Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy olyan kapcsolatot, amiben (4 db)

Hogyan lehet felmelegíteni egy olyan kapcsolatot, amiben hosszú idő után a másik fél már nem érez csak megszokást és abba akarja hagyni?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés.Én elgondolkodnék rajta, hogy van e értelme folytatni...Lehet próbálkozni, de tapasztalatom szerint csak ideig óráig jelent megoldást.Ha a másik fél már abba akarja hagyni, akkor õ már semit sem fog tenni azért, hogy jobb legyen.Nagyon nehéz lesz.Egy kapcsolathoz pedig ketten kellenek.Itt már valami elmúlt és ezt nagyon nehéz visszahozni. Ha mindenképpen kûzdeni szeretnél, gondold végig mi az amit nem adtál meg a párodnak, amire õ vágyott.Tegyél a kedvére, légy csinos.Talán fel tudod ébreszteni benne ami kihûlt... Arra azért figyelj, ha rágörcsölsz, már nem az leszel akibe beleszeretett. Egy próbát megér,csak azon gondolkodj el, meddig érdemes elmenni.Azért meg ne alázkodj! Sok sikert!

Nehéz kérdés.Én elgondolkodnék rajta, hogy van e értelme folytatni...Lehet próbálkozni, de tapasztalatom szerint csak ideig óráig jelent megoldást.Ha a másik fél már abba akarja hagyni, akkor õ már semit sem fog tenni azért, hogy jobb legyen.Nagyon nehéz lesz.Egy kapcsolathoz pedig ketten kellenek.Itt már valami elmúlt és ezt nagyon nehéz visszahozni. Ha mindenképpen kûzdeni szeretnél, gondold végig mi az amit nem adtál meg a párodnak, amire õ vágyott.Tegyél a kedvére, légy csinos.Talán fel tudod ébreszteni benne ami kihûlt... Arra azért figyelj, ha rágörcsölsz, már nem az leszel akibe beleszeretett. Egy próbát megér, csak azon gondolkodj el, meddig érdemes elmenni.Azért meg ne alázkodj! Sok sikert!
szerintem próbálj ki új dolgokat, esetleg új helyeken. légy spontán. nézz utána új szexuális technikáknak(pl póz, nyelvvel való izgatás egyéb helyeken, másképp, masszázs). ha nõ vagy, kicsit könyebb(legalábbis én ebben könyebben tudok segíteni), nézz bele pár potnóba, ahol a nõk magasz szinten mûvelik az orált, és annyi féleképpen lehet csinálni, húzni a szájbavételt-mivel a legtöbb férfi ezt szereti a világon a legjobban, ezzel talán megfoghatnád. erotikus tánci. fincsi nafyon fincsi vacsi. ágyba reggeli.apránként. máshogy csókolj, nyald meg a száját, nézz rá fölényesen, legyél vad, legyél ártatlan- változatos. most látom hogy nem csak a szexuális életeteket akarod felhevíteni, bocsi, remélem nem baj hogy erõl írok. váratln helyeken mondd hopgy akarod õt. vegyél fel valami szexit. adj neki olyan apróságokat, amirõl tudod h szereti(pl csoki). akár egy gyertyafényes halk romantikus zenés szeretkezés. ha férfi Vagy, rózsa, v rózsaszirmos fürdõ. izgató illatok, új illat, új parfüm. éreztetsd vele, hogy Te még mindig nagyon szereted, és fontos Neked, és hogy milyen jól járt Veled. talán napközben küldj neki smst, vagy búgd a telefonba érzékien ecsetelve, hogy miket szeretnél vele csinálni, és milyen nedves vagy(vagy hogy áll). mondj obszcén szavakat, mondj szép szavakat. sok sikert!

Lehet olyan, hogy a NAV (Apeh) találomra kiküld egy fizetési felszólítást egy korábbi ingatlan adásvétellel kapcsolatban, ami már szerintünk rendezve lett?

Magánszemély vagyok. Arra lennék kíváncsi, hogy gyakorlatban lehet-e olyan, hogy egy már minden szempontból (adó és illeték is) rendeztettnek hitt ingatlan adásvételből eredően, amin már 5 éven túl vagyunk, találomra küld a NAV egy fizetési felszólítást elmaradástól. Az érdekesség, hogy a korábbi papírok megvannak, de nem találunk semmi nyomát annak, hogy lenne elmaradásunk. Közügyekben már találkoztam több alkalommal olyannal, hogy valamelyik hatóság bepróbálkozott valamilyen indokkal. Később kiderült, hogy teljesen alaptalan. De, ha nem körültekintő az ember, akkor simán befizeti. Nem tudom bizonyítani, hogy befizettem az elmaradásomat, mert nincs nyoma, hogy elmaradásom lenne. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Nézd meg az adófolyószámládat az EBEVben.

