Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy lánynak (1156 db)

Hogy lehet egy lányt rá venni arra hogy szexeljen? Pl:az utcán oda megyek mit mondjak? :D

Privi-be vagy kommentálj pls

Legjobb válasz: Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet,akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!

Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet, akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!
Mondd neki, hogy a farkad helyén béka van és ha pár percig szopogatja, királyfivá változol! :D
Ha ilyennel oda jönne egy pasi, tudod mit kapna...... Nem hinném hogy sok csajt fel fogsz tudni szedni az utcán rögtön szexre.... Buliban annál inkább.
Szia kislány, én vagyok a város csõdöre, szeretnélek meghágni. Tuti befutó leszel.
Szerintem minimum 1 millióval, ha nagyon jó, akkor kétmillával! Általában ennyibõl ki szokott jönni egy tisztességes szex! És egyetértek nagyon is az elõzõ, kioktató és felnövést javasló válaszadóval! Ahhoz, hogy meghódíts és ágyba vigyél egy nõt, kevés a "rávevés"! Szerinted nem is kell teljesítened csak kérni? Tényleg azt hiszed, hogy a lányok dugni akarnak és alig várják, hogy valaki felajánlja a farkának legnagyobb méretét? Volt már barátnõd? Mert képzeld el, az én párom nem akart minden percben dugni, mint én és még csak véletlenül sem azon járt az esze, amin nekem! Nagyon egyszerû a magyarázat: õ NÕ, én meg FÉRFI! Igen furcsa elmélet keringhet a fejedben, ha ilyeneket kérdezel! 42/F
1. Told le a bugyit, te nõstény! 2. Most hipnotizálni foglak. Szexelni akarsz velem... 3. Gratulálok, Ön nyert egy ingyenes szexmaratont. Itt a kupon, nálam váthatja be.
Jövök, lövök! :)
Amúgy szerintem a mai Magyarországon amennyi nehéz helyzetben élõ ember van, köztük én is, nem elképzelhetetlen hogy az utcán egy nem k+rvát csupán laza erkölcsû lányt be lehetne fûzni egy szexre némi pénzért. Nem is kéne ide a millió, lehet akár pár tízezerrel, vagy egy százassal.. Ha hétvégén ingyen is oda adja magát egy vadidegennek, miért mondana nemet annak hogy kiegészítse hétközbe a minimálbérét? Elgondolkodtató gondolat, nem szép de biztos vannak ilyen lányok.
Utolsó, sajnos egyet kell, hogy értsek veled. Én már nem fûzöm a lányokat, de amit manapság látok/hallok ... Elhiszem, hogy így van. Persze a millió csak poén akart lenni, ha biztosra akar menni. Valójában tényleg az az igazi, hogy meg kell hódítani és utána elcsábítani. Hogy manapság ez egy este alatt is megy, az sajnos a lányok hibája is, de inkább a szüleiké, mert elmaradt a felvilágosítás! Ma-holnap én is készülhetek rá, mert a legnagyobb lányom 9 éves ...
Ha nem fizetõs a hölgy, akkor semmivel. Úgysincs nála esélyed, ha ilyeneken töröd a fejed...
Bölcs vagy igazságos utolsó 80%-os pacsi! :) ) Egyetértek.
Az elõzõben a szexet ksz-el írtam, Bocsi.
A "szia, dugunk?"50%-os hatékonyságú..vagy bejön-vagy nem.
hát ha egy pasi odajönne azzal hogy dugni szeretne, mondjuk éppen velem..az arc jó nagy szerepet játszana 2 funkcióba:elõször: kb pofánröhögném :D másodszor:ha erõsködne meg pofonvágnám :D :)
Sörmennn
"szükségem van a ruháidra" "engem azért küldtek vissza a jövõbõl h megakadályozzam h ma orgazmus nélkül maradj" napszemcsi + bõrkabát elengedhetetlen kellék :)
Sajnos... De nem mindegy a nevelés hogy milyen mintát kap otthonról azért vannak ma is rendes gyerekek! :) Remélhetõleg a lányoddal se lesz gond, de tény elõbb kezdik a pasizást ma már egyre gyakoribb hogy 13, 14!! éves korban. Én annyi idõsen még fociztam a parkban játszottam a haverokkal..

Hogyan lehet egy lanyt szerelembe ejteni?

