Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet egy ferfit, hogy (385 db)

most meg hirtleen alkoholista lett? :D
Ez ugyan nem politikai témájú kérdés, de majd átteszik. Sajnos, nem sok jóval bíztathatlak, az emberek felnõtt korban már nagyon nehezen változnak. Ha 4 év alatt nem nõtt fel a feladathoz, hogy majdan családapa legyen, akkor nem is fog, vagy ha valahogy sikerül is rávenni, akkor elõbb-utóbb rosszul fogja érezni magát benne és menekülni próbál. Vannak ilyen "örök gyerek" típusú férfiak, õket el kell fogadni ilyennek, idõnként nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, de ha többet szeretnénk egy laza kapcsolatnál, akkor bizony máshol kell keresgélnünk. (8 év tapasztalata...)
Mióta van internetem, már olvastam többféle ún.trükköt, amelyeket feleslegesnek tartok leírni, mert úgy gondolom, az ember alapvetõ természetét nem lehet megváltoztatni-kisebb módosítások lehetnek, de a lényeg, hogy vagy elfogadod így, vagy nem, mert csak kínlódás lesz eredmény nélkül.-önmagától elképzelhetõ, hogy megváltozik, elér egy érettségi szintet, de igazából ezt befolyásolni nem lehet, sõt, ha erõlteted, még nagyobb lesz az ellentétetek-mert azzal, hogy szembesíted a hibájával, még nem fog megváltozni.
Tényleg érdekes, hogy a kérdésben még elváltat írtál, most meg kiderül, özvegy vagy... De nem ez a lényeg. A kérdésed arra irányult, hogy hogyan tudnál úgymond "megnevelni" egy 36 éves férfit úgy, hogy szeresse a gyerekeidet. Hát sehogy, ez az igazság. 36 éves férfiakat már nem lehet "megnevelni".
Egy pasit nem lehet megszelidíteni, akárki akármit is mondjon. Vagy családcentrikus, vagy nem az: a gyerekes viselkedés pedig korfüggetlen. Ugyan nem írtad, kedves kérdezõ, mit értesz megszelidítés alatt: gyereket akarsz tõle, össze akarsz vele házasodni, vagy akár csak összeköltözni, de én azt mondom, hogy ha tisztában vagy a hibáival, döntsd el, hogy így is kell-e, az infantilis viselkedésével és a gyerekutálatával együtt. Ha kell, akkor ne akard megváltoztatni, ha nem kell, hagyd el. 36 évesen már nem változik az ember személyisége.
A kérdésben még azt írtad, hogy elvált vagy, most meg azt, hogy özvegy? Az utóbbi esetben fogadd részvétem, de a kettõ egyszerre nem lehet, ugye?
Szerintem ne akarj trukkozni, megszeliditeni egy olyan ffi-t, aki vallalt tegedet a ketto gyermekeddel egyutt! Ez nem konnyu feladat, nagy felelosseg egyben. Szeresd igy, ahogy van, es miert nem szeliditetted meg a gyermekeid edesapjat, talan nekik kellett volna jobban csaladcentrikusnak lenni, nem gondolod? Orulj, hogy 2 gyerekkel is van parod, immar 4 eve tart a kapcsolatotok, ha nem jo, akkor keressel csaladcentrikus ferfit magadnak, apat a gyerekeknek.
Nem gondolod hogy aljas és lekezelõ dolog vkit trükkökkel manipulálni? Õ egy emberi lény és nem egy állat. Nem szorul arra hogy Te jobbá vagy épp olyanná tedd amilynné akarod. Az nem számít, hogy esetleg Õ nem ezt szeretné? Szerintem az egyetlen megoldás, ha elbeszélgetsz vele. Vayg megváltozik, vagy nem fog tovább mûködni a kapcsolat. Te pedig tiszteld cseráébe ha erõfeszítést tesz! 17/l
Megszelidíteni vadállatokat szoktak, nem férfiakat! Túl sokat nem foglalkoznék a kérdéseddel, én egy napig nem élnék veled!!!
"a nõk megismerkednek a egy pasival és elhatározzák, hogy megváltoztatják. aztán ez hosszú évek után sikerül és ekkor a nõk elhagyják a férfiakat, mert már nem ugyanaz az ember, mint a kapcsolatuk elején. " nekem ez az idézet ugrott be, amikor elolvastam a kérdést.
Nem rosszból mondom, de ahogy már elõttem is mondták, aki ilyen 36 évesen, nem fog megváltozni fõleg, ha ez nem az õ elhatározása, hanem a tiéd. Ha 4 éve vele vagy, vagy így fogadd el vagy ne legyél vele.
Azért 4 évig mégis kibírtad mellette... Komolyan, nem értem én a nõket/embereket. KIZÁRT, hogy valaki teljesen elfogadja másnak a gyerekeit és úgy szeresse, mint a sajátjait, ha nem õ nevelte föl õket. Másrészt meg nem lehet valakit nevelni családcentrikusságra, mert annak belülrõl kell jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A kapcsolatomnak vége ezzel a férfival.Úgyanis nem írtam meg hogy egy nagy alkoholista akit sem a nõk sem a szakorvosok nem tudnak jó útra "terelni""Kínlódjon vele más!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A kapcsolatotunknak vége lett, lezártam úgyanis nem írtam le hogy ez a férfi egy alkoholista akit sem a nõk sem a szakorvosok nem tudnak rendes életmódba bevezetni.Kínlódjon vele MÁS!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nem mert kétszer voltam férjnél, de nem is akrok 36 éves ffit nevelni csak tanácsot kérni mivel Õ ragaszkodik hozzám /hozzánk/hogy hogyan tudnám elérni azt hogy ne Õ irányítson.Túl sokat engedtem neki a kapcsolat elején.
A kérdező hozzászólása: A gyerekeim apját nem fogom megszelidíteni, az nem tartozik senkire hogy miért maradtam egyedül két gyermekkel.Özvegységrõl nem hallottál?Az biztos Õ nem pótolható is nem is apára van szükség hanem egy társra.
A kérdező hozzászólása: Fél éve van másik férfival kapcsolatom és látom a különbséget.Lehet találni ebben a kis országban is két gyerekkel jó megjelenésû és rendes férfit aki a gyerekeimhez is nagyon rendes.Az biztos hogy szerencsés vagyok.Nem kellett volna tûrnöm egy alkoholistának.Csak az volt a baj hogy szépen lassan napról napra a kocsmába járás volt neki fontos.De ez már a múlté!!!!

