Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy lánynak (1294 db)

Hogy lehet egy lányt rá venni arra hogy szexeljen? Pl:az utcán oda megyek mit mondjak? :D

Privi-be vagy kommentálj pls

Legjobb válasz: Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet,akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!

Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet, akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!
Mondd neki, hogy a farkad helyén béka van és ha pár percig szopogatja, királyfivá változol! :D
Ha ilyennel oda jönne egy pasi, tudod mit kapna...... Nem hinném hogy sok csajt fel fogsz tudni szedni az utcán rögtön szexre.... Buliban annál inkább.
Szia kislány, én vagyok a város csõdöre, szeretnélek meghágni. Tuti befutó leszel.
Szerintem minimum 1 millióval, ha nagyon jó, akkor kétmillával! Általában ennyibõl ki szokott jönni egy tisztességes szex! És egyetértek nagyon is az elõzõ, kioktató és felnövést javasló válaszadóval! Ahhoz, hogy meghódíts és ágyba vigyél egy nõt, kevés a "rávevés"! Szerinted nem is kell teljesítened csak kérni? Tényleg azt hiszed, hogy a lányok dugni akarnak és alig várják, hogy valaki felajánlja a farkának legnagyobb méretét? Volt már barátnõd? Mert képzeld el, az én párom nem akart minden percben dugni, mint én és még csak véletlenül sem azon járt az esze, amin nekem! Nagyon egyszerû a magyarázat: õ NÕ, én meg FÉRFI! Igen furcsa elmélet keringhet a fejedben, ha ilyeneket kérdezel! 42/F
1. Told le a bugyit, te nõstény! 2. Most hipnotizálni foglak. Szexelni akarsz velem... 3. Gratulálok, Ön nyert egy ingyenes szexmaratont. Itt a kupon, nálam váthatja be.
Jövök, lövök! :)
Amúgy szerintem a mai Magyarországon amennyi nehéz helyzetben élõ ember van, köztük én is, nem elképzelhetetlen hogy az utcán egy nem k+rvát csupán laza erkölcsû lányt be lehetne fûzni egy szexre némi pénzért. Nem is kéne ide a millió, lehet akár pár tízezerrel, vagy egy százassal.. Ha hétvégén ingyen is oda adja magát egy vadidegennek, miért mondana nemet annak hogy kiegészítse hétközbe a minimálbérét? Elgondolkodtató gondolat, nem szép de biztos vannak ilyen lányok.
Utolsó, sajnos egyet kell, hogy értsek veled. Én már nem fûzöm a lányokat, de amit manapság látok/hallok ... Elhiszem, hogy így van. Persze a millió csak poén akart lenni, ha biztosra akar menni. Valójában tényleg az az igazi, hogy meg kell hódítani és utána elcsábítani. Hogy manapság ez egy este alatt is megy, az sajnos a lányok hibája is, de inkább a szüleiké, mert elmaradt a felvilágosítás! Ma-holnap én is készülhetek rá, mert a legnagyobb lányom 9 éves ...
Ha nem fizetõs a hölgy, akkor semmivel. Úgysincs nála esélyed, ha ilyeneken töröd a fejed...
Bölcs vagy igazságos utolsó 80%-os pacsi! :) ) Egyetértek.
Az elõzõben a szexet ksz-el írtam, Bocsi.
A "szia, dugunk?"50%-os hatékonyságú..vagy bejön-vagy nem.
hát ha egy pasi odajönne azzal hogy dugni szeretne, mondjuk éppen velem..az arc jó nagy szerepet játszana 2 funkcióba:elõször: kb pofánröhögném :D másodszor:ha erõsködne meg pofonvágnám :D :)
Sörmennn
"szükségem van a ruháidra" "engem azért küldtek vissza a jövõbõl h megakadályozzam h ma orgazmus nélkül maradj" napszemcsi + bõrkabát elengedhetetlen kellék :)
Sajnos... De nem mindegy a nevelés hogy milyen mintát kap otthonról azért vannak ma is rendes gyerekek! :) Remélhetõleg a lányoddal se lesz gond, de tény elõbb kezdik a pasizást ma már egyre gyakoribb hogy 13, 14!! éves korban. Én annyi idõsen még fociztam a parkban játszottam a haverokkal..

Hogyan lehet egy lanyt szerelembe ejteni?