A kerdesem legfokepp lanyokhoz szol, de ha van olyan fiu, aki tudja a valaszt szivesen varom a velemenyet. A kerdesem a kovetkezo: hogyan lehet egy lanyt szerelembe ejteni, hogyan lehet megfogni? Mi az a viselkedesmod amivel atlagosan el lehet erni vonzalmat, szerelmet egy lanynal. Persze ne azokra az esetekre vagyok kivancsi amikor egy lany talalkozik az alompasival es pik-pak love. Kicsit analfabeta vagyok az ilyesmiben, nem voltak lany barataim, marmint ugy lany baratok, akikkel kibeszelhettem volna az ilyen temakat. Tudom, hogy ez eleg valtozo, de kerlek titeket, hogy tiszteljetek meg egy komoly meggondolt valasszal. 18F U.I.: Bocs azert mert nincs ekezet. :)

Legjobb válasz: Fiú vagyok, és nálam volt olyan lány, aki nagyon tetszett, és õ valakivel ismerkedett akkor, de az a valaki még egy korábbi barátnõjét siratta. Ezt a lány tudta is, de mégis a srácra hajtott. Mindenesetre összeszedtem magam, és megkérdeztem tõle, hogy most akkor mi van velük, mert tetszik nekem, és szívesen találkoznék vele. Mondta, hogy nem tudja, nem biztos benne, hogy mi van köztük. Mondtam, hogy értem stb., És ezután igyekeztem minél többet beszélgetni vele, kérdeztem, mit csinál, hogy mennek a dolgok stb. különféle idõpontokban, ha volt közös téma, akkor tovább tudtunk beszélni, vagy SMS-ezni. Az a lényeg, hogy folyamatosan kommunikáltam vele, írtam neki, éreztettem vele, hogy mennyire jó nekem, hogy beszélgetünk, és a végén átbillent, és összejöttünk. De mindig érdeklõdtem, és nem magamról írtam, csak ha kérdezett. Érdeklõdni kell (és ha tetszik a lány, akkor ez adott). Az egész kulcsa nálam az volt, hogy tényleg akartam a lányt, és ha tényleg akarod, és érezteted vele, (ha alapból nem vagy ellenszenves neki, és nincs problémája veled) akkor az tetszeni fog neki. Fõleg ha van valaki, aki meg nem fordít rá közben kellõ figyelmet. Érdeklõdj folyamatosan iránta (ne tolakodóan, tehát tényleg figyelj rá, hogy reagál), segíts neki, amikor tudsz, mutasd neki, hogy szeretsz vele lenni. Én ezt nem megmondtam neki, hanem egyszerûen nyilvánvalóvá tettem azáltal, hogy sokat érdeklõdtem iránta stb. Ha alapból nem tetszel neki, akkor ki fog jönni, ha nincs veled baja, akkor jól fog esni neki, és onnantól ki kell tartanod, és ha úgy látod, elhívhatod valahová, és csinálhattok valamit együtt, és csak folytatni kell. Remélem ez segített. F/28

