni is fog, viszont ha már a kapcsolat laposodott el, akkor közös programok(nem disco) hanem ahol kettesbe vagytok, egy kis romantikára gondoltam, meg bókolj neki, pasik is szeretik ha dícsérik õket : ) Sok sikert! 23/L
ajánld fel neki ánuszod :)
Minden férfinek a gyomrán keresztül vezet az út a farkához :D:D
Menjetek el sétálni, viselkedj átlagosan, ne vegye észre, hogy tervezel valamit. Hívd el hozzátok, zárd be az ajtót, és közöld Vele, hogy van egy kis meglepid. Lökd le az ágyra, és kötözd ki, vagy kötözd meg a kezét. Kezd el elötte masztini, nyögdécselj... Közben adj neki apró puszikat, és csókolgasd. Ha már szeret, akkor csak a szexuális életeteket kell feleleveníteni.

Hogyan lehet egy pasit kényeztetni az ágyban az orális szex-en kívül? Vagy mit szeretnek?

Legjobb válasz: én pl. majdnem mindent szeretek (kivéve a fájdalmat), de én állítólag (a lányok szerint) nem vagyok egy átlagos pasi, mert nekem az egész testem egy erogén zóna. simogatás, gyengéd masszázs kézzel, körömmel, nyelvvel, foggal az egész testen. lassú masszírozása a hímvesszõnek sok síkosítóval.

én pl. majdnem mindent szeretek (kivéve a fájdalmat), de én állítólag (a lányok szerint) nem vagyok egy átlagos pasi, mert nekem az egész testem egy erogén zóna. simogatás, gyengéd masszázs kézzel, körömmel, nyelvvel, foggal az egész testen. lassú masszírozása a hímvesszõnek sok síkosítóval.
Mióta vagytok együtt, hogy nem tudod mi a párod gyenge pontja?! Mert azzal hamar letudod venni a kedvesedet a lábáról!És utána már nem lesz nagy gondod, mert utána minden jön majd a maga útján!
Mindenféle simogatás... akár a hajaddal, vagy a ciciddel, ha elég nagy... és mosolyogjál rá, nevessél, ha valami jót tesz.
Mi pasik is szeretjük ám ha simogatnak minket! 17F
Sehogy, csak a szopás.
Csóóókok..csóókok.. és játszatok buja szexkirálynöt..

Mi az hogy egy pasit megujjazni? Hogyan lehet egy pasit megujjazni? ! Már többször is olvastam, hogy " a barátnőm megujjazott és hihetetlen érzés volt, remélem nem vagyok meleg blabla".

Csak egy nyílást tudok erre a célra elképzelni, de h az annyira hihetetlenül jó legyen...:S

Legjobb válasz: Pedig arról a nyílásról beszélnek :) Nekem még nem csinálta a barátnõm, de állítólag a prosztatamasszázs naggyon jó tud lenni.

Pedig arról a nyílásról beszélnek :) Nekem még nem csinálta a barátnõm, de állítólag a prosztatamasszázs naggyon jó tud lenni.
Prosztata.. Van egy meleg ismerõsöm, és azt mondja eszméletlen jó úgy elmenni
Fenék nyílásukba kell finoman felvezetni egy vagy két ujjad, és masszírozni bent a falat. Õöö, ajánlatos kotont felhúzni az ujjakra, és használni közben sikosítót vagy testápolót. Barátommal kipróbáltuk kiváncsiságból, eleinte nagyon röstelte a dolgot hogy ez biztos ****is, meg utánna hogyan fogok rá nézni továbbra is mint férfira, de klasz hogy örömet lehet neki több módon is okozni, és végülis jól sült el az egész mert élvezte.

Hogyan lehet egy pasit lebeszélni az anális szexről?