A kerdesem legfokepp lanyokhoz szol, de ha van olyan fiu, aki tudja a valaszt szivesen varom a velemenyet. A kerdesem a kovetkezo: hogyan lehet egy lanyt szerelembe ejteni, hogyan lehet megfogni? Mi az a viselkedesmod amivel atlagosan el lehet erni vonzalmat, szerelmet egy lanynal. Persze ne azokra az esetekre vagyok kivancsi amikor egy lany talalkozik az alompasival es pik-pak love. Kicsit analfabeta vagyok az ilyesmiben, nem voltak lany barataim, marmint ugy lany baratok, akikkel kibeszelhettem volna az ilyen temakat. Tudom, hogy ez eleg valtozo, de kerlek titeket, hogy tiszteljetek meg egy komoly meggondolt valasszal. 18F U.I.: Bocs azert mert nincs ekezet. :)

Legjobb válasz: Fiú vagyok, és nálam volt olyan lány, aki nagyon tetszett, és õ valakivel ismerkedett akkor, de az a valaki még egy korábbi barátnõjét siratta. Ezt a lány tudta is, de mégis a srácra hajtott. Mindenesetre összeszedtem magam, és megkérdeztem tõle, hogy most akkor mi van velük, mert tetszik nekem, és szívesen találkoznék vele. Mondta, hogy nem tudja, nem biztos benne, hogy mi van köztük. Mondtam, hogy értem stb., És ezután igyekeztem minél többet beszélgetni vele, kérdeztem, mit csinál, hogy mennek a dolgok stb. különféle idõpontokban, ha volt közös téma, akkor tovább tudtunk beszélni, vagy SMS-ezni. Az a lényeg, hogy folyamatosan kommunikáltam vele, írtam neki, éreztettem vele, hogy mennyire jó nekem, hogy beszélgetünk, és a végén átbillent, és összejöttünk. De mindig érdeklõdtem, és nem magamról írtam, csak ha kérdezett. Érdeklõdni kell (és ha tetszik a lány, akkor ez adott). Az egész kulcsa nálam az volt, hogy tényleg akartam a lányt, és ha tényleg akarod, és érezteted vele, (ha alapból nem vagy ellenszenves neki, és nincs problémája veled) akkor az tetszeni fog neki. Fõleg ha van valaki, aki meg nem fordít rá közben kellõ figyelmet. Érdeklõdj folyamatosan iránta (ne tolakodóan, tehát tényleg figyelj rá, hogy reagál), segíts neki, amikor tudsz, mutasd neki, hogy szeretsz vele lenni. Én ezt nem megmondtam neki, hanem egyszerûen nyilvánvalóvá tettem azáltal, hogy sokat érdeklõdtem iránta stb. Ha alapból nem tetszel neki, akkor ki fog jönni, ha nincs veled baja, akkor jól fog esni neki, és onnantól ki kell tartanod, és ha úgy látod, elhívhatod valahová, és csinálhattok valamit együtt, és csak folytatni kell. Remélem ez segített. F/28