Fiú vagyok, és nálam volt olyan lány, aki nagyon tetszett, és õ valakivel ismerkedett akkor, de az a valaki még egy korábbi barátnõjét siratta. Ezt a lány tudta is, de mégis a srácra hajtott. Mindenesetre összeszedtem magam, és megkérdeztem tõle, hogy most akkor mi van velük, mert tetszik nekem, és szívesen találkoznék vele. Mondta, hogy nem tudja, nem biztos benne, hogy mi van köztük. Mondtam, hogy értem stb., És ezután igyekeztem minél többet beszélgetni vele, kérdeztem, mit csinál, hogy mennek a dolgok stb. különféle idõpontokban, ha volt közös téma, akkor tovább tudtunk beszélni, vagy SMS-ezni. Az a lényeg, hogy folyamatosan kommunikáltam vele, írtam neki, éreztettem vele, hogy mennyire jó nekem, hogy beszélgetünk, és a végén átbillent, és összejöttünk. De mindig érdeklõdtem, és nem magamról írtam, csak ha kérdezett. Érdeklõdni kell (és ha tetszik a lány, akkor ez adott). Az egész kulcsa nálam az volt, hogy tényleg akartam a lányt, és ha tényleg akarod, és érezteted vele, (ha alapból nem vagy ellenszenves neki, és nincs problémája veled) akkor az tetszeni fog neki. Fõleg ha van valaki, aki meg nem fordít rá közben kellõ figyelmet. Érdeklõdj folyamatosan iránta (ne tolakodóan, tehát tényleg figyelj rá, hogy reagál), segíts neki, amikor tudsz, mutasd neki, hogy szeretsz vele lenni. Én ezt nem megmondtam neki, hanem egyszerûen nyilvánvalóvá tettem azáltal, hogy sokat érdeklõdtem iránta stb. Ha alapból nem tetszel neki, akkor ki fog jönni, ha nincs veled baja, akkor jól fog esni neki, és onnantól ki kell tartanod, és ha úgy látod, elhívhatod valahová, és csinálhattok valamit együtt, és csak folytatni kell. Remélem ez segített. F/28
"hogyan lehet megfogni?" - kézzel, csak fürgén "Mi az a viselkedesmod amivel atlagosan el lehet erni vonzalmat, szerelmet egy lanynal" - 30cm es bré mágnesként funkcionál Elárulok valamit, ha van kémia fiú és lány között, akkor minden összejön.
Legtöbb nem azonnal szerelem, hanem elõször beszélgetnek aztán egyre jobban megismerik egymást. Aztán vagy beleszeretnek egymásba vagy nem. Ehhez egy intim pillanat kell és további fél óra. Nem szexre gondolok persze. A másik lehetõség, mikor barátok vagy haverok (régi ismerettség, pl.volt osztálytársok, kollégák) és összefutnak, elmondják "nekem nagyon tetszettél, csak hát.." és a többi ugyanaz mint azt elõbb írtam.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ha már szóba álltok, akkor csak érdeklõdõnek és figyelmesnek kell lenni.
Jó tanácsok ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi valaszokat, termeszetesen varom a tovabbiakat. Nem arrol van szo, hogy most epp aktualis egy lany meghoditasa, vagy hogy benne lennek a dolgokbna nyakig, csak visszagondoltam egyes esetekre amikor elszalasztottam a lehetoseget. Volt olyan, hogy beleszerettem egy lanyba es valahogy o is belem szeretett, amit tokeletesen nem vettem eszre es elszurtam az egeszet, nem is ertem hogy szeretett belem, nem viselkedtem tul erdeklodoen nem kerestem tul sokszor sem. Aztan abbamaradt az egesz az en balfeksegem miatt es azota is ha osszefutok a lannyal az utcan szegyellem magam, hogy hogy lehettem ekkora bunko, azota is gondolok ra neha, de olyankor mikor a fejembe kavarognak a gondolatok rola mindig csak magamat emesztem es arra gondolok mennyire okor vagyok. Epp most is ez a helyzet.
Nem kell, hogy késõ legyen... hacsak nem kontinensek vannak közöttetek.
A bátorságot nem helyettesíti semmi. Kockáztatni kell.

Hogyan lehet egy lányt meghódítani?

Tanácsokat kérnek, köszi.

Legjobb válasz: Én a barátnõmet egy szerelmes számmal hódítottam meg, én írtam!! Azóta írtam neki többet is! Szerintem legyél udvarias, kedves meg stb..... Meg ha elõször oda mész egy lányhoz és fel akarod szedni, és õ lekoptatt! ne add fel rögtön. a csajoknál ez amolyan viselkedési forma hogy kimutassák azt hogy õk milyen nehezen kaphatók!! szóval csak próbálkozz! de azért túlzásokba se ess, mert még rosszat gondolnak rólad!! Meghódítást nehéz lenne leírni mert minden lány más, mindegyiknek más kell! valaki a durva, belevaló udvarlást szereti, valaki pedig a gyengébbet... van a netten olyan hogy: csajozási tanácsok! olvasd el, abból lehet ötletet meríteni! 23/f

Én a barátnõmet egy szerelmes számmal hódítottam meg, én írtam!! Azóta írtam neki többet is! Szerintem legyél udvarias, kedves meg stb..... Meg ha elõször oda mész egy lányhoz és fel akarod szedni, és õ lekoptatt! ne add fel rögtön. a csajoknál ez amolyan viselkedési forma hogy kimutassák azt hogy õk milyen nehezen kaphatók!! szóval csak próbálkozz! de azért túlzásokba se ess, mert még rosszat gondolnak rólad!! Meghódítást nehéz lenne leírni mert minden lány más, mindegyiknek más kell! valaki a durva, belevaló udvarlást szereti, valaki pedig a gyengébbet... van a netten olyan hogy: csajozási tanácsok! olvasd el, abból lehet ötletet meríteni! 23/f
Ha erre lenne biztos recept, akkor nem volna érdemes élni. Nem a cél elérése a boldogság, hanem az odáig vezetõ út. Csak azt tudom tanácsolni, hogy önmagadhoz maradj hûséges, ez pedig azt jelenti, hogy mindig minden körülmények között add önmagad, s elõbb-utóbb sikered lesz.
Most viccen kivul mondom: ugy, hogy ne akard mindenaron meghoditani.Inkabb erd el, hogy o akarjon Teged.Nyalas "Te vagy a mindenem" nyomulas helyett inkabb legy olyan pasi, akinek minden lany tetszik es aki minden lanynak tetszik.Minel tobb novel mutatkozol, minel konnyebben ismerkedsz es flortolsz, minel magabiztosabb vagy, annal nagyobb az eselye, hogy a "celszemely" figyelmet is felkelted.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom :)