Nem akarom. Kész, pont. Nem érdekel, nem vonz, számomra gusztustalan és taszító. Még ha csak a fájdalomtól félnék... de nem. Egyszerűen nekem az kb az a kategória, mintha megetetné velem a kakiját vagy a mellemre pisilne. Barátom meg persze, szeretné. Hogy csak egyszer próbáljuk ki, mert tuti élvezném. Hát csak tudom, mit élveznék, és mit nem! Már sokszor vitáztunk ezen. Én nem fogom megadni magam, az biztos. A rossz az, hogy ő tényleg nem érti, nekem miért nem tetszik még a gondolata sem, ő szívesen veszi, ha ujjazom a fenekét (amit elég bénán csinálok, szerintem), és még felvetette, hogy egyszer felcsatolhatóssal ki is próbálná a másik oldalról. vagy édeshármast egy másik pasival. Nem bu.zi, csak van benne egy cseppnyi bi hajlam. És gondolja, ha már ő kipróbálná, biztos nekem is tetszeni fog. Hát, röviden és velősen, erről a véleményem az, hogy pfuj. Szóval, hogyan tudnám erről lebeszélni? Már mondtam neki ugyanezeket, százszor is, ha nem ezerszer, de nem nagyon használ. Tippek? Ötletek? Ezt leszámítva a kapcsolatunk és a szexuális életünk is meglehetősen rendben van, és igencsak kielégítő... Csak ez a hülyesége ne lenne... Most lehet engem leszólni, hogy ha szeretem, megteszem, de ilyen alapon mondhatnám én is, hogy ha ő szeret, akkor nem kér ilyet. Vagy le lehet szólni, hogy de hát ez teljesen normális, honnan tudom, hogy nem tetszik, ha még ki se próbáltam, sok lánynak megtetszett, stb. Tudom, hogy nem tetszene. És le lehet szólni azért is, hogy prűd vagyok, de nem érzem magam annak, igen sok dologban benne vagyok és nyitottnak tartom magam az újításokra- de csak egészséges határokon belül. Ez nekem kívül esik a határaimon. Szóval, tudtok ötleteket? Akár fiúk is mondhatják, hogy náluk mi lenne az, ami végleg elvenné a kedvüket ettől. Válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Õszintén? Sehogy.Új pasi.

Õszintén? Sehogy.Új pasi.
Nincs tipp, nincs ötlet! Nem fogja megérteni. Teljesen máshogy gondolkodik az egészrõl. Én szakítanék, itt nincs megoldás! "Neki mindig az fog kelleni, amit én nem tudok megadni" alapon. Meg amúgy is kapcsolatrombolóak az ilyen ellentétes hozzáállások.
"Figyelj, drágám! Nem akarom. Kész, pont. Nem érdekel, nem vonz, számomra gusztustalan és taszító. Még ha csak a fájdalomtól félnék... de nem. Egyszerûen nekem az kb az a kategória, mintha megetetnéd velem a kakiját vagy a mellemre pisilnél." Így mondd el.
6-os: nem kell ahhoz megkóstolnom a végbél-sarat, hogy kijelentsem, nem szeretném elfogyasztani. Ugyanígy az anális érintkezésrõl is lehet negatív véleménye a kérdezõnek, és elutasíthatja kipróbálás nélkül.
Párszor már leírtam mi a helyzet nálam ezen a téren. Én is szeretném és vonz, a kíváncsiság leginkább, de sose múlott ezen kapcsolat. Volt akivel jobban, volt akivel kevésbé, de próbálkoztunk. Aztán elértük azt a határt ami már nem jó és ott megálltunk. Igaz így aztán teljesen elmaradt az ilyen jellegû izgatás. Részemrõl vagyok annyira önzetlen, hogy nem csinálom ha a másik nem akarja. Valószínûleg azért nehéz neki elfogadnia a visszautasításodat, mert még egy egész kis nyitásra sem vagy hajlandó és nem tudja elfogadni, hogy hogyan ítéled el ennyire amikor ki sem próbálod, viszont õ saját magán tapasztalja hogy kellemes érzés. Vagy szimplán önzõ, ez a másik lehetõség. De akkor másban is megmutatkozna ez.
Válasszon! Vagy sz-rbakuki, vagy te?
En ha vmirol velemenyt mondok elotte kiprobalom. Ugy nem mondom, h sz*r a kaja, h meg se kostoltam, akarmennyire is el megy az etvagyam mar a latvanyatol is.
1. Én szeretem az anális szexet (is), szerintem a teljes emberi test lehet a szex "része". 2. Ezzel együtt nekem elég szokott lenni, ha a partner azt mondja, kösz, ezt inkább ne, nem létszükséglet, olyasmit csináljunk, ami mindenkinek jó. Viszont próbáld meg empatikusan szemlélni a pasidat, nehéz elfogadni, hogy valami, ami számára normális, vonzó dolog, számodra gusztustalan. Neked is fura lenne, ha a pasid pl mereven elzárkózna az orális szextõl, hogy fúj, õ a szájával oda, amivel te pisilsz, soha! De annyiban igaza van 2-nek, hogy ez egy olyan kérdés, amiben nincs kompromisszum, ha valamelyikõtök nem enged, akkor ez lehet az a bizonyos zátony...
Nézd, ebbe hogy próbálkozik, nem fogsz belehalni... Max egyszer összejön neki...
Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel szöveg a popsi fölé megteszi. A 6-osnak igaza van, r*hadjon meg, aki lepontozta.