Fiú vagyok, és nálam volt olyan lány, aki nagyon tetszett, és õ valakivel ismerkedett akkor, de az a valaki még egy korábbi barátnõjét siratta. Ezt a lány tudta is, de mégis a srácra hajtott. Mindenesetre összeszedtem magam, és megkérdeztem tõle, hogy most akkor mi van velük, mert tetszik nekem, és szívesen találkoznék vele. Mondta, hogy nem tudja, nem biztos benne, hogy mi van köztük. Mondtam, hogy értem stb., És ezután igyekeztem minél többet beszélgetni vele, kérdeztem, mit csinál, hogy mennek a dolgok stb. különféle idõpontokban, ha volt közös téma, akkor tovább tudtunk beszélni, vagy SMS-ezni. Az a lényeg, hogy folyamatosan kommunikáltam vele, írtam neki, éreztettem vele, hogy mennyire jó nekem, hogy beszélgetünk, és a végén átbillent, és összejöttünk. De mindig érdeklõdtem, és nem magamról írtam, csak ha kérdezett. Érdeklõdni kell (és ha tetszik a lány, akkor ez adott). Az egész kulcsa nálam az volt, hogy tényleg akartam a lányt, és ha tényleg akarod, és érezteted vele, (ha alapból nem vagy ellenszenves neki, és nincs problémája veled) akkor az tetszeni fog neki. Fõleg ha van valaki, aki meg nem fordít rá közben kellõ figyelmet. Érdeklõdj folyamatosan iránta (ne tolakodóan, tehát tényleg figyelj rá, hogy reagál), segíts neki, amikor tudsz, mutasd neki, hogy szeretsz vele lenni. Én ezt nem megmondtam neki, hanem egyszerûen nyilvánvalóvá tettem azáltal, hogy sokat érdeklõdtem iránta stb. Ha alapból nem tetszel neki, akkor ki fog jönni, ha nincs veled baja, akkor jól fog esni neki, és onnantól ki kell tartanod, és ha úgy látod, elhívhatod valahová, és csinálhattok valamit együtt, és csak folytatni kell. Remélem ez segített. F/28
"hogyan lehet megfogni?" - kézzel, csak fürgén "Mi az a viselkedesmod amivel atlagosan el lehet erni vonzalmat, szerelmet egy lanynal" - 30cm es bré mágnesként funkcionál Elárulok valamit, ha van kémia fiú és lány között, akkor minden összejön.
Legtöbb nem azonnal szerelem, hanem elõször beszélgetnek aztán egyre jobban megismerik egymást. Aztán vagy beleszeretnek egymásba vagy nem. Ehhez egy intim pillanat kell és további fél óra. Nem szexre gondolok persze. A másik lehetõség, mikor barátok vagy haverok (régi ismerettség, pl.volt osztálytársok, kollégák) és összefutnak, elmondják "nekem nagyon tetszettél, csak hát.." és a többi ugyanaz mint azt elõbb írtam.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ha már szóba álltok, akkor csak érdeklõdõnek és figyelmesnek kell lenni.
Jó tanácsok ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen az eddigi valaszokat, termeszetesen varom a tovabbiakat. Nem arrol van szo, hogy most epp aktualis egy lany meghoditasa, vagy hogy benne lennek a dolgokbna nyakig, csak visszagondoltam egyes esetekre amikor elszalasztottam a lehetoseget. Volt olyan, hogy beleszerettem egy lanyba es valahogy o is belem szeretett, amit tokeletesen nem vettem eszre es elszurtam az egeszet, nem is ertem hogy szeretett belem, nem viselkedtem tul erdeklodoen nem kerestem tul sokszor sem. Aztan abbamaradt az egesz az en balfeksegem miatt es azota is ha osszefutok a lannyal az utcan szegyellem magam, hogy hogy lehettem ekkora bunko, azota is gondolok ra neha, de olyankor mikor a fejembe kavarognak a gondolatok rola mindig csak magamat emesztem es arra gondolok mennyire okor vagyok. Epp most is ez a helyzet.
Nem kell, hogy késõ legyen... hacsak nem kontinensek vannak közöttetek.
A bátorságot nem helyettesíti semmi. Kockáztatni kell.

Hogyan lehet egy lányt meghódítani?

Tanácsokat kérnek, köszi.

Legjobb válasz: Én a barátnõmet egy szerelmes számmal hódítottam meg, én írtam!! Azóta írtam neki többet is! Szerintem legyél udvarias, kedves meg stb..... Meg ha elõször oda mész egy lányhoz és fel akarod szedni, és õ lekoptatt! ne add fel rögtön. a csajoknál ez amolyan viselkedési forma hogy kimutassák azt hogy õk milyen nehezen kaphatók!! szóval csak próbálkozz! de azért túlzásokba se ess, mert még rosszat gondolnak rólad!! Meghódítást nehéz lenne leírni mert minden lány más, mindegyiknek más kell! valaki a durva, belevaló udvarlást szereti, valaki pedig a gyengébbet... van a netten olyan hogy: csajozási tanácsok! olvasd el, abból lehet ötletet meríteni! 23/f

