Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy olyan kapcsolatot, (35 db)

Sehogy, és pofára fogsz esni (és meg is fogod érdemelni).
Nincs szüksége mindenkinek szerelemre hogy teljes élete legyen.
ööö.... ha egy csaj oda állna hozzá hogy járjunk a fülét farkát behúzná... csak a szája nagy...
Miért kéne szerelem ha tucatjàval dughatják a magadféle naiv lànyokat?
átl ugy imádom azokat akik magukat se lennének képesek sok dologra rábírni DE má rmás emberek megváltoztatásán gondolkodnak..hmmm imádom:D
sehogy sajnos :) nem akar kapcsolatot és kész... õk jól érzik magukat így hogy mindig van valaki ha szexelni akar, de nem kell neki barátnõ :D
A kérdező hozzászólása: 1.Ki mondta, hogy "dugunk" vagy "dugtunk"? 2.Én nem szeretném õt megváltoztatni, csak megérteni, hogy miért utasítja el a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: és köszi a válaszokat :)

Hogyan lehet felmelegíteni egy olyan kapcsolatot, amiben hosszú idő után a másik fél már nem érez csak megszokást és abba akarja hagyni?

Legjobb válasz: Nehéz kérdés.Én elgondolkodnék rajta, hogy van e értelme folytatni...Lehet próbálkozni, de tapasztalatom szerint csak ideig óráig jelent megoldást.Ha a másik fél már abba akarja hagyni, akkor õ már semit sem fog tenni azért, hogy jobb legyen.Nagyon nehéz lesz.Egy kapcsolathoz pedig ketten kellenek.Itt már valami elmúlt és ezt nagyon nehéz visszahozni. Ha mindenképpen kûzdeni szeretnél, gondold végig mi az amit nem adtál meg a párodnak, amire õ vágyott.Tegyél a kedvére, légy csinos.Talán fel tudod ébreszteni benne ami kihûlt... Arra azért figyelj, ha rágörcsölsz, már nem az leszel akibe beleszeretett. Egy próbát megér,csak azon gondolkodj el, meddig érdemes elmenni.Azért meg ne alázkodj! Sok sikert!

Nehéz kérdés.Én elgondolkodnék rajta, hogy van e értelme folytatni...Lehet próbálkozni, de tapasztalatom szerint csak ideig óráig jelent megoldást.Ha a másik fél már abba akarja hagyni, akkor õ már semit sem fog tenni azért, hogy jobb legyen.Nagyon nehéz lesz.Egy kapcsolathoz pedig ketten kellenek.Itt már valami elmúlt és ezt nagyon nehéz visszahozni. Ha mindenképpen kûzdeni szeretnél, gondold végig mi az amit nem adtál meg a párodnak, amire õ vágyott.Tegyél a kedvére, légy csinos.Talán fel tudod ébreszteni benne ami kihûlt... Arra azért figyelj, ha rágörcsölsz, már nem az leszel akibe beleszeretett. Egy próbát megér, csak azon gondolkodj el, meddig érdemes elmenni.Azért meg ne alázkodj! Sok sikert!
szerintem próbálj ki új dolgokat, esetleg új helyeken. légy spontán. nézz utána új szexuális technikáknak(pl póz, nyelvvel való izgatás egyéb helyeken, másképp, masszázs). ha nõ vagy, kicsit könyebb(legalábbis én ebben könyebben tudok segíteni), nézz bele pár potnóba, ahol a nõk magasz szinten mûvelik az orált, és annyi féleképpen lehet csinálni, húzni a szájbavételt-mivel a legtöbb férfi ezt szereti a világon a legjobban, ezzel talán megfoghatnád. erotikus tánci. fincsi nafyon fincsi vacsi. ágyba reggeli.apránként. máshogy csókolj, nyald meg a száját, nézz rá fölényesen, legyél vad, legyél ártatlan- változatos. most látom hogy nem csak a szexuális életeteket akarod felhevíteni, bocsi, remélem nem baj hogy erõl írok. váratln helyeken mondd hopgy akarod õt. vegyél fel valami szexit. adj neki olyan apróságokat, amirõl tudod h szereti(pl csoki). akár egy gyertyafényes halk romantikus zenés szeretkezés. ha férfi Vagy, rózsa, v rózsaszirmos fürdõ. izgató illatok, új illat, új parfüm. éreztetsd vele, hogy Te még mindig nagyon szereted, és fontos Neked, és hogy milyen jól járt Veled. talán napközben küldj neki smst, vagy búgd a telefonba érzékien ecsetelve, hogy miket szeretnél vele csinálni, és milyen nedves vagy(vagy hogy áll). mondj obszcén szavakat, mondj szép szavakat. sok sikert!