Hogy lehet egy pasit könnyen megzerezni, úgy hogy ne csak a sexet akarja?

Nekem még ugymond nem volt komoly kapcsim,ha akartam volna sose jöt össze.sajnos túl hamar bíztam meg vkiben is.

Legjobb válasz: Sehogy.Vagy szerelmesek vagytok egymásba kölcsönösen,vagy nincsenek érzések,vagy csak egyik fél részérõl vannak,ami nem kölcsönös.Az elsõ opciónak van egyedül értelme,ha kapcsolatot szeretnél és nem csak szexet. De ezt erõltetni nem lehet,vagy vannak érzések vagy nincsenek.Majd lecsap rád is a szerelem hidd el,senki nem ússza meg:-))

Sehogy.Vagy szerelmesek vagytok egymásba kölcsönösen, vagy nincsenek érzések, vagy csak egyik fél részérõl vannak, ami nem kölcsönös.Az elsõ opciónak van egyedül értelme, ha kapcsolatot szeretnél és nem csak szexet. De ezt erõltetni nem lehet, vagy vannak érzések vagy nincsenek.Majd lecsap rád is a szerelem hidd el, senki nem ússza meg:-))
Szerintem tetszik Neked azért, hogy akarja ugye? Mert én már megmondtam volna neki, hogy szálljon le rólam. Nincs is közöttetek semmi. Könnyen kaphatónak tart, talán más férfiak is ezt látják Rajtad valamiért és ezért próblkoznak ilyenek Nálad.
A kérdező hozzászólása: szia nem járunk, épp ezért nem mondok neki igent, õ meg akar kapni de én nem hagyom magam, én nem vok az a csaj aki egy sexre megkap az ember.addig sztem nem fog rólam leszálni míg meg nem kapja amit akar.de nem is érdekel, majd megnyugszik idõvel:)
Bocs, de ezt most én nem értem.Most jártok, vagy mi van?Mi az, hogy várja, hogy megkapjon?Ez mit jelent?Te az a fajta vagy, akit csak úgy meg lehet kapni?Nem kell hozzá kapcsolat, meg semmi érzelem szerelem?
A kérdező hozzászólása: szia értem.most van egy srác.de nem foglalkzok vele, már több mint egy hónapja várja azt hogy megkapjon, de én mindig nemet mondok.állandóan keres msn en és ha ugy gondolja smst is küld..):
minden pasi ribanc, és du*gni akar, de elhúzhatod 10 hónapig is. Minél komolyabb, annál tovább vááár....
Tuti te csinálsz valamit rosszul. Én tipikusan az a stérber, nem túl szép lány voltam aki azt hitte sosem lesz pasija, és nekem elõtt volt TÖBB komoly kapcsolatom mint az iskola szépe, gadzag lányoknak... Ne találj kifogásokat...
A kérdező hozzászólása: nem nem nehéz, meg semmi, én mindent megteszek érte, de egyszerûen vmi miatt nem megy.tapasztalatból mondom, bombanõ kell nekik csak, akik kihasználják meg minden.a normális csajokat egyszerûen semmibe veszik.ennyi.amugy az elõzõ kérdésre, nem csinálok semmit, sztem lehet az hogy nem adom magam egykönnyen.ha meg még is, ott hagynak.