Hogyan lehet egy férfit rávenni ondóvizsgálatra? Szerinte nem próbálkozunk elég gyakran. (heti 2-3) Ennyit tudunk együtt lenni, a kérdésre szeretnék választ kapni.

Legjobb válasz: Heti 2-3 elég próbálkozás elég. Azt én nem tudom, egy idegen férfit hogy lehet ilyesmire rávenni, a saját férjemnél tudnám hogy kell. Talán kérdezd meg, hogy akar-e igazából gyereket?

Heti 2-3 elég próbálkozás elég. Azt én nem tudom, egy idegen férfit hogy lehet ilyesmire rávenni, a saját férjemnél tudnám hogy kell. Talán kérdezd meg, hogy akar-e igazából gyereket?
nálunk engem kezzdtEk el kezelni, igazából semmi bajom, csak enyhén magan a prolactinom, szedtem rá a gyógyszert, majd 2év után kellett volna a férjem vizsgálni, nem non volt hajlandó.Rengeteget veszkedtünk.Aztán megmondtam neki, h akar e gyereket vagy sem....õ akar, akkor menj el.és egy ment 2hétig, mig megmondtam neki h nem tudom leélni az életem gyerek nélkül választhat elment és sajnos bekövetkezett amitõl õ félt, 0spermaszám...:( ugyh lombikozunk.Mindenképp vedd rá a párod h elmenjen!Drukkolok
A hét hónap nem sok, viszont már elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ne húzzátok feleslegesen az idõt. Miért nem akarja a párod? Maga a helyzet zavarja, hogy mintát adjon vagy elutasítja a gondolatát is, hogy vele baj lenne, esetleg nem is akar annyira gyereket? Ezt érdemes elõször tisztáznatok. Minden normális orvos elõször a férfit vizsgálja. Hidd el, ha a férjedrõl bebizonyosodik, hogy minden rendben, rád sokkal rosszabb dolgok várnak. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit sutára sikerült a kérdés. Az illetõ férfi a férjem :-)7. hónapja próbálkozunk, 37 évesek vagyunk... Elsõ baba lenne. A nõgyógyász azt mondta, elõször a férfit vizsgálják, mivel az az egyszerûbb, a nõ utána következik (lehet, magánúton ez máshogyan van...)
Van egy barátnõm, 10!! évet vártak a babára. Ebbõl 7 azzal telt, hogy a férjének könyörgött, hogy menjen el egy spermavizsgálatra. Nem volt hajlandó. Aztán amikor sorra születtek körülöttük a babák, a barátnõmnek meg majd megszakadt a szíve, akkor erõt vett magán és elment. Kiderült, nincs minden rendben vele. Így kezdõdtek az inszemináziók (szám szerint 6), aztán 4 lombik. Az utolsó végül sikerül és ma már 4 hónapos a kislányuk. Ebbõl mi a tanulság? Hogy egy olyan makacs férfi, aki egy vizsgálatra sem akart elmenni, végül a szeretett felesége és a gyermek utáni vágya miatt képes volt még 10x "kiverni". Bocsánat, a megfogalmazásért, de úgy gondolom, hogy a férfiak legnagyobb problémája, hogy ciki. Pedig aztán semmi nincs benne. Megteszik a saját örömükre is, titokban. Akkor egy gyermekért miért olyan nehéz? Nekünk 1 év próbálkozás után, azt javasolta az orvos, hogy vizsgáltassuk ki magunkat. A férjem zokszó nélkül leballagott az urológiára (ahol megvizsgálták a prosztatáját is, amitõl nagyon kiakadt:) ), ott kapott egy telefonszámot spermavizsgálatra. Felhívta, bejelentkezett. Reggel, még otthon elintézte a dolgát (pedig megbeszéltük, hogy majd "segítek", de Õ inkább nem ébresztett fel), aztán becsattogott az anyaggal és leadta. Egy rossz szava nem volt, tette a dolgát. Pedig a férjem egy nagyon büszke ember egyébként. Végül minden rendben volt vele. Én már a vizsgálatokra nem jutottam el, mert közben terhes lettem. Erõszakkal semmiképp nem tudod rávenni, az biztos. Esetleg próbáljatok olyan helyet keresni magánúton, ahova be lehet vinni az anyagot. Ajánld föl, hogy segítesz neki a "mintavételben", hátha úgy neki is könnyebb. Igaz, ez pénzbe kerül, de talán járható út a férjed számára is.