Mit lehet tenni annak érdekében, hogy rávegyünk egy olyan férfit egy kapcsolatra, aki nem akar kapcsolatot? 24/N

A "barátom" nem akar tõlem semmi komolyat, azt mondta, hogy nagyon kedvel, gyönyörû vagyok és imád velem szexelni, de õ nem tud/nem mer/nem akar nekem komoly kapcsolatot ígérni, mert egyrészt nem rég összetörték a szívét, másrészt lehet, hogy nemsokára elköltözik Németországba. Azt mondta, hogy ha nekem ez így fáj, vagy úgy érzem, hogy késõbb fájna a szakítás, akkor legyünk csak barátok. Én szintén nagyon kedvelem õt és jó a szex vele, szóval azt mondtam, hogy folytassuk. De én nõ vagyok és nyilván titkon azt remélem, hogy hosszú távú lesz, ami köztünk van. Mit tudok tenni, hogy tényleg az legyen? Jelenleg azt a taktikát folytatom, hogy keveset keresem, nem irkálok neki, nem hívogatom, szóval nagy szabadságot kap tõlem. De így is heti háromszor akar kb. találkozni, ami szerintem nem kevés. Olyankor fõleg szexelünk, vagy sétálni megyünk, vagy fõzünk valamit. Szerintetek mik a kilátások? Van rá esély, hogy belém szeret? Egyáltalán miért nem akar tõlem komolyat, ha ennyire kedvel és a szex is jó?

Legjobb válasz: nem szeret téged, csak jó vagy szexre. Reménytelen.

nem szeret téged, csak jó vagy szexre. Reménytelen.
Te nagyon naív vagy. Ha többé nem dugnál vele, hirtlen eltûnne mellõled, ez a "nem akarlak megbántani" csak egy nagyon udvarias formája volt a "puncidon kívül más nem kell tõled" elutasításnak. Csak az idõdet pazarlod vele, de ha nem hiszel nekem, akkor próbáld ki, amit az elején írtam, mondd neki, hogy többé nem fekszel le vele, legyetek csak barátok, szex nélkül és nézd meg, hogy azután még hányszor fog téged keresni...
Nemár, hogy taktikázva akarod megnyerni magadnak. Csa kszexre használ, mert jó veled a szex. Ennyi. Kevés, mint jeltolmács a vakok olimpiáján.
Csak szexre kellesz neki.. Mert jo veled a szex, es nem akar parkapcsolatot.. Csak szexre hasznal...
LoL. Újabb remek példája a nõi logika megcsillanásának. Pasi dugja 2 naponta, majd a csaj megkérdezi, hogy miért nem akar kapcsolatot? LOL miért is akarjon kapcsolatot, gondot a nyakába, ha ezek nélkül is szétteszed neki a lábaidat????
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azért az sem normális, hogy a férfiak mindenre csak a szexért hajlandóak. Ezek szerint a párkapcsolat csak egy szükséges rossz, amit a pasik bevállalnak, hogy biztosan legyen szex bizonyos idõközönként? Szép! Amúgy miért akarna? Mert mondjuk egy kedves lány vagyok, aki szeretetet és törõdést is adhatna neki, nemcsak a punciját. Mondjuk ezért.

Hogy lehet felnyitni egy lány szemét, aki egy olyan kapcsolatban van amiben kihasználják és érzelmileg zsarolják?