Hétköznapi esetekben hogy lehet egy lánnyal összejönni?

Úgy értem a kérdést, hogy ugye több féle szituációban lehet csajozni, mint pl.: bulikban, bárokban... Ugye itt oldottabb a hangulat, és inkább ismerkedésre van hangolva az ember, így megy a dolog.

Legjobb válasz: Szerintem utcán is nyugodtan oda lehet menni egy lányhoz. Mivel úgyis kb az a helyzet, hogy vagy tetszel a lánynak és akkor megadja a számát, vagy nem, akkor meg egy szórakozóhelyen is elküldene. Viszont ne rögtön nagy vallomást adj elõ. Elég annyi, hogy szimpatikus, tetszik neked és ráér-e veled találkozni holnap este. Aztán majd meglátod :)

Szerintem utcán is nyugodtan oda lehet menni egy lányhoz. Mivel úgyis kb az a helyzet, hogy vagy tetszel a lánynak és akkor megadja a számát, vagy nem, akkor meg egy szórakozóhelyen is elküldene. Viszont ne rögtön nagy vallomást adj elõ. Elég annyi, hogy szimpatikus, tetszik neked és ráér-e veled találkozni holnap este. Aztán majd meglátod :)
Hétköznapi helyzetekben! Utcán lerohanni valakit nem éppen hétköznapi eset!
A kérdező hozzászólása: Szó sincs lerohanásról, azért hétköznapi, mert nem feltétlenül számít az ember erre, mert nem buliban van, vagy egyéb szórakozóhelyen... Elsõ! Ezzel a résszel nincs baj, csak a folytatással, igaz lehetne folytatni egy buliban, de ha nem az valahogy fusztráltabb helyzetet hoz magával. Tehát a lány tudja, hogy tetszik a srácnak, és mondjuk fordítva is, mi lenne a következõ lépés? Megcsókolni, és vagy bejön vagy nem??
Szerintem a mai közbiztonság miatt a csajok nem osztogatják a telószámukat az utcán olyan lelkesen én kihagynám!

Lányok szerintetek, hogy lehet egy lányt rávenni a popószexre? Tapasztalatok? Van akinek bejön?

Legjobb válasz: Na akkor engem most le szolnak :) Elsõnek nem akartam fuuuj meg fáj meg nagy van neki meg az nem arra való :)de egyszer kétszer volt h amikor nyalt akkor oda is probálkozott és utána ha már ennyie akarja engedtem h nyaljonnháturol is ...utána 69 be el kezdte mindig csak maszirozni a seggem :) és ugy a kis nyalások meg kis masszir hmmm tetszett is :) és egyszer meg engdtem neki de nagy elökiszülettkel...adtam magamnak egy kis fecskendövel beöntést (Playboyba olvastam) és hosszás nyalás kis ujjazás sok sikositó és .....nem mondom hogy nem fájt egy picit de nagyon jo volt..de elmenni nem tudnák ugy csak ha közbe foglalkozik avval is vagy magamnak csinálom.

