Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy lánynak hogy nem (392 db)

Egy lányon hogy lehet észre venni, hogy nem szűz? Többi lent

Azt mondják hogy a lába közt valahogy,már nekem is mondták ezt,hogy én nem vagyok sz?z pedig még az vagyok.! Attól,hogy a lábam közt picit szét van vagy hogy na ezt nem tudom leírni,picit sovány vagyok:| és az attól van! Én ezt nemé rtem elmagyarázná valaki pls

Legjobb válasz: Külsõre az nem látszik! Max sejteni lehet hogy már nem szûz, ha pasizós tipus a leányzó.

Külsõre az nem látszik! Max sejteni lehet hogy már nem szûz, ha pasizós tipus a leányzó.
A lábaid között van egy nyílás (nem az:D), én értem. Alkati kérdés. :) Ne foglalkozz vele!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.!:) ..De akkor is idegesit hogy én rám azt mondják, hogy nem vagyok szûz (mikor még pasim sem volt:|) ..DE bezzeg másokra ezt nem tudják mondani ez idegesít benne amúgy 15L
Aki ezért mondja, az nagyon buta. A szextõl nem lesz olyan "nyílás" a lábai között senkinek, az nem attól van, hanem vékonyság, csontszerkezet, stb. Különben meg, nem igazán számít szerintem, egyre kisebb a súlya annak, kit gondolnak szûznek, kit nem. Ne idegesítsen szerintem. :)
Talán az a legegyszerübb, ha lány mondja, "bevallod" neki, hogy már tényleg nem tudtál egy-két csinos F-nak ellenállni, ha ö igen, akkor nem tudja, hogy miröl maradt le. Ha fiu, akkor meg "bevallhatod", hogy tudod meglátszik rajtad a sok szex nyoma, de egyetlen csinos, értelmes, kedves fiunak sem tudsz nemet mondani. (Ha ezután ajánlkozik, megmondod, hogy csak az értelmes, kedves, csinos jöhet nálad számitásba.(Természetesen kivéve a szüzhártya meglétét, semmiféle jelen nem lehet meglátni!!!)
Külsõre egyáltalán nem lehet megállapítani, hogy valaki szûz-e vagy sem. Sõt, amikor a szex, maga az aktus megtörténik, akkor sem biztos, hogy vérzik a lány. Én sem véreztem, de fájt. Mindenki más! A lényeg, hogy ne foglalkozz a többiekkel! :)
Engem inkább az érdekelne, hogyan látják emberek a te lábad közét?! Ez nem teljesen tiszta nekem. Elmagyarázod? Köszi!
Nem a lába közét látják, hanem szerintem a combjai nem érnek össze, alkati jellegnél fogva...
A kérdező hozzászólása: Igen.! a combjaim nem érnek össze :/ nem vagyok se kövér se az a nagyon vékony ..És nem látnak sehogy sem a lábaim közé -.- csak a combom

Van egy kölyökmacskám, Dávid. Nem tudom eldönteni, hogy fiú vagy lány. Hogy lehet eldönteni?

Légyszi küldjetek képeket és szövegeket.

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=fi%C3%BA+vagy+l%C3%A1ny+macska.. De ott egy kép. A lánynak közel van egymáshoz a 2 "luk" a fiúnál közte még van a here.

http://www.google.hu/imgres?q=fi%C3%BA+vagy+l%C3%A1ny+macska.. De ott egy kép. A lánynak közel van egymáshoz a 2 "luk" a fiúnál közte még van a here.
Dávid :) Küldj képet. Még a végén kiderül, hogy a Dávid lány. Én így jártam, van egy cicám, Gáspár, aki lány. :)
Kislány! :) Javaslom majd nagyobb korában az ivartalanítást!
Inkább te fotózd le és megmondjuk :)
Bizony ez lány cica :D
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm! Dávid a lánycica :D
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/121128/IMG_20121128_095714_www.k..
A kérdező hozzászólása: :D nem tudom lefényképezni. Mindig szalad! Nem tud leállni :)
A kérdező hozzászólása: Hát... Akkor inkább lány. Csak Dávid a neve :D.
Lány!