Sajnos ez sok férfinak nagyon kellemetlen. Évszázadokon át úgy volt, hogy ha egy párnak nem lett gyereke, akkor a "nõ volt meddõ". Viszonylag új keletû dolog, hogy a férfit is vizsgálják ilyen szempontból, és az õ egójuk sokszor még mindig tagad. Erre racionális magyarázat nincs. Szerintem empátiával beszélgetni kell vele ezekrõl a dolgokról, hogy pl. "tudom, hogy Neked ez menynire nehéz, meg a mintavétel is ijesztõ lehet, de szükséges ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni stb.", egy kis idõt hagyni neki, és talán akkor maga mondja pár nap múlva majd, hogy elmegy. NÁlunk nem került ilyesmire sor, de barátaink meséltek a meddõségi vizsgálatokról és lombik programról, és bizony nagyon erõs próbatétel volt az õ kapcsolatuknak is ez az egész, lelkileg nagyon megterhelõ, szóval én megértem, hogy ez egy férfinak nem könnyû.
legkevésbé féjdalmas akart lenni, bocsi
Talán ha együtt mentek vizsgálatra, õ is hajlandó elkísérni - ha min. 1 éve próbálkoztok, meddõségi tanácsadó vagy hasonló... A heti 2-3 az jó! 2-3 naponta "érdemes" együtt lenni, hogy legyen idõ kifejlõdni a friss spermiumoknak... De nem ezt kérdezted, tudom - csak mondhatod neki, hogy ennél több már nem a baba érkezését segíti. (Amúgy meg a legtöbbet az aggódás, folyamatos-ezen-rágódás elengedése segít)
kidobna éveket egy lelkileg kellemetlen szitu miatt? Vagy téged küldene kellemetlen és fájdalmas vizsgálatokra? A babához nem az kell, hogy sokszor szexeljetek. Nem is gondolná milyen sokan mennek ilyen vizsgálatra. Semmi ciki nincs benne.
Te mar kivizsgaltattad magad?
Mondjuk megkéred rá? Gondolom õ is szeretne babát és ha már elég régóta nem jön össze, akkor nincs mire tovább várnatok. Probléma bármelyiteknél lehet, de egy férfinél a legegyszerûbb és legkevésbé fájdalommentes kizárni a problémát. Ha nála minden rendben, jöhet a nõ és az már sokkal komplikáltabb és néha fájdalmas is.
ilyen nincsen, ha tényleg akar babát akkor elkell mennie, kisérd el az majd megnyugtatja, sokan vannak ilyen helyzetben nem csak ti. Sok sikert

Hogy lehet egy férfival beszélgetni a kapcsolatunkról, ha hárít?

4 éve együtt vagyunk. 3 éve élünk együtt. Neki van egy 4 és fél éves gyereke, akit nem terveztek, de a n? úgy gondolta ett?l jobb lesz, és mikor rájött hogy csak ett?l nem maradnak mellette, már a gyerekkel is keveset foglalkozik. Szóval itt állunk egy 4 éves kapcsolattal és kb annyi id?s gyerekkel, akir?l gondoskodom, f?zök, ellátom, programokat szervezek, én tartok számon mindent, de ugye mégsem az enyém, mert az ölelés, jaj de szeretlek az apának megy, mert ? mindent megenged, illetve az anyjának, mert ? a vele való foglalkozást ajándékokkal váltja ki.