Na akkor engem most le szolnak :) Elsõnek nem akartam fuuuj meg fáj meg nagy van neki meg az nem arra való :) de egyszer kétszer volt h amikor nyalt akkor oda is probálkozott és utána ha már ennyie akarja engedtem h nyaljonnháturol is ...utána 69 be el kezdte mindig csak maszirozni a seggem :) és ugy a kis nyalások meg kis masszir hmmm tetszett is :) és egyszer meg engdtem neki de nagy elökiszülettkel...adtam magamnak egy kis fecskendövel beöntést (Playboyba olvastam) és hosszás nyalás kis ujjazás sok sikositó és .....nem mondom hogy nem fájt egy picit de nagyon jo volt..de elmenni nem tudnák ugy csak ha közbe foglalkozik avval is vagy magamnak csinálom.
Ha nagyon ellene van, akkor sehogy. Ha van benne hajlandóság, akkor pedig próbálkozni kell.:D Ennyi. Nekem akármennyi érvet felsorolhatnál, akkor sem mennék bele, de akinek bejön, azt szerintem meg lehet gyõzni.
Engem lekötözött a barátom.
engem sem tudna semmivel rávenni nyitott vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban de ez az egy amit tuti nem vállalnék be senki kedvéért L
Úgy ha bemutatod magadon egy banánnal.
ha nem érdekli a dolog sehogy engem se tudna meggyõzni senki sem, hiába mondogatják, hogy megfelelõ, hosszas tágítással egy idõ után nem fájna, akkor sem érdekel.....ha a pasinak nem elég az oral, vagy a sima behatolás, akkor így járt...
26/L
Sok türelemmel ráveheted :) Ne erõltess semmit! Meg ne érezze azt, hogyha nem teljesíti ezt a kívánságodat, akkor kevésbé fogod szeretni. Mond azt, hogy csak kipróbálni szeretnéd, és ha nem jön be valamelyikõtöknek, akkor egy jó ideig hanyagoljátok majd a témát.
B.Pèter Bocsi csak ki töröltem a leveled :( ès nem emlèkszem nevedre..volt valaminszàm benne :( Igen irtam h fàjt de jo is volt max 2 percig volt kellemetlen ès az elsö 3 lökès fàjt...igen kell mindenkèpp sikositò ès szerintem (persze mèret függö) de nekem megy tövig pàrommal (àtlagos szerintem bàr sokat nem làttam olyan 16-7-8 lehet neki)

Fiúk-lányok, Hogy lehet egy lány felé finoman, óvatosan közeledni?

azt hiszem egy kicsit [email protected] egy dolgot. Nagyon rossz érzés, mert a lány kezdeményezett, én meg a tudat alatt nagyon akartam -holott megbánta (mert nem szabadott volna jelenlegi kapcsolata miatt...ami nem működött jól állítása szerint, de akkor is) szóval: én szeretnék járni vele, ő viszont úgy látja, ez nem működhet, csak egy botlás volt részéről.... vagy hagyjam a pi©sába?! mikor olyan jó volt vele? igazi szerelmet éreztem...

Legjobb válasz: Ha tényleg olyan [email protected] a kapcsolata, akkor ne hagyjd annyiban! Beszélj meg vele egy talit, hogy tisztázd a dolgokat, aztán szépen, finoman érintsd meg, majd kapd le, aztán lesz minden szuper, mert tiéd lesz alány!!

Ha tényleg olyan [email protected] a kapcsolata, akkor ne hagyjd annyiban! Beszélj meg vele egy talit, hogy tisztázd a dolgokat, aztán szépen, finoman érintsd meg, majd kapd le, aztán lesz minden szuper, mert tiéd lesz alány!!
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon szeretem õt. Ha csak barátok maradunk, az az õ döntése, tiszteletben tartanám, csak a szívem megszakadna
Mond el neki, mit érzel, aztán vágd be a janit a juliskába de rendesen. ;)

Hogyan lehet egy lány külsejét nagyon finoman piszkálni? :DD

aki amúgy szép.

Legjobb válasz: nem igazán életbiztosítás ilyesmit tenni lányokkal

nem igazán életbiztosítás ilyesmit tenni lányokkal
A kérdező hozzászólása: ezolyanhülye :( A KÉRDÉSRE!
Mi a fenének akárnál ilyet csinálni? :O -.- Oviba jársz még, hogy így akarod felszedni, vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: 12%-os, grat! -nah elõször is, ez inkább tahóság mint piszkálódás, ha ezt csinálod, akkor jó esetben elmegy. -felületesen mondani valamit nem hazugság. Úgy érzem megint el kell mondanom, mert itt bajok vannak a szövegértéssel: OLYAN LÁNYNAK, AKI AMÚGY SZÉP, ÉS EZT Õ IS TUDJA EGY KEVÉSBÉ BEKÉPZELT SZINTEN. -magyarul, az lesz a hazugság, hogy baj van a külsejével, de ez finoman kifejezve csak piszkálódás, ha le nagyseggûzöm az meg már hazugság és tahózás! És miért hazudnának a nõk?
miazhogy miota hazug????? hol a faxba elsz te??? mindig azok voltak!!!!!! a no akor is hazudik ha kerdez vagy ha szerinte igazat mond szal enyit erol. de valoban a felszineseg az elso rendu tulajdonsaguk a hazugsag csak hatreb van a sorban. ha igy erteted akor jogos.
Hehehe! Alljon meg a zaszlos menet miota hazug minden no? Kerdezd meg, hogy veletlen megutotte-e magat mikor leesett a mennybol :)
nem kel finomkodni mert a nok sokal felszinesebek ha nem mondod meg nekik az igazta ojan hazug leszel mint a nok. ezt nem akarhatod!!!!! mond neki oda h e qrva nagya valagat es hasonlok. amugy ha nem nezel ki jol vagy nem vagy gazdag esejed nincs nala csak szolk.
A kérdező hozzászólása: 1.: azért tettem hozzá, hogy "finoman" :DD nyilván nem azt szeretném neki mondani, hogy ronda. 2.: mi az összefüggés?
Húzd meg jól . . . . A haját :D
12%-os, menj pszichológushoz mert neked valami nagyon nagy bajod van! Nem beszólni akarok, halál komolyan: nálad vmi nagyon el van b*szva. Kicsit szállj már magadba.