Hogy lehet egy lánnyal elhitetni h nem csak szexre kell? Tényleg nem csak arra kell.

Sajnos ha valaki tetszik(? ráadásul nagyon), akkor túlzottan is szexista leszek, tudom vissza kéne venni de nem tudok. Van esetleg rá valami más "módszer"? :)

Legjobb válasz: Hát azt nem írtad le hogy együtt is vagytok-e azzal a lánnyal,és szereted-e,de én csak akkor hinném el ha,érezteti velem akkor is mikor nem a szex van a középpontban.és mit értesz az alatt "túlzottan is szexista leszek"? Ez nálad miben nyilvánul meg? Amúgy én a párommal errõl el is szeretnék beszélgetni,mert én kezdem úgy érezni hogy csak a szex miatt van velem,mert amúgy nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik,meg a becézgetés,simogatás.Szóval ha ez mind meg van akkor biztos,akkor nem hinném hogy azt hiszi csak arra kell.21/L

Hát azt nem írtad le hogy együtt is vagytok-e azzal a lánnyal, és szereted-e, de én csak akkor hinném el ha, érezteti velem akkor is mikor nem a szex van a középpontban.és mit értesz az alatt "túlzottan is szexista leszek"? Ez nálad miben nyilvánul meg? Amúgy én a párommal errõl el is szeretnék beszélgetni, mert én kezdem úgy érezni hogy csak a szex miatt van velem, mert amúgy nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik, meg a becézgetés, simogatás.Szóval ha ez mind meg van akkor biztos, akkor nem hinném hogy azt hiszi csak arra kell.21/L
he.he.:D még hogy nem csak arra kell, na persze. flörtölj a legjobb barátnõjével, az hatni fog, az önzõség nagy úr ám!
Kár, hogy már a kérdés magában foglalja, hogy nem meggyõzni szeretnéd, hanem elhitetni vele valamit... elhitetni hazugságokat szoktunk, nem? Mellesleg azt mondod, nagyon TETSZIK, nem hogy szereted. Ha komolyan õt akarod, és valóban nem csak alkalomszerûen, akkor elõbb legyél szerelmes :) Hülye tanács, de a komoly kapcsolatok szexualitása mégiscsak a szerelemre épül. Ha meg csak idõleges fellángolás és vonzalom... akkor gyõzõdj meg arról, hogy õ is ezt akarja-e, ha igen, akkor nem kell gyõzködni, ha meg nem, akkor felejtsd el rohamtempóban.
Tégy érte valamit, amit egy numera semmiképpen sem érne meg.

Hogyan lehet egy lanyt (19) meggyozni arrol, hoy az anal szex nem valami <<szornyuseg>>? Lanyok ti, minek a hatasara csinaltatok eloszor?

Legjobb válasz: Engem konkrétan megerõszakolt az akkori pasim. Soha nem fogom felfogni, mi a jó benne. Próbáltam azóta is, de egyszerûen rossz. A párom sem szereti.