Én a barátnõmet egy szerelmes számmal hódítottam meg, én írtam!! Azóta írtam neki többet is! Szerintem legyél udvarias, kedves meg stb..... Meg ha elõször oda mész egy lányhoz és fel akarod szedni, és õ lekoptatt! ne add fel rögtön. a csajoknál ez amolyan viselkedési forma hogy kimutassák azt hogy õk milyen nehezen kaphatók!! szóval csak próbálkozz! de azért túlzásokba se ess, mert még rosszat gondolnak rólad!! Meghódítást nehéz lenne leírni mert minden lány más, mindegyiknek más kell! valaki a durva, belevaló udvarlást szereti, valaki pedig a gyengébbet... van a netten olyan hogy: csajozási tanácsok! olvasd el, abból lehet ötletet meríteni! 23/f
Ha erre lenne biztos recept, akkor nem volna érdemes élni. Nem a cél elérése a boldogság, hanem az odáig vezetõ út. Csak azt tudom tanácsolni, hogy önmagadhoz maradj hûséges, ez pedig azt jelenti, hogy mindig minden körülmények között add önmagad, s elõbb-utóbb sikered lesz.
Most viccen kivul mondom: ugy, hogy ne akard mindenaron meghoditani.Inkabb erd el, hogy o akarjon Teged.Nyalas "Te vagy a mindenem" nyomulas helyett inkabb legy olyan pasi, akinek minden lany tetszik es aki minden lanynak tetszik.Minel tobb novel mutatkozol, minel konnyebben ismerkedsz es flortolsz, minel magabiztosabb vagy, annal nagyobb az eselye, hogy a "celszemely" figyelmet is felkelted.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom :)


Hétköznapi esetekben hogy lehet egy lánnyal összejönni?

Úgy értem a kérdést, hogy ugye több féle szituációban lehet csajozni, mint pl.: bulikban, bárokban... Ugye itt oldottabb a hangulat, és inkább ismerkedésre van hangolva az ember, így megy a dolog.

Legjobb válasz: Szerintem utcán is nyugodtan oda lehet menni egy lányhoz. Mivel úgyis kb az a helyzet, hogy vagy tetszel a lánynak és akkor megadja a számát, vagy nem, akkor meg egy szórakozóhelyen is elküldene. Viszont ne rögtön nagy vallomást adj elõ. Elég annyi, hogy szimpatikus, tetszik neked és ráér-e veled találkozni holnap este. Aztán majd meglátod :)

Szerintem utcán is nyugodtan oda lehet menni egy lányhoz. Mivel úgyis kb az a helyzet, hogy vagy tetszel a lánynak és akkor megadja a számát, vagy nem, akkor meg egy szórakozóhelyen is elküldene. Viszont ne rögtön nagy vallomást adj elõ. Elég annyi, hogy szimpatikus, tetszik neked és ráér-e veled találkozni holnap este. Aztán majd meglátod :)
Hétköznapi helyzetekben! Utcán lerohanni valakit nem éppen hétköznapi eset!
A kérdező hozzászólása: Szó sincs lerohanásról, azért hétköznapi, mert nem feltétlenül számít az ember erre, mert nem buliban van, vagy egyéb szórakozóhelyen... Elsõ! Ezzel a résszel nincs baj, csak a folytatással, igaz lehetne folytatni egy buliban, de ha nem az valahogy fusztráltabb helyzetet hoz magával. Tehát a lány tudja, hogy tetszik a srácnak, és mondjuk fordítva is, mi lenne a következõ lépés? Megcsókolni, és vagy bejön vagy nem??
Szerintem a mai közbiztonság miatt a csajok nem osztogatják a telószámukat az utcán olyan lelkesen én kihagynám!

Lányok szerintetek, hogy lehet egy lányt rávenni a popószexre? Tapasztalatok? Van akinek bejön?

Legjobb válasz: Na akkor engem most le szolnak :) Elsõnek nem akartam fuuuj meg fáj meg nagy van neki meg az nem arra való :)de egyszer kétszer volt h amikor nyalt akkor oda is probálkozott és utána ha már ennyie akarja engedtem h nyaljonnháturol is ...utána 69 be el kezdte mindig csak maszirozni a seggem :) és ugy a kis nyalások meg kis masszir hmmm tetszett is :) és egyszer meg engdtem neki de nagy elökiszülettkel...adtam magamnak egy kis fecskendövel beöntést (Playboyba olvastam) és hosszás nyalás kis ujjazás sok sikositó és .....nem mondom hogy nem fájt egy picit de nagyon jo volt..de elmenni nem tudnák ugy csak ha közbe foglalkozik avval is vagy magamnak csinálom.