Régóta ismerem és jó barátok is voltunk. Mostanában volt az , hogy ténylegesen kezdtünk közel kerülni egymáshoz ,de a pasijával maradt a bûntudata miatt amit õ okoz neki állandóan.

Legjobb válasz: Mondd meg neki hogy olyannal legyen aki megérdemli

Mondd meg neki hogy olyannal legyen aki megérdemli
Sehogy nem tudsz rajta segíteni, csak lelki szemetesláda válik belõled, érzelmileg kiszívja belõled az energiát amit te jószívûen adsz, kifacsar és tovább áll a bunkó paraszttal. Game Over!
A kérdező hozzászólása: 17 éves
nagyon gyerek még... még sok "élnivalója" van :(
A kérdező hozzászólása: Hát reméltem , hogy megjön az esze , de úgylátszik nincs más mód.. Amúgy meg sose hagytam neki , hogy csak egy lelkiszemetesláda legyek. Másnál megtettem és köszönöm nem kérek belõle.A szüleimnek "hála" tudom mikor akarnak megvezetni.. Az õ családi állapota sem egy leányálom és próbáltam neki ottlenni mindig , ha probléma volt
ez továbbra is lehet így éppen, de akkor neked kell dönteni, ha jelenlegi szabályok mellett tudsz-e csak a barátja lenni, mert ez így neked nagyon kispad :(
A kérdező hozzászólása: Tudok róla.. Ezért vagyok most úgy hogy szüneteltetek vele mindent egy kis idõre és helyrerakom magam..neki is megmondtam. Õ se akar engem elveszteni és rosszba lenni velem és ha ez nem lenne akkor már együtt lennénk. Csak ez a hülyesége a gát... Elején én se akartam tõle semmit , de amikor megingott és kezdtem azt látni hogy kezd többként nézni rám akkor borult az egész. Végig mérlegeltem a dolgot és minden azt mutatta ez a kapcsolat kuka.. Fõleg , hogy a csávó most kiment angliába tanulni és csak ünnepekkor jön haza rontani a levegõt.
az események végkifejletének tekintetében sajnos nem az a releváns, h Te mit gondolsz. :(
Vicces, kb. ugyanez a beszélgetés zajlott le nemrég köztem és a legjobb barátom közt. Másodszor vagyok lényegében ugyanilyen helyzetben, annyi különbséggel, hogy én nem akartam összejönni egyik lánnyal se, csak "megvédeni" õket. De itt sajnos tényleg csak a lány tud változtatni, te max. elõsegítheted, de annak meg lehet, az lesz a vége, hogy te jársz rosszabbul. (Értsd: inkább megszakítja veled a kapcsolatot, és "nyugi lesz".)
A kérdező hozzászólása: Nekem már nincs ezen mit elõsegíteni , azt a pasija már rég megtette.. A kérdés az , hogy a lány meddig tûri. Ha én közbe össze tudok jönni mással nem fogok nemet mondani miatta , bármennyire is szeretem most és fontos nekem.
Hány éves a csaj?? Olyan 16-17-18 lehet max!
A kérdező hozzászólása: Ez így teljesen megvolt . Szakítottak is , de újra összejöttek , mert a pasija visszasírta magát. A lány meg adott neki még egy esélyt , mert már "másfél éve együtt vannak"
Leírhatod. Annyit viszont most mondok, hogy valószínû sehogy. Inkább menekülj mert azzal teszed neki a legjobbat. Õ a pasijával akar maradni téged pedig érzelmi szemeteskukának használ. Majd, ha nem lesz ilyen ember az életében akkor talán rádöbben, hogy nem jó neki a pasijával.
Rá kell lépni a lábára... szär helyzet... sajnálom/sajnállak.. remélem megoldod
Nagy eséllyel sehogy. "A szerelem vak", ahogy mondani szokták, és sajnos ez igaz is sok esetben. Amíg õ maga nem látja be, hogy ez nem jó, addig te semmit nem tehetsz. Legalábbis eddig ezt tapasztaltam..
Szerintem sincs rá sok esély.:( Leírhatod, engem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos tudom , hogy meggyõzni így nem fogom tudni. De próbáltam rávezetni az igazságra... Azt gondoltam , hogyha egy normális emberrel van talán rájön milyen kapcsolatban él és véget vet ennek. Elsõ elmondtam neki ahogy azt is , hogy szeretem és rám számíthat , ha baj van.
A lánynak magának kellrájönnie, de hidd el, elõbb-utóbb rá fog jönni, csak ki kell várnod azt a pillanatot. És amikor ez megtörténik, akkor állj mellé, de még ne startolj rá. Ha te leszel a lelkitámasza, akkor hidd el, egy idõ után beléd fog szeretni. Csak türelem! :)
elmondhatnád neki épp, de mindig lenne egy oké, de... jó, de.... igen, csak... ha magától nem jön rá, h vmi nem gömbölyû és Õ MAGA nem kezd el gondolkodni a miérteken, addig Te mondhatsz bmit.
A kérdező hozzászólása: Értem.. Hát nemtudom lesz ami lesz. Most abban maradtam hogy kérek némi szünetet amíg lerendezem a dolgokat magamban , mert nem akarok rövidtávon meghülyülni annak a tudatában hogy még együtt vannak
Legyél türelmes, és állj a lány oldalára, akár a pasijával szemben is. A srác féltékenységi rohamot fog kapni, ezzel ártatlanul szétszeded õket. A lánynak meg majd felnyílik a szeme, csak türelem.
Úgysem tudsz rajta segíteni... ilyenkor a lányokat nem lehet józan ésszel meggyõzni. Mond el a véleményed neki hátha hat rá.