Lányok mik a tapasztalatotok a popószexről, hogy lehet egy lányt rávenni?

Legjobb válasz: ha telejsen elzárkózik tõle sehogy, ebben az esetben ne eröltesd. A szexben semmi sem kötelezõ amit a másik nem akar. Sok nõ idegenkedik tõle, pl én is. Szerencsére ezt a férjem meg is érti.

-Vacsora az Arany Kaviárban -Gucci táska -Dior napszemüveg Viccet félretéve ha nem akarja valóban ne erõltesd, semmi értelme.
ha telejsen elzárkózik tõle sehogy, ebben az esetben ne eröltesd. A szexben semmi sem kötelezõ amit a másik nem akar. Sok nõ idegenkedik tõle, pl én is. Szerencsére ezt a férjem meg is érti.
Én arra lennék kiváncsi, hogy ez a sok pasi aki popó szexre vágyik mint szólna, ha õket is jól popóba dugnának???
Jutalomfalatkával Drága ruhával erõszakkal
Hát valami nagyon nagy dologgal, amiért megéri átélni azt a kínt.
Engem semmivel nem tudnál. Gusztustalan dolog. Rávenni sehogy nem tudsz más lányokat sem. Ha õk akarják, megteszik, ha nem, akkor nemet mondanak.
A kérdés inkább az lehetne, hogy érdemes-e egyáltalán rávenni. Ha nem jön magától a dolog, akkor nagy tapasztalata valószínüleg nincs etéren. Ha meg nincs rutin, akkor csak bénázás, nyavajgás, meg befosás lesz belõle. Nálunk sincs anál, de nem is erõltetem. Ha eddig sem szerette volna, ezután se fogja csinálni. Na, erre vannak a k.rvák. Amikor rámjön valami extra igény, amit otthon úgyis elutasítás fogadna, akkor csak kiválasztok a neten egy dögöt és majd vele intézem a többit...
Nalunk eloszor en jottem elo a kerdessel h szeretnem kiprobalni, o mondta h nem is gondolta volna h szeretnem majd egysxer kiprobalni. A legfontosabb a nagyon sok sikosito. Aztan eloszor csak dugd be az egyik ujjadat utana a madodikat es ugy jatszadozz csak ezutan a farkadat. Nagyon fontos h ha kozben azt mondja a baratnod h inkabb ne, vagy csak kesobb folytassatok akkor hagyd abba. Mi is csak azt hiszem harmadjara jutottunk el addig h berakja a farkat. Es negyedszerre pedig mar olyan tempoban ment mint ha nem is seggbe menne. Ha kozben esetlek kiszarad akkor rakjatok rs megtobb sikositot, ugy sokkal jobb. Meg amugy kb 10-20alkalom utan nalunk mar s nual is jo volt sikosito helyett, es most mar en is nagyon elvezem :) viszont a beleelvezessel vigyazzatok, .mery utana eleg fura erzes a nonek es mindenkepp kerdezd meg, hogy szeretne e h beleelvezx. Az ovszerrol meg annyit, hogy jobb nelkule, de
Elozo folytatasa: * de annyira nem nagy kulonbseg, csak hat a nonek jobban faj ha ovszerrel csinaljatok. Azzal kapcsolatban h higyan tudnad ravenni, szerintem beszelj vele, mond el neki h ovatos leszel es gyenged es rogton abbahagyod ha neki mar nem tetszik. De ha valaki nagyon ellene van, es semmi keppen nem akarja, ne eroltesd Ha barmire kivancsi vagy meg, irj nyugodtan :)
Es elnezest az esetleges elirasok es az ekezetek hianya miatt, telefonrol irtam. Ha valami nem ertheto, nyugodtan kerdezz

Hogyan lehet egy lányt meghódíani? Miketszeret minden lány? (az izmos palikon kivűl)

Legjobb válasz: Na valaki megelõzött a helyes válasszal.