Legjobb válasz: Beszélj vele. Mondd neki azt, hogy kell egy kis szünet neked, mert te ezt nem bírod, de amúgy milyen szülõk õk ha rád hárítják a gyereket? Add ki az útját keress magadnak egy normális férfit õk meg egyék meg egymást ketten.

Beszélj vele. Mondd neki azt, hogy kell egy kis szünet neked, mert te ezt nem bírod, de amúgy milyen szülõk õk ha rád hárítják a gyereket? Add ki az útját keress magadnak egy normális férfit õk meg egyék meg egymást ketten.
40 éves férfiként azt javaslom, hogy sürgõsen gondolkozz el a szakításon. A jelek szerint nem óhajt változtatni a helyzeten. Tudod, erre jön az, hogy megszoksz vagy megszöksz. Ha neked más terveid vannak, akkor lépni kell, mert ez még évekig eltarthat. És nem fog változni semmi, csak te leszel egyre frusztráltabb, az meg neked sem lesz jó és a végén mindenképpen lépni fogsz. NE áldozz be ennyi energiát egy ilyen kapcsolatba, nyilvánvalóan mást akartok. Ha pedig az õ "áldása" nélkül esel teherbe, akkor készülj fel arra, hogy egyedül maradsz. Ez a legrosszabb, ezzel nem érdemes próbálkozni.
Sose értettem, minek más borját nevelni. Még az hagyján, hogy van neki, de hogy rád van hagyva?
Ha beszélgetni nem lehet vele akkor elég nehéz lesz. Talán haza kellene költözz szüleidhez egy kicsit, ha utánad megy, hogy na mi van, elõször is megtudod, hogy érez-e valamit irántad, másrészt végre tudtok beszélgetni. Ha nem megy utánad, fel sem hív, akkor csak a kis bébiszittere voltál, akit 4 évig szexualizált. Esetleg erõteljesen próbálni vele beszélgetni, ha hisztinek hiszi, hát higgye (Ezt mennyire utálom!! Ha kicsit fontosabb dolgokról akarok beszélgetni, az nõi hiszti :@) Nem nagyon lehet erre mit javasolni. Egy kis szünet lehet nem árt. Legalább kiderül merre haladtok.
Szerintem nem úgy értette az egyik válaszoló, hogy hagyd el a gyógyszert és légy terhes, hanem mond azt a párodnak, hogy elhagyod a gyógyszert és nézd meg a reakcióját.
A kérdező hozzászólása: Nem gyógyszer van, így elég nehéz lenne. De nem is ez a lényeg, hanem hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatot vagy nem. Mert azért 4 év után, már kéne tudni beszélgetni õszintén arról ki mit akar, vagy elmondani ha mégsem úgy akarja, ahogy eddig mondta.
Ez most hogy is van? Te ezek szerint olyan 24 éves vagy. 4 éve vagytok együtt, tehát 20 éves voltál, mikor összejöttetek. Akkor a párodnak volt egy kb. 6 hónapos gyereke, akinek az anyját elhagyta. Miattad? Vagy a nõ küldte el? Párod hány éves? Nem kötekedni akarok, csak ez valahogy szemet szúrt.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy itt ez lényeg lenne. Õk már nem voltak együtt mint pár, de összejártak még .... Ebbõl lett a gyerek, mert a nõ mégis többet akart. És itt azért anyuka az aki vajmi keveset foglalkozik a saját csemetéjével.


Hogy lehet egy férfi ekkora lúzer? Én ilyen még nem láttam. (Video)

http://www.youtube.com/watch?v=Zic5sB3hAdY :D

Legjobb válasz: Hol látsz te itt férfit?? Ez egy kisfiú és egy kislány civódása :)))