Belemenjek 19 évesen szüzen egy olyan kapcsolatba amiről tudom, hogy nem lehet több, mint sex? 19/L

A fiú csak egy laza kapcsolatot szeretne. Én sz?z vagyok, még barátom sem volt soha. Belemerjek menni? Jó is lehet? :)

Legjobb válasz: Jobb, ha vársz, és a szerelmeddel veszíted el.

Jobb, ha vársz, és a szerelmeddel veszíted el.
Miaz, hogy pasi 0, ezt nem tudom elhinni. Vagy írj privátot ha úgy könnyebb..
Annak a híve vagyok, hogy az ember egy normális kapcsolatban élje át az elsõ alkalmat, ahol viszontszeretik.Egy lány alapból érzékenyebb, a elsõ alkalom is meghatározó élmény számára.Szóval szerintem jobban tennéd, ha megvárnád azt, akit majd tényleg érdekelsz, és nemcsak a tested miatt kellesz Neki.
Szerintem se menj bele. (Amúgy milyen jól megmagyarázták az elõzõ hozzászólók! ritka h ilyen normális válaszokat is lehet itt olvasni.)
neked nem egy faltörõ kos kell most NE
Ha egy lakatlan szigeten éltek, akkor meggondolandó... Meg ha úgy akarsz visszaemlékezni a Nagy Elsõre, hogy a pasi meg sem próbált úgy tenni, mint ha dugáson kívül egy kicsit is érdekelnéd...
Ne.
Nagy eséllyel nem fogod élvezni, fõleg mivel még szûz vagy. Én nem tenném, de igazából neked kell dönteni. Gondolj majd arra is, hogy késõbb milyen emléked lesz az elvesztésérõl. De nem is ez a fõ probléma. Mondanám, hogy majd rájössz, de inkább szóltam elõtte amennyire tudtam.
Az elsõvel értek egyet. 20/F
Esetleg egy fotó? Inkább kettõ, egy a korábbi állapotról és egy másik a mostaniról!
A kérdező hozzászólása: Nyilván kifogok rakni ide képet ;) xD
Küldjél privátban! Megnéznélek! F.
nekem is küldhetsz. amúgy meg 2 év alatt ez nem nagy szám. 50-100kiló is lemehet annyi alatt ha normális diétát használsz és aerobozol/súlyzózol
A kérdező hozzászólása: Ahhoz képest, hogy kórházban töltött HETEK után, diéta, torna mellett egy DEKA nem ment le, nem hogy kiló, hadd érezzem már ezt jónak gyógyszer szedés mellett, nekem nem az a bajom, hogy sokat eszem, csak ezt sok okos nem tudja felfogni.... hormonális a dolog. Amúgy kórházban napi 1500 kcalt írtak ki, eszek napi 1200-t és mellett nehéz fizikai munkát végzem ;)
Puszi a hasad alá! F.
A kérdező hozzászólása: Eléggé.. 164 cm 98 kg, de folyamatosan fogyok, mert kiderült, hogy hormonális és gyógyszert szedek. 2 év alatt lement 15 kg. Ahhoz képest mostmár egész jól nézek ki.
Ha vagysz ra es te sem szeretnel tobbet persze miert ne. Amugy meg ismerkedni kell, rengeteg fiu van, csak ne tettesd elerhetetlennek magad es minden jo lesz :)
Mennyire vagy túlsúlyos? Az ismereteim szerint olyan pasik is vannak akik kedvelik a nõies nõket!
Többet kellene eljárnod ismerkedni!
A kérdező hozzászólása: Ha látnál megértenéd... :) túlsúlyos vagyok :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, tényleg ritka, hogy csak normális válaszok vannak:) Az a baj, hogy nagyon kívánom már a sexet, de pasi 0
szerintem még jó is kisülhet ebbõl. ha már nagyon szeretnél szexelni, akkor hajrá, de ha kétségeid vannak, akkor inkább ne. 19/L

