Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy olyan kapcsolatot, amiben (5 db)

Hogyan lehet felmelegíteni egy olyan kapcsolatot, amiben hosszú idő után a másik fél már nem érez csak megszokást és abba akarja hagyni?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés.Én elgondolkodnék rajta, hogy van e értelme folytatni...Lehet próbálkozni, de tapasztalatom szerint csak ideig óráig jelent megoldást.Ha a másik fél már abba akarja hagyni, akkor õ már semit sem fog tenni azért, hogy jobb legyen.Nagyon nehéz lesz.Egy kapcsolathoz pedig ketten kellenek.Itt már valami elmúlt és ezt nagyon nehéz visszahozni. Ha mindenképpen kûzdeni szeretnél, gondold végig mi az amit nem adtál meg a párodnak, amire õ vágyott.Tegyél a kedvére, légy csinos.Talán fel tudod ébreszteni benne ami kihûlt... Arra azért figyelj, ha rágörcsölsz, már nem az leszel akibe beleszeretett. Egy próbát megér,csak azon gondolkodj el, meddig érdemes elmenni.Azért meg ne alázkodj! Sok sikert!

Nehéz kérdés.Én elgondolkodnék rajta, hogy van e értelme folytatni...Lehet próbálkozni, de tapasztalatom szerint csak ideig óráig jelent megoldást.Ha a másik fél már abba akarja hagyni, akkor õ már semit sem fog tenni azért, hogy jobb legyen.Nagyon nehéz lesz.Egy kapcsolathoz pedig ketten kellenek.Itt már valami elmúlt és ezt nagyon nehéz visszahozni. Ha mindenképpen kûzdeni szeretnél, gondold végig mi az amit nem adtál meg a párodnak, amire õ vágyott.Tegyél a kedvére, légy csinos.Talán fel tudod ébreszteni benne ami kihûlt... Arra azért figyelj, ha rágörcsölsz, már nem az leszel akibe beleszeretett. Egy próbát megér, csak azon gondolkodj el, meddig érdemes elmenni.Azért meg ne alázkodj! Sok sikert!
szerintem próbálj ki új dolgokat, esetleg új helyeken. légy spontán. nézz utána új szexuális technikáknak(pl póz, nyelvvel való izgatás egyéb helyeken, másképp, masszázs). ha nõ vagy, kicsit könyebb(legalábbis én ebben könyebben tudok segíteni), nézz bele pár potnóba, ahol a nõk magasz szinten mûvelik az orált, és annyi féleképpen lehet csinálni, húzni a szájbavételt-mivel a legtöbb férfi ezt szereti a világon a legjobban, ezzel talán megfoghatnád. erotikus tánci. fincsi nafyon fincsi vacsi. ágyba reggeli.apránként. máshogy csókolj, nyald meg a száját, nézz rá fölényesen, legyél vad, legyél ártatlan- változatos. most látom hogy nem csak a szexuális életeteket akarod felhevíteni, bocsi, remélem nem baj hogy erõl írok. váratln helyeken mondd hopgy akarod õt. vegyél fel valami szexit. adj neki olyan apróságokat, amirõl tudod h szereti(pl csoki). akár egy gyertyafényes halk romantikus zenés szeretkezés. ha férfi Vagy, rózsa, v rózsaszirmos fürdõ. izgató illatok, új illat, új parfüm. éreztetsd vele, hogy Te még mindig nagyon szereted, és fontos Neked, és hogy milyen jól járt Veled. talán napközben küldj neki smst, vagy búgd a telefonba érzékien ecsetelve, hogy miket szeretnél vele csinálni, és milyen nedves vagy(vagy hogy áll). mondj obszcén szavakat, mondj szép szavakat. sok sikert!

Hogy lehet felnyitni egy lány szemét, aki egy olyan kapcsolatban van amiben kihasználják és érzelmileg zsarolják?

Régóta ismerem és jó barátok is voltunk. Mostanában volt az , hogy ténylegesen kezdtünk közel kerülni egymáshoz ,de a pasijával maradt a bûntudata miatt amit õ okoz neki állandóan.