Hol látsz te itt férfit?? Ez egy kisfiú és egy kislány civódása :) ))
uhh, ilyet sem láttam még. szerintem a csajnak finoman szólva szarul esett, hogy a srác ellökte magától. ez felért egy visszautasítással. hát durva... szegény csaj, majdnem megerõszakolta egy lány.:P
Becsülendõ hogy nem ütött vissza mondjuk, a második pofon után én is orrba basztam volna a kis rib*ancot.
szegény kisgyerek xD felvertem volna úgy az állát h többet nem szólal meg.xd
Lehet annyira szét volt csúszva a srác, hogy fel se állt neki :D Hülye kis liba :D De, hogy lehet megverni ezért egy pasit? XD
Egyébként szerintem volt benne 1-2 szer, hol csókolja, hol veri, tipikus idióta csitri.
Én úgy fellöktem volna a csajt, hogy viszi magával az ajtót is. De mire rághatott így be?
Ez nem hiszem el, hogy nem kamu. Mondjuk wc-ben én sem dugnék, az elsõ pofon után sem ütnék vissza, de azért a 2. után már vért köpött volna a csaj, az hétszentség.
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy, akkor fiú, férfi, teljesen mindegy.Puha pö.cs, lúzer..:D
mármint szegény srácxD

Hogyan lehet egy férfit meghódítani úgy Isten igazából? Mik erre a megfelelő tettek, bevetések?

30 éves vagyok. Segítsetek!Nagyon tetszik egy férfi,de nem tudom hogyan vessem be a hálóm :) Tanácsokat kérnék,minél többet!!! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: szerintem pont ez a legvisszataszítóbb egy férfi számára,ha valaki nagyon nyomul rá.

szerintem pont ez a legvisszataszítóbb egy férfi számára, ha valaki nagyon nyomul rá.
Fõzz/Süss neki valamit.
A férfi milyen idõs? Öltözz fel szépen csinosan, legyél nõ, ne buta liba :) :) Ennyi a titka :) Nõ, akivel lehet beszélgetni, értelmes és ápolt, csinos :) :) Tényleg mindössze ennyi, nem bonyolult :) :) Ja és lehessen nevetni veled :) :) Ez egy nõ tanácsa, remélem azért nem dobod el rögtön az ötletet, hidd el nekem, hogy beválik :)
meg hallgatod és tudsz válaszolni is ha kérdez tõled valamit
nekem sajnos fogalmam sincs, de érdekelne egy pár tanács engem is még, mert ha ilyen egyszerû lenne, mint az elõzõ válaszolók szerint, akkor tolonganának körülöttem a pasik. :) )
22:10, nálad mi a gond? :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nyomulós típus, pont az ellentettje. Az ápoltság számomra az elsõ helyen szerepel, tudok válaszolni, kérdezni.Vagyis mindig tudom az arany középszert... Éppen ezért érdeklõdnék, hogy ki hogyan csinálja, én most kicsit elbizonytalanodtam...

Hogyan lehet egy férfit meghódítani, aki szörnyen konzervatív, csendes és zárkózott?

Kérlek, ne trágár butaságokat írjatok, teljesen komolyan kérdezem. Nehezn nyit mások felé, bizalmatlan.

Legjobb válasz: Nem mind1 hány éves? Szeret egy férfit és ennyi. Szerintem is türelem, és add önmagad, És persze mosolyogj sokat, azzal biztos nem ártasz neki:)