Miért nem találok korombeli lányt akivel eltudnék képzelni egy kapcsolatot? Van rá esély hogy közeljövőbe találok olyan lányt akivel boldog hosszútávú kapcsolatom lehet?

májusba töltöm a 20-at és kb 4 hónapja szingli vagyok... megismerkedtem egy lánnyal nagyon megkedveltük egymást sokat beszéltünk de végül arra jutottunk hogy nem lesz semmi mert ő csak most lett 15 és az nagy kor különbség. Az egyik régi ismerősöm akiről tudom hogy nagyon kedvel engem felkeresett beszélgetünk és randi is szóba jött de nem érzem hogy a szexuális vonzódáson kívül lenne e valami a részemről pedig ő 17-18 körül van azthiszem. Most pár napja Megismerkedtem egy lánnyal aki gyönyörű és nagyon édes és csak ámulok ha beszélgetek vele ... megvan az a kis dolog ami megtud engem fogni amitől úgy érzem tudnék járni vele... de az egyik beszélgetés során kiderült hogy Õ is csak 15 bakker (bár érettebnek tűnik mint a másik 15 éves lány de akkoris...) Mi ez ? mérvan? Tudom hogy a korombelinek nehéz csajozni mer a A veszprém megyei/várpalotai 16-20 évesek nagyrésze piás dohányos drogos vagy ribi... Egy odabújós ragaszkodó korban hozzám illő lány aki sokat szeret párja társaságában lennni, szereti a sok ömmm izgalmas együtlétet és egy kis romantikát, közelben lakik és még tetszünk is egymásnak. Létezel? Sok az elvárásom? vagy van bennem valami ami miatt csak fiatal lányokra találok? vagy valami más? Kérem normális válaszokat írjatok köszönöm!

Legjobb válasz: Bocs, de 5 év azért nem a világvége. Ha minden más jól mûködik kettõtök között, most ne már elvbõl ne jöjjetek össze. Ha meg neked a külsõségek és elvek fontosabbak az érzéseknél, a te dolgod, de akkor ne panaszkodj, hogy nincs senkid, ha magad utasítod el kb. a tökéletes barátnõt. Elvbõl.