Na akkor engem most le szolnak :) Elsõnek nem akartam fuuuj meg fáj meg nagy van neki meg az nem arra való :) de egyszer kétszer volt h amikor nyalt akkor oda is probálkozott és utána ha már ennyie akarja engedtem h nyaljonnháturol is ...utána 69 be el kezdte mindig csak maszirozni a seggem :) és ugy a kis nyalások meg kis masszir hmmm tetszett is :) és egyszer meg engdtem neki de nagy elökiszülettkel...adtam magamnak egy kis fecskendövel beöntést (Playboyba olvastam) és hosszás nyalás kis ujjazás sok sikositó és .....nem mondom hogy nem fájt egy picit de nagyon jo volt..de elmenni nem tudnák ugy csak ha közbe foglalkozik avval is vagy magamnak csinálom.
Ha nagyon ellene van, akkor sehogy. Ha van benne hajlandóság, akkor pedig próbálkozni kell.:D Ennyi. Nekem akármennyi érvet felsorolhatnál, akkor sem mennék bele, de akinek bejön, azt szerintem meg lehet gyõzni.
Engem lekötözött a barátom.
engem sem tudna semmivel rávenni nyitott vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban de ez az egy amit tuti nem vállalnék be senki kedvéért L
Úgy ha bemutatod magadon egy banánnal.
ha nem érdekli a dolog sehogy engem se tudna meggyõzni senki sem, hiába mondogatják, hogy megfelelõ, hosszas tágítással egy idõ után nem fájna, akkor sem érdekel.....ha a pasinak nem elég az oral, vagy a sima behatolás, akkor így járt...
26/L
Sok türelemmel ráveheted :) Ne erõltess semmit! Meg ne érezze azt, hogyha nem teljesíti ezt a kívánságodat, akkor kevésbé fogod szeretni. Mond azt, hogy csak kipróbálni szeretnéd, és ha nem jön be valamelyikõtöknek, akkor egy jó ideig hanyagoljátok majd a témát.
B.Pèter Bocsi csak ki töröltem a leveled :( ès nem emlèkszem nevedre..volt valaminszàm benne :( Igen irtam h fàjt de jo is volt max 2 percig volt kellemetlen ès az elsö 3 lökès fàjt...igen kell mindenkèpp sikositò ès szerintem (persze mèret függö) de nekem megy tövig pàrommal (àtlagos szerintem bàr sokat nem làttam olyan 16-7-8 lehet neki)

Fiúk-lányok, Hogy lehet egy lány felé finoman, óvatosan közeledni?

azt hiszem egy kicsit [email protected] egy dolgot. Nagyon rossz érzés, mert a lány kezdeményezett, én meg a tudat alatt nagyon akartam -holott megbánta (mert nem szabadott volna jelenlegi kapcsolata miatt...ami nem működött jól állítása szerint, de akkor is) szóval: én szeretnék járni vele, ő viszont úgy látja, ez nem működhet, csak egy botlás volt részéről.... vagy hagyjam a pi©sába?! mikor olyan jó volt vele? igazi szerelmet éreztem...

Legjobb válasz: Ha tényleg olyan [email protected] a kapcsolata, akkor ne hagyjd annyiban! Beszélj meg vele egy talit, hogy tisztázd a dolgokat, aztán szépen, finoman érintsd meg, majd kapd le, aztán lesz minden szuper, mert tiéd lesz alány!!

Ha tényleg olyan [email protected] a kapcsolata, akkor ne hagyjd annyiban! Beszélj meg vele egy talit, hogy tisztázd a dolgokat, aztán szépen, finoman érintsd meg, majd kapd le, aztán lesz minden szuper, mert tiéd lesz alány!!
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon szeretem õt. Ha csak barátok maradunk, az az õ döntése, tiszteletben tartanám, csak a szívem megszakadna
Mond el neki, mit érzel, aztán vágd be a janit a juliskába de rendesen. ;)

Hogy lehet egy lány rocker, de közben csinos is?