Engem konkrétan megerõszakolt az akkori pasim. Soha nem fogom felfogni, mi a jó benne. Próbáltam azóta is, de egyszerûen rossz. A párom sem szereti.
Nem fogom megérteni, miért nem elég a pina.
sehogy. téged hogy tudna meggyõzni hogy vibrátor nyomjon a seggedbe? pedig a férfiaknak ott van a prosztatájuk is, így elvben még élvezhetik is a dolgot. és mégsem. :)
Kedves kérdezõ, Dugj fel valamit a seggedbe, ami kb megfelel a farokméretednek, és azután gondolkodj el rajta, hogy szörnyûség-e.
Sehogy! Miért nem elég a punci? Már ennyire kiment a divatból? Szerintem is undoritó dolog( nem itélme el azokat, akik csinálják) és engem sem lehetne meggyõzni! Dugj fel a seggedbe egy banánt, és majd meglátjuk, hogy szerinted szörnyû-e!!!!!!
Nos én belementem a saját meggyõzõdésem ellenére is, de nem az ész érvek hatottak, sokkal inkább az, hogy örömet akartam okozni a páromnak, aztán végül nekem is jól ett:)
neked nem szokott fájni, ha szarsz? nah, most kézeld el azt visszafelé...
Te szeretnéd, hogy egy nagy brokit dugjanak a fenekedbe? :D
Sehogy. Undorítónak tartom, soha-soha nem próbálnám ki, ha térden állva könyörögne és a csillagokat is lehozná, akkor sem, volt aki elkezdett ott ujjal simogatni, kimondottan rossz, taszító érzés volt. Azért szép haverod van, így kibeszéli a barátnõjét egy másik csajnak, mert nem akarja az anált... 22N
Én azt nem értem, hogy aki nem szeretné miért kell erõltetni? Én az exemmel kipróbáltam, mert erõsködött, mindig fájt, és azóta ki nem állhatom ezt az "embert". A mostani párommal is kipróbáltam, önszántamból, nem volt jó és õ sem élvezte. Tiszteletben kellene tartani a másik ember érzéseit. Sokan imádják a pacalt, én soha nem enném meg, megkóstoltam, mert olyanra nem mondom, hogy rossz, amit még nem próbáltam. De egy életre elég volt. És én is javaslom a fordított módszert, ha a srác is feláldozza az ánuszát nagyobb a siker. Anatómiailag a nõi és férfi bélrendszer egyforma, a férfiak javára még az is, hogy onnan ingerelhetõ a prosztata.
Elõször is beszélj vele ez fontos mert ha nem akarja akkor nem kell erõltetni ha ez megvan akkor nézz utána ennek a dolognak mert én most nem fogom neked leírni. Am sztem nem undorító csak más. Remélem segítettem de az a lényeg h fontos h mindent megbeszéljetek "ja és ne dugdoss semmit a seggedbe nem vagy te homoszexszuális"
Szia! Elõjáték közben simogassa az ánuszát is, én ezt pl nagyon szeretem, és ha ez tetszett neki, innen már sima ügy. Én meg pont azt nem értem, hogy ha valakinek tetszik, miért kell lehurrogni. Ja és a lényeg: mindenképpen nyugtassa meg a srác a csajt, hogy ha bármi kellemetlent/fájdalmasat érez a lány, azonnal abbahagyja. Ha kell, 100x mondja el neki. (nekem ilyen paráim voltak, hogy pl kakis lesz a gumi vagy pukiznom kell vagy hogy nem áll meg, ha kérem - aztán egyik sem következett be, feleslegesen aggódtam)
A kérdező hozzászólása: Kosz a valaszokat habar csak nehany segitett. Nem voltam net kozelben igy nem irtam, hogy lany vagyok elvezem az analis szexet amikor teljesen eltudok lazulni(tolem fugg) az otletek egy haveromnak kellettek volna akinek a baratnoje nem akarja(ugy gondolkodik ahogy itt a tobbseg ezek szerint:)
Hát engem pl. sehogy. Undorító. Nem értem miért nem jó a punci, miért nem elég az? Miért kell egy [email protected]ásra kitalált dologban turkálni? Te örülnél ha vibrátort dugnának a seggedbe? 23N
ajanld fel, hogy elotte megdughat teged egy muf.asszal:)
kloroformmal.
kivancsisag gyozott meg de nem kerek tobbet belole 1x is eleg volt :P
Én fiú létemre nem értem, miért akarod ennyire analizálni a lányt. Lehet vki akármilyen jó csaj, akkor is csak ugyanaz van odabent, és én speciel nem dugnám [email protected] a farkamat.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:28 Nem nekem nem szokott fajni a sz.ras, ha neked igen akkor problemak allhatnak fel:)
sok alkohollal
A kérdező hozzászólása: Elnezest kimaradt a g a hogy szobol... Ez a faradtsag:)
Nekem az expasim elõször szex közben simogatni kezdte. Aztán, amikor látta, hogy jól esik, idõvel ujjazott is. Mikor még mindig nem fájt, és nem látott rajtam ellenállást, folytatta a farkával. Jól esett. De ha bármelyik fél idegenkedik tõle, nem szabad csinálni. Ahogy más dolgokat sem, rossz élményt szülhet, és megronthatja a kapcsolatot is.