Bocs, de 5 év azért nem a világvége. Ha minden más jól mûködik kettõtök között, most ne már elvbõl ne jöjjetek össze. Ha meg neked a külsõségek és elvek fontosabbak az érzéseknél, a te dolgod, de akkor ne panaszkodj, hogy nincs senkid, ha magad utasítod el kb. a tökéletes barátnõt. Elvbõl.
A kérdező hozzászólása: ömm az a helyzet hogy nemtudom mûködne e mert elsõ dolog ami arcon csap az 5 év :) nem randiztam vele még de nagyon kedvelem ... talán lehet elég komoly egy kapcsolathoz..
A kérdező hozzászólása: lehet ideje volna felülkerekedni ezen a dolgon? tényleg annyira nem vészes ez az 5 év?
igaza van az elsõnek 5év nem a világvége nekem is a szüleimközött 8 év kül. van. Hívd el a csajz randira hidd el sikerülni fog szurkolok neked! :-)
A kérdező hozzászólása: :( már kiderült hogy kedvel egy másik srácot ráadásul a családja szigoru és nem engedi randizni ráadásul azt hiszem bele estem a csajba úgy hogy még szinte nemis tudok róla semmit...
akk az felejtõs nyugi megtalálod az igazit
Miért nem lehet örökbefogadás? Ez fontos, mert különben rosszra gondolok!
Ha boldog vagyok a párommal, nem fogom elhagyni csak azért, mert meddõ. Viszont örökbefogadni miért ne lehetne? Ott már valami azért gyanús...
Nekem feltétlenül kell a gyerek. négyet szeretnék, fiú és lány vegyesen.
Nem a gyerek miatt fogom elhagyni azt akit szeretek, mert lehet, hogy megbánnám. Szóval maradnék a párommal.
Eleinte nagyon fájna, de maradnék a helyemben. Ja, és örökbe is szívesen fogadnék...
Csak akkor, ha a házasság elõtt is tudta, hogy meddõ és ezt nem mondta el. Hazugságra nem lehet kapcsolatot építeni. Örökbe sem fogadnék, mert nem tudom, hogy a gyerek mit örökölt a vérszerinti szüleitõl. Ahogy azt sem, hogy felnõve nem keresné-e az igazi szüleit? 27/F
A kérdező hozzászólása: Ha például a barátnõ/élettárs... erõs dohányos, ... és nem tud leszokni, ezért úgy ítélik meg, hogy ártalmas lenne a gyerek fejlõdésére.
Azzal maradnék akit igazán szeretek.
Tudom, nem lányoknak szól, de azért írnék, ha nem baj. Soha, semmi pénzért, nincs az az ok, amiért elhagynám azt, akivel imádjuk egymást és minden mûködik. Ha a kettõnk boldogságának az az ára, hogy nem lehet közös gyermekünk, akkor az. Anélkül is lehet boldognak lenni. Mi garantálja, hogy találnál még valakit, akivel minden ennyire stimm? Semmi. Szaladhatsz vissza ahhoz, akit elhagytál és megaláztál olyanért, amirõl nem tehet. Már ha visszafogadna. Szerintem nem. Nem, nem, nem. Maradnék vele.
A párommal maradnék, amúgysem kell nekem gyerek.... 23f
Az ember két dolog miatt megtesz mindent! Azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy nem legyen. Ha nektek kell, akkor le kell mondania dohányzásról, de szerintem ez nem lehet akadály.

Mit lehet tenni az olyan pasikkal, akik csalódtak a szerelemben, és félnek elkezdeni egy új kapcsolatot? Viszont jól megvannak egy lánnyal, de azt mondják, hogy még bizonytalanok. De a találkozgatás megy.

Legjobb válasz: Ez egy jó duma arra, hogy ha megdugott utána leléphessen mondván, hogy "áh bocsi nekem még ez nem megy". Ráadásul te érzd úgy, hogy rá kell másznod, hogy kihúzd ebbõl a szerelmi bánatból. Sezrintem cseles trükk. Persze tudom... Ez a pasi más, és ez nem is trükk...