Ruhákra, cip?kre, hajra meg ilyesmikre lennék kíváncsi, örülnék ha linkelnétek.:) El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Hát én ugyan nem szeretem magam ilyen kasztokba sorolni, de õszintén szólva rámfogható, hogy rocker vagyok. Valamiért mmindenki levágja. :D De nem feltétlen az öltözékkel kell ezt kifejezni, nem? Igazából nálam bármi belefér, de a cuccaim zöme fekete, vagy legalábbis sötét szín. Rövidnaci és egy magas, fekete, itt-ott szegecselt szandál bõven jó, egy rockerlány inkább szexi, mint csinos (az már inkább sztem goth lenne) De hát fogjuk rá, hogy Avril Lavigne-tõl lehet tanulni, bár inkább a régebbi stílusát javaslom (bár az új azért elég szexi, csak nem épp rocker) Amit még sokat láttam, azok a kockás-láncos, általában rakott miniszoknyák. Hát hajnál a dögös jobb, egy formára szárított haj elég fura lenne, inkább valami kócos, természetes, laza haj, vagy hosszú, vagy rövid, és én a hajvasalót is eldobnám a francba, mert mindek az? :D Smink alapvetõen fekete, de kényszer itt sincs, sokkal fontosabb, hogy jól álljon neked. De a szem hangsúlyos inkább. Cipõ: hát lényegében ami tetszik és nem túl rikító, magas, lapos, csinos, sportos. Farmer teljesen mehet. De igazából ami tetszik. Ami nem nõies: XL-es metálbandás pólók (a nõi szabás oké, ha ragaszkodsz hozzá), fekete vagy terepmintás trottyos gatya, bakancs, hozzá lekenõdött fekete smink és igénytelen haj. :D Jah igen, ékszerek! Bõr, fém, talizmánok mehetnek, karkötõbõl is sok, ha el bírod viselni. De ugye az életérzés pont arról szól valahol, hogy szarni bele, kit érdekelnek a szabályok, a szigorúan kitalált öltözködést hagyjuk meg az emóknak. xD

Hát én ugyan nem szeretem magam ilyen kasztokba sorolni, de õszintén szólva rámfogható, hogy rocker vagyok. Valamiért mmindenki levágja. :D De nem feltétlen az öltözékkel kell ezt kifejezni, nem? Igazából nálam bármi belefér, de a cuccaim zöme fekete, vagy legalábbis sötét szín. Rövidnaci és egy magas, fekete, itt-ott szegecselt szandál bõven jó, egy rockerlány inkább szexi, mint csinos (az már inkább sztem goth lenne) De hát fogjuk rá, hogy Avril Lavigne-tõl lehet tanulni, bár inkább a régebbi stílusát javaslom (bár az új azért elég szexi, csak nem épp rocker) Amit még sokat láttam, azok a kockás-láncos, általában rakott miniszoknyák. Hát hajnál a dögös jobb, egy formára szárított haj elég fura lenne, inkább valami kócos, természetes, laza haj, vagy hosszú, vagy rövid, és én a hajvasalót is eldobnám a francba, mert mindek az? :D Smink alapvetõen fekete, de kényszer itt sincs, sokkal fontosabb, hogy jól álljon neked. De a szem hangsúlyos inkább. Cipõ: hát lényegében ami tetszik és nem túl rikító, magas, lapos, csinos, sportos. Farmer teljesen mehet. De igazából ami tetszik. Ami nem nõies: XL-es metálbandás pólók (a nõi szabás oké, ha ragaszkodsz hozzá), fekete vagy terepmintás trottyos gatya, bakancs, hozzá lekenõdött fekete smink és igénytelen haj. :D Jah igen, ékszerek! Bõr, fém, talizmánok mehetnek, karkötõbõl is sok, ha el bírod viselni. De ugye az életérzés pont arról szól valahol, hogy szarni bele, kit érdekelnek a szabályok, a szigorúan kitalált öltözködést hagyjuk meg az emóknak. xD
nõi ruhák, de feketébe.
Nem olyan nehéz, csak csinos ruhákat kell venned feketében. De szerintem simán felvehetsz farmert is. Pl. farmer miniszoknya fekete ujjatlan felsõvel, és valami fekete, kicsit szegecses cipõvel is tökéletes viselet szerintem. Meg persze ilyen-olyan rockeres kiegészítõkkel is feldobhatod, mint pl. szegecses öv, csuklószorító, oldallánc. A haj az vagy kiengedve, esetleg kicsit felkötve (http://4.bp.blogspot.com/_3NptST4arSo/SezcaDh1R_I/AAAAAAAAAR.., vagy teljesen összefogva lófarokba, és már kész is. :)
Ugyanebben a cipõben járok, mint te. :) Elõzõnél az emo beszólás:D
A kérdező hozzászólása: Óóó köszönöm szépen sokat segítettetek :D Mostanában jöttem rá hogy a rock az én mûfajom, csak az a baj hogy ilyen tuc-tucos emberekkel vagyok körülvéve, úgyhogy legfõképp a társaság hiányzik.... meg egy új ruhatár :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy nemtudom kik pontozzák le a válaszokat, de rohadt idegesítõ..
kiengedett haj, nmormális gusztusos smink, nyakláncok, kivágott felsõk, szoknyák, harisnyák, stb.