Sok kedvességgel, mosolygással és dícsérettel.Az én párom is ilyen típus.Bak a horoszkópja és általában õk ilyen típusúak.De az biztos , hogy õk jó választás egy nõ számára, mert nem csapodárak és megbízhatóak.Én teljesen természetesen cserkésztem õt be, persze meg volt a kölcsönös vonzalom, de semmiféleképpen nem rohantam le.Sok közös programot terveztünk, mozi , színház , kirándulások, esti séták.Lassan jutottunk el a kapcsolatunk kiteljesüléséhez, de megérte.Az ilyen férfiak szeretik ha egy nõ értelmes és lehet vele beszélgetni mindenféle témában.Szeretik a pontosságot a rendet és a tisztaságot.Egy egy kedves szó csodákra képes.Sok sikert!
Nem mind1 hány éves? Szeret egy férfit és ennyi. Szerintem is türelem, és add önmagad, És persze mosolyogj sokat, azzal biztos nem ártasz neki:)
Attól, hogy levetkõztet a szemével még nem biztos, hogy akar valamit. Csak egyedülálló férfi mint mondtad :) Amúgy keresd fel, mert ha nem igazán beszéltetek "azóta", akkor pláne nem tudom miben reménykedsz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként még annyit, hogy nem egyszer láttam, hogy néz rám. Topp volt rajtam és csípõnadrág, kint volt a hasam, azt hittem levetkõztet a szemével. NEM B_zi, komolyan.
A kérdező hozzászólása: De ha semmi esélyem, és szerinted b_zi, akkor mit akart tõlem???? Soha nem kereset elõtte, egyszer csk felbukkan az életemben , felkavar és elmegy. Ez mi? Könyörgöm.
férfi részérõl a túl gyors szöveg kamu. de lehet hogy nõ részérõl is. semmi esélyed nála + lehet hogy még b-zi is.
Hát, én is egy "ilyen" szörnyen (?) konzervatív, csendes, és zárkózott ember vagyok.. De ha bele szeretek egy lányba, akkor én nem utasítanám el.. Viszont ahhoz bele is kell szeretni. Hát, saját nézeteimet nézve azt tudom mondani, hogy beszélgess vele akármirõl. Ha sok mindenben egyet értetek, akkor lassan (vagy inkább hirtelen) beléd fog szeretni :) És megint csak a saját nézeteim: Hát, elég nehéz nekünk megfelelõ barátnõt találni, mivel mi (legalábbis én) hosszútávon gondolkodok (vagy gondolkodunk). Most nem tudom így hirtelen, hogy csak a magam nevében beszéljek, vagy a többi ilyen srác nevében is :) Még nem tudom, hogy 20-on évesen én milyen leszek. Remélem azért segítettem valamennyit! F/16
A kérdező hozzászólása: Bármennyire is meg fogtok leõdni, nem vagyok 30 éves. 20-as éveimben járok. Én komoly kapcsolatra vágyom, így Õ számomra a tökéletes. Kölcsönös a szimpátia, csak részemrõl ez jóval több. Adtam jeleket, de elrontottam, azt mondta túl gyors. Nem igazán beszélgetünk azóta. Eltelt némi idõ, de õ még mindig egyedül van és én nem felejtettem el.
Szerintem nagyon könnyû ez zárkózott pasit meghódítani. Kedveskedni kell neki.
Türelemmel. Ennyi. Nem kell ráerõszakolni magad, és el kell fogadnod, hogy nála lassabban fognak haladni a dolgok.
Ha annyira konzervatív akkor nem neki kéne udvarolnia? Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne nyomulj, csak óvatosan hívd fel magadra a figyelmet és várd meg amíg õ kezdeményez.
Türelem és mutasd ki minél jobban minél többször, hogy tetszik neked, szereted és vele akarsz lenni...
Csak nehogy az legyen hogy összejössz vele, aztán majd meg akar fojtani a fene nagy szerelmével... Neked meg ez "terhes" lesz, és PONT AKKOR, természetesen véletlenül megtetszik egy másik pasi, szakítani akarsz a "nagy Õ-vel", ekkor meg elkezd zsarolni, hogy ha elhagyod akkor öngyilkos lesz. Nehezen szakítasz vele, de még évekig zaklatni fog téged. Jah amúgy meg "alamuszi nyuszi nagyot ugrik." ;) BÉkessséééég!
2. válaszoló vagyok. 30 év körüli vagy? Mert ha igen, akkor nem lepõdöm meg hogy az ilyen fiúk tetszenek neked. ( Bocs, hogy vissza kérdezek )
A kérdező hozzászólása: Miért lenne vicc a kérdés??? Én soha nem kedveltem a nagy szájú hülyegyerekeket. Egy férfi, akkor férfi, ha érett, értelmes, okos, udvarias és szeretetre méltó. Õ ilyen.
???Van olyan csaj akinek az ilyen pasi tetszik??? Ha ez nem kamu kérdés, akkor erre azt tudom válaszolni, hogy úgy, hogy te is "szörnyen konzervatív" leszel, "csendes" és "zárkózott". Beszéld meg vele, hogy manapság milyen sok erkölcstelen nõ és fiú van (ami részben igaz is), és ezzel el fogod majd nyerni a szimpátiáját. Aztán kb. 1-2 hónap után mondd meg neki egy találkozás alkalmával, hogy szereted õt. A többi dolog majd adja magát ezután.
lol nekem is az jutott eszembe elsõre h b*zi :D:D

Szerintetek hogyan lehet egy férfi érdeklõdését sokáig fenntartani?

Nem vagyok túlzottan izgalmas ember, szóval sokat segítene pár tanács.

Legjobb válasz: a férfi rettentõen egyszerû ember. ha kényelemben van akkor nincs semmi ami kirobbantsa õt a kapcsolatból. kaja, nyugalom és szex. ennyi