Na valaki megelõzött a helyes válasszal.
Pénz, nagy farok, BMW 640 GT
MasterCard ;-)
lepontozzák az elsõt.. pedig egy csomó lányra igaz, TISZTELET A KIVÉTELNEK! szánalmas..-.-"
De, ott van az elsõ hozzászólásban. Álszentfazékok meg szépen lepontozták.
Nem anyagias, ha az lenne nem velem lenne. xÐ
19 Csak anyagias ha az volt a válasza h pénz. Nekem az lenne: odafigyelés, törõdés, humor. Persze most jön az h én hazudok meg nekem is csak a pénz számít úgy is mert nõbõl vagyok....stb. Ezért is mondtam h nem fogok vadidegenekkel veszekedni akik nem ismernek és nem tudják h valójában milyen vagyok. Az itt író pasik többségének elég azt tudniuk h nõ vagyok és máris beskatulyáztak.
17 Ez csak annyit bizonyít h a párod egy anyagias pi.csa. Én nem fogom itt vadidegeneknek bizonyítani az igazam. Én tudom és a párom is h nem ilyen vagyok meg h nem minden nõ ilyen.
Páromat is megkérdeztem, és csak ennyit válaszolt: "Pénz" Szóval amelyik nõ tagadja, annak vagy már meg van, vagy maga sem ismeri el! :-)
törõdés
Na ja, de ha valakinek jogsija sincs (és nem is lesz - rengeteg halott lenne, ha én letenném azt a sz*rt) az már "égõ" szokott lenni. Helyette inkább maradnék a fegyverismeret és a célbalövés skillnél, annak több haszna van. Kocsi meg minek? Benzinre úgy sem lesz pénzed hacsak nem vagy nagyon gazdag. (Leszámítva persze "Józsi bácsi friss és tökéletes(nek hazudott lopott benzine)
13 Látom te sem fogod fel amit olvasol. Akkor leírom megint. Nekem még nem volt pénzes pasim és nem is vágyom rá. Egy pasimnak volt kocsija (trabant) és õ sem volt pénzes. Szóval ez h MINDÍG számít a kocsi meg a pénz, ez hülyeség.
Mindenki egyedi, ez igaz. De azért azt bevallhatnátok, hogy a drága kocsi és a pénz MINDÍG SZÁMÍT!!! (Én spec inkább Audi-s vagyok :D) 18/F
A cukker rózsaszín dolgokat, one directiont, a virágokat és a nyuszikat-_- De most komolyan! Minden ember egyedi, más érdeklõdéssel. Nõk és férfiak egyaránt, ezért ismerkedünk.
Nem pontozná le esetleg valaki azért ezt a hozzászólásom is, mert õszinte voltam és 82%-os vagyok? Álszentek...
Én csak azt a pénzt szeretem, amit én keresek meg, a BMW-k nem kellenek, inkább egy középosztálybeli kocsi. A nagy farok meg végképp nem mérvadó nálam. Ha hiszitek, ha nem, ez így van. Miért hazudnék?
" Miketszeret minden lány?" Hülye kérdés mert a nõk sem egy kaptafára készültek ám. Képzeld nekem pl nem tetszenek az izomagyak. Sót a võlegényemnek pont hogy van egy kis pocikája és imádom. Persze jön itt a sok elkeseredett, begyepesedett, csajozni képtelen tuskó. Én nem hallgatnék rájuk h kocsi, pénz, izom... stb. Nekem ilyen pasim még nem volt. Egynek volt kocsija de az is csóró volt. Egy értelmes nõ nem ezek alapján válogat, csak a plázap.icsák.
Mellesleg azt kérdezték, hogy mi az, amit MINDEN lány szeret. Hát, azokat minden lány szereti, aki tagadja, annak vagy már megvan (mondjuk a farok nehéz lesz), vagy gondnokolt.
korod? am nem minden lány 1forma, szal így nem könnyû...
Olyan nincs, amit minden lány szeret.
Ez az erõltetett mentegetõzés is, azt bizonyítja, hogy igazunk van. :-)

Hogy lehet egy lányt visszahódítani 3 év után?