Ha egy lány azért nem megy el veled randizni, mert szerinte õ egyáltalán nem ismer/félreismert hogyan lehet meggyõzni, hogy adjon egy esélyt vagy úgy döntsön a továbbiakról, hogy legalább megismer?

Bevallom elõtte nagyon régen beszéltem vele kettesben mielõtt elhívtam volna randira. Nem vallottam neki szerelmet, csupán közöltem, hogy kedvelem õt. Õ azt mondja, hogy nem ismer eléggé egy találkozóhoz kettesben, viszont olyat is hallottam, hogy teljesen mást gondol rólam, mint aki vagyok. Nem akarok többet tõle, mint eltölteni vele egy órát elbeszélgetni vele, mert én elég jól ismerem õt és tetszik a jelleme. A legnagyobb baj, hogy megígértem neki, hogy békén hagyom (nem õ kérte és nem válaszolt rá semmit, utólag belegondolva hülyeség volt elég lett volna bocsánatot kérnem, mert zavartam), de én azt szeretném elérni nála, hogy úgy döntsön a továbbiakról, hogy legalább megismeri az igazi énem. Sajnos jelenleg csak Facebook-on tudok vele kommunikálni, viszont ezek után szerintem csak hülyének nézne, ha ráírnék. Hogyan tudnék még ennyit elmondani neki? Trollok kíméljenek ha lehet, köszönöm.

Legjobb válasz: Hagyjad, vele ne foglalkozz

Hagyjad, vele ne foglalkozz

Hogyan lehet egy lánynak eltitkolni a szülei elől ha már nemi életet él?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell eltitkolni. Nekem nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal, én mindent megbeszélek vele, tehát nekem nem volt okom titkolózni. Viszont nem tudom hány éves vagy, de világosodj fel, és védekezz. Mert a nemi életet lehet, hgoy el tudod titkolni, de ha véletlen terhes leszel, azt már nehezebb lesz. De szerintem jobb, ha õszinte vagy a szüleiddel.