Nézd meg az adófolyószámládat az EBEVben.
Milyen elmaradásról van szó? Ingatlan értékesítésekori SZJA-ról vagy a vásárlásakori illetékrõl? Ha az illetékrõl, akkor az illeték befizetését igazoló bizonylattal rendezni tudod a dolgot, ha személyi jövedelemadóról, akkor viszont az akkori bevallásodban "kihozott" adókötelezettséget befizetõ bizonylattal tudod igazolni, ha tényleg rendezted a kötelezettségeidet. Nem biztos, hogy 5 éven túli egy adott fizetési kötelezettség. Ha "menet" közben küldözgettek errõl értesítést, akkor attól a dátumtól mindig újra indul az a bizonyos 5 év. Ha addig semmilyen formában nem reklamáltak a tartozásod miatt, akkor az már tényleg elévült... Ha szerinted nincs elmaradásod, akkor kérd ki azt az iratot Tõlük, ami alapján szerintük pedig van! Õk sem tévedhetetlenek:)
Nem a NAV köteles bizonyítani, hogy te tartozol, te vagy köteles bizonyítani csekkel, banki kivonattal, hogy x idõpontban befizetted. Persze meglehet, hogy nem is az adót, hanem esetleg késedelmes fizetés miatt a késedelmi pótlékot követeli rajtad. Valóban kérd le az EBEV-szolgáltatásokon belül a folyószámla kivonatodat, nézd meg, milyen adónemben, vagy késedelmi pótlékban mutat "Hátralék"-ot a folyószámlád. Kutakodj otthon befizetési csekk, egyéb után, ha az megvan, akkor tudsz reklamálni. Egyébként, ha bizonyítani nem tudsz, akkor, ahogy mondani szokták: erõsebb kutya...
Nézd meg a tulajdoni lapot a Földhivatalban. Ha van rajta jelzálog illeték miatt, akkor azt valami alapján bejegyezték, írj egy kérelmet a NAV-nak amiben kéred hogy tájékoztassanak mi alapján követelik rajtad az elmaradt összeget. Ha tiszta a tulajdoni lap, akkor illetéktartozás nem lehet. Ha SZJA-t követelnek, akkor az adóbevallás alapján lehet.
Rendelj magadnak kamagrát.
ha te ráfekszel és úgy nekünk az bevált 20percig is együtt voltunk:)
a csaj legyen felül, és õ diktálja a tempót és ha látja, hogy már nem bírod akkor kicsit pihenteti a dolgokat
Szerintem szembõl tovább lehet bírni, de ez lehet csak nálam van így.
1percig fogod birni


Lehetséges az, hogy azért nem lehet soha komoly kapcsolatom, mert egy olyan gént hordozok, ami alkalmatlan a szelekcióra?

Értem én azt, hogy a csimpánzok is tudatosan választanak párt, de mindig a leger?sebbet.

Legjobb válasz: Kevés "színes tollat" aggatsz magadra szerintem...:)

Kevés "színes tollat" aggatsz magadra szerintem...:)
Magyarán szerinted azért nincs barátnõd, mert nem vagy elég erõs? Az a helyzet, hogy a csimpánzok sem csak kizárólag ez alapján választanak párt, az embernél pedig egészen más szempontok játszanak, mint a csimpánzoknál, mert nagyon kevés ember él a testi erejébõl. Ne aggódj, nem tudom hány éves vagy, de azt fogod tapasztalni, hogy olyan húsz körül a lányok már nem kizárólag a legnagyobb köcsögöket választják majd, hanem egyre inkább kezdenek rendes srácokkal járni.
Lehetséges: ha pl egy génhiba miatt feltûnõen 3 lábad van, vagy élénkzöld a bõröd, akkor bizony ez oka lehet annak, hogy a lányoknak kevésbé tetszel. Egyébként attól tartok, hogy nem tudod a génjeidre fogni a problémád. De ne aggódj majd ha idõsebb leszel, szépen túljutsz majd ilyesmiken.
Ez érdekes...:D Ha ilyen van akkor velem is ez van :D
Nem hordozol olyan gént, ami alkalmatlanná tesz a szelekcióra. Ez egy hülyeség (ne haragudj) A csimpánzok nem tudatosan választanak párt, hanem ösztönösen, bár az általad leírtak alapján. Lesz komoly kapcsolatod, és ezt az egész marhaságot elfelejted!:)
Hát kedves utolsó válaszoló, ha a kérdezõnek három lába lenne, nem ide fordulna a problémájával!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!