Hogy lehet egy lányt féltékennyé tenni?

És azt hagyjátok ki hogy, egy másik csajjal....(erre én is rájöttem:))

Legjobb válasz: Szerintem az is elég,ha 1-2 lánnyal (akár osztálytársal) beszélgetsz sokat,úgy hogy a csaj is látja.Közbe jókat nevetsz,mosolyogsz.Mondhatsz mellé ilyeneket is:"ez jó vicc volt!" vagy: "na ez tetszik csajok:) "

Szerintem az is elég, ha 1-2 lánnyal (akár osztálytársal) beszélgetsz sokat, úgy hogy a csaj is látja.Közbe jókat nevetsz, mosolyogsz.Mondhatsz mellé ilyeneket is:"ez jó vicc volt!" vagy: "na ez tetszik csajok:) "
msnen kiírsz vmi nevet..:D pl: a lányt Dórinak hívják és kiírod h M.(L) és akk már rögtön el kezdi érdekelni h ki a rák lehet az
igazuk van az elõttem szólóknak:) lányt csakis másik lánnyal lehet tutira féltékennyé tenni;);) fõleg hogyha a neked tetszõ lány utálja azt a csajt, akivel féltékennyé teszed;)
Cucáld meg a legjobb barátnõjét, és küldd át neki a videót róla.Garantáltan nyugtalan lesz.
Minek akarod féltékennyé tenni?Ezzel nem mész semmire...Csupán azt éred el hogy aki neked tetszik azt fogja gondolni hogy nem érdemes veled összejönni, úgy is megcsalod stb-stb... Eddig aki engem féltékennyé akart tenni az ellenkezõ hatását érte el annak amit akart...Utána már csak undorodtam tõlük és kerültem õket. 15/L
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok féltékennyé tenni senkit...Szerintem rohadt undorító dolog. Csak kíváncsi vagyok hogy mi teszi féltékennyé a lányokat.
engem játékba leendõ férjem nagyon féltékennyé tett... kevesebbet játszok és elvett 1 másik lányt.:S ezen rendesen kiakadtam
feküdj le a nagyapádal
vagyis inkább az õ nagyapjával! XD

Hogy lehet egy lánnyal elhitetni h nem csak szexre kell? Tényleg nem csak arra kell.

Sajnos ha valaki tetszik(? ráadásul nagyon), akkor túlzottan is szexista leszek, tudom vissza kéne venni de nem tudok. Van esetleg rá valami más "módszer"? :)

Legjobb válasz: Hát azt nem írtad le hogy együtt is vagytok-e azzal a lánnyal,és szereted-e,de én csak akkor hinném el ha,érezteti velem akkor is mikor nem a szex van a középpontban.és mit értesz az alatt "túlzottan is szexista leszek"? Ez nálad miben nyilvánul meg? Amúgy én a párommal errõl el is szeretnék beszélgetni,mert én kezdem úgy érezni hogy csak a szex miatt van velem,mert amúgy nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik,meg a becézgetés,simogatás.Szóval ha ez mind meg van akkor biztos,akkor nem hinném hogy azt hiszi csak arra kell.21/L

