Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy lejátszót (86 db)

Hogyan lehet egy DVD lejátszót összekötni több tv-vel koax kábelen vagy máshogy?

Jobb megoldás lenne inkább a koax kábel, csak nem tudom mi kell hozzá és hogyan lehet összehozni. Más megoldás is érdekelne.

Legjobb válasz: A koax alatt azt érted, hogy a lejátszó nagyfrekvenciás kimenetét (RF) akarod elosztani több TV antenna bemenetére? Ha igen, akkor lehet kapni 2-3-5-ös RF splitter nevû elosztót ami a bemenetre adott antenna jelet szétosztja. F csatlakozós, de a kimeneten a jel csökkenni fog.

A koax alatt azt érted, hogy a lejátszó nagyfrekvenciás kimenetét (RF) akarod elosztani több TV antenna bemenetére? Ha igen, akkor lehet kapni 2-3-5-ös RF splitter nevû elosztót ami a bemenetre adott antenna jelet szétosztja. F csatlakozós, de a kimeneten a jel csökkenni fog.
Annyi a baj mindössze, hogy a DVD lejátszóknak nincsen koax kimenetük. Csak scart vagy RCA. Tehát ennek megfelelõ elosztót kell beszerezned.
A kérdező hozzászólása: Most kaptam egy jó ötletet nem tudom mennyire jó, segítsetek. Rca kábel ami kijön a dvd-bõl, rákötöm egy RF konverterre és azt rá a koax kábelra. Amúgy ez nem fogja zavarni a kábeltv jelét?
Annyiban macerás, hogy szerintem nagy jelveszteséggel jár a konvertálás, kérdés, mennyi és milyen jel marad, mire kimegy a tévékhez? Az meg elõre szintén nem tudható, hogy a konverter melyik RF csatornára dolgozik, és, hogy ott éppen sugároz-e valamilyen tv adó. Optimális esetben a konverter kimeneti csatornája állítható kisebb mértékben, hogy odébb tudd vinni a jelet, ha útban van egy adásnak.

Hogy lehet egy filmböl fényképezni 1 képet? Pontosabban milyen lejátszóval és pontosan hogy?

Legjobb válasz: ?? Megy a film teljes képernyõn, lenyomod a Print Screen (néhány billentyûzeten Prt Scr) gombot. Utána Windows gomb + R -> mspaint -> Ctrl+V -> Fájl -> Mentés másként -> Adsz neki nevet, átállítod a kiterjesztést .jpg-re és ennyi.

?? Megy a film teljes képernyõn, lenyomod a Print Screen (néhány billentyûzeten Prt Scr) gombot. Utána Windows gomb + R -> mspaint -> Ctrl+V -> Fájl -> Mentés másként -> Adsz neki nevet, átállítod a kiterjesztést .jpg-re és ennyi.
Ez nem minden esetben mûködik, így a lejátszóból kell a képlopást elvégezni. Azt nem írtad melyiket használod, mindegyikben más menüben és gombbal érhetõ el. VLC-ben a Videó/pillanatkép készítése, Media Player Classic-ban a File/save image (ALT+I), BsPlayerben azt hiszem a P betû, vagy amit éppen beállítasz.
1. lejátszónál az kimentendõ képkockánál megállítod a lejátszást, majd PrintScreen gombbal vágólapra másolod nem túl elegáns, valamint a képernyõdön lévõ képet adja vissza, nem az eredeti filmbéli képkockák 2. szinte bármely videószerkesztõ (én Premiere Pro-t használok) képes az eredeti képkockák lementeni. megállítod, kimented, öröm és bódottá
A kérdező hozzászólása: kösz

Hogy lehet egy Lg KP502-re feltelepíteni egy SWF lejátszot?

Azért h tudjak SWF-es játékokkal rajta játszani.


Hogyan lehet egy angol nyelvű filmet és a hozzá tartozó feliratot a lejátszóban "összehozni"?

Letöltöttem egy angol nyelv? filmet,nem volt Magyarországon a mozikban, így nincs se szinkron, se felirat. Viszont készültek hozzá feliratok, és letöltöttem egy olyat is. De egyik lejátszóm sem akarja felismerni a feliratot sehogyan sem, pedig már sokféleképpen próbáltam. Van ennek valami módja, hogy hogyan kell? Légyszi írjatok választ, fontos!

Legjobb válasz: VLC Player-rel próbáltad már?