Szerintem nem kell eltitkolni. Nekem nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal, én mindent megbeszélek vele, tehát nekem nem volt okom titkolózni. Viszont nem tudom hány éves vagy, de világosodj fel, és védekezz. Mert a nemi életet lehet, hgoy el tudod titkolni, de ha véletlen terhes leszel, azt már nehezebb lesz. De szerintem jobb, ha õszinte vagy a szüleiddel.
A lányom 16 volt, s nem titkolta, megbeszélte velem.
miért kell eltitkolni? hány éves vagy?
És ezt titkolnod kéne?
ÉS nem lövöldözi az anyja fejét használt kotonokkal.
Hát igen a válaszokat megkaptad..
Úgysem tudod, hacsak nem szenvednek elhülyülésben, észre fogják venni rajtad..
nem dug a szülei elõtt
Szerintem nem kéne eltitkolni, úgy is kiderül, akkor pedig elveszted a bizalmukat. 14/L
Szülõje, gyereke válogatja. Remélem, a lányom el fogja mondani nekem. Biztosan ki fogok akadni, de akkor is szeretném, ha továbbra is nyílt, õszinte maradna a kapcsolatunk. Ha nem kaland, hanem tartós kapcsolat, rendes fiú, akkor nem kell titkolózni szerintem. Ha kaland, az gáz... de akkor is jobb, ha tudja az anya, ha normális. Én az vagyok szerintem, így várom az infót a lányomtól :) Ja és persze segítek: orvos, óvszer, bármiben.
Szerintem sem kell eltitkolni. Elõbb-utóbb úgyis rájönnek, jobb az õszinteség. Nem a részletekrõl kell beszámolnod, hanem csak leülni anyukáddal és elmondani neki, hogy "anya, együtt voltam xy-nal. Gondoltam elmondom, mert bízok benned és ha baj lenne, ki másra számíthatnék..." Szerintem ennyibõl megoldható. Biztos megértik a szüleid, ráadásul egy idõ után úgyis megsejtik. Esetleg óvszert találnak nálad.
A kérdező hozzászólása: nem tudom melyik jobb, elmondani vagy nem ha nem mondom meg nem akarom h anyum megsértõdjön
Én mindig mindent megbeszéltem Anyukámmal, de ezt valahogy furának tartottam volna bejelenteni. Aztán egy vasárnapi ebédnél ment a poén gyártás, a testvéreim rajtam viccelõdtek, már nem emlékszem rá, hogy pontosan mirõl volt szó, de arra tisztán emlékszem, hogy a nõvérem közölte, hogy én biztos nem tudom mirõl van szó, mert szûz vagyok, mire Anyukám közölte, hogy szerinte meg már nem vagyok az. Én meg lesüllyedtem az asztal alá zavaromban. Õk meg röhögtek rajtam egy jót. Szóval ennyit errõl.
Én nem értem miért KELL elmondani a szülõknek. Ez magánügy. Ha elakarod mondani mondd, ha nem akkor ne beszélj errõl nekik. Rá fognak õk jönni maguktól. Egyszer õk is voltak fiatalok. Hány évesek a szüleid?
Szerintem mondd el anyukadnak:) egy jo pont lesz a szemeben, hogy elmondtad neki, es boldog lesz, hogy megbizol benne:) sok sikert
Ha elég felnõtt vagy nemi életet élni, akkor elég felnõttnek is kell lenned vállalni, ami ezzel jár. Ki kell harcolnod a magánéleted kereteit, és ezt kikerülni nem tudod. Lehetsz sunyi és nem mondasz semmit, majd utólag kiderül és megy a harc, vagy odamész (elég anyukád elé) elmondod, mi történik veled, és nem engedélyt kérsz (ennyi idõsen ez már felesleges), csak elmeséled, hogy komolyodik a kapcsolatod, és felelõsségteljesen dönteni fogsz - kész. Viselkedj felnõttként, ha azt akarod, hogy annak tartsanak. Légy korrekt és egyenes. Ne utólag sunnyogj. Az ovodás stílus. L27
Erre az oldalra ki kellene írni, hogy papoknak nem ajánlott. Egy gyengébb idegzetû pap meglátná, mik vannak itt, ki kellene hívni a mentõket.
sztem szüleid még ha 30 évesen vesztenéd el akor is kiakadnának ilyenek...szval elveszted elveszted kész de legalább azzal akit szeretsz... 17 évesen normális dolog elveszteni nem ugy mint 12:D 14F
A kérdező hozzászólása: jó de a szüleim tuti kiakadnának
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és még szûz de nemsokára meg fog történni a dolog:)
Ha elég felnõtt vagy dugni, akkor vállald is fel. AMíg erre nem vagy alkalmas, addig ne csinálj olyan dolgokat, ami a FELNÕTTEK kiváltsága! Ideje megráznod magad és vállalni a tetteid következményeit!

Mi történhetett velem, mi lehet az oka, hogy már egy lányba sem tudnék beleszeretni és csak a szexuális vágy az, ami igazán köt a női nemhez?