Hát azt nem írtad le hogy együtt is vagytok-e azzal a lánnyal, és szereted-e, de én csak akkor hinném el ha, érezteti velem akkor is mikor nem a szex van a középpontban.és mit értesz az alatt "túlzottan is szexista leszek"? Ez nálad miben nyilvánul meg? Amúgy én a párommal errõl el is szeretnék beszélgetni, mert én kezdem úgy érezni hogy csak a szex miatt van velem, mert amúgy nem sokat csókolózunk és a kedveskedés is hiányzik, meg a becézgetés, simogatás.Szóval ha ez mind meg van akkor biztos, akkor nem hinném hogy azt hiszi csak arra kell.21/L
he.he.:D még hogy nem csak arra kell, na persze. flörtölj a legjobb barátnõjével, az hatni fog, az önzõség nagy úr ám!
Kár, hogy már a kérdés magában foglalja, hogy nem meggyõzni szeretnéd, hanem elhitetni vele valamit... elhitetni hazugságokat szoktunk, nem? Mellesleg azt mondod, nagyon TETSZIK, nem hogy szereted. Ha komolyan õt akarod, és valóban nem csak alkalomszerûen, akkor elõbb legyél szerelmes :) Hülye tanács, de a komoly kapcsolatok szexualitása mégiscsak a szerelemre épül. Ha meg csak idõleges fellángolás és vonzalom... akkor gyõzõdj meg arról, hogy õ is ezt akarja-e, ha igen, akkor nem kell gyõzködni, ha meg nem, akkor felejtsd el rohamtempóban.
Tégy érte valamit, amit egy numera semmiképpen sem érne meg.

Hogyan lehet egy lányt visszahódítani? (13-17évesen)

az a baj hogy már nem szeret úgy mint rég...haverok vagyunk...szóval nincs baj egymással(legalábbis nekem nincs nagyon) de én azt szeretném ami régen volt...hogy újra együtt legyünk...n?ket kérném els?sorban hogy válaszoljanak és segítsenek!:)el?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: rz nagyrészt attól függ, hogy mért szakítottatok, és hogy milyen a lány. ha azért szakított mert nem szenteltél neki elég figyelmet akkor most szentelj, kis apróságokkal. viszont ha megunt, vagy épp h túl rámenõs voltál akkor sajnos nem sokat tehetsz. hagyni kell elmenni és talán egyszer visszatér (sablonduma, de velem már elõfordult, az már más kérdés, h én akkor már nem akartam az illetõtõl semmit =)) 19/L

rz nagyrészt attól függ, hogy mért szakítottatok, és hogy milyen a lány. ha azért szakított mert nem szenteltél neki elég figyelmet akkor most szentelj, kis apróságokkal. viszont ha megunt, vagy épp h túl rámenõs voltál akkor sajnos nem sokat tehetsz. hagyni kell elmenni és talán egyszer visszatér (sablonduma, de velem már elõfordult, az már más kérdés, h én akkor már nem akartam az illetõtõl semmit =)) 19/L
A kérdező hozzászólása: (nagyon figyelmes voltam) szóval ha most kicsit hagyom...1-2-3hónapig hogy csak haverok legyünk még lehet belõle ujra szerelem a részérõl?:) és amugy meg ha komoly a téma a lány is komoly tudodd lenni...nem is vagyok benne biztos hogy még kéne próbálni mert ha megint ugy járnék eszméletlen sok idõt pocsékolnék már el...de egyszerûen akárhányszor ránézek az van bennem hogy ilyen eszméletlen gyönyörû nõ nincs a földön még1 :(
A kérdező hozzászólása: (az 1-2-3 hónap utáni próbálkozás után gondoltam hogy lehet e szerelem..nem csak ugy magától:) hanem hogy egy eidõ után ujra próbálom)
szép dolog, hogy ennyire szeretted, de ilyesmire nincs garancia. mi anno spec fél évig szóba se álltunk egymással. és semmi nem biztosít h az idõ elteltével nem kerültök érzelmileg egyre távolabb egymástól. ha õ most teljesen komolyan gondolja, hogy nem lenne boldog vele, akkor nem éri meg erõlködni, hisz ha nem szerelmes beléd, nem lenne igazán boldog veled, mért kötnéd magadhoz, még ha meg is tudnád tenni? az, hogy nincs nála szebb.... nos, csúnya dolog, de mindig mindenkinél van jobb, csak meg kell látni. lehet h a következõ lány nem lesz olyan szép, de lesz benne valami, ami még a mostani szépségénél is jobban megfog. röviden: hagyd hogy a dolgok menjenek, és alakuljanak úgy ahogy.
A kérdező hozzászólása: értem köszi:) de azért ilyen apró figyelmességek nem árthatnak meg mint mondjuk valentin napra vmi kis apróság?:)
próba szerencse =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!