A férfi szivéhez nem a gyomrán keresztül vezet az ut, hanem egy arasszal lejjebb..De megtartani a gyomrán keresztül tudod...:) ))) Ha talál valami érdekeset a lábad közöttt, talán kiváncsi lesz rá, mi van a fejedben.Vagy nem..:)
Miért akarsz egy pasit könnyen megszerezni?? Miért jelent gondot megdolgozni érte? Én azt tapasztalom: ami könnyen jön, az könnyen is megy! és ez a kapcsolatokban sincs másképp! Ennyire fél a mai magyar fiatalság attól, hogy "dolgoznia" kell egy kapcsolatért? És hogy akarod megtartani? Ugyanis az nehezebb "meló" mint bármelyiket megszerezni!!! Hát.. szerintem gondolkodj el magadon!
A kérdező hozzászólása: ez szép, akkor lehet én csinálok vmit rosszul.köszi a választ
Én egyszer próbára tettem egy "puncivadász"pasit:) Összejöttem vele, mert bejött...És várattam a szexre!Õ 1szer rákérdezett, hogy mikor lesz már??Én csak ennyit mondtam:van egy bizonyos idõ, amit megvárok, nem sietem el!Kérdezte ez az idõ mennyi??Azt mondtam neki, hogy nem mondom el, mert akkor megvárod és utána dobsz....ha kellek akkor megvárod, ha nem akkor elhagysz valakiért, aki megadja neked rögtön!És megvárta!!Folyamatosan együtt töltöttük az idõnket, és 3hónapot elhúztam vele...pedig 1hónapot akartam!!Utána másfél évet együtt voltunk, élettársi kapcsolatban!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod.:) hát remélem is
Már ne is haragudj, de ha egy pasi bármilyen módon kifejezné, hogy ennyire tart csak, hogy ágyba vigyen, de kapcsolatot nem szeretne, ez nem túl hízelgõ egy nõnek, sõt, szerinted ezzel mire tart téged? Mi az, hogy addig nem nyugszik amíg nem kapja meg amit akar?Hát ehhez te is kellesz, aki ezt hagyod feltételezni magadról, hogy kapható vagy bármikor csak úgy egy kis szexre. Ha nem így viselkednél, akkor nagyobb tisztelettel lennének irántad, és meg sem fordulna egy pasi fejébe, hogy csak úgy megd..hat.
Miért te hogy csinálod?

Hogy lehet egy pasi ilyen h. lye?

Van egy pasi, aki mostanában csapja a szelet nekem. Suliban gyakran odajön hozzám, fb-on is elég sokszor rám ír(t).

Legjobb válasz: Egyáltalán nem hülye,éppen ellenkezõleg.Ez az egyik legjobb csajozási taktika a férfiaknál.Addig amíg ti nõk ennyire felszínesek és válogatósak vagytok addig ne várjátok el a férfiaktól hogy egyszerre csak egy nõre hajtsanak,ez ti miattatok alakult így

