Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy kép felbontását (3 db)

Hogyan lehet meváltoztatni egy kép felbontását?

egy oldalra fel akarok tölteni képet,de túl nagy,hogyan kicsinyitsem le ? milyen progival?

Legjobb válasz: Például ezzel: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/xnview-v1-93-6-magyar--.. vagy ezzel: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/faststone-image-viewer-..

1. A kép másolása 2. START >>Programok>>Kellékek>>Paint 3. Szerkesztés>> Beillesztés 4. -Kép>>Nyújtás és döntés, ekkor megadhatod %-ban>>OK vagy -Kép>>Attribitiumok, megadhatod egységben, (pl:cm.)>>OK 5. Fájl>>Mentés, vagy Mentés másként 6. Kijelölöd a mentés helyét, Megcímezed>>Mentés

Egy 22" ASUS VH222D LCD Full HD Felbontású monitoron lehet 1280x1024-es felbontáson játszani ugy, hogy a kép nem csuszik el vagy valami?

Legjobb válasz: Ez játékfüggõ. A nagyon régi játékokkal nem tudsz. Az újabbaknál pedig be lehet allítani a képarányt (16:9 vagy 4:0) De a FULL HD nagyobb élmény játsz úgy ;)

Ez játékfüggõ. A nagyon régi játékokkal nem tudsz. Az újabbaknál pedig be lehet allítani a képarányt (16:9 vagy 4:0) De a FULL HD nagyobb élmény játsz úgy ;)
Igen, a videókártya driverével belehet. Szóval az Nvidia Control Panel-ben pl, itt asszem Fixed Aspect Ratio kell, meg Catalystben is, de ott mókásabb, mert bugos kicsit a vezérlõ. Pl nekem catalystben lentebb kellett venni a felbontást, fixed aspect ratio beállít, aztán visszavenni a felbontást... És ilyenkor a monitor két oldalán fekete sávok lesznek.
http://img197.imageshack.us/f/marxzc.png/ Itt van pl catalystban, látod nem engedi beállítani, nvidia nem csinál ilyet. Fekete sáv meg ugye akkor fog megjelenni, ha más az aspect ratio (4:3ast felbontás a 16:9es monitoron).

A kerdes a kovetkezo lenne van egy 141kb os kepem! Hogyan tudom a felbontasat megvaltoztatni ha lehet nagyobbra? Projektoron szeretnem kivetiteni a kepet de igy ez eleg homalyos. Otlet valakinek?

Legjobb válasz: Ötlet nincs. Egy kép felbontását csak csökkenteni tudod, nagyobb sosem lesz sajnos. Illetve növelheted a felbontását, de csak a mérete lesz nagyobb a minõsége nem lesz jobb...

Ötlet nincs. Egy kép felbontását csak csökkenteni tudod, nagyobb sosem lesz sajnos. Illetve növelheted a felbontását, de csak a mérete lesz nagyobb a minõsége nem lesz jobb...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!