Lassan 3 éve már hogy megharagudott rám,mert bunkó voltam vele és ? nagyon szeretett...:/ (remélem még most is szeret) rájöttem hogy én voltam a bunkó, el is mondtam nemrég neki telefonban és megbocsátott. majd újra bejelöltem facebookon és visszaigazolt, de elötte felhívtam hogy találkoznék vele de nem volt otthon.Megbeszéltük hogy korlátozzuk a beszélgetést Facebookbeszélgetésre kezdetben, de alig van fennt és ha fennt van akkor meg nemhiszem hogy zaklatnom kéne mindig azzal hogy ráírok hogy szia hogy vagy.. aztán még vissza is alig ír, és ha ír akkor is t?mondatokat.. NAGYON SZERETEM ÉS VISSZA SZERETNÉM KAPNI AZT A BÕBESZÉD? LÁNYT AKIT MEGISMERTEM!!! SEGÍTSETEK!!! 19F

Legjobb válasz: erre 3 év alatt sikerült rájönnöd? ha én lennék 'az a lány', leszarnálak

erre 3 év alatt sikerült rájönnöd? ha én lennék 'az a lány', leszarnálak
A kérdező hozzászólása: 22:37! a lány alig beszél már velem... szerinted lefogja írni? legfeljebb leépít valami beszólással.. hogyan nyerjem vissza azt hogy ne legyen flegma velem?? :S hogyan fogjak hozzá ahoz hogy a facebook beszélgetésbõl találkozás legyen??
Akkor próbáld meg face-en azt, hogy mondja el a véleményét érzéseit arról ami akkor volt és ami most van!A legfontosabb, hogy te csak hallgass hagyd, hogy õ mondja el az érzéseit/emlékeit!és csak a végén kommenteld és persze kérj bocsánatot az olyanokért amikkel megbántottad!
A kérdező hozzászólása: 22:21 es válaszadó én már mondtam ugyan ezt mivel szerintem is ez lenne a legésszerûbb módja hogy tisztázzuk a dolgokat de azt mondta erre hogy facebookon beszélgessünk mert nem tudna a szemembe nézni.. mert bunkó voltam (volt mikor elötte mentem el és nem köszöntem mert haragudtam rá mivel nem mert velem menni az utcán nehogy észrevegye a barátja... és ez felidegesített és elhatároztam hogy nem szólok hozzá és leszarom, de rosszul döntöttem)és rájöttem hogy nem szabad iylen hülyeség miatt ezt a kapcsolatot elrontani.. hogy hozzam rendbe? facebookon mit írjak neki hogy megbékéljen? segítsetek!!! hogy tudnám elérni hogy többet írjon???
Mond meg neki, hogy de te szeretnél mindent tisztázni vele és mindent a 0-ról kezdeni!Szeretnéd elmagyarázni mi miért volt és szeretnéd meghallgatni, hogy õ hogy gondolkodik errõl és mit érzett/érez!
A kérdező hozzászólása: 22:14 es válaszadó igazad van de nem akar látni még mert nem tudna a szemembe nézni ezt a lány mondta.. de szerintem is az lenne jó de ezt hogyen érjem el??
Ha szeretnéd, hogy a barátod legyen, akkor nem facebookon kellene írogatnod neki, hanem elhívni esetleg egy kávézóba és megbeszélni vele mindent!Fõként meghallgatni, hogy hogy is viszonyul hozzád!
A kérdező hozzászólása: 21:56 os válaszadó! ha barát leszek neki sem érdekel mert nem szeretném elveszteni! hogyan engeszteljem ki? facebookon mit írjak neki? nem merek írni állandóan mert nem akarok nyomulni, se idegesíteni.
Te már csak max barát maradsz neki!Valószínû azért nem beszélget veled, mert már nem érdekled, vagy még haragszik rád úgy megbántottad!
kisgyerek vagy...
A kérdező hozzászólása: hogyan tudnám ezt elérni??
A kérdező hozzászólása: már rég rájöttem de már barátja van és késõnek tartottam.....kiderült hogy mégsem, de mire észbekaptam már haragudott rám... és most megbékélt egy kicsit de nekem még az is jó ha eltudnék vele beszélni úgy ahogyan régen !
Kezdj el beszélgetni vele olyan közös témákról, amikrõl csak ti tudtok!Aztán kezd el rávezetni, hogy mi lenne ha találkoznátok egy olyan helyen ahol együtt jól éreztétek magatokat!A többi meg már jön magától ha belemegy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!