a férfi rettentõen egyszerû ember. ha kényelemben van akkor nincs semmi ami kirobbantsa õt a kapcsolatból. kaja, nyugalom és szex. ennyi
Lehet, hogy a nõ mindig ugyanaz. De ha az a nõ képes idõrõl idõre valami újjal meglepni a pasit, akkor van esélye egy hosszú jó kapcsolatra.
hagyd a trukkozèst! legyèl onmagad ès szexeljetek sokat :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat! :)
A kérdező hozzászólása: nem értem ezt a magatartást. mivel egy alaphelyzetet vázoltál, ezért kérdeztem rá egy olyan tényezõre, ami szerintem nem igazán elhanyagolandó. de ha nem tetszik a beszélgetés, akkor nem értem miért kell belefolyni és sértegetni.
olvass vissza :D egyèbkènt te egy borzalmasan akadèkos ember vagy, bàrki bàrmit ìrni fog, az nem lesz jò, nem fog megfelelni, kivetnivalòd lesz benne, vagy màr pròbàltad ès nem jott be....àh hagyjuk!
A kérdező hozzászólása: azért írtam, mert már kerültem ilyen helyzetbe, és ott nem segített a dolgon az, hogy sokat szexeltünk.
A kérdező hozzászólása: én csak kérdezek. nem értem, mibõl jött le az, hogy tapasztalt lennék.
akkor azt màr nem sikerult elolvasni, h azzal kezdtem, legyèl onmagad! de ha ilyen tapasztalt vagy, akkor nem èrtem mièrt nem tudod egyedul megoldani a bajodat???
A kérdező hozzászólása: és a monotonitás? ha mindig ugyanaz van, akkor nem kezd el egy új, izgalmasabb nõ felé vágyódni a férfi?
A kérdező hozzászólása: de csak a szex nem elég egy jó és tartós kapcsolat fenntartására. ezt tapasztalatból mondom.
Szerintem az 1-es válasza jó.Az ember mindig adja önmagát, felesleges a szerepjátszás.Az fárasztó és tök felesleges ilyenen agyalni.Aki elfogadja az alaptermészeted annak így vagy jó, mert nyugodt és megbízható vagy.Az "izgalmas" nõ vagy férfi más téren is kiszámíthatatlan, és sok kellemetlen meglepetéssel is szolgál.

Hogy lehet egy férfit felizgatni úgy hogy olyan istenigazából. Sz*pás nélkül?

Legjobb válasz: Kötözd ki finoman, táncolj neki, majd kösd be a szemét és úgy érints meg azokon a helyeken, ahol szereti: nyelvvel, finoman simogathatod ujjvéggel, körömmel (csak ne csikarj!), és ha nagyon élvezed Te is, akár a feje fölé is mászhatsz és hagyhatod, hogy nyelvvel kényeztessen (itt is lehet játszani úgy, hogy csak óvatosan engeded át Magad neki, akár kezdheted azzal, hogy csak a nyelvével tud elérni, majd fokozatosan kerülsz lejjebb). A jó, hogy elõbb felizgatod a látvánnyal, majd pedig mivel elveszed az egyik (fontos) érzékszervét, a többi felerõsödik és az élvezet még nagyobb lesz. Sok sikert!:)

Kötözd ki finoman, táncolj neki, majd kösd be a szemét és úgy érints meg azokon a helyeken, ahol szereti: nyelvvel, finoman simogathatod ujjvéggel, körömmel (csak ne csikarj!), és ha nagyon élvezed Te is, akár a feje fölé is mászhatsz és hagyhatod, hogy nyelvvel kényeztessen (itt is lehet játszani úgy, hogy csak óvatosan engeded át Magad neki, akár kezdheted azzal, hogy csak a nyelvével tud elérni, majd fokozatosan kerülsz lejjebb). A jó, hogy elõbb felizgatod a látvánnyal, majd pedig mivel elveszed az egyik (fontos) érzékszervét, a többi felerõsödik és az élvezet még nagyobb lesz. Sok sikert!:)
Változó. Én pl. attól tudok a legjobban begerjedni, ha én kényeztetem a barátnõmet. De kinek hogy.
Én attól nagyon begerjedek ha finoman nyalogatja a testem és persze a [email protected] És nem szopásra gondolok, hanem a nyelve végével finoman megnyalogat és megcsókol:) Aztán finoman a makkom:) hmmm az isteni.
de szar ha te csak szopással tudsz egy pasit igazán felizgatni:D
Szerintem erotikus tánccal, közös erotikusfilm nézéssel, gyengéd cirógatással, csókolózással, egymás simogatásával, gyengéd fülharapdálás, -csókolgatás abszolút fel lehet izgatni egy férfit, nekem a férjemmel eddig bejött..még ha nagyon fáradt volt, akkor is.
Ülj bele az ölébe(ruhástul), nyomd a fejét a melledhez, simogasd a [email protected]át.
asszony ugy tudja csokolni a nyakam meg harapdálni a fülem hogy ott hejben tépném le a ruháit ahol vagyunk :D
Neccharisnya /combfix/, harisnyatartó, hálós felsõ, magassarkú. Innentõl teljesen mindegy már vágem lenne:) )

Egy férfi hogy lehet terhes!?

engeted képet látok hogy férfiak terhesek !?