Ez egy jó duma arra, hogy ha megdugott utána leléphessen mondván, hogy "áh bocsi nekem még ez nem megy". Ráadásul te érzd úgy, hogy rá kell másznod, hogy kihúzd ebbõl a szerelmi bánatból. Sezrintem cseles trükk. Persze tudom... Ez a pasi más, és ez nem is trükk...
Szeresd, és mutasd is ki minél jobban!
A kérdező hozzászólása: És azt hogy csináljam?
Sztem tedd egyértelmûbbé, gyõzd meg h neked tényleg bejön, és nem akarod átverni! Én is ilyen lennék, ha jelentkezne nálam vki (bár úgyse fog), és ezt várnám az illetõtõl.
A kérdező hozzászólása: És ha én akarok tõle valamit? Hogyan lehetne a tudtára adni? Vagy várjak? 22 évesek vagyunk
Hasonló vagyok csak én már nem is találkozok senkivel. Nem bízom és nem igen hiszem hogy bárkit is le tudnék nyûgözni ebben a kifordult világban. Nem fordultam be csak nem fektetek energiákat egy olyan ügybe amiben nem volt sikerélményem. Ott van helyette a kerékpár a National Geoghraphic stb. Bohócnak már öreg vagyok. 34 ffi
Igazság szerint meglepõdnél, hogy az egyes embertípusok bizonyos kérdéskörökben mennyire egyformán mûködnek:) Node mind1 is, jóccak :)
A kérdező hozzászólása: Nincs cukormázas világom. De nem lehet kategorizálni, hiszen nincs két egyforma ember.
A kérdező hozzászólása: Pedig jól elvagyunk. Nem értem a dolgot. Azt tudom csak, hogy ha nem lép, akkor lelépek.
Miért kell kategorizálni? Mert az emberi agy így mûködik, rendszerez, kategorizál, mintákat hoz létre és keres mindenben, mert nem lenne képes mindent a maga valójában feldolgozni. A tübbségi tapasztalat (és mert több ismerõsöm is játszotta ezt a trükköt évekig) ezt mondatja velem, aztán majd késõbb valamikor már igazat adsz nekem. Addig pedig én leszek a r*dék, mert nem olyan választ adok, ami beleillik a rózsaszín felhõktõl cukormázassá vált világodba.
Kijavitanam a kedves elsö hozzaszolot, ugyanis maham is Ferfi vagyok es ha valakiben nem vagyok biztos, atol függetlenül nem az az elsö dolgom, hogy az agyba rangassam. Azt a szot sosem hasznaltam, hogy felek elkezdeni egy kapcsolatot, mindig megmondtam, ha hianyzott az erzelmi oldal, ami vagy kialakul vagy nem. Tehat kedves kerdezeö, nem szentiras, hogy mag akar dugni es dobni, lehetseges, hogy biztosra akar menni, mert ha most összejönne veled es nem erezne semmi olyat ami együtt tartana titeket, akkor csak megbantan.
A kérdező hozzászólása: miért is kell ennyire kategorizalni?
Még
A kérdező hozzászólása: Nem dugott meg
A kérdező hozzászólása: Törõdök vele, elmegyek vele mindenhova, meg ilyesmik.. és mégis

Jó ötlet lehet egy gyertya fényes vacsora hogy ne legyen olyan kihűlt a kapcsolatunk?

Van egy 5 hónapos kapcsolatom szeretjük egymást csak mostanában egy picit úgy ellaposodott a kapcsolatunk és nemtudom talán most a barátn?m sem annyira szerelmes belém mint amennyire volt, Szerintetek evvel a meglepivel sikerülhet visszaszereznem hogy úgy szeressen mint régen?:):) el?re is köszi a válaszokat^^

Legjobb válasz: Mindenképp!!! Hiszen már ezzel is bizonyítod, hogy próbálsz tenni az ellen, hogy ne legyen ellaposodott a kapcsolatotok! Én biztosan értékelném már alapból a próbálkozást, és természetesen ezt a jó kis programot is :) Fõleg ha kettesben otthon vacsiztok, az még meghittebb lehet, fõleg ha a kapcsolatotok már elég mély ahhoz hogy az ágyikóban tökéletes befejezést adjatok az estének :)