Úgy érzem magamat, mint, aki csak azért vadászik alányokra, mert a szex?rület kikészíti, a szexhiánytól már teljesen meg?rülve, görcsösen próbálok lányokkal randizni, aztán, minél el?bb lefektetni, persze normális kapcsolatra vágynék, de valami már más lett bennem. Most már egy lányba sem tudnék beleszeretni, mégha, szép és kedves is, akkor is csak a szex köt hozzá. Sokat bántottak a lányok és úgy általánosságban az emberek is, de mégis mostanra jutottam oda, hogy már egyáltalán nem tudnék beleszeretni egy lányba sem, se úgy köt?dni, pedig érzelmes, érzékeny fiú vagyok. Persze randin kedves meg figyelmes, szeretem a lányokat ölelgetni, puszilgatni, de mégis hiányzik valami, amit nem tudok elmondani, hogy mi, ami hiány óta csak szex iránti vágyaim hajtanak arra, hogy lányokkal randizzak, illetve az, hogy már egyre id?södöm és igazából még sosem volt barátn?m, aminek több oka is van, de most inkább az zavar, ami belül történt bennem. Hiányzik az, hogy újra szerelmes legyek és úgy nézzek a lányokra, ahogy egyik haverom teszi, azaz kedves, tündéri, szeretnivaló lényekként lássam ?ket újra, ami nekem ma már nem megy valamiért és emiatt nem tudok egybe sem beleszeretni, csak a szexre hajtok úgymond, de abban reménykeem, hogy talán valamikior találok egy különleges lányt, akit?l újra tündéri, angyali teremtésekként tudok a lányokra nézni és újra szeretni fogom ?ket úgy általánosságban is, nem csak a szex miatti kényszerb?l. Hát elég fura, de nem tudtam jobban megfogalmazni, remélem valaki érti mi a problémám, mert én magam sem értem igazán. :S

Legjobb válasz: teljesen érthetõ.. idõvel majd megtalálod a lelki társad és hulla szerelmes leszel, õt nem csak dugni fogod ;)

teljesen érthetõ.. idõvel majd megtalálod a lelki társad és hulla szerelmes leszel, õt nem csak dugni fogod ;)
Nagyon durva mert én pont ugyanebben vagyok. 22 L

Fiúk! Szerintetek hogyan lehet egy lány szexi úgy hogy nem kihívó?

Hogyan viselkedik és mit visel egy szexi de nem kihívó lány.(bár tudom ez kisugárzás kérdése is )