Legjobb válasz: Ha egy nõt átoperálnak férfivá, de meghagyják a belsõ nõi nemi szerveit, akkor lehet terhes. Másként nem. Mire gondolsz pontosan?

Ha egy nõt átoperálnak férfivá, de meghagyják a belsõ nõi nemi szerveit, akkor lehet terhes. Másként nem. Mire gondolsz pontosan?
Ezek mind, egytõl egyig férfivé operált nõk, akiknek meghagytál a belsõ nemiszerveit, így ha abbahagyják a hormonok szedését, ugyanúgy képesek gyereket szülni. Férfiak semmilyen körülmények közt nem képesek gyereket kihordani. Sem a hormonrendszerük, sem pedig a szervi adottságaik nincsen erre felkészülve. És nem csak a méh hiányáról beszélek. Egy terhes nõnek a várandóság alatt minden egyes szerve átalakul a terhesség és a szüléshez szükséges állapotra. Egy férfi erre nem képes.
Terhes = hájas. Hány éves vagy? Szerinted mégis hogy lehetne egy férfi terhes..
Sok sörtõl.
elvileg meg lehet oldani a beültetést, de nyomorék lesz a gyerek és a férfi is belehallhat.
Hol látsz ilyen képeket?
Szerintem te rá gondolsz: http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20120924/terhes-ferfi-gyerekva.. Õ nõbõl lett férfivá, és a méhét meghagyták, így képes gyereket kihordani. Mindezt azért tette, mert a régi felesége nem tudott volna gyereket szülni...vagy valami ilyesmi. Most meg új felesége van, aki viszont képes volna rá így most nem tudják eldönteni, hogy ki szüljön :D
XY kromoszóma = férfi XX = nõ Az elõzõ meg egy barom.
kedves akárki, aki szerint barom vagyok: a kromoszómák a biológiai nem (angolul 'sex'; szexus) területéhez tartoznak. és jóllehet, az XY általában hímnemût jegyez, az XX pedig nõnemût - egyáltalán nem olyan ritka, hogy: - egy férfi XX vagy egy nõ XY, pedig pl. külsõ és belsõ nemi szervek szerint, elsõdleges és másodlagos nemi jelleg szerint, hormontermelés szerint minden stimmel. - sõt, vannak XXX nõk, létezik X0, XYY stb. sokféle szexuálkromoszómavaráció létezik. és ezek egy része egészen addig láthatatlan, míg nem végeznek el egy alapos, mélyreható genetikai vizsgálatot. hihetetlennek tûnik, de igaz, hogy pl. az XYY férfi potens. igen, képes utódnemzésre is, normálisan fejlõdik végig, semmi problémája nem akad. aztán közben nem is a standard XY, mint ahogy várnánk. ja és a statisztikák szerint 1000 férfiból 1 XYY. az nem is olyan ritka ám!
A kérdező hozzászólása: És úgy, hogy nincs kötõjel a két vezetékénév között.
Lehet, hogy felvette a felesége vezetéknevét. (most sokan csinálják, hogy a feleség és a férj is felveszi egymás vezetéknevét) Vagy a mindkét szülõje vezetéknevét megkapta.
Régen volt a családi név, meg a birtok neve, tehát Nagyfalusy Kovács János - akkor Nagyfaluban volt a birtok, a többi meg a neve volt. Sok esetben késöbb csak a birtoknevet használták a vezetéknév helyett. Màsrészt faluhelyen különösen szokás volt, hogy az ugyanolyan vezetéknevö embereket (pl. itt Kovács) megkülönböztették tulajdonság vagy valami más jellegzetes adaléknév alapján (pl. Sánta, Vörös, Szép, Kuka, stb) és akkor Sánta Kovács János lett a neve, és késöbb ez hivatalosan is igy maradt.
Régen sok embernek volt kettõs vezetékneve. Ehhez nem kellett nemesnek lennie. Nálunk sok tõsgyökeres parasztcsaládnak kettõs vezetékneve van.Pl. Egyed-Izsák, Nagy-Czirok, Nagy-Pál, Kis-pál, Halász Darabos és még sorolhatnám.
Elõször is nem csak férfinek lehet. A kettõs nevek nagyon gyakran tulajdonságot jelentenek, amelyet azonos nevûek megkülönböztetésére adott kezdetben a közösség, és késõbb ez hivatalossá vált. Semmi köze a ranghoz. A "rangos" emberek is ugyanígy kapták a másik nevüket, esetleg régebben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) ... a rangos dolog csak felvetés volt :) . Amúgy inkább az volt fura, hogy kötõjel nélkül van írva a név, amit láttam. Bizonyos helyeken nem használja, de máshol igen a második vezetéknevét az illetõ o.O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!