Egyáltalán nem hülye, éppen ellenkezõleg.Ez az egyik legjobb csajozási taktika a férfiaknál.Addig amíg ti nõk ennyire felszínesek és válogatósak vagytok addig ne várjátok el a férfiaktól hogy egyszerre csak egy nõre hajtsanak, ez ti miattatok alakult így
Lehet csak vadászösztön. Én is szédítettem barátnõket. Nem akartam semmit, csak flörtölgettem, csajozgattam. A kis agy tehet róla!
Óóó kedves kérdezõ. Hány éves is vagy? Ha majd elég idõs leszel, rá fogsz jönni, h minden pasi egyforma. Mármint nem szó szerint. Hanem, akár jól néz ki, akár csúnya, még lehet szemét. Ha jól néz ki akkor azért, mert bomlanak utána a nõk. Ha csúnyácska, akkor meg azért, mint a ti esetetekben. Mert ugye õ tudja magáról h nem jóképû, ezért a belsõjével hódít. És mivel a csajok elhiszik, h a srác a kinézete miatt megbecsüli a nõket, hisz úgysem fogja õket megcsalni. Mert nem omlanak utána mások. Na, nekem így volt egz fiú haverom is. Nem volt jó pasi, viszont nagyon kedves, aranyos és vicces volt. Ezzel hódított. A lányok meg nem voltak féltékenyek, hisz nem jó pasi. A csávó mind ezzel tisztában volt és úgy váltogatta a barátnõit, mint más az alsógtyát. Tanulság: Nem szabad olyan pasival kezdeni, aki nem fog meg kívülrõl. Ha még nem ismered a belsõjét. Pusztán csak azért, mert ahogy kinéz, úgysem csal meg. Ízlések és pofonok egyébként is különbözõek. Lehet h más cukinak találja. Ezzel nem álltalánosítani akartam, csak kicsit felnyitni a szemed.
lehet több vasat tart a tûzbe hogy nagyobb esélye legyen, két szimpi lánynál, de miután az egyik vas kész, süti tovább majd a másikat is :D és még jó sokat :P
Pont azért nem hagyod, mert nem egy adonisz. Ha az lenne, nincs olyan lány, aki megbecsülné annyira magát, h ne hagyja.
A kérdező hozzászólása: És pont ezért hittem, hogy talán jobb az átlagnál, hisz EGY nem túl mutatós pasiNÁL az ember azt hinné, hogy a belsõ tulajdonságait csiszolgatja...
A kérdező hozzászólása: Ha még a világ legcukibb pasijáról is lenne szó, becsülöm annyira magam, hogy az ilyesmit ne hagyjam szó nélkül... Amúgy egyáltalán nem a kinézetre játszom, és ez a pasi sem volt egy adonisz... És pont ezért hittem, hogy talán jobb az átlagnál, hisz nem túl mutatós pasiként az ember azt hinné, hogy a belsõ tulajdonságait csiszolgatja... Az fáj a legjobban, hogy elhitette velem, hogy tényleg én érdeklem, és nem a lyukam... Meg hogy úgy játszadozott velünk, mintha az õ ócska játékszerei lettünk volna.
Jóképûbbnek gondolja magát, mint amilyen. Ha tényleg nagyon jól nézne ki, nem zavarna titeket az ilyesmi.
Nem éri meg egyszerre egy lányra hajtani.Udvarlás hónapokig, aztán egyszer csak úgy dönt, hogy inkább mégse..és ott állok egy halom elfecsérelt idõvel a hátam mögött. De a barátnõket fûzni tényleg hülyesEg.
Itt arról van szó, hogy a kis srácban buzognak a hormonok és próbál keresni valakit, hogy csillapítsa vágyait. Ez egy ösztön.
Hogy lehet, hogy lehet? Te megcsalsz engem! - mondja Éva Ádámnak. -Hogy tudnálak megcsalni, mikor te vagy az egyetlen nõ az Édenben?! Éva elhallgat, éjjel azonban Ádám arra ébred, hogy bökdösik. -Te vagy az, Éva? Mit csinálsz? - kérdezi álmosan. -Számolom a bordáidat...
Talán lyukra játszott. De lehet h nem is érdekelte h lebukik-e. Mert ha hiszed, ha nem, vannak olyan hülye csajok, akik inkább összevesznek a pasin és versengenek érte.
Kérdezõ, az a baj hogy még a normális pasik is elõbb utóbb g*cikké válnak a csalódások miatt.Egyre kevesebben és kevesebben lesznek így szinte lehetetlen találni egy normálisat is.Ezt köszönd a kedves nõ "kollégáidnak"

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!