VLC Player-rel próbáltad már?
Fontos, hogy a filmfájl (pl. avi) és a feliratfájl (pl. srt) ugyanabban a mappában legyen és hogy a nevük (nem a kiterjesztésük!) megegyezzen. Ha különbözõ helyekrõl szedted össze a fájlokat, valószínûleg más a nevük, nevezd át, és kész. Onnantól a legtöbb filmlejátszó program föl fogja ismerni külön beállítások nélkül is.

Van egy avi formátumú DivX-es filmem. A torrentfájl azt jelezte, hogy szinkronos, erre persze nem az. Hogyan lehet rá feliratot tenni úgy, hogy ha kiírom DVD-re (több filmmel egy lemezre), akkor az asztali lejátszó megjelenítse a felirattal együtt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.

Lehet, hogy dual audiós, nézd meg, nincs-e másik hangsáv a fájlon (általában az asztali lejátszók is kezelik, próbálj hangot váltani rajta). Egyébként a legtöbb lejátszó támogatja az srt feliratokat, egyszerûen ugyanolyan névvel mint a videó az eredeti fájl mellé másolod (egy mappába legyenek). Vagyis a könyvtár tartalma legyen video.avi és video.srt.
Csak arra vigyázz, ha srt kell, hogy ne csússzon a felirat! Érdemes belepörgetve ellenõrizni a gépen, mielõtt kiírod lemezre!

Ha mp3 lejátszóra vírus kerül, az tönkre tudja vágnia lejátszót? És hogy lehet eltávolítani a virust róla? Egy virusírtót végigfuttatok rajte?

Legjobb válasz: Egyelõre nem bukkantak fel vírusok mp3 lejátszókra. :P Szóval nem kell ettõl félned. A maximum ami megtörténhet, hogy egy számítógép vírus rámásolja magát, és ha egy másik számítógépre dugod, akkor onnan megfertõzõdhet az a gép is. Viszont ennek is minimális az esélye.

Egyelõre nem bukkantak fel vírusok mp3 lejátszókra. :P Szóval nem kell ettõl félned. A maximum ami megtörténhet, hogy egy számítógép vírus rámásolja magát, és ha egy másik számítógépre dugod, akkor onnan megfertõzõdhet az a gép is. Viszont ennek is minimális az esélye.
MP3 lejátszóra nem írnak vírust. Az ok marha egyszerû: ahány féle, annyi "oprendszerecskéje" van, ha ezt annak lehet nevezni. Olyan viszont van, ami USB kulcsokra automatikusan felmásolja magát, és a wines gépbe dugva igazi károkat okoz. Nincs tökéletes vírusvédelem, de a legbiztosabb megoldás sztem egy Nod32 ráuszítva a sajátgép alatt megjelenõ mp3 partíciódra. Ezt jobb klikkel tudod kezdeni. Ha van rajta vmi, azt sztem tuti kivégzi a Nod.
Azt tenném a helyedben, hogy egy megbízható védelmû gépre átmásolnék mindent-ott futtatnám a vírusirtót és amikor tiszta, akkor vissza másolnám. Elõzõ hozzászólónak:Sajnos létezik a dolog-én jártam hasonlóan egy mh-i géppel-vírus került egy pendriwe-ra-gépet újratelepítettük-vissza a pendriwe-és ezzel együtt újraraktuk a vírust is sajnos.
nekem volt már vírusos mivel a suli gépérõl rámászott egy csomó trójai de a formázás segített (ez a leggyorsabb és leghatásosabb, bár a tartalom odavész )
Ennyibõl nem lehet egyértelmûen megválaszolni.
Ha a DVD lejátszód viszi az AVI-t akkor adatként írod, ha csak DVD formátumot ismer akkor át kell elõtte konvertálni... http://www.formatoz.com/
Igen.
Adatként...

Hogy lehet ZTE blade telefonon filmet nézni? Mert ha rakok rá egy filmet és ha rámegyek kiírja h nem létezik olyan alkalmazás ami lejátszaná. Milyen lejátszó kéne rá?

Egyáltalán hogyan lehet nézni rajta?

Legjobb válasz: Mobo player, rock player, mx video player meg már a bs player is elérhetõ androidra és ezeken kívül még van egy rakás videó lejátszó program rá. Van mibõl válogatni.

Mobo player, rock player, mx video player meg már a bs player is elérhetõ androidra és ezeken kívül még van egy rakás videó lejátszó program rá. Van mibõl válogatni.
Tolts le android marketbol alkalmazast


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!