Legjobb válasz: ahogy írtad is. kisugárzás, izlés, elegancia

ahogy írtad is. kisugárzás, izlés, elegancia
Szép mosolyod is legyen, mosolyogj állandóan.
figyelj van olyan lány aki egy farmerban meg egy trikóféleségben is feltûnõ és szexi, vagy elég egy térd fölé érõ miniszoknya akár farmer vagy egyéb fehér kissé fodros szoknya, + valami szûk felsõ (és bocs ha ez bántó egyeseknek, de ilyet ne vegyen fel egy duci)
amikor a farmer már szorít akkor érezzük. am legnagyobb részt "kisugárzás" na meg az ideálok kérdése. pl lehet bármennyire jó teste 1 pinkbe bújt plázacicának a büdös életbe nem fog tetszeni elvégre én a vörösre bukok :) [na meg a pirosra a türkizre a lilára a feketére és egyéb aberrált hajszínekre :D]
Sztem, ha vékony nincs nagy melle, vagy legalábbis nem kóg a melle és feszes, kicsit sportos, az szexy :) ) a ruha mindegy:D
igen igen igen! simán behozhatja. A nagy mell az NEM mindig egyenlõ a szépséggel és a szexivel! Az csak feltûnõ!!! De ha utána megnézzük a fejét és a többi testrészét az öltözetét az arcát a kisugárzását, szóval ha levesszük a melleirõl a szemünket akkor lehet, hogy gyorsan elfordulunk és vissza sem nézünk többet. Fogjátok már fel ti nõk, hogy nem az a lényeg elsõsorban (persze van kivétel) hogy mekkora a melletek!
A kérdező hozzászólása: Egy mindenki által ismert dolog hogy a nagy mellû lányokat a férfiak többsége ( elõre is elnézést a kivételtõl) szexinek tartja, egy szóval õk némi elõnnyel indulnak.Ezt behozhatja valahogy egy kis mellû lány is? És ugyan ez a helyzet a vékony túl súlyos kérdésben is...Lehet egy túlsúlyos lány szexi?
Bármilyen ruhában van egyszerûen sugárzik belõle a nõiesség, a mozgása is nõies, kecses de nem megjátszós.És a mosoly ami szívbõl jön és nem kényszeredett mosoly.Számomra az ilyen lány vonzó!
Magabiztos, nem nagyképû, de tisztában van a szépségének mértékével, szépen beszél, okos, de nem vág fel vele, Nõiesen jár, mozog, viselkedik.Tuja a határt a szépen öltözködés, és a ribancos közt, egyszerre csak 1 pasival flörtöl(nem egy pillanatban, hanem amíg az egyik esélyes, a másikakkal nem foglalkozik pasiként), kb enyi.
A szexi az minden esetben kihívó is, úgyhogy elég nehéz lesz egy seggel két lovat megülni :D
Egy igazán szexi lány munkásruhában kócos hajjal is szexi, nem a ruha teszi az embert. Kisugárzás kérdése

Hogyan lehet egy lány önbizalmát megnövelni szavakkal (és nem cselekedetekkel), ha semennyi önbizalma sincs?

Nem olyanokra gondolok, hogy: "Nagyon szép vagy, hidd el", mert ezek úgysem használnak

Szerintetek attól lehet gyönyörű egy lány, hogy kerek az arca? Vagyis nem kerek, hanem babaarc.

Pl. mint selena gomez Nagy barna szemek, vastag száj, szép, hosszú barna haj. Ez lehet gyönyör?? Vagy pedig még a semmi extra kategóriába tartozik?

Legjobb válasz: perrsze simán sok embernek ez az ideálja

perrsze simán sok embernek ez az ideálja
Nekem pl a baba arcú csajok jönnek be de, ahogyan írták már ez ízlés kérdése :D
babaarc párti vagyok, szóval igen.
szépség relatív (ahogy a gyönyörûség is). ez ízlés kérdése. fiú létemre nekem is "babaarcom" van (khm sajnos). 17/f
A kérdező hozzászólása: Beton 23 neked mi jön be? Írd le , vagy mutass példát.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, kinek mi jön be.
hát. elõször is nem nézek ki annyinak amennyi vagyok...elég cikinek érzem h még a 16os korhatárú szórakozóhelyen elkérik tõlem a személyit.:/ másodszor a korombeli csajoknak kevésbé jön be (inkább a fiatalabb csajok között tudok "válogatni"). amúgy te hány éves vagy? *elsõ voltam*
Szerintem Selena Gomez kimondottan csúnya...
A kérdező hozzászólása: Elsõ: az miért baj? :)
Babaarc az nagyon cuki. De nem az a példa, amit a kérdezõ írt, hanem pl. olyan arc, mint ami annyak a nõnek van, aki a Hunger games c filmben játsza a fõszerepet, a kis ijjászlány. Na neki igazi gyönyörû babaarca van. A pofikája olyan kis kerekded, olyan puszilnivaló! az olyat nagyon imádom, vannak ilyenek, és eszelõsen szexisek, aranyosak. A nem babaarc alatt inkább az olyan beesett arcú nõket értem, vagy akinek olyan csontosabb az arca, illetve vannak akiknek karakteresebb arcvonásaik vannak, de mindegyik kategoriában vannak nagyon szépek. Egyik sem hátrány.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!