Mindenképp!!! Hiszen már ezzel is bizonyítod, hogy próbálsz tenni az ellen, hogy ne legyen ellaposodott a kapcsolatotok! Én biztosan értékelném már alapból a próbálkozást, és természetesen ezt a jó kis programot is :) Fõleg ha kettesben otthon vacsiztok, az még meghittebb lehet, fõleg ha a kapcsolatotok már elég mély ahhoz hogy az ágyikóban tökéletes befejezést adjatok az estének :)
Nem rossz ötlet, de valami kevésbé sablonos is lehetne. Mondjuk mondd neki, hogy tegye szabaddá magát és készüljön el holnap 6 órára, mert meglepetésed van számára! Aztán vidd el mondjuk teaházba, vagy sütizni, vagy bowlingozni, vagy vidámparkba, vagy ha már kaja, akkor legyen piknik valami közeli erdõben vagy parkban! Vagy fõzz neki valamit: még ha el is szúrod, nagyon fog neki tetszeni, hogy szenvedtél a kedvéért egy ismeretlen témában :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) hát rendben szerintem majd jövõhéten megpróbálom azt amit a 2. válaszadó mondott yó ötletnek tûnik nagyon^^

Milyen lehet kapcsolatban egy olyan sráccal, aki elõre meghatározza, hogy neki max.60-65 kg-os nõ kell?

Nõk szerint érdemes az ilyet bevállalni hosszú távra, évekig reszketni, hogy nehogy túlhaladja a saját teste a 65 kg-ot, mert másképp ott hagy a srác?

Legjobb válasz: Én nem kezdenék ilyen emberrel. Ez az egész gondolkodásmódjában meghatározza, és az valami borzalmas lehet.. Szóval nem.

Én nem kezdenék ilyen emberrel. Ez az egész gondolkodásmódjában meghatározza, és az valami borzalmas lehet.. Szóval nem.
Tipikus nõi logika.. egyböl a pali a kö*sög.. Amig fiatalok vagyunk addig igenis én is elvárom, hogy formában legyen a párom, ameddig meg adok hozzá mindent...Ti sem kivánnátok meg egy dagadt szõrös mamutot baszus..
Én szakítanék önmagammal ha 65 kg felé menne a súlyom! Évekig reszketni? Edzés-edzés-edzés :)
Nekem se kell macis pasi, DE az én kilóiman nyugodtan ki si borulhat, mert izmos vagyok, és több kg, mint amennyinek tûnök...
Ez nem igényesség kérdése, hanem hülyeség szimplán. Kérdés, hogy csak összejövetelkor számít neki, vagy késõbb is fenntartja ezt.
Attól függ, hány centihez. Mert ha a 175 cm-es barátnõjének mondja ezt, akkor ez elég irreális elvárás és, ha az a lány 67 kg lesz, akkor is nézhet ki jól, és lehet vékony. De ha a 150 cm-es barátnõjének mondja, hogy 60-65-nél ne legyen több, akkor ez nem olyan durva. Úgy általánosságban nagyon fura, hogy ilyet elõre meghatároz :) De ebben az esetben a lánynak is kell szerintem lehetõséget biztosítani, hogy meghatározhasson valamit, kiköthessen valami, ami neki fontos és a fiúnak kell teljesítenie :)
dúl majd a láw
És ha 65, 6 kiló akkor kuka?:D ez már túlzott igényesség..sõt hülyeség.Inkább mondaná, hogy nem szereti a molett hölgyeket:) 18/F
60-65 kg, mi? És ha mondjuk 150 cm s lány, és úgy 65 kg? Amúgy aki csak azért elhagyja a barátnõjét, mert meghízott, arra nem lehet komolyan építeni, sorry.
Igen, köcsög, mert pl. meg is betegedhet, aminek a következtében meghízik, szóval igen, köcsög. És ha majd gyerekük lesz, sok-sok év múlva, ha nem tökéletes testtel jön ki a szülõszobáról, vagy marad rajta egy kis felesleg, akkor kuka? Ugyan már... Teljesen másképp nézett volna ki, ha azt írja, hogy elvárja az igényességet, vagy a sportos megjelenést, vagy hogy a tõle telhetõ legjobbat hozza ki magából, de kilókkal dobálózni? What the fuuuuuuck?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!