Legjobb válasz: Mondd meg neki hogy olyannal legyen aki megérdemli

Mondd meg neki hogy olyannal legyen aki megérdemli
Sehogy nem tudsz rajta segíteni, csak lelki szemetesláda válik belõled, érzelmileg kiszívja belõled az energiát amit te jószívûen adsz, kifacsar és tovább áll a bunkó paraszttal. Game Over!
A kérdező hozzászólása: 17 éves
nagyon gyerek még... még sok "élnivalója" van :(
A kérdező hozzászólása: Hát reméltem , hogy megjön az esze , de úgylátszik nincs más mód.. Amúgy meg sose hagytam neki , hogy csak egy lelkiszemetesláda legyek. Másnál megtettem és köszönöm nem kérek belõle.A szüleimnek "hála" tudom mikor akarnak megvezetni.. Az õ családi állapota sem egy leányálom és próbáltam neki ottlenni mindig , ha probléma volt
ez továbbra is lehet így éppen, de akkor neked kell dönteni, ha jelenlegi szabályok mellett tudsz-e csak a barátja lenni, mert ez így neked nagyon kispad :(
A kérdező hozzászólása: Tudok róla.. Ezért vagyok most úgy hogy szüneteltetek vele mindent egy kis idõre és helyrerakom magam..neki is megmondtam. Õ se akar engem elveszteni és rosszba lenni velem és ha ez nem lenne akkor már együtt lennénk. Csak ez a hülyesége a gát... Elején én se akartam tõle semmit , de amikor megingott és kezdtem azt látni hogy kezd többként nézni rám akkor borult az egész. Végig mérlegeltem a dolgot és minden azt mutatta ez a kapcsolat kuka.. Fõleg , hogy a csávó most kiment angliába tanulni és csak ünnepekkor jön haza rontani a levegõt.
az események végkifejletének tekintetében sajnos nem az a releváns, h Te mit gondolsz. :(
Vicces, kb. ugyanez a beszélgetés zajlott le nemrég köztem és a legjobb barátom közt. Másodszor vagyok lényegében ugyanilyen helyzetben, annyi különbséggel, hogy én nem akartam összejönni egyik lánnyal se, csak "megvédeni" õket. De itt sajnos tényleg csak a lány tud változtatni, te max. elõsegítheted, de annak meg lehet, az lesz a vége, hogy te jársz rosszabbul. (Értsd: inkább megszakítja veled a kapcsolatot, és "nyugi lesz".)
A kérdező hozzászólása: Nekem már nincs ezen mit elõsegíteni , azt a pasija már rég megtette.. A kérdés az , hogy a lány meddig tûri. Ha én közbe össze tudok jönni mással nem fogok nemet mondani miatta , bármennyire is szeretem most és fontos nekem.
Hány éves a csaj?? Olyan 16-17-18 lehet max!
A kérdező hozzászólása: Ez így teljesen megvolt . Szakítottak is , de újra összejöttek , mert a pasija visszasírta magát. A lány meg adott neki még egy esélyt , mert már "másfél éve együtt vannak"
Leírhatod. Annyit viszont most mondok, hogy valószínû sehogy. Inkább menekülj mert azzal teszed neki a legjobbat. Õ a pasijával akar maradni téged pedig érzelmi szemeteskukának használ. Majd, ha nem lesz ilyen ember az életében akkor talán rádöbben, hogy nem jó neki a pasijával.
Rá kell lépni a lábára... szär helyzet... sajnálom/sajnállak.. remélem megoldod
Nagy eséllyel sehogy. "A szerelem vak", ahogy mondani szokták, és sajnos ez igaz is sok esetben. Amíg õ maga nem látja be, hogy ez nem jó, addig te semmit nem tehetsz. Legalábbis eddig ezt tapasztaltam..
Szerintem sincs rá sok esély.:( Leírhatod, engem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos tudom , hogy meggyõzni így nem fogom tudni. De próbáltam rávezetni az igazságra... Azt gondoltam , hogyha egy normális emberrel van talán rájön milyen kapcsolatban él és véget vet ennek. Elsõ elmondtam neki ahogy azt is , hogy szeretem és rám számíthat , ha baj van.
A lánynak magának kellrájönnie, de hidd el, elõbb-utóbb rá fog jönni, csak ki kell várnod azt a pillanatot. És amikor ez megtörténik, akkor állj mellé, de még ne startolj rá. Ha te leszel a lelkitámasza, akkor hidd el, egy idõ után beléd fog szeretni. Csak türelem! :)
elmondhatnád neki épp, de mindig lenne egy oké, de... jó, de.... igen, csak... ha magától nem jön rá, h vmi nem gömbölyû és Õ MAGA nem kezd el gondolkodni a miérteken, addig Te mondhatsz bmit.
A kérdező hozzászólása: Értem.. Hát nemtudom lesz ami lesz. Most abban maradtam hogy kérek némi szünetet amíg lerendezem a dolgokat magamban , mert nem akarok rövidtávon meghülyülni annak a tudatában hogy még együtt vannak
Legyél türelmes, és állj a lány oldalára, akár a pasijával szemben is. A srác féltékenységi rohamot fog kapni, ezzel ártatlanul szétszeded õket. A lánynak meg majd felnyílik a szeme, csak türelem.
Úgysem tudsz rajta segíteni... ilyenkor a lányokat nem lehet józan ésszel meggyõzni. Mond el a véleményed neki hátha hat rá.

Lehet olyan, hogy a NAV (Apeh) találomra kiküld egy fizetési felszólítást egy korábbi ingatlan adásvétellel kapcsolatban, ami már szerintünk rendezve lett?

Magánszemély vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy gyakorlatban lehet-e olyan, hogy egy már minden szempontból (adó és illeték is) rendeztettnek hitt ingatlan adásvételből eredően, amin már 5 éven túl vagyunk, találomra küld a NAV egy fizetési felszólítást elmaradástól. Az érdekesség, hogy a korábbi papírok megvannak, de nem találunk semmi nyomát annak, hogy lenne elmaradásunk. Közügyekben már találkoztam több alkalommal olyannal, hogy valamelyik hatóság bepróbálkozott valamilyen indokkal. Később kiderült, hogy teljesen alaptalan. De, ha nem körültekintő az ember, akkor simán befizeti. Nem tudom bizonyítani, hogy befizettem az elmaradásomat, mert nincs nyoma, hogy elmaradásom lenne. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Nézd meg az adófolyószámládat az EBEVben.

Nézd meg az adófolyószámládat az EBEVben.
Milyen elmaradásról van szó? Ingatlan értékesítésekori SZJA-ról vagy a vásárlásakori illetékrõl? Ha az illetékrõl, akkor az illeték befizetését igazoló bizonylattal rendezni tudod a dolgot, ha személyi jövedelemadóról, akkor viszont az akkori bevallásodban "kihozott" adókötelezettséget befizetõ bizonylattal tudod igazolni, ha tényleg rendezted a kötelezettségeidet. Nem biztos, hogy 5 éven túli egy adott fizetési kötelezettség. Ha "menet" közben küldözgettek errõl értesítést, akkor attól a dátumtól mindig újra indul az a bizonyos 5 év. Ha addig semmilyen formában nem reklamáltak a tartozásod miatt, akkor az már tényleg elévült... Ha szerinted nincs elmaradásod, akkor kérd ki azt az iratot Tõlük, ami alapján szerintük pedig van! Õk sem tévedhetetlenek:)
Nem a NAV köteles bizonyítani, hogy te tartozol, te vagy köteles bizonyítani csekkel, banki kivonattal, hogy x idõpontban befizetted. Persze meglehet, hogy nem is az adót, hanem esetleg késedelmes fizetés miatt a késedelmi pótlékot követeli rajtad. Valóban kérd le az EBEV-szolgáltatásokon belül a folyószámla kivonatodat, nézd meg, milyen adónemben, vagy késedelmi pótlékban mutat "Hátralék"-ot a folyószámlád. Kutakodj otthon befizetési csekk, egyéb után, ha az megvan, akkor tudsz reklamálni. Egyébként, ha bizonyítani nem tudsz, akkor, ahogy mondani szokták: erõsebb kutya...
Nézd meg a tulajdoni lapot a Földhivatalban. Ha van rajta jelzálog illeték miatt, akkor azt valami alapján bejegyezték, írj egy kérelmet a NAV-nak amiben kéred hogy tájékoztassanak mi alapján követelik rajtad az elmaradt összeget. Ha tiszta a tulajdoni lap, akkor illetéktartozás nem lehet. Ha SZJA-t követelnek, akkor az adóbevallás alapján lehet.


Rendelj magadnak kamagrát.
ha te ráfekszel és úgy nekünk az bevált 20percig is együtt voltunk:)
a csaj legyen felül, és õ diktálja a tempót és ha látja, hogy már nem bírod akkor kicsit pihenteti a dolgokat
Szerintem szembõl tovább lehet bírni, de ez lehet csak nálam van így.
1percig fogod birni

Lehetséges az, hogy azért nem lehet soha komoly kapcsolatom, mert egy olyan gént hordozok, ami alkalmatlan a szelekcióra?

Értem én azt, hogy a csimpánzok is tudatosan választanak párt, de mindig a leger?sebbet.

Legjobb válasz: Kevés "színes tollat" aggatsz magadra szerintem...:)

Kevés "színes tollat" aggatsz magadra szerintem...:)
Magyarán szerinted azért nincs barátnõd, mert nem vagy elég erõs? Az a helyzet, hogy a csimpánzok sem csak kizárólag ez alapján választanak párt, az embernél pedig egészen más szempontok játszanak, mint a csimpánzoknál, mert nagyon kevés ember él a testi erejébõl. Ne aggódj, nem tudom hány éves vagy, de azt fogod tapasztalni, hogy olyan húsz körül a lányok már nem kizárólag a legnagyobb köcsögöket választják majd, hanem egyre inkább kezdenek rendes srácokkal járni.
Lehetséges: ha pl egy génhiba miatt feltûnõen 3 lábad van, vagy élénkzöld a bõröd, akkor bizony ez oka lehet annak, hogy a lányoknak kevésbé tetszel. Egyébként attól tartok, hogy nem tudod a génjeidre fogni a problémád. De ne aggódj majd ha idõsebb leszel, szépen túljutsz majd ilyesmiken.
Ez érdekes...:D Ha ilyen van akkor velem is ez van :D
Nem hordozol olyan gént, ami alkalmatlanná tesz a szelekcióra. Ez egy hülyeség (ne haragudj) A csimpánzok nem tudatosan választanak párt, hanem ösztönösen, bár az általad leírtak alapján. Lesz komoly kapcsolatod, és ezt az egész marhaságot elfelejted!:)
Hát kedves utolsó válaszoló, ha a kérdezõnek három lába lenne, nem ide fordulna a problémájával!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!